Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 16 mai 2012

OZN gigantic filmat lângă Soare. NASA ascunde dovezile prezenţei extraterestre în sistemul nostru solar

Niciun comentariu :
Încă un utilizator al YouTube acuză NASA că ascunde informaţii legate de prezenţa unei civilizaţii extraterestre în apropierea Terrei.

Pe data de 5 mai, utilizatorul "rob19791" a postat pe YouTube un clip cu un obiect misterios, de dimensiunea planetei Jupiter, aflat în apropierea Soarelui. Imaginile au fost preluate din live stream-ul pe care Observatorul Solar şi Heliosferic(SOHO) l-a transmis către Terra şi la care publicul a avut acces.

Nu ar fi fost prima observatie de acest gen pe care NASA de regula o anihileaza cu niste explicatii banale. Insa o zi mai târziu, in loc sa ofere explicatii, NASA a oprit accesul internauţilor la imaginile transmise de Observator. Decizia agenţiei spaţiale americane a generat o multime de reactii online precum si un record de vizualizari. Autorul filmuleţului iniţial şi mulţi dintre susţinătorii săi sunt de părere că NASA încearcă să ascundă informaţii legate de prezenţa unei civilizaţii extraterestre în apropierea Terrei.
Sursa: DailyMail

Vezi si Un OZN gigantic protejeaza planeta Mercur de efectele erupţiilor solare

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu