Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 24 ianuarie 2012

Conducerea BOR fuge de exorcizare precum necuratul de tămâie!

3 comentarii :
La fiecare început de an, pe 1 ianuarie, creştinătatea sărbătoreşte praznicul Sfântului Vasile cel Mare, trecut la cele veşnice în urmă cu şaisprezece secole. Aflată sub patronajul binecuvantat al acestui veritabil stâlp al ortodoxiei, prima lună a calendarului este răstimpul benefic când în biserici şi mânăstiri sunt citite Moliftele Sfantului Vasile cel Mare - acele temute blesteme îndreptate împotriva satanei, pentru alungarea demonilor şi dezlegarea celor posedaţi. O perioada de graţie, în care creştinilor li se da marea şansa divină de a se înnoi o dată cu anul care începe.

La începutul acestui an, preoţii au fost atenţionaţi prin SMS că nu mai au voie să citească moliftele Sfântului Vasile, în singura zi în care ele trebuie citite în toate bisericile.

Telefoanele preoţilor au zbârnâit de sărbători. Dar nu pentru urări, ci pentru a li se sugera ce să cânte. Şi, mai ales, ce să nu cânte. Înalţii prelaţi i-au anunţat pe preoţii din subordine că trebuie să sară peste moliftele slujite, de sute de ani, pe 1 ianuarie.

O angajată de la biserica Colţea a povestit că preoţii au primit ordin de la Patriarhie să nu mai citească moliftele Sfântului Vasile pe 1 ianuarie. Mesajul transmis pe telefonul mobil preoţilor:
Preacucernice părinte, vă aducem la cunoştinţă că prin hotărârea Sfântului Sinod numărul 630/2011, s-a stabilit (…) că la sfârşitul Sfintei Liturghii din ziua de 1 ianuarie se va oficia slujba Tedeumului, fără a se citi moliftele Sf. Vasile cel Mare. Vă rugăm să comunicaţi prezenta hotărâre tuturor unităţilor din protoierie“,
Unii dintre ei au nesocotit totuşi ordinul şi le-au citit ceva mai târziu, în ajun de Bobotează. Preşedintele unei organizaţii a preoţilor consideră decizia Sinodului o jignire la adresa credincioşilor:

“Au nesocotit canoanele Sfântului Vasile. Motivul este foarte clar: blestemele Sfântului Vasile au un efect deosebit. Cine se teme tocmai de aceste blesteme? Nomenclatura Bisericii constituită în Sinodul satanic al Bisericii Ortodoxe Române. Aceste molifte trebuie citite în mod obligatoriu de fiecare dintre preoţi în ziua de 1 ianuarie în fiecare biserică din România. Aceste blesteme ale sfântului Vasile condamnă şi vrăjitoria”,
spune preotul Gabriel Mascas.

Concluziile le puteţi trage siguri. Noroc că mai sunt şi preoţi care au nesocotit necuratul ordin.

Să ne mai întrebăm de ce conducerea BOR nu este la fel de indignată şi de drastică atunci când în biserici au loc ritualuri masonice sau când preoţii ortodocşi participa la ritualurile acestora? Sau de ce BOR a devenit o anexă a puterii şi o întreprindere bugetară care mai face şi profit? Ori de ce presa este atât de blândă cu conducerea BOR?

Citiţi şi:
Biserica Ortodoxa nu respecta hotararile in vigoare ale Sinodului BOR din 11 martie 1937
Ortodoxia Româneasca sub asediul masoneriei
Patriarhul Teoctist, "terminat" de un mason?
Preoti, jandarmi si securisti colaboreaza excelent pentru anihilarea unui protest antimasonic

3 comentarii :

 1. De ce enoriasii ce se duc in fiece zi la biserica nu au protestat si nu au cerut aceasta slujba?Simplu,pentru ca nu stiu valoarea aceste slujbe si pentru ca majoritatea sufera de "spiritul de turma",adica se duc pentru ca asa trebuie,sa fii in rind cu lumea,si cam atit. Sunt putin crestini practicanti care stiu cu adevarat valoarea rugaciunilor si cum trebuie facute pentru a te ajuta.CAM ASTA E CU OAMENII BISERICOSI.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ba unii au protestat. Si oricum asta nu scuza conducerea pentru decizie sau preotii care s-au suspus ordinelor.

  RăspundețiȘtergere
 3. in primul rand nu enoriasii ar fi trebuit sa protesteze - desi, daca se opuneau si ei, era foarte bine, pt ca inseamna ca intr-adevar nu se duc doar de ochiul lumii sau din spirit de turma - ci insasi conducerea, in momentul in care cineva dintre ei sau mai de sus a venit cu aceasta "propunere".
  ar fi bine ca cei care inca mai sunt de partea buna a baricadei, dar sunt inca orbi si surzi, sa-si deschida ochii, urechile si mai ales inima!
  a crede in Dumnezeu nu inseamna sa fi prost si sa te lasi dus de nas de catre slujitorii beznei, ci sa iei atitudine, mai ales daca si ai aceasta investitura de a-o face!!!
  fie ca turma de oameni bisericosi sa devina o forta invincibila a raului!!!

  RăspundețiȘtergere