Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 22 aprilie 2012

"Men in Black" (Oamenii in negru) chiar exista. Au fost filmati de camerele de supraveghere ale unui hotel din Canada - video

Niciun comentariu :

Vestitii "Oameni in negru" care apar adesea pe continentul american de regula dupa observarea unui OZN si ameninta martorii, au fost filmati de camerele de supraveghere ale unui hotel din Niagra Falls, Ontario, Canada.

Martorii aparitiei in doua ocazii a unui OZN cu forma de triunghi negru cu luminite, avand lungimea de aproximativ 70 de metri au fost directorul unui hotel si seful echipei de securitate.

Cei doi stranii oameni in negru avand aceeasi inaltime, aratand ca niste gemeni, purtand haine identice, au intrat in hotel si l-au cautat pe unul dintre martori care raportase incidentul OZN, apoi afland ca acesta are zi libera au pus intrebari despre el, infricosand angajatii hotelului cu care au avut contact. Cei doi aveau pielea extrem de palida, nu aveau gene, sprancene si niciun fel de par pe fata, parul de pe pe cap arata ca o peruca si purtau costume, pardesie si palarii de culoarea neagra. Cel mai infricosatori detaliu erau ochii lor mari, hipnotici, foarte albastri care nu clipeau niciodata.

Mai multe detalii despre aparitia OZN gasiti in raportul cazului inregistrat de catre organizatia Aerial Phenomenon.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu