Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 28 aprilie 2011

Concursul internaţional Mahavira Ananda - Bucureşti, 2011

Niciun comentariu :
Bucureşti, 22 ianuarie 2011. Un altfel de concurs. 147 de bărbaţi din ţară şi din străinătate. Fiecare participant în parte a fost mai mult decât un simplu concurent. Au împărțit între ei fiecare succes, fiecare realizare, fiecare timp record. Un concurs în care mai important decât să fii cel mai bun a fost să fii. Susţinere, prietenie, solidaritate. Concursul Internaţional de YOGA Mahavira Ananda.

În cadrul grupului Mahavira Ananda, într-o ambianţă fraternă şi spirituală, plină de masculinitate, umor, inteligenţă, spontaneitate şi virilitate debordantă, s-a desfăşurat concursul de yoga care a urmărit să-i scoată la lumină pe cei mai minunaţi bărbaţi din cadrul grupului. Probele din acest concurs au fost din cadrul programului de practică (tehnici, asane, exemplificări, teorie etc.) al grupului Mahavira Ananda, precum şi probe de inteligenţă şi percepţie subtilă.

marți, 26 aprilie 2011

Imagini de la festivalul IUBESTE FARA INCETARE VIATA! - Editia a VII-a / 3-9 aprilie 2011 organizat de Asociatia Dacica din Timişoara

Niciun comentariu :
În perioada 3-9 aprilie 2011 Asociatia Dacica din Timişoara a organizat Ediţia a 7-a a festivalului:
IUBEŞTE FĂRĂ ÎNCETARE VIAŢA! -
O PROVOCARE PENTRU ROMÂNII INTELIGENŢI ŞI CURIOŞI CE ASPIRĂ SĂ ATINGĂ O STARE DE VIRILITATE LEGENDARĂ NESFÂRŞITĂ


Remember editia a VI-a a festivalului "Iubeste Viata"


Interviuri pe strada - Se poate face dragoste perfect?


Prima zi a festivalului "Iubeste Viata" 2011 - Show-ul trupei de bellydance "Celestial dancers"

Ziua a treia - Workshop-ul pentru barbati "Virilitatea legendara. Mit sau realitate? De la teorie la practica"


Ziua a patra - Workshop-ul "21 de secrete amoroase prin care continenta sexuala devine o modalitate naturala de a face dragoste"


Ziua a cincea - Concurs pentru cupluri la clubul Le Cinema


Sursa: Iubeste viata editia 2011 - in desfasurare

Mai mult despre editiile anterioare ale festivalului:

luni, 25 aprilie 2011

Astrologie electiva: Efectele cutremurului si tsunamiului din Japonia nu au fost intamplatoare

Niciun comentariu :
Fukushima... începuturile...

Mă întrebam zilele acestea, dacă japonezii țin cont de importanța energiei începutului (mai ales considerând moștenirea lor spirituală), și dacă aleg pentru proiectele lor industriale momente benefice din punct de vedere astral...

Am început să studiez cele două evenimente majore legate de centrala nucleară Fukushima I, data la care s-au început lucrările, și data la care s-a dat în folosință, ajungând la concluzii interesante prin analiza lor.

Construcția a început în 1967, pe 25 iulie, am anexat aici și astrograma momentului, cu ora setată la amiază, deoarece nu cunoaștem exact ora, dar data este considerată cea oficială.

Primul aspect interesant este legat de Soare, care este chiar la începutul zodiei Leului, aducând voința individuală în manifestare, direct într-o cuadratură cu Marte, micul malefic, fiind în domiciliu în cea mai distructivă zodie, în Scorpion. Această cuadratură este destul de importanta pentru a ne răzgândi legat de orice acțiune, mai ales că Soarele nici nu s-a stabilizat încă în zodia de domiciliu, fiind oprit de Marte înainte de a ajunge acolo.

Saturn, deși în cădere și astfel slăbit, intră în cuadratură cu Mercur, aspect care în viitor ar putea afecta judecata și înțelegerea, comunicarea pe termen lung,mai ales dată fiind poziția lui Mercur în Rac, receptiv la marele malefic din Berbec.

De asemenea, Saturn, singura planetă legată de control, autodisciplină și reprimarea energiilor, este în cădere și retrograd, lucru care ar putea genera o scăpare de sub control a energiilor.

Cel mai impresionant este totuși poziția Lunii, care intră în opoziție cu Pluto și cu Uranus în același timp.Pluto (care este legat strâns de Marte) este guvernatorul energiei nucleare, deci este una din cele mai importante planete din astrogramă. Uranus, planeta schimbărilor bruște, a revoluțiilor și izbucnirilor neașteptate de energie tocmai trecuse peste Pluto, acum îndepărtându-se, formând dubla opoziție a Lunii, ambele arătând o finalitate neașteptată și radical transformatoare a acestui început.

Momentul darii in folosinta al Centralei Nucleare de la Fukushima

Să vedem acum momentul de dare în folosință a unitatii de la Fukushima, moment care putea să schimbe radical energiile care au fost pornite la construcție... cu toate acestea este un alt moment interesant...

Această hartă are de asemenea mai multe aspecte care este de recomandat să fie evitate.

Luna intră în conjuncție cu Soarele, urmând să intre în combustie, un moment complet nefast pentru orice început legat de planul fizic.

Se formează aceeași cuadratură, ca și în cazul momentului construcției, între Soare și Marte, ambii în semnele lor de exaltare, dând semnele unui joc al puterii și războaielor, mai ales că Soarele formează opoziție cu Uranus, semn al evenimentelor neașteptate care ne vor zgudui conștiințele. Marte fiind guvernatorul Soarelui în această poziție, este cu atât mai periculos să începem ceva...

Opoziția dintre Lună și Uranus este pe cale să se formeze, ca și la construcție, subliniind evenimentele neașteptate care vor urma și care pot scăpa de sub control, iar opoziția Soarelui cu Pluto (guvernatorul energiei nucleare) poate să ne atragă atenția asupra faptului că există anumite aspecte legate de Pluto de care s-ar putea să nu fim conștienți.

Toate împreună, momentele alese pentru aceste începuturi, atât construcția, cât și darea în folosință, poartă foarte multă tensiune, și reflectă destul de bine finalitățile evenimentelor... folosind astrologia electivă, putem preveni măcar o parte din aceste efecte negative ale influențelor astrale, sau chiar să evităm anumite întâmplări nefaste, cauzate de decizii inconștiente.

Articol preluat de pe http://www.astrologie-spirituala.com

vineri, 15 aprilie 2011

Deosebirea dintre a te ruga şi a crede

Niciun comentariu :
Pământurile erau arse şi crăpate, frunzele, îngălbenite sau chiar sfoiegite de arşiţa, abia se mai ţineau pe crengi. Iarba de pe pajişti şi fâneţe se ofilise cu totul. Oamenii erau îngrijoraţi şi neliniştiţi. Cercetau mereu cerul ca de cristal. Nici un norişor. Albastru de cobalt!

Săptămânile se înşirau una după alta tot mai fierbinţi. De luni de zile nu căzuse nici un fir ploaie.

Preotul se hotărî să organizeze în piaţeta din faţa bisericii o oră de rugăciune pentru a-L implora pe Dumnezeu pentru ploaie. La ora stabilită, piaţeta era plină de lume. Mulţi aduseseră obiecte care dădeau mărturie despre credinţa lor.

Preotul privea cu admiraţie Bibliile, cărţile de rugăciuni, icoanele, crucile, metanierele.

Atenţia îi fu atrasă însă, în chip deosebit de o fetiţă care stătea cuminte în primul rând, având în mână o umbreluţă.
A te ruga înseamnă să ceri ploaia,
a crede însă, înseamnă să-ţi iei umbrela!

Editura Shambala va invită la expoziţia de carte BOOKLAND (15-17 aprilie 2011)

Niciun comentariu :
EDITURA SHAMBALA vă invită să vizitaţi standul de carte şi să participaţi la lansările editoriale organizate de Şcoala de yoga MISA în cadrul expoziţiei de carte BOOKLAND, care se va desfăşura în perioada 15-17 aprilie 2011, la AFI Palace Cotroceni.


Vineri 15 aprilie, de la ora 20.00, la scena 3 - Cinnabon, lângă cinema, sunteţi invitaţi la lansarea cărţii „ENCICLOPEDIA ADITIVILOR - informatii indispensabile romanilor inteligenti si prudenti care nu se lasa otraviti cu aditivi”, avându-l ca autor pe profesorul yoga Gregorian Bivolaru. Prezintă doctor Cristian Boerescu.


Sâmbătă 16 aprilie, de la ora 18.00, la scena 3 - Cinnabon, lângă cinema, va avea loc lansarea lucrării „Programul planetar de acţiune urgentă „Nu Apocalipsa!!!””, de profesor yoga Gregorian Bivolaru. Prezintă profesor Teofil Teodorescu.


Reduceri de 20% la toate cărţile editurii SHAMBALA!


Standul editurii SHAMBALA are numărul 122, la parterul complexului AFI Palace Cotroceni.

La AFI Palace Cotroceni (situat în zona Drumul Taberei-Militari-Cotroceni, pe strada General Vasile Milea, nr. 4, sector 6) se ajunge cu autobuzele 137, 93, 71, tramvaiele 8, 25, 47 şi cu metroul (până la staţia „Politehnica”).

Programul de vizitare la BOOKLAND este următorul:
Vineri 15 aprilie, între orele 10.00-23.30,
Sâmbătă 16 aprilie, între orele 10.00-9.59 (duminică 17 aprilie),
Duminică 17 aprilie, între orele 10.00-23.30.

Intrarea este liberă.
Vă aşteptăm cu mult drag!

luni, 11 aprilie 2011

Filmele erotice (sau porno) şi viaţa amoroasă

Niciun comentariu :
Pentru o viaţă amoroasă cât mai satisfăcătoare, atât bărbatul cât şi femeia trebuie să recurgă cât mai des la ceea ce specialiştii în domeniu denumesc ”imaginaţie erotică”. Acesta este punctul de plecare şi suportul multor fantezii erotice care pot amplifica trăirile amoroase. De aceea aparatul video a intrat din ce în ce mai mult în dormitoarele noastre.

Care este rolul filmelor erotice? Servesc ele la creşterea apetitului sexual în cazul anumitor cupluri, sunt rampele de lansare ale unor aventuri erotice sau, pur şi simplu, nu fac decât să ne delecteze în unele momente de răgaz dintre fuziunile amoroase? Dr. psiholog Andrei Mateescu îşi spune părerea.

Un sexolog vorbeşte despre filmele erotice

Întrebare: Filmul erotic poate stimula şi ameliora o sexualitate deficitară?

Dr. Andrei Mateescu: Imaginea erotică are rolul unui puternic afrodisiac şi serveşte la redarea efervescentă a pulsiunilor sexuale în declin. În special bărbaţii sunt sensibili la acest gen de imaginaţie, manifestă o trezire puternică a libidoului (apetitului sexual) în timpul acestor proiecţii video. În cazuri de impotenţă, pentru a verifica gradul de rigiditate a erecţiei pacienţilor lor, mulţi sexologi folosesc vizionarea de filme erotice.


Întrebare:
Credeţi că filmele erotice pot fi o formă de tratament al inhibiţiilor de natură sexuală ale femeilor?

Dr. Andrei Mateescu: Femeile se interesează din ce în ce mai mult de viaţa lor erotică şi învaţă să aibă fantasme. Există multe femei care tocmai datorită inhibiţiilor pe care le-au acumulat, nu au curajul de a se lăsa în voia unor asemenea scenarii. Vizionarea unor astfel de filme poate declanşa în cazul lor o veritabilă avalanşă de imagini erotice, pe care le ţin ascunse undeva în forul lor interior, dar la care nu acced dintr-o teamă nejustificată. Filmele erotice ajută în mod cert la îndepărtarea micilor bariere şi a blocajelor de natură sexuală. Am întâlnit însă şi femei care nu suportă să vizioneze astfel de filme. Ele consideră că nu este nimic excitant în aceste scene şi că vizionarea lor este un fapt degradant. Este însă cazul femeilor care nu au beneficiat de preludii senzuale şi romantice şi care au frustrări sexuale foarte mari. Ele refuză să accepte acest adevăr şi găsesc o soluţie (care este falsă, de altfel) în a refuza la modul cel mai categoric astfel de interferenţe în viaţa lor sexuală. Aceste femei au nevoie de o anumită ambianţă, de comunicare şi intimitate, de dragoste şi sensibilitate, de atenţie şi de căldură sufletească din partea bărbatului iubit, pentru a depăşi aceste inhibiţii şi pentru a dezvolta o viaţă sexuală normală. Şi nu în ultimul rând ele au nevoie de vizionarea de filme erotice, fapt care le poate transforma în timp viziunea asupra sexualităţii. În cazul altor femei, la care viaţa sexuală se desfăşoară normal, vizionarea filmelor erotice are un rol ludic, stimulator, aducând un surplus de savoare şi spontaneitate în cadrul actului amoros.

Întrebare: Cum să folosim casetele video erotice pentru ca ele să fie benefice vieţii noastre amoroase?

Dr. Andrei Mateescu: Pentru ca vizionarea filmelor erotice să aducă un plus sexualităţii cuplului, trebuie ca cei doi iubiţi să nu confunde sexualitatea reală cu sexualitatea idealizată. În realitate, viaţa sexuală nu este întotdeauna atât de satisfăcătoare pe cât am vrea. Spectacolele erotice pe care le vizionăm pot deveni uneori frustrante şi pot genera chiar anumite conflicte în cadrul cuplului. Cel frustrat se poate servi de aceste scenarii pentru a condamna insuficienţa celuilalt. Este deci necesar să se vizioneze astfel de filme erotice ca simple stimulatoare ale apetitului sexual sau pentru amplificarea şi îmbogăţirea fantasmelor erotice, fiind însă întotdeauna atenţi să păstrăm conştiinţa clară a limitei dintre ficţiune şi sexualitatea cotidiană. Dar nu se pune problema să luăm în serios toate scenariile pe care le vedem într-un film erotic. Dacă în timp ce urmăresc un astfel de film, doi iubiţi se amuză sau chiar mai mult, sunt excitaţi şi stimulaţi de ceea ce văd, aceasta înseamnă că filmul şi-a atins obiectivul. Dar dacă se ajunge la o oarecare dependenţă în viaţa amoroasă, dacă cei doi ajung să trăiască dorinţa şi excitaţia erotică numai datorită unor astfel de filme, aceasta ţine de domeniul patologicului, iar ei trebuie să se reîntoarcă pe tărâmul realităţii.

Întrebare: Intrarea casetelor XXX (aşa cum sunt ele denumite) în dormitorul nostru este propice infidelităţii?

Dr. Andrei Mateescu: Bineînţeles că micul ecran poate funcţiona ca un afrodisiac. Bărbaţii, în special, sunt încântaţi să poată privi liniştiţi acasă imagini erotice dinamice. Soţiile nu trebuie însă să fie indispuse de aceste ”mici plăceri ”ale soţilor lor, nici să facă crize de gelozie, ci, din contră, să fie dispuse să îi însoţească. Dar aceasta nu înseamnă că vizionarea unor filme erotice va substitui activitatea sexuală a bărbatului respectiv. Aşadar, ca o concluzie, aş putea spune: vizionaţi filmele erotice, dar nu uitaţi că totuşi e mai plăcut să fiţi voi înşivă protagoniştii.

Preluare de pe yogaesoteric.net

Va recomandam sa vizionati si:
- filmul artistic Bliss (Armonie sexuala) - 1997
- filmul artistic No mires para abajo - 2008
- documentarul Dezvaluirea misterelor sexualitatii sacre

vineri, 8 aprilie 2011

O oră de meditaţie este mai eficientă în reducerea durerii decât morfina!

Niciun comentariu :
Un nou studiu publicat în Journal of Neuroscience arată că o oră de meditaţie poate reduce durerile din corp.

"Am descoperit un efect semnificativ de reducere a durerii în urma unei ore de meditaţie", a declarat autorul studiului. "S-a demonstrat o reducere de aproximativ 40% din intensitatea durerii şi de 57% din neplăcerile cauzate de aceasta. Meditaţiile au avut un efect mai mare chiar şi decât morfina şi alte medicamente de alinare a durerii", a continuat acesta.

Studiul realizat de către Fadel Zeidan, a fost testat pe 15 voluntari sănătoşi care nu au practicat meditaţia până în prezent. Aceştia au participat la 4 şedinţe de câte 20 de minute în care au fost învăţaţi o tehnică de meditaţie cunoscută sub numele de concentrare a atenţiei. Această tehnică te învaţă să îţi controlezi respiraţia şi să te eliberezi de gânduri şi de emoţii care îţi distrag atenţia..

Înainte şi după şedinţele de meditaţie, participanţii la studiu au fost examinaţi cu ajutorul unui tip special de rezonanţă magnetică (ASL MRI), aparat cu care se surprind procesele de lungă durată ale creierului. În timpul scanării, un dispozitiv ce induce durerea prin căldură a fost aşezat pe piciorul drept al fiecărui voluntar. Acesta încalzea o mică parte a piciorului la o temperatură de 50 grade Celsius şi o menţinea timp de cinci minute.

În mod obişnuit oamenii ar fi găsit această acţiune dureroasă, însă scanările obţinute dupa meditaţie au arătat că fiecare participant la studiu avea o rată a durerii redusă, începând cu 11% până la 93%.

De asemenea, meditaţia a redus semnificativ activitatea creierului în cortexul somatosenzorial primar, zona care este implicată în crearea intensităţii sentimentului de durere şi localizarea acestuia. Scanările efectuate înaintea începerii meditaţiei au detectat o activitate foarte mare în această parte a creierului, dar, imediat după terminarea cursurilor de meditaţie, cercetătorii nu au mai putut identifica o activitate în această regiune.

Oamenii de ştiinţă au arătat că meditaţia a crescut nivelul activităţii creierului în arii precum cortexul cingulat, cortexul insular anterior şi cortexul orbito-frfontal. "Toate aceste zone formează modul în care creierul construieşte o experienţă dureroasă" declară Robert C. Coghill, autorul principal al studiului şi profesor asociat de neurobiologie şi anatomie la Wake Forest Baptist.

Docotr Zeidan şi colegii săi consideră că meditaţia are un mare potenţial pentru utilizarea clinică, deoarece este necesară o minimă pregătire pentru a obţine asemenea efecte de alinare a durerii. "Acest studiu arată că meditaţia produce efecte reale în creier si poate oferi o alternativă eficientă pentru oamenii care vor să reducă semnificativ durerea din corp fără a lua medicamente", afirmă Fadel Zeidan.

Sursa: Eurekalert /Traducere: descopera.ro