Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 27 iunie 2012

Obiectul misterios din Marea Baltica opreste inexplicabil aparatura expeditiei (Video)

Niciun comentariu :
Un fenomen inexplicabil ce a luat prin surprindere membrii expeditiei de cercetare a misteriosului obiect de pe fundul Marii Baltice s-a petrecut la 200 de metri adancime: camerele de filmat si telefoanele s-au oprit in mod neasteptat.

Scafandrii care exploreaza obiectul sub forma de OZN din Marea Baltica, descoperit in mai anul trecut, sustin ca echipamentul lor nu a mai functionat atunci cand s-au apropiat la 200 de metri de el, potrivit Daily Mail.

Stefan Hogerborn, un scafandru profesionist ce face parte din echipa Ocean X si care cerceteaza anomalia, a declarat ca o parte din camerele de filmat si telefonul echipei ce functioneaza prin satelit s-au oprit atunci cand s-au aflat deasupra ciudatului obiect.

"Avem experienta si nu ne-am putut imagina asa ceva. Am fost cel mai sceptic din echipa cu privire la diferitele teorii referitoare la acest obiect.

Am fost oarecum pregatit sa gasim doar o piatra sau o stanca ori o gramada de noroi, dar nu a fost nimic din toate acestea. Pentru mine a fost o experienta care mi-a lipsit din cariera", a spus scafandrul Peter Lindberg.

"Eu sunt 100% convins ca am gasit ceva cu adevarat unic. Daca este un meteorit sau un asteroid sau un submarin sau un OZN... Ei bine, trebuie sa fie ceva", a declarat si Dennis Asberg.

In timpul expeditiei, echipa a descoperit, in luna mai a anului trecut, o pista de 300 de metri ce ducea la obiectul ciudat, sub forma de disc.
Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu