Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 9 octombrie 2012

Marţi 9 OCTOMBRIE 2012, începând cu ora 09.00 a avut loc o nouă rundă în meciul dintre justiția română și Gregorian Bivolaru!

Niciun comentariu :
Update: Declaraţii despre ultimul termen al procesului lui Gregorian Bivolaru de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - 9 octombrie 2012
 
În preliminarii 300 de mascaţi au năvălit cu armamentul din dotare în 16 case unde se practica în mod „periculos” yoga. Deşi transmisiunea a fost în direct şi a văzut-o toată lumea, potrivit echipei CSM din 2006 (plină de foşti securişti) mascaţii au fost victimele agresiunii, iar yoghinii şi-au înscenat singuri percheziţiile. Varianta necenzurată se poate accesa în „reţeaua TV” CEDO. Incredibila competiţie continuă de opt ani de zile.
 
Vă reamintim scorul etapelor anterioare:
 
Runda întâi: Meciul dintre Magistraţii Înaltei Curţi de Justiţie Suedeză şi procurorii Parchetului General al României, 1 la zero pentru Suedia, câştigă Gregorian Bivolaru, pierde justiţia română.

Runda a doua: Meciul Magistraţilor Tribunalului Sibiu cu Procurorii şi Serviciile secrete, 2 la zero pentru magistraţi, câştigă Gregorian Bivolaru.

Runda a treia: Meciul Magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia cu Procurorii şi Serviciile Secrete, 3 la zero pentru magistraţi, câştigă Gregorian Bivolaru.

Runda a patra: Magistraţii Curţii Supreme nesancţionând lovitura sub centură a interceptărilor ilegale, anulează rezultatele meciurilor de la Sibiu şi Alba Iulia, fac KO Codul de procedură penală, ca să... îi permită câştigătorului Gregorian Bivolaru să îşi „apere” centura de campion. Iar Jucătorul îmbrăcat complet negru reapare în ring...

Vă prezentăm imagini din timpul meciului:

 foto Costică Cojocaru
şi Evz

Acesta este un pamflet. Se referă la o adunare publică autorizată, organizată de Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut care a avut ca scop protestul împotriva abuzurilor justiției din dosarele MISA şi Gregorian Bivolaru, protest care a avut loc în faţa Curții Supreme de Justiție.

Aşa cum am mai relatat, şi termenul din data de 25 septembrie 2012 al procesului înscenat lui Gregorian Bivolaru la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a desfăşurat în paralel, atât în sala de judecată cât şi în faţa clădirii. Vă oferim un video realizat de MISA TV la acel eveniment.

Citeşte şi:
25 septembrie 2012 - Miting de protest la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva judecatorului Ionuţ Matei

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu