Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 25 ianuarie 2012

Revoltător: Un evreu cere asasinarea lui Obama şi altul face grave ameninţări antisemite, totuşi nici unul dintre ei nu e considerat terorist!

Niciun comentariu :
Mai tineti mine atentatul de la Oslo? Va aduceti aminte cum au sarit imediat agentiile de presa (oare cine le detine) sa spuna ca a fost un atentat arab, ba chiar stiau imediat si cine l-a facut: Al Qaeda. Apoi cand s-a aflat ca de fapt autorul era un francmason norvegian brusc s-a migrat de la apelativul de "terorist" catre "extremist", "nationalist" sau chiar "crestin". Cum se explica asa ceva? De ce doar arabii sunt considerati teroristi? Si de ce evreii care asasineaza iranieni, palestinieni si musulmani, ori europenii sionisti care omoara copii norvegieni nu sunt niciodata considerati teroristi?

Mai ciudat este ca nici macar directorul unui ziar evreiesc care a cerut public asasinarea lui Barack Obama nu a fost etichetat nicaieri ca terorist sau acuzat oficial de terorism. Cum explicati asa ceva?
Directorul unui ziar evreiesc: Mossad, ucide-l pe Obama!
"Mossad, ucide-l pe Obama!". Nu este mesajul unui militant al Qaida, ci titlul articolului publicat de catre Andrew Adler, directorul ziarului evreiesc Atlanta Jewish Times.

Potrivit lui Adler, care se considera drept vocea comunitatii evreiesti, primul ministru israelian Benjamin Netanyahu ar avea trei sanse pentru a proteja Israelul de amenintarea din partea coalitiei intre Hezbollah si Iran, relateaza Mentecritica.

Prima alternativa ar fi aceea de a organiza un atac preventiv impotriva miscarilor Hezbollah si Hamas.

A doua optiune consta in distrugerea instalatiilor nucleare ale Iranului, iar a treia ar fi ca guvernul israelian sa analizeze posibilitatea de a da libertatea agentilor Mossad sa il elimine pe presedintele american, astfel incat acesta sa fie inlocuit de vice-presedinte.

Conform afirmatiilor lui Adler, uciderea unui dusman declarat al Israelului ar fi raul cel mai mic in comparatie cu imperativul categoric de a proteja pe cei sapte milioane de evrei, arabi si crestini care traiesc in Israel.

Imediat dupa publicarea articolului s-au iscat numeroase controverse, astfel incat editorul ziarului evreiesc a trebuit sa se scuze, declarandu-se singur "un idiot".

Conform sursei citate, in Statele Unite cel mai mare rau este sa fi acuzat de tradare impotriva patriei, drapelului sau presedintelui, astfel incat toate organizatiile evreiesti din Statele Unite s-au grabit sa repudieze ideea.

Din pacate, este ca si cum s-ar inchide poarta grajdului dupa ce caii au scapat deoarece nu este prea dificil sa se difuzeze si alte expresii si consideratii contra presedintelui american precum "eliminam acest dusman al Israelului", din partea unor exponenti feroce ai iudaismului.

Aceasta situatie reprezinta oricum o lovitura foarte dura pentru o imagine (cea a Israelului) deja in declin dezastruos dupa asasinarea expertului nuclear iranian, concluzioneaza sursa.
Nici intr-un al doilea caz in care un evreu a facut grave amenintari antisemite la adresa unor coetnici nu a fost considerat terorist:
Evreu acuzat de amenintari antisemite
Politia newyorkeza a arestat un barbat in cazul unor serii de amenintari si vandalisme antisemite in Manhattan si Brooklyn.

David Haddad in varsta de 56 de ani din Manhattan a fost acuzat de hartuire agravanta si manifestari de ura rasiala. Sursele televiziunii Fox 5 au declarat ca acuzatul, el insusi evreu, este ruda cu una dintre victime si o cunoaste pe o alta.

Politia il acuza de inscenarea a mai multe incidente intre care mai multe amenintari telefonice antisemite si inscriptionarea de simboluri naziste si amenintari antisemite.

De asemenea personajul este principalul suspect in niste incidente similare care au avut loc in localitatea Midwood.



Cu siguranta daca un arab sau un roman ar fi facut asa ceva acum ar fi fost demult inchis, eventual la Guantanamo inchisoarea unde sunt torturati presupusii teroristi.

Dar daca este vorba de un evreu... e altceva.

Update: O confirmare venita din SUA ca atunci cand este vorba de o alta natie americanii sunt neiertatori. In timp ce un evreu directorul unui ziar care a cerut asasinarea presedintelui SUA scapa cerandu-si iertare, doi tineri englezi care au facut o gluma pe twitter sunt arestati si expulzati:
Încătușați și tratați ca niște teroriști din cauza unor glume pe Twitter. "O să distrugem America!"
Doi tineri au fost reținuți și interogați pe un aeroport din Los Angeles, după ce polițiștii anti-terorism au citit mai multe mesaje postate de aceștia pe rețeaua de socializare Twitter, scrie "The Sun".

Leigh Van Bryan și Emily Bunting au glumit, scriind despre "distrugerea Americii" și "dezgroparea lui Marilyn Monroe". Ei susțin că au fost tratați ca niște teroriști la sosirea pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. Agenți înarmați i-au interogat timp de cinci ore, i-au încătușat, după care i-au dus la o secție de poliție într-o dubă cu imigranți. Tinerii au rămas în arest peste noapte, în celule separate, lângă traficanți de droguri și alți infractori periculoși

După 12 ore petrecute după gratii, au fost urcați într-un avion spre casă.

Coșmarul tinerilor a început când Leigh, de 26 de ani, le-a scris prietenilor săi pe Twitter: "O săptămână liberă de pregătiri și bârfe, înainte de a merge și distruge America".

Mesajul a fost considerat o amenințare de autoritățile americane, deși tinerii le-au explicat că "a distruge" este un termen din jargonul britanic pentru "a petrece".

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu