Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 3 octombrie 2012

Primim de la cititori: Dârele morţii (chemtrails) se îndesesc şi la Cluj

5 comentarii :

Am primit de la o cititoare din Cluj un mesaj mobilizator şi câteva imagini ale urmelor chimice otrăvitoare (chemtrails), numite şi dârele morţii, pe care din ce în ce mai multe avioane le lasă pe cer deasupra ţării noastre. Postăm integral mesajul şi ne alăturăm apelului de a-i face conştienţi pe cât mai mulţi români că sunt otrăviţi în secret cu concursul autorităţilor care tac supuse şi complice. Poate se vor găsi totuşi câteva voci care se gândesc măcar la sănătatea copiilor lor şi vor lua poziţie faţă de acest genocid tăcut. Nu mai este o doar o "teorie a conspiraţiei" aşa cum au numit-o unii. Autorii lui au început încet, încet să recunoască în presă că este vorba de un "experiment pentru reducerea încălzirii globale", finanţat din belşug de către magnaţi criminali, adepţi ai reducerii populaţiei prin vaccinuri, precum Bill Gates. Câteva studii ştiinţifice au confirmat deja genocidul pe care îl pot provoca chemtrails-urile şi geo-ingineria.


Lansăm cu această ocazie şi ideea de a fi realizat un site/forum (sau mai multe) pe această temă unde oamenii să posteze fotografii cu chemtrails din zona lor de domiciliu şi să relateze cum s-au simţit şi cum au fost afectaţi după zilele în care cerul de deasupra lor a fost otrăvit. O astfel de relatare, a efectelor POLUARII CHEMTRAILS pe care un blogger şi copilul său le-au trăit după ce avioanele au lăsat astfel de dâre otrăvitoare, poate fi citită aici.

Oare aşa arată interiorul unui avion care lansează chemtrailsuri?
Oare aşa arată interiorul unui avion care lansează chemtrailsuri?
Ar fi bine ca noi românii să ieşim din indiferenţa şi inerţia care uneori ne caracterizează şi să facem cât mai multe acţiuni concrete de anihilare a acestor dâre ale morţii cum ar fi: culegerea de probe/mostre de pământ şi plante atât în momentul apariţiei dârelor pe cer cât şi după mai multe ore, atunci când acestea au ajuns pe sol, expertizarea lor în laboratoare, fotografierea şi identificarea cu ajutorul unor aplicaţii online cum sunt http://www.flightradar24.com şi http://planefinder.net (există şi versiuni pentru telefoane mobile) a avioanelor/zborurilor care lasă dâre, sesizarea poliţiei şi autorităţilor de mediu, plângeri penale la adresa autorităţii aeronautice şi a companiilor aeriene, acţiuni în instanţă, acţiuni de protest, memorii la autorităţi şi alte reacţii civice.

Un alt cititor sugerează: "Notaţi ora la care se petrece evenimentul, zona, detaliile despre avion, cât au persistat dârele ca să nu se confunde cu altceva, toate detaliile şi să facem sesizări la Ministerul Mediului, MAN, Ministerul Transportului şi Autorităţile aeronautice locale care să precizeze cu ce încărcătura au decolat avioanele văzute, graficul de zbor, dacă misiunile erau secrete sau nu, anuntaţi Poliţia şi toate autorităţile posibile etc. etc. Contactati ONG-urile de mediu din localitate şi cele reprezentative la nivel national ca să ia atitudine! Dar evident trebuiesc aduse cât mai multe probe că altfel birocraţia din Romania ne va plimba cât mai mult pe drumuri."

Trebuie să reacţionăm!

Mulţumim Florina
Bună seara, Vă trimit ataşată o arhivă cu poze făcute în Cluj weekendul 22-23 septembrie 2012. Fac acest lucru pentru că sunt de părere ca ar trebui toţi să îi facem conştienţi pe oameni de ceea ce se întâmplă. Apariţia dârelor de pe cer nu e un lucru normal şi de fapt chemtrails-urile şi contrails-urile sunt total diferite. De asemenea, nu am găsit un site românesc dedicat exclusiv acestei probleme, unde spre exemplu, oamenii să poată trimite poze sau să scrie cum s-au simţit în zilele în care "băieţii" au muncit de zor. Relativ la poze, îmi pare rău că nu am mai multe din ziua de sâmbătă, 22 septembrie. Tot cerul era plin de urme. Dimineaţa părea să avem o zi frumoasă şi însorită, dar după ce au trecut câteva avioane, urmele s-au întins, erau ca nişte nori, evident artificiali şi apoi o pâclă albă a cuprins tot cerul. După amiază am putut observa avioane care lăsau în urma lor chemtrails-uri deasupra plafonului. De fapt chiar în zile cu nori sau în care plouă ei dau cu chimicale deasupra noastră. În felul ăsta, nici măcar nu îi vedem. Pozele 7 si 8 sunt de mai demult. În poza 7 se pot vedea dâre persistente de chimicale, iar în 8, pe lângă acestea, se vede si un avion care lasă în urma lui o dâră normală de condensare. În funcție de altitudine, cristalele de gheaţă formate la condensare pot persista mai mult timp, dar cu siguranţă nu se întind şi nu rămân pe cer ore întregi, ajungând să semene cu ceva nori. În general lumea e aşa de apatică şi plictisită, că parcă nici nu se mai uită spre Cer, nici la propriu, nici la figurat. Aşadar nu îşi pun nici întrebări. Mă gândesc că poate veţi mai scrie ceva articole pe tema asta şi puteţi folosi pozele. Florina
Pentru a înţelege şi mai bine gravitatea situaţiei în care mulţi dintre noi ne complacem vă invităm să lecturaţi cartea + DVD: Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri)

şi articolele:
Cum să ne protejăm, fiecare dintre noi, împotriva efectelor nocive ale dârelor morţii (chemtrails-uri)
Chemtrails - Dovada genocidului chimic deliberat (VIDEO)
Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1)
Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (2)
Acţiunile criminale de intoxicare a populaţiei prin intermediul chemtrails-urilor s-au intensificat în ultima perioadă
Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte)
Fotografii cu chemtrails-uri de la cititori

5 comentarii :

  1. Au fost si la Brasov, dar nu m-am gandit sa le fotografiez.
    :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Notati ora la care se petrece evenimentul, zona, detaliile despre avion, cat au persistat darele ca sa nu se confunde cu altceva, toate detaliile si sa facem sesizari la Ministerul Mediului, MAN, Ministerul Transportului si Autoritatile aeronautice locale care sa precizeze cu ce incarcatura au decolat avioanele vazute, graficul de zbor, daca misiunile erau secrete sau nu, anuntati Politia si toate autoritatile posibile etc. etc. Contactati ONG-urile de mediu din localitate si cele reprezentative la nivel national ca sa ia atitudine ! Dar evident trebuiesc aduse cat mai multe probe ca altfel birocratia din Romania ne va plimba cat mai mult pe drumuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici puteti vedea cateva exemple intr-un album picase (jud. Harghita):
    https://picasaweb.google.com/107698220011665167481/Clouds#5761361934992156578

    RăspundețiȘtergere