Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 11 februarie 2012

Armaghedonul mafiei cu epoleţi din Constanţa: poliţişti şi interlopi, primiţi de mână în masonerie

Niciun comentariu :
Chiar dacă DNA Constanţa a fost pusă la zid chiar şi de către şeful său direct, Daniel Morar, care se minuna de liniştea nefirească de la malul mării, procurorii anticorupţie de aici instrumentează dosare absolut senzaţionale. Unul dintre acestea dezvăluie o încrengătură incredibilă între poliţişti cu funcţii de conducere, infractori, primari, consilieri locali şi judeţeni, procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, şefi din DGA (Directia Generala Anticoruptie), oameni de afaceri, persoane din structurile centrale de guvernământ şi masoni. Pare un scenariu de film de acţiune, dar faptele sunt redate într-un document oficial, o ordonanţă emisă pe 02.05.2011 de către procurorul Sorin Constantinescu, din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa şi intrat în posesia Replica. Procurorul prezintă, succint, relaţiile de afaceri sau pur şi simplu de prietenie dintre poliţişti cu funcţii de conducere, inclusiv din DGA, cu persoane cunoscute deja pentru implicarea lor în activităţi infracţionale, şi care fac obiectul unor dosare aflate deja pe rolul instanţelor constănţene.

Poliţişti cu funcţii de conducere din Constanţa oferă informaţii secrete infractorilor în schimbul unor bunuri şi servicii, iau masa cu aceştia şi plătesc - cât de corect! - nemţeşte, merg împreună la Bucureşti pentru a fi acceptaţi în masonerie ori pentru a-i pune în legătură cu procurori din cadrul forului suprem al justiţiei româneşti, CSM, intermediază afaceri cu ciment german, prin Portul Constanţa, cu ţări din spaţiul ex-sovietic sau se sfătuiesc, pur şi simplu, ori de câte ori au probleme la serviciu, primind regulat, ca între prieteni, calcan cumpărat de la Metro, whisky sau alte produse. Datele de mai sus, spicuite din ordonanţa DNA Constanţa, au fost obţinute pe baza interceptărilor telefonice şi confruntate, ulterior, cu persoanele implicate. Informaţiile dezvăluie, pe fiecare pagină a ordonanţei, infracţiuni de o gravitate extremă. Cu toate acestea, cu doar două excepţii, toţi şefii de poliţie, politicienii şi afaceriştii suspectaţi de acte de corupţie au primit, din partea DNA Constanţa, Neînceperea Urmăririi Penale (NUP). Dată fiind gravitatea faptelor expuse, suntem aproape convinşi de faptul că cercetările nu s-au finalizat prin aceste NUP-uri de pe plan local, ci au fost preluate de alte structuri. Practic, ar fi de-a dreptul neverosimil ca SRI să nu aibă propria investigaţie în privinţa aspectelor descoperite de procurorul DNA, ţinând cont de faptul că se descriu, negru pe alb, vânzări ale secretelor de serviciu, din zona crimei organizate, afaceri ilegale cu ţări ex-sovietice, infiltrări ale mediului mafiot din Constanţa până la nivelul CSM, protejarea infractorilor constănţeni prin cooptarea lor oficială în masonerie etc. Tocmai din aceste considerente, nu vom publica numele poliţiştilor, politicienilor şi afaceriştilor care au primit NUP, chiar dacă acestea, practic, sunt persoane publice. Pe de altă parte, în contextul mega-scandalului referitor la mafia din port, prezentarea detaliată a lucrării instrumentate de DNA Constanţa ar putea părea o deturnare a atenţiei, cu atât mai mult cu cele două speţe nu par a avea vreo legătură între ele, chiar dacă şi aici vorbim, la un moment dat, despre afacerile ilegale din Portul Constanţa. Pe de altă parte, datele au fost, fără îndoială, transmise structurilor centrale ale instituţiilor abilitate să deruleze cercetări.

Comisarul şef Dorin Colidiuc, cercetat pentru favorizarea infractorului
Vom prezenta însă persoanele împotriva cărora continuă cercetările penale, prin disjungerea cauzelor şi trimiterea lor spre cercetare parchetelor de pe lângă Judecătoria, Tribunalul, respectiv Curtea de Apel Constanţa, după cum se arată în finalul ordonanţei DNA. Astfel, procurorul anticorupţie a dispus în 6 situaţii NUP pentru mai multe presupuse infracţiuni de luare de mită, trafic de influenţă, folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, considerând, pentru fiecare situaţie în parte, că aspectele sesizate nu se confirmă. Beneficiarii NUP-urilor sunt, de altfel, mai toţii greii din acest dosar, deschis pe 12.11.2009, prin declinarea către DNA a cauzei preluate, iniţial, de Parchetul Curţii de Apel Constanţa. În ordonanţa DNA se specifică faptul că Parchetul Curţii de Apel s-a sesizat din oficiu cu privire la faptele de corupţie săvârşite de mai multe persoane- poliţişti, politicieni, afacerişti etc- în urma examinării interceptărilor convorbirilor şi a comunicărilor telefonice efectuate în dosarul 1041/P/2008 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. NUP-urile dispuse de DNA Constanţa, prin ordonanţa de pe 2 mai a.c. vizează doi comisari şef, cinci comisari, un subcomisar, un subinspector şi un agent de poliţie. Prin disjungerea cauzei, au luat naştere însă alte trei dosare penale, pe numele comisarului şef Dorin Colidiuc (fost adjunct al şefului IPJ Constanţa, în prezent angajat al Agenţiei Naţionale Antidrog), respectiv a afaceriştilor Cristinel Atodiresei şi Daniel Dimciu Enache. Colidiuc face în acest acest moment subiectul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului, instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Constanţa, după cum se dispune în ordonanţa DNA, prin disjungerea cauzelor (foto pagina 23 şi pagina 24- n.red.). Potrivit DNA, care preia informaţia din dosarul întocmit de Parchetul Curţii de Apel, infracţiunile comise de comisarul şef Dorin Colidiuc, pe atunci adjunct al şefului IPJ Constanţa, au fost constatate prin Actul de control nr. 193529/15.12.2009, de către Direcţia Generală de Control şi Audit Intern (DGCAI) a MAI, în urma verificărilor efectuate în perioada 14-25.09.2009. Faptele care i se impută lui Colidiuc au fost comise în anul 2007, iar potrivit DGCAI comisarul şef, aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a refuzat să rezoluţioneze şi să dispună înregistrarea în evidenţe a unor procese-verbale de sesizare din oficiu care i-au fost prezentate de către cms. şef de poliţie Gurlui Ionel, având ca obiect acte sau fapte de natură penală ce pot întruni elementele constitutive ale unor infracţiuni de natură economico-financiară. Este vorba despre mai multe infracţiuni de înşelăciune, falsuri şi evaziune fiscală presupuse a fi fost comise de numiţii Chiazim Marem, Cristian Buhăceanu, Miron Vasile Dănuţ şi Saadedine Samir.

Maestru de ceremonii- interlopul Daniel Dimciu Enache
În aceeaşi speţă, deşi nu este amintit pe parcurs, se dispune de către DNA Constanţa şi disjungerea cercetărilor în ceea ce-l priveşte pe Daniel Dimciu Enache pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de dare de mită. Dimciu Enache este, practic, personajul principal al dosarului cu poliţişti instrumentat de DNA, fiind liantul dintre toţi capii cu epoleţi, politicienii şi afaceriştii din această lucrare. Enache este un interlop deja celebru în Constanţa prin prisma dosarului privind furtul de cocs din Portul Constanţa, pentru care a şi fost trimis în judecată în ianuarie 2009 şi mai ales a relaţiei de prietenie cu şi mai celebrul comisar Adrian Feraru, cel care l-a înfundat pe fostul său superior şi prieten Ioan Bucur, fostul şef al Poliţiei Transporturi. Vom face o derogare în cazul lui Feraru, în prezent ofiţer de informaţii în cadrul serviciului Trident, din Portul Constanţa, date fiind nenumăratele sale antecedente şi a relaţiei strânse pe care o are cu personajul principal Enache, şi precizăm că Adrian Feraru este unul din comisarii cercetaţi în acest dosar de către DNA, pentru luare de mită. Şi aici, Feraru a beneficiat de NUP, dar a recunoscut, în faţa procurorilor, că este prieten bun cu interlopul Daniel Dimciu Enache. Revenind la cel din urmă, precizăm că una din faptele care este cercetat, prin disjungere de către DNA, pe lângă cele 5 fapte de dare de mită, este şi instigare la fals în declaraţii.

Colidiuc, Feraru şi Enache- spuma masoneriei din Constanţa
Dând dovadă de un cinism aproape morbid, Daniel Dimciu Enache a răspuns unei solicitări ale Poliţiei Rutiere, care îl întreba cine erau şoferii a două maşini deţinute de firma sa, SC Steel Prod SRL, prinse de radar în Valu lui Traian, în octombrie 2008, cu viteze de 193, respectiv 200 km/h, că la volanul unuia dintre autoturisme se afla tatăl său, grav bolnav şi imobilizat la pat. Potrivit ordonanţei DNA, Enache şi-a băgat astfel tatăl la înaintare, deşi acesta suferea de cancer în fază de metastază. Ne întoarcem la infracţiunile de luare de mită, aşa cum au fost constatate de procurorul DNA în cazul lui Enache şi relaţia acestuia cu Dorel Colidiuc. Fostul adjunct al IPJ Constanţa a declarat procurorului că este prieten de 15-16 ani cu Dimciu Enache, cu care se sfătuia în orice problemă legată de serviciu, inclusiv înainte de schimbarea sa din funcţie. Relaţia dintre comisarul şef Colidiuc şi interlopul Dimciu Enache este atât de strânsă, încât cei doi au mers, de mânuţă, la Bucureşti, unde Enache urma să fie uns membru al unei importante loje masonice, pe 20.11.2008. Procurorul DNA nu spune care din loji, dar aminteşte că, la recepţia dată după întrunirea masonică, au participat reprezentanţi ai Patronatului din România, persoane importante din aparatul guvernamental. Colac peste pupăză, la aceeaşi întrunire masonică a fost prezent şi comisarul Adrian Feraru, se mai arată în ordonanţa DNA Constanţa. Vom reveni.
Sursa: http://www.replicaonline.ro/armaghedonul-mafiei-cu-epoleti-din-constanta-politisti-si-interlopi-primiti-de-mana-in-masonerie-18822/

Pe aceeasi tema cititi si: DNA anchetează masoneria!! Demnitari de rang înalt s-au înfrăţit cu interlopii constănţeni

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu