Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 30 martie 2011

Apel urgent al lui Masaru Emoto catre intreaga umanitate! Va rugam sa dati mai departe

Un comentariu :
Va rugam sa va uniti in rugaciunea de dragoste si recunostinta catre apa din zona orasului Fukushima, Japonia!

Desi au trecut deja mai mult de doua saptamani de la dezastrul provocat de cutremurele de magnitudine 9 si tsunami-ul gigantic, in Japonia mai mult de 10.000 de persoane sunt inca date disparute. Ceea ce este mai rau este faptul ca apa care era folosita ca agent de racire la reactoarele centralei nucleare de la Fukushima a inceput sa se scurga contaminand radioactiv oceanul, aerul si moleculele de apa din zonele inconjurătoare.

Cu toate ca pompierii si personalul de la securitatea centralelor si-au riscat viata si au pompat apa, pentru a raci reactoarele si a preveni raspandirea de substante radioactive, a fost detectata deja radioactivitate in apa din statiile de tratare a apei din Tokyo. Cred ca o contaminare fizica atat de rapida nu era posibila si de aceea suspectez mai curand ca in acest caz este vorba de o contaminare subtila.

Intelepciunea umana nu a fost in stare sa faca mai mult pentru a rezolva problema, tot ce se incearca este de a raci furia materialelor radioactive din reactoare turnand apa pe ele.

Oare chiar nu mai există nici o alta solutie?

Multi dintre dumneavoastra ati auzit despre experimentele pe care le-am efectuat asupra apei, in care am observat relatia dintre doua vibratii subtile la nivelul elementar al particulelor, al celor mai mici unitati ale materiei. Aceste particule ce functioneaza in baza principiului rezonantei se afla la nivel subatomic. Prin experimentele efectuate am fost in masura sa dovedesc faptul ca apa si constiinta umana se afla intr-o stransa relatie, chiar daca tehnica mea nu a fost complet acceptata de catre lumea stiintifica.

Prin urmare, cred că este posibil sa gasim o contramasura impotriva acestui tip de accident. Am putea aplica principiul Hado pe care l-am studiat de 20 de ani. In acesti ani de cercetare, de masurare a Hado si de aplicare a tehnologiei fotografice a apei cristalizate, am fost martori ca apa se poate transforma in mod pozitiv la nivel molecular atunci cand primeste pura vibratie a rugaciunii umane indiferent de distanta la care aceasta se realizeaza.

Formula energiei a lui Albert Einstein, E = mc2 inseamna si ca Energia este egala cu numarul de persoane (angrenate intr-un eveniment) inmultit cu patratul constiintei oamenilor participanti.

Acum este momentul sa intelegeti adevarata semnificatie a acestei descoperiri si sa va alaturati cu totii ceremoniei de rugaciune in calitate de cetateni ai planetei Pamant. Vreau sa rog toti oamenii, nu doar pe cei din Japonia, ci din toata lumea sa ne ajute sa gasim o cale de iesire din aceasta criza planetara!

Procedura de rugaciune este dupa cum urmeaza.

Numele ceremoniei: "Sa trimitem gandurile noastre de iubire si recunostinta apei din zona orasului Fukushima"

Ziua si ora: 31 martie 2011 (joi)
Ora 12:00 la pranz (ora locala a fiecarui fus orar)

Va rugam sa spuneti urmatoarea fraza:
"Apa din zona orasului Fukushima,
Ne pare rau ca te-am facut sa suferi.

Te rugam sa ne ierti.
Iti multumim si te iubim."


Va rugăm sa rostiti cu voce tare sau in minte. Repetati de trei ori in timp ce tineti mainile intr-o pozitie de rugaciune. Rostiti aceasta rugaciune sincer, din inima.

Va multumesc din inima.

Cu dragoste si recunostinta,
Masaru Emoto
Mesagerul apei


****

In 1999 a avut loc un accident cu scurgere de radiatii la JOC research institute in satul Tokai, prefectura Ibaraki. O persoana din grupul nostru de cercetare locuia la numai 400 de metri de acel loc. Ea a fost foarte ingrijorata de calitatea apei de acolo si ne-a trimis un esantion de apa de fantana din curtea ei. Imediat am inghetat apa si a luat o imagine probei congelate. Dupa cum puteti vedea, rezultatul arată destul de morbid.

Sunt sigur aceasta imagine pe care nu am mai vazut-o pana atunci a fost un efect al radiatiilor. M-am intrebat cum am putea elimina radiatiile si am incercat sa aplicam anumite informatii acestei ape prin folosirea unui dispozitiv de masurare Hado, care are si o functie de impregnare. Apoi, am facut din nou o fotografie. Imaginea infricosatoare s-a transformat intr-un diamant foarte frumos ca de cristal.


S-ar putea sa va intrebati ce fel de informatii au fost impregnate apei. Este vorba de MRA numarul de cod B222. Acesta este codul pentru imbunatatirea imunitatii. Pe atunci, nu am inteles pe deplin sensul de imunitatii sau al capacitati de autovindecare. Dar dupa cercetari suplimentare am realizat ca imunitatea rezultă dintr-o stare lipsita de stres. Cu alte cuvinte, atunci cand corpul este plin de "informatii" de dragoste si recunostinta, poate avea o imunitate perfecta. Presupun ca asta inseamna ca informatiile legate de radiatii sunt complet opuse.

Opusul iubirii este ura si opusul recunostintei este mania. Informatiile induse de radiatii sunt o gramada de energii negative, ura si manie. Odata ce stim aceasta putem sa tragem concluzia ca pentru a face fata radiatiilor trebuie sa avem sentimente de iubire si recunostinta.

****

Luati cu toti parte la aceasta rugaciune-experiment pentru a ajuta poporul japonez si intreaga umanitate. Nu stati degeaba, maine vi se poate intampla si voua. Amintiti-va ca INDIFERENTA UCIDE!


Pentru detalii referitoare la experimentele lui Masaru Emoto puteti viziona documentarul rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - subtitrat in limba romana si conferintele tinute de acesta in Romania in anul 2004: Mesajele apei - Masaru Emoto in Romania, octombrie 2004, conferinta de la hotel Marriott si Masaru Emoto in Romania (oct 2004) - conferinta de la sala Pipera.

joi, 17 martie 2011

Piers Corbyn: Cutremurul din Japonia și tsunami-ul ce l-a urmat au fost cauzate de acțiuni solare

Niciun comentariu :
Piers Corbyn, meteorologist, astrofizician, consultant şi acţionar al companiei Weather Action, a vorbit cu Alex Jones intr-o emisiune a postului online prisonplanet.tv despre cutremurul din Japonia şi urmările acestuia.

Piers a declarat printre altele: „Cutremurul imens şi tsunami-ul din Japonia au fost cauzate de importante evenimente solare şi vor mai urma şi altele în următorii doi ani”.

El a mai spus:

  • „Cutremurul a fost precedat de o erupție solară clasa X şi o cantitate semnificativă a masei coronale ejectate a lovit Pământul" – raportat de NASA
  • Am avertizat după cutremurul din Noua Zeelandă de pe 21 februarie că urmează să fie mai multe cutremure în următorii doi ani”
  • „Multe din aceste cutremure, ca şi alte evenimente climatice, vor fi extreme”.
  • „Momentan, cutremurele sunt foarte greu de prezis, dar multe replici dure vor veni după acest cutremur” (cel din Japonia).
  • „Dar să fim înţeleşi, în caz că înşelătorii şi şarlatanii vor face tot felul de afirmații, vremea și cutremurele ce s-au produs şi se vor mai produce nu au cu absolut nimic de a face cu CO2 sau cu schimbările climatice provocate de om şi asemenea discuţii nu fac decât să distragă atenţia şi ţin în loc progresul tehnologic.”

Sursa: Infocon

marți, 15 martie 2011

„Visele” lui Akira Kurosawa și evenimentele din Japonia

2 comentarii :

Filmul Dreams (Vise) din 1990, al regizorului japonez Akira Kurosawa, este o incursiune, prin mijlocirea viselor, în lumea interioară. Kurosawa ne povestește opt vise ale sale, filmul revelându-ne complexa personalitate a acestui titan al cinematografiei.

Uluitoare sunt nuanțele și chiar similitudinile din visul: Muntele Fuji în roșu, cu situația dramatică prin care trece acum Japonia.

Muntele Fuji în roșu [integral, subtitrare - limba română]:


Cred că toate filmele mele au o temă comună, decurgând dintr-o întrebare: de ce oamenii nu pot să traiască în înțelegere, în bucurie, în bunătate? De ce oamenii nu încearcă să fie mai fericiți împreună?” Akira Kurosawa

„Filmele le realizez simplu, fiind sincer cu mine însumi. Dacă toți regizorii ar fi sinceri cu ei, spectatorii din orice parte a lumii s-ar putea regăsi în filmele lor.” Akira Kurosawa

Sentinţă neschimbată: Gregorian Bivolaru este nevinovat! Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul parchetului în cazul profesorului de yoga

Un comentariu :
Luni, 14 martie 2011, Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul formulat de Parchetul Sibiu împotriva hotărârii de achitare a lui Gregorian Bivolaru.

Reamintim că în data de 23 aprilie 2010, Instanţa Tribunalului Sibiu a dispus achitarea lui Gregorian Bivolaru în dosarul 405/85/2005. Parchetul a formulat imediat apel, contestând decizia instanţei. Astăzi, după aproape un an, hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia certifică faptul că achitarea lui Gregorian Bivolaru este corectă şi legală şi prin urmare rămâne valabilă.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia certifică încă o dată nevinovăţia lui Gregorian Bivolaru şi este un nou pas înainte spre a se face dreptate şi a se repara măcar moral nedreptăţile şi abuzurile la care Gregorian Bivolaru şi mişcarea de yoga din România sunt supuşi de ani de zile din partea autorităţilor române.

yogaesoteric.net
14 martie 2011

sâmbătă, 12 martie 2011

Devastatorul cutremur din Japonia, provocat de o explozie solară

4 comentarii :
Cel mai devastator cutremur din istoria recentă a omenirii, de 8,9 grade pe scara Richter, a lovit în 11 martie 2011 Japonia și se pare că a fost generat de o puternică explozie solară ce avut loc cu 24 de ore înainte.

Jim Berkland, fost expert de la U.S. Geological Survey, afirmă că devastatorul cutremur din Japonia a fost generat de explozia solară din pata 1166. Controversata sa teorie care face legătura între exploziile solare și cutremure a fost făcută publică în luna februarie 2011, când în urma studiilor sale privind activitatea intensă a Soarelui a prevăzut cutremurul din Noua Zeelandă cu o săptămână înainte ca acesta să aibă loc.

Și site-ului The Weather Space.com susține că teribilul cutremur din Japonia de 8,9 grade s-a produs când unda de șoc a exploziei solare de clasa X, ce a avut loc cu 24 de ore înainte, a lovit Terra. Cercetătorii au sesizat din ce în ce mai mult în ultima vreme că există o legătură între declanșarea cutremurelor și activitatea crescută a soarelui. Meteorologul Kevin Martin a studiat pattern-urile câmpului geomagnetic în climatologia spațială încă de la începutul anilor 2000. Iată unele dintre concluziile sale: "Multe cutremure din trecut au fost legate de activitatea intensă a soarelui. Sunt sigur ca exploziile solare pot provoca numeroase efecte devastatoare la nivelul planetei noastre, iar printre acestea se numară și cutremurele foarte puternice. Dezastrul din Japonia nu s-ar fi produs dacă acea explozie solară nu ar fi avut loc", a declarat Kevin Martin.

Explozia solară majoră ce a provocat teribilul cutremur din Japonia a avut loc în data de 9 spre 10 martie 2011. Explozia a fost de intensitate 1,5X1 și este pentru a doua oară când se înregistrează o explozie solară extrem de puternică îndreptată spre Terra într-un interval destul de scurt, după ce în urmă cu câteva săptămâni a avut loc o explozie de intensitate 2X1.


Vă punem la dispoziție două filme edificatoare, realizate de NASA, ale unei explozii solare de dimensiuni gigant ce a avut loc la în 24 februarie 2011, care dacă ar fi fost îndreptată spre Terra ar fi fost sfârșitul vieții așa cum o știm. Pentru a realiza cât de mare este această erupţie solară, cei de la NASA au suprapus Terra în imaginea de mai sus. Astfel, se poate observa că planeta noastră este de zeci de ori mai mică decât suprafaţa afectată de evenimentul solar.Citiți și:
Mesaj urgent de la Grieg (26 februarie 2011)

Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA

yogaesoteric.net
11 martie 2011

luni, 7 martie 2011

Primul videoclip produs cu finantare MTV este masonic şi dezvăluie pactul cu diavolul al adepţilor acestei malefice secte planetare!

Niciun comentariu :
Într-un efort de a "infuza mai multă viaţă" în lumea muzicii video, MTV a anunţat anul trecut că va începe finanţarea producţiei unor videoclipuri muzicale. Melodia "Pow Pow" a formatiei LCD Soundsystem aleasă pentru primul videoclip finanţat de MTV a fost considerată un simbol reprezentativ al acestei televiziuni (şi al forţelor malefice care se afla în spatele ei). Simbolismul este atât de evident încât aproape că nu are nevoie de comentarii suplimentare, orice spectator îl poate înţelege. Totuşi vom face câteva observaţii sumare.


Clipul, care a avut premiera la MTV pe data de 4 noiembrie 2010, începe cu enunţul: "La miezul nopţii, ea a venit pentru a lua sufletele celor blestemaţi". Urmatoarea imagine ne prezintă un panou pe care se află ordonate în mod straniu o serie de accesorii - cercei, brăţări, ceasuri, ochelari, picături de ochi, carduri de credit, lentile de contact, machiaj şi altele. Actriţa Anna Kendrick care joacă personajul principal alege o brăţară, o plasează pe încheietura mâinii şi apoi în mod magic trece printr-un perete, înainte de a păşi într-o decapotabilă în faţa căreia o aşteaptă o echipă de bodyguarzi musculoşi şi înarmaţi.

Următoarea scenă are loc în interiorul unui club de noapte extravagant, unde Kendrick rătăceşte prin mulţime înconjurată de mister şi fascinată de împrejurimi. În cele din urmă ea găseşte un separeu în care se află un bărbat şi o femeie. Bărbatul cu aer interlop, îmbrăcat într-un costum elegant, brusc nu se mai simte în largul lui. Un personaj mai în vârstă îi prezintă bărbatului o hârtie, probabil un contract, la semnat, el însă refuză. Kendrick se aşează apoi lângă el şi, cu ajutorul mâinii, pare a emite, sub forma unui flash aproape subliminal, un simbol masonic ca în imaginea de mai jos:

Ochiul lui Horus într-un triunghi

Clipul continua cu două scene similare în care, în urma refuzului de a semna, alte două personaje dubioase sunt "vrăjite", manipulate de către personajul feminin, care le induce idei masonice, moment ilustrat cu ajutorul flash-urilor unor simboluri evidente.

Alt simbol masonic: compasul şi echerul

Ochiul în triunghi simbolizeaza "marele arhitect al universului"

Cele trei personaje blestemate de femeie se regăsesc apoi într-o lojă masonică, unde un maestru mason invită noii recruţi să se alăture altor 3 personaje: un politician, un militar şi un poliţist (reprezentanţi ai "elitei" conducătoare).

Maestrul de ceremonii, îmbrăcat în ţinută masonică, ordonă noilor veniţi să stea în linie cu politicianul, militarul şi poliţistul.

Reflexia podelei templului masonic ascunde un ochi

Reapare femeia misterioasă, strălucitoare, purtând o rochie de mireasă şi afişând
către bărbaţi un zâmbet scurt, care se transformă apoi într-un rânjet ameninţător. Rochia de mireasă este o aluzie la unele elemente prezente în ritualul masonic de iniţiere în al patrulea grad al sectei masonice - "maestrul secret". Ceremonia ritualului de grad 4 este prezentată alegoric ca o nuntă, ca un legamânt nupţial, făcut de spiritul masonului cu "divinitatea" numită "marele arhitect al universului", denumire sub care se ascunde de fapt Baphomet, Lucifer sau altfel spus Satan. În realitate acest ritual nu este decât un pact cu diavolul, o vânzare a sufletului către satan, iar femeia din videoclip reprezintă francmasoneria, maleficul intermediar venit "să colecteze sufletele celor blestemaţi", aşa cum am fost anunţaţi de la început.

În final, cei trei indivizi proaspăt racolaţi sunt înfăţişaţi dezorientaţi, bântuiţi de confuzie, plini de regrete, iar femeia ezită dacă să aleagă între o atitudine violentă, represivă simbolizată de un box (armă albă, alcătuită dintr-o placă de metal cu găuri pentru degete) aflat pe panoul cu accesorii de la începutul clipului sau între continuarea acţiunii de racolare simbolizată de o altă brăţară.

Deşi aparent acest prim videoclip finanţat de MTV promovează masoneria ca o cheie a "succesului în viaţă", a "întrarii în rândul elitelor", privindu-l la modul profund el dezvăluie preţul pe care îl platesc cei care aderă la aceasta sectă satanică: corupţia sufletească. Nu este nici o mirare că în lumea showbizului (dar nu numai în acest domeniu) în care masoneria deţine un control cvasitotal, s-a încetăţenit satanica idee că succesul poate fi obţinut uşor şi rapid prin vânzarea ritualică a sufletului către diavol aşa cum au făcut unele pseudovedete gen Lady Gaga, marioneta gruparii Illuminati, uneori chiar în cadrul unor showuri publice cum ar fi megaritualul masonic realizat în 2009 cu ocazia MTV Video Music Awards. În realitate "succesul" acestor personaje este datorat celor care deţin mass media şi industria muzicală, aceştia evidenţiind cu prioritate nulitaţi manipulabile doar pentru motivul că promovează public "valorile" şi simbolurile maleficei conspiraţii francmasonice.


Să ne mai mirăm că sediul MTV Canada coincide cu sediul unui templu masonic?

sâmbătă, 5 martie 2011

Un nou experiment de contactare la unison a ființelor extraterestre benefice organizat de Steven Greer

Niciun comentariu :
La iniţiativa grupului lui Steven Greer, în data de sâmbătă, 5 martie 2011 se va realiza procedura de contact ET de către cât mai mulţi oameni care au contact cu acest grup sau cunosc această procedură. Acest contact se va petrece timp de 24 de ore, de la ora 0:00 până la ora 24:00.

Aceasta este al treilea experiment de acest gen al grupului lui Steven Greer, realizat cu intenţia de a trece la un nivel superior al interacţiunii cu prietenii noştri din Univers, pentru a fi de cât mai mult ajutor planetei Pământ în acest proces de tranziţie către o nouă eră.

În primele două experienţe de acest gen au participat 55 de grupuri din diferite ţări. Sunteţi bineveniţi să vă alăturaţi acestei iniţiative în timpul zilei de Sâmbătă 5 martie, la orice oră, pentru cât de mult timp doriţi. Va fi de asemeni util să rămâneţi conştienţi că nu sunteţi singuri, şi că sunt multe alte grupuri care vor realiza acest procedeu în acelaşi timp.

Pentru a afla exact unde sunt aceste grupuri, vă rugăm să confirmaţi participarea la ileana@usyoga.net . Această confirmare este importantă şi pentru ca ceilalţi participanţi să ştie de locaţia şi acţiunea dumneavoastră. De asemeni vă rugăm să trimiteţi relatări şi experienţe la aceeaşi adresa de e-mail. Aceste relatări vor fi împărtăşite echipei lui Steven Greer.

Amanunte despre tehnica de contact, muzica folosita si alte detalii gasiti pe yogaesoteric.net


Medicul Steven M. Greer, practicant yoga, este autorul lucrării „Adevărul ascuns. Informaţii interzise” (Adevărul dezvăluit despre extratereştrii benefici), lucrare publicată şi în limba română, de editura Daksha (2008). Steven Greer a fondat CSETI (Centrul pentru studierea inteligenţei extraterestre) în anul 1990, fiind şi în prezent director internaţional al acestei organizaţii. Cele mai cunoscute proiecte ale sale sunt Iniţiativa CE-5 (în cadrul căreia sunt iniţiate contacte între fiinţele umane şi fiinţele extraterestre benefice), Disclosure Project (care intenţionează să dezvăluie publicului larg date reale privind viaţa şi inteligenţa extraterestră, informaţii ţinute strict secrete de guvernul din umbră şi anumite servicii secrete) si Proiectul Orion (www.theorionproject.org)

Pentru a afla alte detalii despre activitatea Dr. Steven Greer, vizitaţi http://www.cseti.org.

Urmariti mai jos conferinta tinuta de Dr. Steven Greer "Contact & Disclosure: The Final Sequence"(Contact si dezvaluire: pasul final) la European Exopolitics Summit 2009 - Barcelona.

vineri, 4 martie 2011

Hillary Clinton: SUA pierde razboiul informational la nivel global in favoarea Al Jazeera, Russia Today si a televiziunii chineze CCTV

Niciun comentariu :

Intr-un discurs tinut in fata Congresului american, argumentand impotriva propunerilor cu privire la reducerea bugetului de stat, Hillary Clinton (in imagine facand semnul satanic al activistilor conspiratiei globale) a subliniat faptul ca Statele Unite pierd influenta mediatica globala in favoarea al-Jazeera, canalul de stiri arab, in conditiile in care Rusia si China isi cresc prezenta informationala internationala, iar Washingtonul si Londra sunt pe un trend descendent.

Hillary Clinton se plange de exact ceea ce spuneam luna trecuta in articolul Fabula noii ordini mondiale: Cum este aplicat mecanismul complacerii in ignoranta pentru a ne indobitoci si a fi apoi jupuiti de tot ce mai avem. Tot mai multi oameni de pe intreg globul prefera informatiile din mass media ruseasca, araba sau chineza de limba engleza care dezvaluie cenzura, abuzurile si ilegalitatile autoritatilor SUA, precum si legaturile conducatorilor americani cu agenda noii (dez)ordini mondiale.

Clinton a insistat pe faptul ca se pierde razboiul informatiei in cadrul posturilor de televiziune care sunt sustinute din bani guvernamentali. "Suntem intr-un razboi al informatiilor si pierdem acest razboi ... Al-Jazeera il castiga", a declarat Clinton, indicand si faptul ca atat Rusia cat si China si-au lansat posturi de televiziune internationale, in vreme ce Londra a redus bugetul pentru BBC.

Faptul ca secretarul de stat american incearca sa faca rost de mai multa finantare pentru propaganda americana bantuita astazi de dezinformare si cenzura, arata ca SUA a pierdut milioane de spectatori in favoarea mediei straine, a unor posturi precum Russia Today, care ofera o platforma de dezbateri si exprimare a unor opinii antiglobalizare prin personalitati americane precum Alex Jones, Max Keiser, Wayne Madsen, Paul Craig Roberts şi Tarpley Webster.

Clinton a subliniat ca "Rusii au deschis o retea de televiziune de limba engleza. Am vazut-o in cateva tari si este destul de instructiva, "referindu-se la Russia Today, care este acum vazuta peste tot în lume ca o deschizatoare de drumuri in abordarea unor subiecte grele pe care castrata presa americana nu indrazneste sa le atinga cum ar fi: adevarul despre 11 septembrie, reuniunile grupului Bilderberg, cine a declansat criza financiara, precum si implicarea globalistilor in deturnarea valului de revolutii din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

"Chiar daca nu-ti convine, simti ca obtii stiri in timp real in locul a milioane de reclame si discutii sterile intre capete vorbitoare sau tipul de chestii pe care le facem la stirile noastre care nu sunt prea informative", a spus fosta prima doamnă. "Al Jazeera a fost lider in schimbarea mintilor si atitudinilor oamenilor. Ne place sau nu, sunt cu adevarat eficienti", a adăugat Clinton.


Adaptare dupa: prisonplanet

miercuri, 2 martie 2011

Extraterestrii au vorbit controlorilor de trafic aerian dintr-un oras izolat din Siberia

Niciun comentariu :

Mai mulţi controlori de trafic aerian din Siberia pretind că au recepţionat, prin intermediul echipamentelor de comunicaţii ale turnului de control, semnalul acustic al unui OZN ce se deplasa cu mare viteză pe deasupra tundrei, semnal care a fost asociat cu o voce extraterestră feminină, asemănătoare cu sunetul neinteligibil pe care l-ar produce o pisică.

Obiectul zburător neidentificat a apărut dintr-o dată pe radarele turnului de control aerian din izolatul oraş rusesc Yakutsk. Vehiculul misterios a fost înregistrat zburând cu o viteză de aproximativ 10.000 km/h şi executând manevre de schimbare subită a direcţiei pe cerul de la primele ore ale dimineţii.


Înălţimea de survol a OZN-ului a fost identificată la aproximativ 20.000 de metri deasupra nivelului mării şi aparatul părea să interfereze cu frecvenţele aviaţiei. În filmarea publicată pe YouTube, se poate observa cum controlorii de trafic aerian încearcă să stabilească o legătură cu obiectul necunoscut.


De asemenea, imaginile radar arată cum OZN-ul se deplasează foarte repede, comparativ cu avioanele dimprejur, care se mişcă mult mai încet. "Tot auzeam un fel de voce feminină, ca şi când o femeie ar fi miorlăit întruna", declară un controlor de trafic.

Materialul video care surprinde momentul a fost publicat luna trecută, dar nu este clar momentul realizării lui. Se poate observa, însă, un cadru cu aeroportul, ce pare neînzăpezit, ninsoarea fiind un fenomen tipic aproximativ opt luni de zile pe an în Yakutsk, unde temperaturile în această perioadă sunt de aproximativ -35 de grade Celsius.
Sursa: Dailymail /descopera.ro