Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 9 august 2012

Informaţii detaliate despre Taberele spirituale yoghine de vacanţă ®

Niciun comentariu :
Informaţii preluate de pe site-ul special dedicat taberelor yoghine - http://misayogacamps.net/?lang=ro - unde puteţi găsi permanent ştiri şi relatări referitoare la aceste manifestari spirituale.

În fiecare an, mii de yoghini din toată lumea vin în România pentru a participa la taberele yoghine de la Herculane (în luna mai) şi de la Costineşti (în luna august).

Cu mic, cu mare, cu maşina, cu trenul sau cu avionul, la cort sau la hotel, cu inima zburdând şi animaţi de sublime idealuri: aşa se strâng yoghinii an de an, timp de două săptămâni la Băile Herculane şi cinci săptămâni la Costineşti, în taberele yoghine de vacanţă. Vacanţă, dar cu folos, căci oamenii nu vin să stea cu burta la soare sau să se scalde în apa sulfuroasă, deşi e timp şi pentru asta. Îi adună laolaltă aceleaşi aspiraţii şi căutări interioare şi acea chemare a sufletului care ne spune că e musai să fim şi noi acolo unde se strâng cei asemeni nouă.

Căci aşa vin şi răspunsurile la marile întrebări: într-o atmosferă de fericire debordantă, de armonie divină, de jucăuşenie şi libertate, unde fiecare găseşte, după posibilităţi, exact ceea ce caută. Pe unii îi împlinesc sufleteşte meditaţiile în spirală, în care se prind mii de yoghini. Alţii bat drumul plini de entuziasm, tocmai de la capătul lumii, pentru iniţierile unice oferite de profesorul yoga Gregorian Bivolaru.

Alţii au aflat că acesta transmite participanţilor la meditaţii stări pe care un yoghin le poate atinge în mod obişnuit numai prin ani de practică, şi vin să se convingă. În timp ce pe unii îi mână altruismul pur şi abia aşteaptă să ia parte la rugăciunile şi invocaţiile colective pentru binele planetei Pământ. Alţii sunt fermecaţi de arta iniţiatică savurând spectacolele artistice de teatru şi muzică, iar alţii sunt sublim fascinaţi de eternul feminin lasându-se transfiguraţi de evenimentul Miss Shakti Costineşti, care revoluţionează conceptul de frumuseţe feminină.

Un lucru însă e cert: indiferent de activităţile la care luăm parte în aceste vacanţe, participarea la o astfel de tabără spirituală ne aduce fiecăruia o profundă transformare interioară. Şi poate cel mai important, în acest loc şi în acest moment, al taberei spirituale de vacanţă, cu toţii îl putem simţi pe Dumnezeu, care se manifestă plin de jucăuşenie şi mister, prin sincronicităţi, revelaţii şi miracole.

Taberele yoghine de vacanţă organizate în România de Şcoala de yoga MISA sunt la ora actuală unice pe această planetă, atât prin evenimentele incluse în program, cât şi prin numărul mare de fiinţe umane care participă, pline de entuziasm, în cadrul lor.

Conform profeţiilor indianului Sundar Singh despre România, această ţară va avea un rol esenţial în trezirea unei noi spiritualităţi planetare, autentice. Taberele de la Herculane şi Costineşti indică deja că aceste profeţii se vor realiza, iar fiecare dintre cei prezenţi are şansa de a lua parte activ şi plin de dăruire la acţiuni de mare anvergură, contribuind astfel în mod direct la evoluţia spirituală a umanităţii şi a planetei Pământ.


Vă invităm să citiţi şi:
Invitaţie la tabăra yoghină de vară – Costineşti 2012
Repere din programul taberei yoghine de vară de la Costineşti – august 2012

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu