Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 5 octombrie 2012

O flotă de OZN-uri decolează de pe lună - septembrie 2012

2 comentarii :

Pe 15 septembrie 2012 în timp ce filma luna pe timpul de noapte, utilizatorul youtube r3alw0rld a suprins ceva extraordinar. Folosind un aparat Canon EOS 600D şi un telescop Skymaster 1200mm + adaptor el a capturat în imagini o formaţiune de 13 sfere luminoase "decolând" dintr-un crater luminos a lunii.

Mai jos puteţi vedea un fragment editat în care imaginea a fost mărită. Filmarea originală se află aici.Vă recomandăm să vizionaţi clipurile pe tot ecranul (fullscreen), la rezoluţia maximă (HD 1080p).


Autorul filmării adreseză celor sceptici mesajul: "Dacă susţineţi că e un fals căutaţi şi voi OZN-uri în jurul lunii. Veţi reuşi o mulţime de filmări asemănătoare cu aceasta". Mai multe clipuri cu Obiecte Zburătoare Neidentificate puteţi urmări pe blogul său intitulat BEST UFO SIGHTING EVER.

Vezi şi:
OZN gigantic filmat lângă Soare. NASA ascunde dovezile prezenţei extraterestre în sistemul nostru solar
În sfârşit au recunoscut: Preşedintele american Eisenhower s-a întâlnit cu extraterestrii!
Record de aparitii OZN in primele saptamani ale anului 2012. Urmeaza dezvaluirea prezentei extraterestrilor benefici din Federatia Galactica?
Un OZN gigantic protejeaza planeta Mercur de efectele erupţiilor solare

2 comentarii :

  1. David Icke considera ca Luna, dar si alte corpuri ceresti din Sistemul Solar, au fost modificate in trecutul indepartat si sant folosite pentru a ne mentine intr-un Matrix caracterizat printr-un nivel scazut de vibratie (http://www.youtube.com/watch?v=7JjjaL23nGU si http://www.youtube.com/watch?v=WpSqADAur-w).

    RăspundețiȘtergere
  2. Discutabil. David Icke spune multe si nu tot ce spune este corect.

    RăspundețiȘtergere