Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 11 octombrie 2012

Al Treilea Reich - Operaţiunea OZN, legendarul film documentar rusesc despre cercetări oculte şi civilizaţii extraterestre în Antarctica

Niciun comentariu :
Pentru prima dată, "Al Treilea Reich - Operaţiunea OZN", legendarul film documentar rusesc realizat în 2006, este disponibil gratuit şi tradus complet în limba engleză.

Filmul exploreaza misterele istoriei şi zvonurile despre existenţa unei baze secrete naziste în Antartica, despre atacul unor OZN-uri asupra ghinionistei expediţii antarctice "Operaţiunea Highjump" a Amiralului Byrd în 1947, despre originile oculte ale motoarelor anti-gravitatie ale celui de-al Treilea Reich, despre farfurii zburătoare şi tehnologii vechi ale Atlantidei văzute prin prisma unora dintre cele mai misterioase organizaţii germane ale secolului XX: "Societatea Thule", "Societatea Vril" şi "Ahnenerbe".

Una dintre temele principale ale filmului este pretinsa existenţă a "Bazei 211", legendara bază subterană nazistă din Antarctica. Bazându-se pe interesul încă din perioada interbelică pentru Antarctica şi pentru crearea unui ţinut numit "Noua Şvabie", sunt prezentate mărturia unor comandanţi de submarine germane şi presupusa dispariţie a mii de oameni de ştiinţă şi ingineri germani la sfârşitul războiului, personal care nu a fost evacuat în secret cu ajutorul Vaticanului prin Operaţiunea Odessa şi nici preluat de CIA prin "Operaţiunea Paperclip". Filmul mai analizează posibilitatea geofizică a existenţei unei baze subterane în Antarctica.

Altă tema de bază a filmului este existenţa unui program nazist de realizare a farfuriilor zburătoare şi studierea numeroaselor dovezi care probează aceasta ipoteză. Sunt trecute în revistă o serie de evenimente, de la obţinerea de tehnologie extraterestră prin spiritism şi mediumi de către membrii grupului ocult "Societatea Thule", în prima parte a secolului XX, la "motorul cu implozie" al lui Viktor Schauberger şi posibila preluare a acestei invenţii de către cel de-al Treilea Reich.

Aducându-ne în ultima parte a secolului XX, documentarul ilustreaza multe apariţii ale unor vehicule necunoscute în jurul regiunii Antarctice şi prezintă baza teoretică pentru existenţa găurilor de vierme de la poli, ca puncte de intrare şi ieşire pentru navele extraterestre ce vizitează Pământul, precum şi posibilele implicaţii în relaţia cu civilizaţiile extraterestre ale proiectului HAARP. De asemenea se pune întrebarea: de ce aproape toate bazele americane par să fie populate de agenţi americani ai Agentiei Naţionale de Securitate (NSA) şi ai CIA.

În egală măsură, mărturia amiralului Byrd, a cărui flotă a fost atacată de farfuriile zburătoare este înregistrată istoric la fel ca şi mărturia sa în faţa Congresului în care a susţinut existenţa unor inamici care au capacitatea de a zbura "de la pol la pol". De asemenea, crearea ţinutului "Noua Şvabie" este prezentată ca fiind la fel de istoric "imposibilă" ca şi existenţa hărţii lui "Piri Reis".

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu