Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 10 iunie 2012

Fragment nou din interviul pe care Gregorian Bivolaru l-a acordat postului Antena 1 şi două articole despre comanda politică în cazul mentorului MISA

Niciun comentariu :
Nu suntem singurii care semnalează comanda politică, intervenţiile oculte, lipsa obiectivităţii şi abuzurile flagrante ale judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în procesul lui Gregorian Bivolaru. Site-ul Lumea Justiţiei comentează motivarea halucinantă a judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi (In)Justiţie care precizează fără logică şi cu un sarcasm grotesc că anulează cele două decizii de achitare anterioare pentru a-i da ocazia lui Gregorian Bivolaru să se apere!!
URMEAZA CONDAMNAREA? - Completul negru de la ICCJ, format din Ionut Matei, Ioana Bogdan si Cristina Rotaru, a casat hotararea de achitare a lui Gregorian Bivolaru si a retinut cauza spre judecare, direct in recurs, pe motiv ca-i da sansa inculpatului sa se apere (Motivarea)

Completul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, format din judecatorii Ionut Matei, Ioana Bogdan si Cristina Rotaru – supranumit „completul negru” - a motivat Decizia nr. 1131/12 aprilie 2012, prin care s-au casat hotararile de achitare date de Tribunalul Sibiu si Curtea de Apel Alba Iulia pentru liderul MISA, Gregorian Bivolaru si, in recurs, s-a retinut cauza spre rejudecare. Amintim ca in acest dosar Gregorian Bivolaru a fost achitat in fond si apel pentru savarsirea infractiunilor de perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori.

De remarcat ca cei trei judecatori nu au dispus dupa casare, trimiterea la rejudecare, la instanta de fond, ci au retinut cauza direct spre judecare. Legea interna permite un asemenea procedeu, dar in cazul unei condamnari date direct in recurs, care devine astfel definitiva, se pune intrebarea cum se va mai respecta dreptul la un recurs efectiv garantat de CEDO? Culmea, casarea hotararilor anterioare de achitare ale lui Bivolaru s-au facut, dupa cum veti vedea in continuare pe motiv ca i se ofera astfel ocazia sa se apere...

Avocatii lui Bivolaru acuza faptul ca decizia nu s-a pronuntat in sedinta publica, asa cum este mentionat in dispozitivul ei
Mai mult decat atat, desi solutia se pronunta, potrivit legii, in sedinta publica, avocatii liderului MISA Gregorian Bivolaru, care au stat pana in jurul orelor 02.00 pe holurile instantei supreme sa astepte pronuntarea deciziei din 12 aprilie 2012, acuza ca nu au fost anuntati sa asiste la sedinta de pronuntare, intrucat aceasta nu s-a mai tinut, fiind nevoiti sa vina a doua zi la registratura pentru a afla solutia.

In acest context, aparatorii lui Bivolaru au facut si o solicitare pe Legea 544/2001, la purtatorului de cuvant al ICCJ, pentru a li se comunica cauzele pentru care verdictul nu s-a citit in sedinta publica, asa cum scrie in hotarare. Pentru ca nu li s-a raspuns in termen legal, au intentat proces impotriva Inaltei Curti la Tribunalul Bucuresti - Sectia contencios administrativ. Avocatii lui Bivolaru vor sesiza si CSM.

Completul de 3 al ICCJ a casat achitarile lui Bivolaru pe motiv – surprinzator, ca acestuia sa i se dea sansa sa se apere
Prin Decizia nr.1131/12 aprilie 2012 cei trei judecatori au aratat:, „Inalta Curte constata ca fiind fondat recursul parchetului pentru urmatoarele considerente: Potrivit dispozitiilor art.3859 pct.172 C.pr.pen., hotararile sunt supuse casarii cand sunt contrare legii sau cand prin acestea s-a facut o gresita aplicare a legii. In concret, atat instanta de fond, cat si cea de prim control judiciar au inlaturat in mod nejustificat, procesele verbale de redare a convorbirilor telefonice, apreciind ca aceste probe au fost administrate nelegal. Pe de o parte, prima instanta a constatat ca interceptarile convorbirilor telefonice au fost realizate in faza actelor premergatoare si ca urmare nu constituie probe in sensul art.63 C.pr.pen., iar pe de alta parte instanta de apel, desi nu si-a insusit acest punct de vedere, le-a inlaturat din examinarea materialului probator pe motiv ca autorizatiile de interceptare emise in baza legii sigurantei nationale sunt documente clasificate, avand caracter de secret de stat, fara insa a face demersuri in vederea declasificarii acestora”.

Judecatorii Ionut Matei, Cristina Rotaru si Ioana Bogdan au mai explicat in decizia data ca s-au incalcat „principiile fundamentale care guverneaza desfasurarea judecatii, consacrate de art.289 C.pr.pen., respectiv oralitatea, nemijlocirea si contradictorialitatea, au valorificat o declaratie notariala data in Danemarca de martorul cu identitate protejata <>, cu consecinta inlaturarii depozitiei din faza de urmarire penala. Procedand in acest mod, s-au nesocotit si dispozitiile procesual penale care reglementeaza modalitatile speciale de ascultare a martorilor cu identitate protejata, printre altele instantele fiind in imposibilitatea obiectiva de a verifica identitatea reala a persoanei care a dat declaratia extrajudiciara, inclusiv motivele care au justificat retractarea depozitiilor din faza de urmarire penala”.

Inalta Curte a facut parada de obligatia de a oferi inculpatilor posibilitatea de a se apara. Numai ca acestia fusesera deja achitati...
Completul a mai gasit un alt motiv pentru care a hotarat ca dosarul „Gregorian Bivolaru” sa fie retinut spre rejudecare: „In plus, in acord cu principiul dreptului la un proces echitabil consacrat de Conventia Europeana a Drepturilor Omului, transpus si in legislatia nationala si prin raportare la motivele de recurs ale parchetului care prin criticile formulate tind la o solutie de condamnare, Inalta Curte de Casatie si Justitie are obligatia de a dispune masuri pozitive pentru a clarifica aspectele cu caracter esentialmente faptic invocate prin calea de atac si pentru a le oferi inculpatilor posibilitatea de a se apara, respectand astfel drepturile lor procesuale. In acest sens, s-a pronuntat Curtea Europeana a Drepturilor Omului condamnand Romania In cauzele Spanu, Mircea si Danila pentru violarea art.6 par.l si 3 din Conventie”.

Dupa cum se observa, completul Matei, Rotaru si Bogdan sustine ca vrea sa-i dea ocazia lui Gregorian Bivolaru sa se apere si de aceea i-au casat hotararile anterioare de achitare. Unde ati mai vazut asemenea sarcasm?
* Cititi aici decizia nr. 1131 din 12.04.2012 prin care s-au casat achitarile din fond si apel ale lui Gregorian Bivolaru, iar cauza s-a retinut spre rejudecare in recurs

Antena3 a folosit în conţinutul unei ştiri un nou fragment (foarte scurt) din interviul telefonic pe care Gregorian Bivolaru l-a acordat Antenei1:



Tot referitor la procesul lui Gregorian Bivolaru, Costică Cojocaru a publicat un articol interesant despre mascarada justiţiei române specifică anilor electorali 2004 - 2012 cu asemanari şi răsturnări de situaţie:
"Speranța că într-o bună zi vom reuși să trăim într-o țară civilizată, democratică, într-un stat de drept unde libertățile fundamentale vor fi respectate, se spulberă pe zi ce trece. Culmea ironiei am putea spune, dar noi ca yoghini știm foarte bine că nimic nu este întâmplător în acest Univers, observăm cum anomaliile unui sistem mafiot politizat implementat de Adrian Năstase se răsfrânge în același timp acum asupra lui și ne oferă posibilitatea să conștientizăm perfecțiunea Creației Lui Dumnezeu. Este suficient să privim modul în care s-au desfășurat evenimentele și cu siguranță vom înțelege dacă facem apel la bunul simț și logică.

În 2004 Adrian Năstase declanșează cea mai înverșunată campanie împotriva yoghinilor, operațiunea ”Christ” despre care nu voi mai vorbi acum pentru că oricum a fost intens mediatizată. Abuzurile la adresa lui Gregorian Bivolaru nu pot fi catalogate, depășind cu mult prea mult sfera imaginabilului pentru un om normal. Filmul de scurt metraj ar fi ceva de genul : Gregorian Bivolaru inamicul statului numarul 1, urmărit de mai bine de patru decenii pentru atentat la siguranța națională, deținut politic în regimul ceaușist, arestat ”democratic ” printr-o înscenare grotească de trecere frauduloasă a frontierei, acuzat apoi de sex cu o minora, presupusa victimă negând constant timp de 8 ani în fața instanței acest lucru. Mai nou acum lui Gregorian Bivolaru fiindu-i casate două hotărâri judecătorești de achitare de către un complet de judecată, despre care încă nu avem certitudinea că este legal.

2012 - un an interesant, plin de surprize, Adrian Năstase și Gregorian Bivolaru judecați de aceeași instanță. Adrian Năstase condamnat la doi ani de detenție cu executare, Gregorian Bivolaru achitat de două instanțe (cea de la Sibiu și Alba Iulia).

Dar nu aceasta este problema spinoasă, ci doamna Ioana Bogdan, care până ieri, când brusc a intrat în concediu, a făcut parte din completul de judecată pe funcția de judecător fără să aibă o decizie prezidențială așa cum în mod normal și de drept ar fi trebuit să existe conform legii.

Se pare că în România legea este făcută doar pentru unii și cei care teoretic trebuie să o susțină de fapt o ignoră sau o folosesc în funcție de comenzile politice primite. Cei care au descoperit acest viciu sunt avocații lui Adrian Năstase și îi mulțumim lui Dumnezeu Tatăl pentru această imagine actuală. Evident, instituțiile autorizate dau acum din colț în colț, ca de obicei avem justificări trunchiate, legea fiind interpretată în funcție de interesele politice. Nu mai avem cum să discutăm despre un stat de drept, nu mai avem cum să discutăm despre independența justiției pentru că de fapt indiferent de situație se dorește de fapt achitarea lui Adrian Năstase și condamnarea lui Gregorian Bivolaru.

Din nou, ca și în 2004, se realizează un circ mediatic imens cu Gregorian Bivolaru, de data aceasta pentru salvarea lui Adrian Năstase. Vă readuc aminte că în 2004 s-a dorit salvarea lui Gabriel Bivolaru membru PSD și devalizatorul băncii: Banca Română de Dezvoltare. ..." Citiţi continuarea

Citiţi şi:
Abuzurile flagrante ale judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în procesul lui Gregorian Bivolaru - videoclip
În absenţa unui răspuns oficial, politicienii europeni cer din nou explicaţii despre cazul MISA - azi Nigel Farage şi Cornelia Ernst
Reacţii ale unor înalţi oficiali europeni la abuzurile din cazul MISA-Gregorian Bivolaru şi la perpetuarea practicilor de Poliţie politică în România
Interviul lui Gregorian Bivolaru la Observator-Antena1, 28 mai 2012 (redus la doar 2-3 minute dintr-un total de circa 45 de minute)
5000 de urmăriţi general aflaţi în libertate. De ce îl caută Poliţia doar pe Gregorian Bivolaru, azilant în Suedia, declarat nevinovat în 2 instanţe
Avem dovada! În cazul MISA-Gregorian Bivolaru poliţia politică a continuat şi după 1990!
Cazul Gregorian Bivolaru – un record al rezistenţei faţă de abuzurile autorităţilor statului român şi ale presei aservite (1)
Sentinţa prin care s-a constatat caracterul politic al condamnărilor şi internării psihiatrice forţate ale lui Gregorian Bivolaru înainte de 1990
Filmul documentar „MISA şi Gregorian Bivolaru, În căutarea Adevărului” – 2010

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu