Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 11 octombrie 2012

Declaraţii despre ultimul termen al procesului lui Gregorian Bivolaru de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - 9 octombrie 2012

Niciun comentariu :

Marţi, 09 octombrie 2012 a avut loc un nou termen de judecată în dosarul 405/5/2005 aflat pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Au fost audiaţi patru dintre martorii propuşi de Parchet pentru a-şi dovedi acuzaţiile. Aceştia au fost: două rude apropiate ale Mădălinei Dumitru, un vecin de bloc al domnului Gregorian Bivolaru şi una dintre martorele cu care procurorii au venit la descinderi. Nici una dintre aceste persoane nu avea cunoştinţă directă despre existenţa infracţiunilor pe care procurorii susţin cu îndârjire că le-ar fi comis presupuşii inculpaţi. 

În plus rudele Mădălinei Dumitru au recunoscut faptul că plangerile au fost făcute la presiunea autorităţilor, după ce au fost luate pe sus şi duse cu forţa la Parchet, unde au fost dezinformate, supuse unei imense presiuni psihologice şi obligate să dea declaraţii. Aceasta este justiţia din România! Mult trâmbiţatele plângeri împotriva MISA ale părinţilor unor tineri, care zice-se au fost cele care au declanşat reacţia violentă a autorităţilor, au fost realizate de fapt doar la presiunea Parchetului, a serviciilor secrete şi a campaniei de presă. În acest sens este semnificativ şi faptul că în anul 2004 la numărul de telefon indicat ca fiind al unei fantomatice "asociaţii a victimelor MISA" răspundea cineva din redacţia ziarului Ziua, care era în direct contact cu gruparea mafiotă formată din angajaţi ai parchetului şi serviciilor secrete, ce a conceput şi realizat atacul împotriva MISA.

Sursa: MISA TV

Încet-încet ies la iveala o parte din abuzurile care au fost realizate de către autorităţi în cursul operaţiunii Christ. Aceste abuzuri au fost semnalate prin peste 50 de plângeri penale realizate de yoghini, plângeri care au fost blocate după 2004 de către Marcel Sâmpetru din postura de procuror general adjunct al României. Astăzi Marcel Sâmpetru, alături de procurorul George Bălan, conducătorul operaţiunii securisto-judiciare ordonate de Adrian Năstase împotriva MISA, şi agentul SRI Vlad Mihai, cel care a coordonat echipa de agenţi ai serviciilor secrete la descinderile şi tâlharirea yoghinilor, sunt cercetaţi pentru fapte extrem de grave de corupţie, trafic de influenţă şi înţelegeri de tip mafiot pentru dobândirea unor funcţii în stat. Alături de ei este cercetată şi judecătoarea Georgeta Barbălată, colegă la secţia penală a instanţei supreme cu judecătorul Ionuţ Matei, cel care astăzi prezidează completul care se va pronunţa în dosarul domnului Gregorian Bivolaru.

În acelaşi mod în care s-a înscenat o reacţie a părinţilor yoghinilor, prin manipularea acestora, s-a procedat şi în cazul reacţiei unor cursanţi sau aşa-zişi foşti cursanţi. Vom face în curînd o serie de dezvăluiri cu privire la implicarea autorităţilor şi a unor grupări specializate în dezinformare, manipulare şi atacuri (para)psihologice, în campania de manipulare a cursanţilor şcolii de yoga MISA şi a opiniei publice, prin crearea unei false opoziţii a unor aşa-zişi foşti cursanţi. Totodată vă vom oferi dovezi ale implicării unor angajaţi ai statului român în întreţinerea şi promovarea unor siteuri de propagandă anti-MISA.

Vă invităm să urmăriţi şi opiniile unor jurişti cu privire la desfăşurarea dosarului înscenat domnului Gregorian Bivolaru, opinii în care sunt demascate gravele abuzuri săvârşite în acest proces de preşedintele completului de judecată Ionuţ Matei şi giganticele abuzuri săvârşite de autorităţile române în cazul operaţiunii Christ, în special asupra aşa-zisei părţi vătămate Mădălina Dumitru:
Citeşte şi:
25 septembrie 2012 - Miting de protest la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva judecatorului Ionuţ Matei

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu