Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 5 iunie 2012

"Familia regala britanica este o banda de mafioti, iar Regina - un gangster cu tiara"

Niciun comentariu :
De cateva zile suntem (noi romanii precum si alte natii ale pamantului) inundati mediatic cu un eveniment prezentat ca fiind unul de "inalta clasa" si cu "mare fast". Tot felul de reporteri penibili si comentatori de duzina admira in fel si chip organizarea "jubileului" si traditia monarhica britanica. Presa romaneasca a atins un nivel de gretosenie si de manipulare de neinchipuit. Nici macar Ceausescu nu era atat de omagiat precum aceasta "regina" care detine si titlul de Mare Patroană a Francmasoneriei. Cel mai trist este ca nimeni nu spune adevarul si anume ca actorii principali ai acestui eveniment sunt in marea lor majoritate masoni, mafioti, asasini si magicieni satanisti.

Oare cat de usor pot trece mass-media si oamenii obisnuiti peste asasinarea printesei Diana? Chiar sunt de ajuns doar cateva petreceri si parade ca toata lumea sa uite mizeria casei regale ascunsa sub pres sau poate sub covorul rosu? Pana si Kate Middleton isi punea recent unele intrebari cu privire la familia in care a intrat, temandu-se pe buna dreptate pentru viata sa. Temerile sale sunt confirmate si de catre o serie de documentare si cercetari independente care pun cel putin un semn de intrebare asupra anchetei oficiale.

Unul dintre aceste filme documentare a fost realizat si prezentat la Cannes anul trecut. "Unlawful Killing" un controversat documentar al regizorului Keith Allen reia tema mortii printesei Diana si prezinta familia regala ca pe o banda de mafioti. Interzis in Marea Britanie si greu de gasit pe internet, Unlawful Killing a creat valuri cu cateva zile inainte de festival cand s-a aflat ca prezinta o poza socanta realizata de un paparazzo imediat dupa accidentul mortal suferit de Printesa Diana in 1997.

Filmul il numeste pe printul Phillip, sotul Reginei, un psihopat care a orchestrat moartea Dianei iar Regina este catalogata ca un gangster cu tiara” a fost reactia presei britanice dupa premiera documentarului care nu a fost difuzat in Anglia.

Miliardarul Mohammaed Al Fayed, al carui fiu, Dodi a murit odata cu Diana a finantat bugetul de 2.5 milioane de lire al documentarului. Omul de afaceri este cunoscut pentru atacurile dure catre familia regala britanica.

Potrivit filmului documentar, oficialii britanici - inclusiv membri ai familiei regale - au lucrat mult pentru a acoperi adevărate detalii despre moartea prinţesei Diana. Regizorul Keith Allen crede ca cei din Casa de Windsor au scapat usor cu crima pentru ca nu au fost anchetati pentru accidentul Dianei.

Filmul de 90 de minute nu a rulat în cinematografele din Marea Britanie din cauza conţinutului său. "Avocaţii britanici au insistat să facă 87 de tăieturi" înainte de o eventuală lansare în Marea Britanie, dar producătorii nu au acceptat.

"Decât să măcelărească filmul, îl prezentăm în Franţa, apoi în SUA şi oriunde în lume, exceptând Marea Britanie", a declarat Allen.

În film apare o fotografie în premieră cu prinţesa Diana. Fotografia - document este alb-negru şi prezintă un prim-plan al Dianei, realizat imediat după accident. “Fotografia facuta Dianei imediat dupa accident nu este inclusa in film pentru a soca, nu este fotografia unei femei pe moarte, este o dovada ca era in viata” a explicat Allen una dintre cele mai violente imagini din film.

Primul care a ajuns la locul accidentului în 1997 a fost un fotograf, dar până acum acesta nu a dat publicităţii pozele pe care le-a făcut.

„Lansarea documentarului în cadrul festivalului de la Cannes va fi o experienţă captivantă şi terifiantă pentru mine. Filmul nu vorbeşte despre o conspiraţie înainte de accident, ci după. O conspiraţie care nu a fost organizată de un singur om, ci de toate autorităţile britanice în complicitate - judecători, avocaţi, politicieni, poliţişti, serviciile secrete, chiar şi presă", a declarat Allen.

"Filmul dezvăluie că autorităţile britanice au ascuns aspecte importante pe timpul celor şase luni de anchetă. Documentarul recreează momentele cheie din anchetă şi demonstrează cum dovezi esenţiale au fost ascunse publicului, cum familia regală a fost scutită de depoziţii şi cum jurnaliştii, în special cei de la BBC, au raportat evenimentele eronat în mod sistematic", mai scrie pe site-ul filmului.

"Aceasta este o poveste despre cum a fost dezamăgită lumea. «Ancheta mea despre anchetă» conţine imagini cu Diana care spune că familia regală vroia să o închidă într-o instituţie de boli mintale, iar «încoronaţii» puneau la îndoială sănătatea psihică a oricui se întreba dacă accidentul a fost mai mult decât un accident", a spus Keith Allen.

Iată trailer-ul documentarului "Unlawful Killing":

Alte filme documentare pe aceeasi tema a asasinarii Printesei Diana:
LADY DIE - regia CHRIS EVERARD (autorul seriei de filme Illuminati)
The Princess Diana Cover Up
Princess Diana - The Night She Died
Princess Diana - Evidence of Assassination: Jon King on Edge Media TV
Printesa Diana la emisiunea Panorama in 1995, cu doi ani inainte a de fi asasinata

Citeste si: Asasinate masonice la vedere

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu