Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 mai 2012

După seismul din Italia, un cutremur de 6,1 grade în Bulgaria. Se prelungeşte realizarea metodei simple şi eficiente de fracţionare a cutremurelor

Un comentariu :
Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter a avut în Bulgaria, în jurul orei 3.03. Epicentrul a fost localizat la o adâncime de 9,1 km şi la o distanţă de numai 25 de kilometri de Sofia, informează Institutul Naţional de Fizică a Pământului (INFP). Cutremurul din Bulgaria s-a resimţit în Bucureşti şi în alte oraşe din sudul României.

Nu există victime omeneşti, până la această oră, dar daunele provocate sunt destul de extinse. S-au prăbuşit câteva zeci de case, coşuri de fum şi s-au spart mii de ferestre. Un cutremur de aceeaşi intensitate a avut loc sâmbătă noapte şi în nordul Italiei.

Conform INFP, seismul a avut o replică de 5,2 grade, fiind urmat şi de alte replici de mai mică intensitate. Locuitorii capitalei Bulgariei s-au trezit speriaţi în mijlocul nopţii şi au rămas pe străzi, de teama altor replici.

Ultima replică a avut loc puţin după ora 5 dimineaţa şi a avut o intensitate de 4,6 pe Richter.

Cutremurul a fost resimţit în Bulgaria, Serbia, Macedonia şi în sudul României, inclusiv la Bucureşti. Deocamdată nu există rapoarte oficiale privind existenţa unor victime umane sau producerea de daune însemnate.

Şeful Institutului Bulgar de geofizică, Nikolaz Miloshev, a anunţat în această dimineaţă că seismul a fost urmat de 15 replici, ceea ce îi face pe specialişti să spere că nu va mai urma un alt cutremur puternic în următoarele ore.

Cu această ocazie vă informăm că se prelungeşte realizarea Programului de stopare sau de fracţionare a unui extrem de probabil cutremur devastator în Romania.

"Cutremurele nu sunt doar fenomene mecanice, scopul lor este si cel de a trezi mintea si inima oamenilor, astfel incat ei sa se poata elibera de ei insisi, de greselile si nebuniile lor si sa ajunga sa inteleaga ca nu sunt singuri in Univers."
Peter Deunov - Profetii

Un comentariu :

  1. Cutremurul de marti, din Bulgaria, a fost urmat de 333 de replici. Este vorba si de asa-zisele micro-replici, care nu pot fi simtite de oameni, potrivit cercetatorului Emil Botev, de la Institutul de Geofizica al Academiei Bulgare de Stiinte.
    http://www.ziare.com/europa/bulgaria/cutremurul-din-bulgaria-urmat-de-333-de-replici-1169184

    RăspundețiȘtergere