Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 16 ianuarie 2012

Singura soluţie propria evoluţie!

7 comentarii :

Un mesaj superb al unor protestatari din Piaţa Universităţii. Din fericire astăzi protestele au fost paşnice şi sperăm că vor rămâne aşa. Oare vom reuşi, după 22 de ani de la "revoluţie", să realizăm o reală transformare în România, una care să nu mai poată furată ori confiscată de către oligarhi, masoni ori securişti?


Foto: Dan Adriana Cristina

7 comentarii :

  1. Rotaru (numele tatalui) CEZAR (apelativ sonor prin care recunosc ca cineva mi se adreseaza)....AM URMATORUL COMENTARIU-RASPUNS la art. dumneavoastra:
    PROTESTAM PENTRU A SCHIMBA PARADIGMA UMANITATII:
    Ati observat ca din orice punct de vedere am judeca cu mijloacele legale, dar in special lingvistice actuale, nu va puteti inchipui nici un raspuns la actuala stare de fapt.....numita realitate. Aceasta pentru ca va exprimati judecata prin prisma mijloacelor asupra carora simtiti ca nu mai aveti controlul: guvern, presedinte, parlament, stat de drept, democratie, capitalism , constitutie, proprietate, piata, produs, bani si in primul rand propria viata. Ce rost am mai gasi sa discutam intr-o situatie de CURAJ, daca FRICA n-ar exista?
    In aceasta idee am o lista de solutii pentru un viitor bun al copiilor copiilor nostri.
    Am nevoie de sprijinul unor oameni care pot sa puna punctul pe ''I''.
    Principiul este acesta: SA SCHIMBAM MIJLOACELE CU CARE NE GANDIM REALITATILE CURENTE, PLECAND DE LA MODUL DE ORGANIZARE.
    Exemple:
    - fara politica in societate;
    - vot deschis;
    - ce votam? = LIDERI UMANI
    - CUM VOTAM? PRIN LISTE DESCHISE - SPECIALISTI IN DOMENIILE RESPECTIVE, dar nu din cei scoliti si inchistati intr-un capitalism financiar salbatic;

    VI SE PAR PREA IDEALISTE ACESTE SOLUTII?
    AVEM TEHNOLOGIA, AVEM PUTEREA, AVEM DORINTA, NE LIPSESTE UNITATEA....
    ASA CA : OAMENI BUNI SA NE UNIM SI LA TREABA !
    va las un numar de telefon: 0785.965.604 daca doriti sa sprijiniti aceasta initiativa de schimbare de paradigma

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai tare slogan din ultimii 60 -70 ani cred

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-mi place cel mai mult la sloganul asta e ca nu are culoare politica. Oricine poate fi de acord cu el. Se adreseaza esentei noastre, care este la fel pentru toti. Cum spunea si Gandhi, nu poti schimba lumea daca nu te transformi mai intai pe tine. Genial!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulțumesc pentru că rezonăm împreună în această idee. În momentul de față, noi suntem concentrați pe conștientizarea generală, pe evoluția personală și pe cultivarea și exprimarea frumosului. Nu vrem un partid, nu vrem o asociație, vrem o lume mai bună atât pentru noi cât și pentru urmașii noștri. Avem de oferit ce-i mai frumos și nu acceptăm decât ce-i frumos. Încă o dată, mulțumiri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim si noi pentru tot ce faceti. Ar trebui totusi sa ne gandim separat sau impreuna la o modalitate de asociere, daca nu la una politica macar la un program social pe puncte, clar, eficient care sa ne asigure ca vom rezolva problemele in profunzimea lor si ca ele nu se vor repeta din nou. Idealismul e esential dar trebuie vizata si finalitatea pragmatica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pas cu pas ajungem unde ne este locul. Momentan trebuie să ne (re)găsim. Abia aștept! :)

      Ștergere
    2. :) Parafrazand o zicala cunoscuta ... Nu ai fi cautat regasirea, daca nu ai fi gasit-o deja.

      Ștergere