Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 16 noiembrie 2012

Aşa-zisele profeţii privitoare la ziua de 21 decembrie 2012, vehiculate recent de presă, nu au nicio bază reală

Niciun comentariu :
 Ştirea despre „oracolul Shambalei” care a explodat în 30 octombrie este o ştire contrafăcută de serviciile secrete pentru a crea panică 

„Ştirea zilei” din 30 octombrie, care a făcut înconjurul planetei şi a fost difuzată de aproape toate publicaţiile şi posturile TV în cuvinte aproape identice se referea (vă amintiţi, cu siguranţă) la călugărul tibetan care a trimis către NASA un mesaj de avertizare cu privire la unele evenimente apocaliptice care se vor derula începând cu data de 21 decembrie 2012. În opinia noastră, nu există niciun motiv de teamă şi suntem siguri că în data de 21 decembrie nu se vor petrece evenimentele descrise în articolele respective.

Vă reamintim ştirea – într-una dintre versiunile ei:
Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis o declaratie la NASA in care spune că, pe 21 decembrie 2012, Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa “zonă zero” a galacticii, transmite Earth-chronicles.ru.
Potrivit tibetanului, pe 21.12.2012, la ora 6.00 conform meridianului Greenwich, întreg Pământul va fi cuprins complet de întuneric. Nu va mai fi lumină sau energie electrică, iar căile de comunicare vor total inutilizabile. Liniile de comunicare vor fi intrerupte si va dispare orice sunet. Pamantul in aceasta perioada de timp va trece prin zona zero. ,,Aceasta reprezinta o stare a spatiului unde se stinge si nu poate sa se raspandeasca nici un fel de energie. Dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Nu trebuie sa va ingrijorati sau sa va speriati’’,preintampina calugarul. Intunericul va fi insotit de flashuri iluzorice de lumina cosmica si va dura aproximativ 3-4 zile. Apoi lumina soarelui va reapare. ,,Animalele pamantului vor simti din timp venirea “intunericului cosmic” si se vor ascunde in vizuine” – spune calugarul. “Oamenii din orase nu vor presimti acest lucru si din aceasta cauza vor fi multe cazuri de pierdere a ratiunii. Multi oameni vor innebuni. Este posibil sa moara 10% din populatia pamantului.”
Oracolul Shambala in declaratia sa, a scris si cateva recomandari pentru pamanteni.
1. Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.
2. In 20.12.2012 sa luati copiii, documentele, banii cash si sa plecati din oras undeva in natura, la tara. Sa va faceti rezerve de produse si apa pentru doua luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface incet.
3. Sa aveti in casa provizii de apa si lemne pentru incalzire si lumanari pentru iluminat. Este bine sa plecati acolo unde exista o soba de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va inceta sa mai existe.
4. Legatura cu televiziunile se va intrerupe. In decursul “zilelor negre” sa inchideti geamurile si sa le acoperiti cu ceva intunecat. Sa nu va uitati in geamuri, sa nu credeti ochilor si urechilor voastre si sa nu iesiti in strada deoarece in aceasta stare energetica a pamantului veti putea vedea si auzi lucruri care in mod obisnuit nu sunt percepute si asta poate sa ii scoata din minti pe multi. Daca totusi va fi extrem de necesar de a iesi, nu plecati departe de casa deoarece va puteti rataci pentru ca nu veti putea vedea nici macar propria mana intinsa.
5. Dupa aparitia Soarelui nu va grabiti sa va intoarceti in oras. Mai bine sa ramaneti pana la primavara undeva in natura.
Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Pînă la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.
Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei.
Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii.
“Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”, a concluzionat călugărul.

La solicitarea cititorilor noşti clarificăm unele aspecte privitoare la această ştire. Cel mai important, subliniem de la bun început, este faptul că aşa-zisele profeţii ale călugărului tibetan şi difuzarea lor masivă în presă nu constituie decât o manevră de dezinformare a publicului, pentru a crea panică, frică şi confuzie. La originea acestei ştiri false putem presupune că se află serviciile secrete, care au o vastă experienţă în a crea astfel de fumigene din nimic, doar pentru a menţine publicul într-o stare de confuzie, pentru a fi mai uşor controlat. Un element care vine în sprijinul acestei afirmaţii este modul brusc şi total în care s-a stins (în presă) rumoarea creată de ştirea respectivă, care a fost în 30-31 octombrie difuzată obsesiv, dar apoi a dispărut cu desăvârşire, fără niciun fel de clarificare. Acest mod de a proceda este tipic atunci când se doreşte manipularea opiniei publice. Pe de altă parte, suntem siguri că foarte mulţi oameni au fost marcaţi de ştirea privind evenimentele apocaliptice şi sunt în continuare înspăimântaţi, aşteptând cu o anticipaţie plină de panică sosirea zilei de 21 decembrie.

Având în vedere abundenţa de ştiri pe această temă, este foarte dificil să reconstituim strict originea ei, adică cine sunt primii care au difuzat-o. Majoritatea ziarelor şi posturilor TV care au preluat ştirea dau ca sursă site-ul rusesc Earth-chronicles.ru, un site care conţine o serie de articole pe subiecte incitante precum conspiraţii, profeţii, secrete ale istoriei, extratereştri. Interesant, amplu, bine pus la punct dar totuşi... doar un site! Este aproape neverosimil modul în care presa de pe întreg mapamondul a cuplat imediat, difuzând la o asemenea intensitate, un articol de pe un site, fără să îl verifice, mai ales că este vorba de un site rusesc, care nici măcar nu are versiuni în alte limbi, şi că subiectul adus în discuţie era legat de NASA (National Aeronautics and Space Administration), agenţia de cercetări spaţiale din SUA. Evident, NASA nu a dat niciun comunicat de presă privitor la subiectul în cauză, suficient de ambiguu formulat (deşi aparent precis) pe siteul rusesc respectiv: Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis o declaratie la NASA... Avem deci toate motivele să credem că totul este o scorneală şi, privitor la succesul acestei operaţiuni de dezinformare a publicului, amintim că dezinformarea a fost adusă la culmi nebănuite de eficienţă în URSS încă de la începutul secolului XX. De fapt, ruşii au inventat dezinformarea în forma ei contemporană!

Să analizăm totuşi şi conţinutul ştirii. Iată câteva subiecte interesante de discuţie. Ştirea conţine o combinaţie de elemente care vor trezi interesul celor care au un minim de cunoştinţe privitor la subiecte esoterice precum profeţiile: referirea la „oracolul Shambalei”, referirea la cele trei zile de întuneric (profeţite de mai mulţi sfinţi; de asemenea, profeţite de Fecioara Maria în al treilea secret de la Fatima). Menţionarea unei mănăstiri tibetane trezeşte curiozitatea şi interesul publicului general. Pe de altă parte, există şi referiri cu iz ştiinţific, foarte precise. De fapt, aceasta este ceea ce frapează în primul şi în primul rând referitor la pretinsul „mesaj al călugărului tibetan către NASA”: pare că acesta le dă o lecţie de astrofizică, adică le explică celor de la NASA despre ce e vorba în sistemul nostru solar. Formularea pretinsului mesaj este cel puţin bizară.
Pentru cei care nu avem cunoştinţe de specialitate să analizăm corectitudinea (sau posibilitatea de a fi adevărate) afirmaţiilor referitoare la „zona zero a galacticii” – de altfel, putem paria că 99% din jurnaliştii care s-au grăbit să difuzeze ştirea n-au nici ei habar despre ce ar putea fi vorba – simplul bun-simţ în analizarea afirmaţiilor şi „recomandărilor” călugărului este suficient pentru a ne edifica privitor la veridiciatea mesajului.

Iată câteva exemple de afirmaţii caracterizate de o mare stupiditate: „Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.” Ce ar putea însemna aceasta? Să ne terminăm treburile pentru 2012 şi să nu mai începem altele? Şi de ce să ne plătim datoriile?! (unii cititori mai ironici vor putea sugera că cei care au elaborat acest mesaj dezinformator vor să convingă oamenii să-şi plătească datoriile la bănci). De ce să ne plătim datoriile, de ce sa ne luăm actele şi banii cash şi să plecăm în natură, dacă nimic nu va funcţiona şi probabil banii nu vor avea nicio valoare în acea perioadă? Este de-a dreptul hilar modul în care tot ceea ce trebuie să salvăm dintr-un posibil cataclism sunt „copiii şi banii cash”. Apropo de care, chiar trebuie să credem că un călugăr tibetan dintr-un colţ de lume, care trăieşte departe de civilizaţie şi de marile oraşe, s-a referit la banii cash?
Remarcăm în tot ce se spune amestecul de-a dreptul straniu de elemente din unele profeţii celebre (cum ar fi cele de la Fatima) cu altele ridicole, făcând ca toată combinaţia să fie de-a dreptul grotească şi incoerentă. Nu va fi curent electric pe întreg pământul şi totuşi suntem avertizaţi suplimentar că „legătura cu televiziunile se va întrerupe”! Trebuie ca toţi cei care locuim în oraşe, să plecăm la ţară până la primăvară, preferabil într-o casă unde este o sobă cu lemne şi având la noi alimente şi apă pentru câteva luni! Să închidem bine geamurile şi, deşi este întuneric total afară, să le acoperim bine de tot cu ceva întunecat! Toate aceste detalii ilogice şi stranii ne semnalează faptul că e vorba de o scorneală.

Ceea ce este însă cel mai straniu este faptul că un mesaj asemănător a circulat şi înainte de venirea anului 2000, când a existat aceeaşi panică a sfârşitului lumii. Nu ştim care a fost sursa acelui mesaj, atunci – dar ştim cu certitudine că se împărţea prin biserici, căci aşa am ajuns în posesia lui la momentul respectiv. Detaliile erau identice: banii cash, geamurile, focul de lemne (mai puţin explicaţia pseudo-ştiinţifică cu zona zero)... Care ar fi oare probabilitatea ca un călugăr tibetan să se exprime cu aceleaşi cuvinte, despre un alt „sfârşit al lumii”, 12 ani mai târziu?

Cât despre finalul apoteotic al ştirii: „Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei. Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii. “Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”, a concluzionat călugărul.” Deci, după ce am stat cu toţii la ţară câteva luni, omenirea va fi suficient de zdruncinată de aceste evenimente pentru ca toate problemele să dispară dintr-o dată, iar elitele mincinoase care ne conduc (şi care ne-am mira să fi stat la ţară la lumina lumânărilor câteva luni) vor renunţa la interesele lor meschine, egoiste şi criminale, şi la campania lor înverşunată împotriva spiritualităţii, permiţând „înflorirea învăţăturilor spirituale”. Greu de crezut.

Precizăm că avem convingerea că unele profeţii despre posibile cataclisme viitoare sunt cât se poate de autentice. De altfel, le-am prezentat pe site-ul nostru. Pe baza informaţiilor conţinute în cel de-al treilea secret de la Fatima şi a unor profeţii tibetane, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a decis declanşarea unui program planetar de acţiune pe baza unei tehnici de factură spirituală, astfel încât aceste cataclisme previzionate să nu se mai producă.

 Considerăm că ştirea difuzată în 30 octombrie nu este decât un fals şi se numără printre acţiunile deliberate de inducere a confuziei în rândul opiniei publice. Dacă sunteţi cu adevărat interesaţi de aceste aspecte, este mult mai important să acţionaţi sistematic în cadrul programului planetar NU Apocalipsa!, decât să cuplaţi la toate balivernele difuzate prin presă. De altfel, dacă privim prin contrast, este uluitor faptul că presa nu a spus nimic despre acest program lansat de profesorul român de yoga Gregorian Bivolaru, dar face atâta vâlvă despre „scrisoarea unui călugăr tibetan către NASA”!
Sursa: yogaesoteric.net

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu