Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 6 februarie 2012

Fostul cursant (din culisele campaniei de manipulare inscenate impotriva MISA)

Un comentariu :
Articol preluat de pe blogul costicacojocaru.ro:

”Doar doua lucruri sunt infinite, universul și prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.”
Albert Einstein

Fostul cursant în prostia lui infinită nu realizează că în realitate el ne arată acum adevărata lui față și evident adevărata lui valoare așa zis spirituală.

Fostul cursant Mihai Rapcea autoipostaziat in Batman, personaj care, datorita cuplului pe care il face cu Robin din acelasi film, este costumatia preferata a petrecerilor de homosexuali

Același cursant yoghin care altă dată părea plin de aspirație, îl regăsim într-o stare penibilă, plin de ură, blamând tot ceea ce pâna acum agreea.

Întrebarea firească este evident de ce?

Răspunsul este foarte simplu: Fostul cursant a fost așa penibil încă de la început, doar că a sperat că poate păcăli îmbrăcând pentr-un timp scurt o haină așa zis spirituală. S-a mințit pe el, i-a mințit și pe alții, dar din fericire pe Dumnezeu nu are cum să-l mintă și uite-l astăzi cum își dă arama pe față.

Așa se explică în mare fenomenul celor supărați pe MISA, sau mai ales pe Gregorian Bivolaru.

Mihai Rapcea a facut o comparație între Gregorian Bivolaru și Drukpa Kunley, eu am să-mi permit să fac o comparație între Mihai Rapcea și Cecilia Tiz, observând de fapt ce au ei doi în comun, sau ce-i leagă în mod invizibil.

- Amândoi au câte un copil și sper din tot sufletul să ne ofere un exemplu viu în ceea ce privește educația lor. Le urez copiilor (fără de vină că se află într-o astfel de conjunctură) mult succes și fie ca Dumnezeu să le ofere tot ceea ce ei merită bun de fiecare dată.

- Nu au rezultate profunde personale în ceea ce privește yoga.

- Amândoi au timp îndelungat de a rămâne pe internet, având o abilitate perversă de a folosi informațiile pe care le dețin.

- Amândoi folosesc un limbaj agresiv, denigrator de cele mai multe ori luat cu copy paste dintr-un vocabular comun ce are rol de a sedimenta anumite sintagme negative în conștiința oamenilor.

- Niciodată nu dau numele reale ale celor care teroretic au ceva împotriva școlii de yoga, mereu folosesc pseudonime, mascându-și în acest fel minciunile.

- Amândoi sunt motivați de ură, uitând tot ceea ce au învățat bun în această școală de yoga

- Amândoi fac apel la așa zisele valori sociale actuale, valori pe care ei nici nu le respectă.

- Tendința paranoidă, văd mereu atacuri MISA împotriva lor, de aici și așa zisa nevoie de anonimat al altora.

- În viziunea lor stranie amândoi se cred salvatorii nației, răul cel mai mare pentru omenire în viziunea lor gregară fiind evident nimeni altul decât Gregorian Bivolaru.

- Amândoi și-au găsit o dublură sau un substitut: Cecilia Tiz se autointitulează Mahacutra și și-a pus coarnele necuratului pe cap, în timp ce Mihai Rapcea postează fotografii cu el în costumația lui Batman. Pentru cultura ta generală Mihai Rapcea trebuie să iți zic că acest personaj este asociat cu practicile homosexuale. Dar de ce să mai gândim, rezonanța iși spune cuvântul.

- Este clar cred, pentru fiecare, că în viziunea penibilă a acestor foști cursanți, răul cel mai mare ramâne Gregorian Bivolaru, care dintr-o dată s-a transformat în obsesia lor de bază.

- Investesc timp, energie ca să-și exprime nemulțumirile căutând să descopere peste tot doar greșeli. Dintr-o dată nimic nu mai este bun.

- Sunt lipsiți de imaginație, repetă aceleași povești lipsite de sens.

(nota yoghinii MISA: noi am mai adauga aici si faptul ca ambii au in comun conexiuni dovedite sau asumate cu personaje din serviciile secrete, serviciile efectuate catre aceste personaje fiind rasplatite prin bani si prin distribuirea unor procese "grase" din punct de vedere al onorariului).

Acestea sunt doar câteva observații și îmi dau seama încă o dată cât de bine funcționează rezonanța în acest Univers.

Se vede foarte bine acum ce semnințe au udat acești foști cursanți sau ce lup au hrănit. (nota yoghinii MISA: aici autorul se refera la povestea cu talc - Doi lupi)

Nu ne putem opune pentru că trăim într-o societate modernă, democratică dar nici nu putem să ne prefacem la infinit că nu observăm.

Propun foștilor cursanți (care astăzi investesc timp, energie, bani ca să-l defăimeze pe Gregorian Bivolaru) să realizeze ei o școală de yoga paralelă ce poate fi numită chiar MISA -2, prin care să ne arate cum trebuie procedat corect. Sper că sunt capabili să ne ofere soluții competente ținând cont mai ales de studiile pe care dânșii le fac acum. Aștept cu nerăbdare să observ plin de uimire și încântare valoarea lor spirituală.

Bănuiesc că Eugen Mart poate avea din nou, la fel de ușor, 700 de cursanți entuziasmați, plini de aspirație spirituală, datorită calităților exceptionale pe care domnia sa le deține mai ales că mereu ține să ne precizeze un aspect important și anume: am două facultăți.

Sper că știința acumulată în aceste 2 facultăți să-i reducă perioada de amnezie căpătată în urma unui ajutor financiar oferit cu mult timp în urmă (mai bine de 10 ani). Cine știe poate îmi restituie banii pe care mi-i datorează în această viață.

Deci în concluzie domnule Mihai Rapcea te rog uimește-ne cu știința ta, uimește-ne cu exemplul tău personal benefic, pentru că într-o societate deja tensionată vrem un pic de liniște, armonie sau bun simț măcar.

Evident aceeași rugăminte o am și pentru toți ceilalți foști cursanți, care astăzi au uitat cu desavârșire că în această viață au aflat de yoga de la Gregorian Bivolaru. Dragi foști cursanți MISA faceți voi ceva mai bun și când am sa observ zecile de mii de oameni fericiți și împliniți ce ies din mâna voastră, am să pot afirma: Da ați avut dreptate, voi ați spus adevărul.

Dar din păcate acest moment este foarte departe de voi. Până în prezent ne-ați demonstrat că vă investiți energia în ura, în calomnie, în minciună, în penibil.

Așa că eu mă întorc la yoga învățată la MISA, mai fac o asana și vă doresc o zi minunată plină de iubire, dragoste, pace și armonie.

PS : Niciodată nu l-am auzit pe Gregorian Bivolaru să afirme că el a inventat yoga, doar că s-a străduit să adapteze sistemul milenar yoga pentru occidentali.

Citiţi şi:
ANUNŢ IMPORTANT!!! privind suspendarea cursantului Rapcea Mihai de la cursurile şcolii de yoga MISA
Dezvăluirea adevărului este mai puternică decât calomniile abjecte şi scornelile halucinante ale jalnicului scandalagiu Mihai Rapcea care se erijează cu impertinenţă în funestul rol de „avocat al diavolului”
Minciunile gogonate ale jalnicului «avocat al diavolului» Mihai Rapcea au picioare scurte
Avo-căţelul deghizat în lup... moralist, sau cum a devenit avocatul Mihai Rapcea trompeta stridentă a unui trandafiriu şobolan «anonim» (partea a doua)
Site-ul exmisa.ro a fost suspendat prin hotarare judecatoreasca! Cercetarea penala continua. Cecilia Tiz trimisa in somaj
Cecilia Tiz, marea vedetă a showului anti-MISA. Trista poveste a femeii care şi-a ratat viaţa pentru că nu a vrut ca soţul ei să facă YOGA
Freaky Hour sau Happy Hour? Pro Tv foloseşte într-o emisiune anti-MISA subliminale sataniste dintr-un ritual masonic

Un comentariu :

  1. Acesti indivizi care se opun MISA sunt ca niste catei care latra si incearca sa muste rotile unui automobil in miscare. Tot ce pot reusi sa faca e sa-si rupa gatul singuri sub roti.

    RăspundețiȘtergere