Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 februarie 2012

Germania si Turcia avertizeaza: Un atac asupra Iranului ar fi un esec, iar consecintele sale vor fi dezastruoase

Un comentariu :
Doua stiri care nu au aparut nicaieri in Romania. In schimb au aparut tot felul de stiri belicoase care spun ca un razboi ar fi mai mult decat sigur. Oare cine manipuleaza opinia publica din Romania intr-o anumita directie? Cine are acest interes, cui ii foloseste?

Ministrul German al apararii Thomas de Maiziere a avertizat Israelul sa nu atace Iranul.
Intr-un interviu acordat ziarului Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ministrul German al apararii Thomas de Maiziere a declarat ca o ofensiva militara a Israelului in Iran ar fi un esec adaugand ca "un efect pozitiv este putin probabil, iar daunele politice ce vor rezulta in urma unei astfel de lovituri sunt greu de definit"
Sursa

Ministrul de externe al Turciei lanseaza un avertisment impotriva atacarii Iranului si cere un dialog diplomatic cu Republica Islamica.
Vorbind la Centrul pentru Studii Strategice Internationale din Washington, ministrul Ahmet Davutoglu a declarat ca un atac al Israelului asupra instalatiilor nucleare iraniene ar conduce la un "dezastru". Postul de stiri Channel 2 News l-a citat pe Davutoglu cerand tarilor vestice sa fie mai flexibile cu Iranul. El crede ca "determinarea politica si increderea reciproca pot rezolva disputa in doar cateva zile".
Sursa

Un comentariu :

  1. http://www.george-damian.ro/documentele-masoneriei-din-romania-au-fost-scoase-la-cercetare-2651.html

    RăspundețiȘtergere