Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 30 ianuarie 2012

Sexualitate, nuditate si psihisme - despre manipularea prin invinovatire fata de nuditate si sexualitate

5 comentarii :
articol preluat de pe blogul "We are One"

Am stiut dintotdeauna, intuitiv, ca sexualitatea are legatura cu transcendenta. (in termeni de psihologie, unificarea Constientului cu Supra-Constiinta). De cand mi-am inceput viata sexuala, asta am si cautat, desigur in mod inconstient. Nu e de mirare ca am fost mai mereu dezamagita, mai ales cu acei parteneri care nu reuseau sa se conecteze cu mine nici macar emotional, ca de transcendenta nici nu putea fi vorba. Cu unii nici nu se putea vorbi deschis despre sex; sexul doar se facea, instinctiv (sau compulsiv) sub imperiul dorintei / chimismelor organismelor. Evident, asta se definea ca atractie... N-am experimentat prea mult in zona aceasta, deoarece mi-am dat repede seama ca nu e ceea ce-mi doresc. Asa ca am cautat mai departe. Firesc, de la un moment dat, au aparut si partenerii constienti, urmare a evolutiei mele, parteneri care isi asuma total jocul feminin-masculin, evoluand si ei odata cu mine. De abia din acest punct, al sacralitatii, sexualitatea incepe sa-si dezvaluie minunile si frumusetea... De abia din acest punct putem incepe sa vorbim despre iubire...

Sexualitatea este cel mai distorsionat domeniu al umanitatii. S-a lucrat intens asupra lui, intentionat, cu scopul evident de a modifica perceptiile maselor si a altera cunoasterea, spre a transforma popoarele in turme. Biserica are cel mai mare 'merit' in acest proces. Rezultatul a reusit, astfel ca astazi psihicul uman este poluat masiv cu programe de rusine si vinovatie asociate acestui lucru natural numit sexualitate. Asa se face ca mentalul colectiv, la care mintea individuala este conectata, este plin de programe si tipare viciate. Din acestea ni se trag reprimarile sexuale, rusinea fata de sex si nuditate, fricile fata de sexul opus, vinovatia vis-a-vis de satisfacerea placerii sexuale, toate manifestarile, evident inconstiente, de violenta si agresiune etc.

De aceea, cei care cred ca daca sexul e natural, inseamna neaparat ca toti stim sa-l facem, se inseala amarnic. Faptul ca avem la dispozitie organele fizice necesare, nu presupune nici ca le folosim corect, nici ca avem atitudinea mentala potrivita... Sunt sigura ca egoul va protesta la aceasta afirmatie. Dar va sfatuiesc sa studiati / abordati filosofia Tantra, fara prejudecatile acumulate in mentalul colectiv, si sa experimentati pe cont propriu. Va spun doar ca sexualitatea are legatura cu energia vietii, cu jocul energiilor masculina (electrica, yang) si feminina (magnetica, yin) si cu transcendenta. Printr-o sexualitate in lege nu numai ca dobandesti energie vitala, dar devii sensibil la planurile subtile ale fiintei tale si ale Universului.


Am abordat iar subiectul sexualitatii deoarece constat mari confuzii si la cei care se doresc constienti, aflati pe calea trezirii. Se pare ca intr-adevar psihicul opune multa rezistenta intelegerii adevarului legat de sexualitate, urmare a masivelor distorsionari operate asupra lui si corpului emotional al fiecaruia care se agata de aceste distorsionari. Cu alte cuvinte, psihicul uman a fost manipulat. A te baza pe ceea ce se afla in mentalul colectiv presupune sa te bazezi pe iluzii / falsuri.

Una dintre confuziile care se face, sustinuta de adeptii vietii naturale, este comparatia sexualitatii umane cu cea a animalelor. Da, biologia ne lasa sa credem ca scopul sexualitatii este reproducerea, asemanatoare la om si necuvantatoare. Se scapa insa din vedere ce este mai important: Constiinta. Animalele au o constiinta a speciei, si probabil ca abia de acum incolo vor face trecerea la o constiinta individuala. Sunt deja cateva exemple de animale ce incep sa manifeste atribute umane incipiente. Doar omul se afla la alt nivel al evolutiei, iar sexualitatea sa reflecta acest lucru. A sustine in continuare ca sexul este pentru procreere inseamna sa crezi suprematia biologicului asupra Constiintei. E ca si cand ai spune ca omul e inca inconstient si constiinta speciei il dirijeaza (pentru o anumita parte a planetei, asta este inca adevarul). Inseamna ca nu ai inteles inca afirmatia "Universul este mental" sau, daca ai inteles-o, nu-ti asumi responsabilitatea propriei creatii in aspectul sexual al vietii tale. Inseamna ca tu insuti te reduci la nivelul de constiinta mamifer, desi te pretinzi trezit.

Dar, cum zicea si Nicolae Steinhard, "cine crede ca se trage din maimuta, chiar de acolo se trage". Tocmai ca Universul este mental si esti ceea ce crezi...

Atentie, asadar, la incongruentele din gandire. Aceste balbe ne saboteaza manifestarea. Iar orice nealiniere cu Adevarul, cu atat mai mult acum, va iesi la suprafata.

Eu va invit insa sa va deschideti mintea si sa cautati intelesul si functia mai inalta a sexului si sa le incumbati in viata voastra. Va sfatuiesc sa va traiti viata la cel mai inalt nivel pe toate planurile, inclusiv sexual. Va invit sa descoperiti profunzimile fiintei voastre si prin sex, nu numai prin meditatie.

Intelegeti ca pana cand aspectul sexual nu este 'imbratisat' total (integrat) de Constienta noastra, nu putem vorbi de iubire (mai ales ca in spiritualitate se vehiculeaza excesiv acest cuvant). Iubirea autentica nu este emotie, ci frecventa vibratorie. Iubirea autentica nu e compatibila cu separarea / discriminarile (ala / aia imi place, alalalt / aialalta nu). Iubirea nu lasa nimic in afara ei... Ori aceasta este iubirea divina.

Va trimit cu drag la Osho, unul care a facut multe pentru a restabili adevarul in mentalul colectiv:

“Iubirea inseamna experienta unitatii, a fuziunii. Iubirea inseamna experienta prabusirii zidului si a fuziunii celor doua energii, care devin una. Ea inseamna experienta in care zidurile dintre doua persoane se prabusesc si in care fiintele celor doi se intalnesc. Cand doi indivizi traiesc aceasta experienta, ei cunosc starea de iubire. Cand aceasta experienta se petrece intre un individ si totalitatea din jur, el traieste starea de divinitate.”

“Mintea noastra nu va putea transcende sexul decat daca va intelege corect trei lucruri: ce este el, in ce consta radacina atractiei sale si motivul pentru care a fost pervertit. Eforturile de a te ridica deasupra sexului pe orice alta cale au dus la obtinerea unor rezultate gresite, caci au creat un conflict cu acesta. Oamenii au devenit dusmanii sexului, nu prietenii sai. Ei l-au reprimat, dar nu l-au inteles.”

“In clipa in care devine spiritual, sexul se transforma in iubire. [...] Calatoria sexuala este inceputul calatoriei catre Dumnezeu. Aceasta imensa atractie catre sex nu este altceva decat o cautare a transcendentei.”

Nu in ultimul rand, vreau sa va semnalez o initiativa minunata, din domeniul artei, care are drept scop corectarea distorsiunilor din mentalul colectiv referitoare la nuditate. Inca o dovada ca nivelul de Constiinta se schimba pe planeta! Multumim, Cristian Crisbasan!

"Cine sântem? Despre puterea trupului gol". Proiect apărut în "DECÂT O REVISTĂ" - Nr. 7 / Toamnă 2011


"Ce spirit poate fi atât de gol și de orb încât să nu admită că piciorul este mai nobil decât pantoful și pielea este mai frumoasă decât hainele care o acoperă?" - Michelangelo Buonarotti


"Pentru că Dumnezeu l-a creat, trupul uman poate rămâne nud și neacoperit, păstrându-și splendoarea și frumusețea" - Papa Ioan Paul al-II-lea


"Trăim într-o atmosferă de rușine. Ne este rușine de tot ceea ce este real despre noi; suntem rușinați de noi, de rudele noastre, de veniturile noastre, de accentele noastre, de opiniile noastre, de experiențele noastre - exact așa cum suntem rușinați de trupurile noastre goale" - G.B. Shaw


"Să te văd goală este să-mi reamintesc Natura" - Federico Garcia Llorca


Despre puterea trupului gol
de Cristian Crisbășan

Una dintre cele mai mari manipulări din istoria omenirii - rușinea față de nuditate - a fost indusă special pentru a putea controla oamenii. Omul rușinos și rușinat este vulnerabil și, deci, ușor de stăpânit și manipulat psihologic.

Atât de înrădăcinată a ajuns să fie această rușine în mintea oamenilor - transmisă "genetic" din generație în generație - încât este tragicomic de observat că infractorilor și criminalilor nu le este rușine să apeleze răul adevărat, dar le este rușine să comită un rău fals - adică nuditatea. Oricine simte o jenă - mai mare sau mai mică - să se expună gol.

În volumul său "Trupuri de femei, priviri de bărbați - Sociologia sânilor goi" (Humanitas, 2009), sociologul francez Jean-Claude Kaufmann scrie: "În fiecare societate, anumite părți ale corpului bărbaților și femeilor au putut fi expuse, uneori cu generozitate, inclusiv părțile cele mai intime, alteori cu mai multă zgârcenie. De la o societate la alta: rareori coincideau, rareori se prezentau la fel și rareori erau justificate în chip asemănător. Semnificația modului de a privi nuditatea s-a schimbat, la rândul ei, mult: abia la sfârșitul Evului Mediu nuditatea feminină începe să se identifice cu dorința, iar vederea nudului capătă conotația erotică pe care o cunoștem azi (Bologne, 1986)".

Apare clar că cenzura asupra nudității a derivat din cenzura și mai mare asupra sexualității. Nici o altă funcțiune fundamentală a ființei umane nu a fost mai alterată, pervertită, manipulată, cenzurată și condamnată decât sexualitatea.

Așadar, nuditatea trebuie cenzurată pentru că ea duce automat la sexualitate. Când s-a inventat "fructul oprit", plăcerea a devenit și ea vinovată. Și cum motorul principal al vieții umane este continua căutare a plăcerii - tot ce facem și sub orice formă, zi de zi, este o continuă căutare a unei stări de bine - atunci soluția a fost simplă: legiferează-i omului plăcerea într-un anumit fel, pentru a-l controla și a-l face să performeze într-un anumit scop impus de tine, legiuitorul-cenzor. Asta a dus și la reglementarea intimității, în sensul că ea nu a mai fost lăsată la latitudinea suverană a individului - în primul rând, trebuie să-mi ascund nuditatea pentru că este rușinoasă, ilegală, imorală și păcătoasă, nu pentru că eu simt că nu vreau s-o fac.

Cenzura s-a extins, de-alungul timpului, la toate formele de exprimare a imaginii nudității și sexualității umane - de la spațiul privat și până la cel al creației artistice.

Ca și în cazul prohibiției la alcool - care a avut fix efectele inverse (și mai multă corupție, alcoolism, crime, bani negri, promiscuitate și moarte) - cenzura nudității a dus la pornografie. Este absurd și tragi-comic cum azi este absolut în regulă să vezi în spațiul public crime, atrocități, mizerie, degradare, ipocrizie, dar este imoral și păcătos să vezi un trup uman gol sau doi oameni care fac dragoste. Se poate observa lesne că sute de ani de cenzură a nudității nu au produs un om mai "moral", ci doar un om mai alienat - nevoit să se ascundă și să mintă, să trăiască duplicitar, să apeleze la ipocrizie și să fure ceva interzis nefiresc și nedrept.

Și pentru că această cenzură se întemeiază pe o deturnare grosolană a simbolismului trupului uman gol, natural și firesc - dispariția ei nu ar conduce în nici un caz la popularea spațiilor publice cu oameni care umblă goi sau care fac sex. Dar ne-ar scăpa de toată gama de reacții stupide pe care 90% dintre oameni le au la vederea unui trup gol, fie el pe o plajă sau într-o lucrare de artă. Și ne-ar vindeca de vulnerabilitatea rușinii și de falsul sentiment de vină. !!!

"Who are we?" este un proiect vizual început în 2011. Alăturând două imagini ale aceleiași femei - una în care trupul este îmbrăcat și alta în care acesta este gol - în același context, am fost frapat de forța de impact vizual a nudității.

Cenzura puritană, justificată ideologic de morală și religie, a stigmatizat imaginea omului gol, pentru a transforma nuditatea într-un tabu. Astfel, nudul a căpătat, în mod fals și nefiresc, o putere simbolică de reprezentare negativă. Sensul și valoarea nudității umane au fost deturnate prin manipulare tocmai pentru a putea fi blamate și demonizate.

Pe de altă parte, în relație complementară directă cu interzicerea nudității, veșmintele au căpătat și ele o funcțiune în plus - față de cea inițială strict utilitară și apoi de cele estetică și comunicațională - aceea de instrument de cenzură necesar pentru interzicerea nudității. Adică, azi ne îmbrăcăm mai ales și pentru că (ne) este rușine să nu fim văzuți goi. Nuditatea umană este reală, naturală, firească și inocentă. Doar vulgaritatea din mintea cenzorilor a transformat-o în tabu."

vineri, 27 ianuarie 2012

Dezvăluiri senzaţionale despre istoria BNR şi despre eternul ei faraon, Mugur Isărescu, mumificat de 22 de ani în sediul băncii centrale din România

Un comentariu :
Banca Naţională a României a luat fiinţă în aprilie 1880 având 30 milioane de lei capitalul initial , din care 10 milioane au venit de la stat iar restul de 20 de la familia Brătianu.

Personajul exponenţial este Eugeniu Carada. Există o istorie a domnului Carada dar adevărul este că şi până în ziua de astăzi rămâne un mare mister acest domn Eugeniu Carada.

În 1863 Carada pleacă la Paris sub motivul studiilor. Nu se rezumă doar la a sta în Franţa, existând relatări ale călătoriilor lui în Londra, Veneţia. În toate aceste ţări cunoaşte multe personalităţi ale vremii şi stabileşte legături cu aceştia , atât în nume propriu dar şi în numele partidului care îl reprezenta la acea vreme, cel liberal, fiind prieten o viaţă întreagă cu Brătianu.

În perioada în care a stat la Paris, Carada a scris pentru mai multe ziare, continuând apoi colaborarea şi scriind din ţară. A scris pentru : “La semaine financiere”, “Le siecle”, “L’homme libre”.

“La semaine financiere” era cunoscută la acea vreme ca reprezentând interesele unei anumite bănci, cel puţin la momentul fondării publicaţiei. Este vorba despre o bancă a familiei Rothschild. Astfel în această publicaţie au apărut des articole favorabile la adresa afacerilor familiei Rothschild, care la momentul respectiv se extindea şi către infrastructură, având ca ţintă căile ferate.

Carada s-a întors şi a început să îşi exprime din ce în ce mai vehement opiniile formate în afara graniţelor ţării, în aceeaşi perioadă în care în întreaga lume se făceau presiuni imense în cadrul fiecărei ţări în parte pentru înfiinţarea unei bănci centrale, lucru care s-a întâmplat şi în România în aprilie 1880.

În acea perioadă poetul Mihai Eminescu lucra la ziarul conservator “Timpul”. Era una din vocile cele mai vehemente împotriva liberalilor acelei perioade care priveau cetăţeanul ca pe un mic şurub al unei maşini. Nu scria articole doar împotriva liberalilor ci a tuturor celor care prin acţiunile lor făceau rău poporului român. Astfel printre victimele atacurilor sale s-au numărat şi conservatori, ceea ce ne spune foarte multe despre caracterul lui Eminescu.

Mare om, mare caracter, mare român, activitatea de jurnalist a lui Eminescu a fost dată uitării , nu a fost promovată cu un scop bine definit, şi anume acela de a îngropa articolele lui.

Eminescu a scris numeroase articole împotriva lui Eugeniu Carada, pentru că aceasta era arma lui Eminescu şi pentru că Eminescu “l-a citit” pe Carada încă de la început, şi-a dat seama de intenţiile lui ascunse şi mârşave. Încă o dovadă în suportul celor care susţin că Eminescu a fost asasinat, acum se poate face legătura şi ne putem da seama cine a fost în spatele asasinatului.

Carada a refuzat postul de guvernator . Era de aşteptat ca în contextul mondial al acelor ani şi al presiunilor externe România să nu facă faţă şi să cedeze atât financiar cât şi moral…

Carada, departe de a fi un naiv era conştient de acest lucru, acesta fiind adevăratul motiv al neacceptării scaunului de guvernator al băncii naţionale, scaun ce a revenit lui Ion Câmpineanu, de asemenea liberal.

Astfel, până la sfârşitul lui 1890, deci în primul deceniu de viaţă al Băncii Naţionale Române, România se vede nevoită să se împrumute. Puteţi ghici care au fost norocoşii selectaţi pentru a acorda împrumutul? Au fost mai multe instituţii bancare (se pare că nevoia de bani a României era excesiv de mare… vai de capul străbunilor noştri care au suportat adevăratele costuri ale împrumuturilor, în timp ce pentru BNR e motiv de mândrie şi laudă).

Acesta este un fragment de pe site-ul Băncii Naţionale Române:

Paralel cu străduinţa de construire a unei reţele naţionale, BNR a pus bazele credibilităţii sale internaţionale, continuând relaţiile cu Banca Franţei şi intrând în relaţii cu instituţii de credit din Europa, printre care Disconto Gesellschaft şi S. Bleishröder (Berlin), dar şi M.A. Rotschild din Frankfurt. Aceste case de bancă germane au alcătuit, de regulă, consorţiile pentru acordarea de credite statului român. Prin conducerea ei, care reprezenta guvernul român la încheierea convenţiilor, ca şi prin punctualitatea plăţii anuităţilor, BNR a fost un auxiliar preţios al statului în aceste operaţiuni.

Ce de folos ar fi fost un Eminescu să aranjeze cuvintele pe pagină în acea perioadă şi să dezvăluie dedesubturile acestei afaceri şi să îi arate cu degetul pe vinovaţi pentru a intra în istorie aşa cum se cuvine, nu ca eroi. Adevaraţi eroi, ca Eminescu, au fost ucişi pentru ca acest plan să fie pus în aplicare. Eminescu a fost asasinat cu doar câteva luni înainte.

Nici 10 ani nu trecuseră de la înfiinţarea băncii şi populaţia de atunci a României era înglodată în datorii… Chiar credeţi că le era mai bine în aceste condiţii decât pe vremea lui Cuza, obligat să abdice în 1866 de către Monstruoasa coaliţie, formată din liberali şi conservatori, dar în care primul cuvânt era bineînţeles al liberalilor?

Să nu mă întelegeţi greşit, nu am nimic împotriva liberalilor de azi. Au coeficientul de inteligenţă mult peste majoritatea membrilor celorlalte partide exponenţiale, cel puţin unii dintre ei. Este doar moştenirea grea care trebuie să o poarte, aceea că membri reprezenanţi din trecut ai partidului lor au fost părtaşi la jaful comis asupra poporului român şi la subjugarea acestuia prin întemeierea Băncii Naţionale.

Dar să revenim la zilele noastre, la guvernatorul actual, domnul Mugur Isărescu. Cine nu a auzit de Mugur Isărescu şi cat de capabil este acest domn şi cum doar el ar putea reprezenta soluţia scoaterii României din acest impas economic în care se află?

Dar cine e acest Mugur Isărescu? Păi cine să fie? Până să plece din ţară se pare că un român normal. A terminat ASE, ( Academia de Studii Economice ) după care cică ar fi lucrat 15 ani la un anumit Institut de Economie Mondială (IEM).

Interesant este că majoritatea celor ce lucrează la acest institut sunt, sau urmează să devină persoane importante în viaţa politică sau socială românească: Eugen Dijmărescu, Napoleon Pop, Petru Rareş (preşedintele Băncii Româneşti), Victor Babiuc (fostul ministru al apărării), Gabriel Munteanu, Mircea Ciumara sau Emil Iota Ghizari (fostul prim-vice-guvernator).

Se pare că în timpul “serviciului” mulţi sunt de fapt trimişi la şcolarizare prin ţări străine şi în momentul în care îşi termină studiile (serviciul) se întorc în ţară şi li se oferă posturi cheie în aparate de conducere, cum este şi cazul lui Mugur Isărescu.

În februarie 1990, a intrat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe fiind numit secretar II la Ambasada României din Washington, cu misiunea de a întreţine relaţiile cu Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional, după care, noi românii, am avut onoarea de a-l avea ca guvernator al BNR.

Nu ştiu câţi dintre voi îşi amintesc cum în anul 2000 parcă, fostul preşedinte Iliescu ieşea public şi anunţa o altă persoană ca fiind următorul guvernator al BNR. Dar se pare că după o noapte lungă, poate coşmaruri, poate convorbiri lungi la telefon şi la mare distanţă… l-au făcut să se răzgândească şi a doua zi să anunţe, iar public, că Mugur Isărescu va fi din nou guvernatorul Băncii Naţionale.

În cazul în care nu mă credeţi pe mine, poate îl credeţi pe el:

Încă nu v-aţi convins că acest om, Isărescu, nu reprezintă interesele voastre români? Că acest om este în stare să vă vândă în avantajul marilor finanţişti din întreaga lume? Nu vă simţiţi încă înşelaţi şi amanetaţi, atât voi cât şi familiile voastre?

În fine, Mugur Isărescu a devenit iar guvernatorul BNR. Geniul finanţelor româneşti, ultima speranţă pentru mulţi români de rând, care au pierdut bani în urma fraudelor bancare sau a falimentelor unor bănci, care toate operează sub instrucţiunile, sub condiţiile impuse de atotputernica Bancă Naţională Română.

Băncile care au fugit cu agoniseala de o viaţă a cetăţenilor români, bănci care au operat sub tutela BNR: Bancorex, Dacia Felix, Banca Internaţională a Religiilor, Banca de Scont. Devalizare sub tutela BNR.

L-a tras cineva vreodată la răspundere pe acest om Isărescu pentru că a permis acelor bănci să opereze în România? Şi-a asumat vreodată un minim de responsabilitate pentru ce s-a întâmplat?

Niciodată ce a plecat din Banca Naţională Română , atât pe uşă cât şi prin fax sau telefon, nu a fost spre binele românilor, şi asta încă de la înfiinţarea acestei instituţii. Ba mai mult decât atât a fost în detrimentul lor, făcându-i sclavi în propria lor ţară încă din 1880.

În aprilie au sărbătorit 130 ani… 130 ani de înşelăciuni, manipulare, făţărnicie, trădare şi însclavire a poporului român.

Isărescu este cel care a şoptit în urechea bleagă a lui Băsescu: Avem nevoie de banii de la Fondul Monetar Internaţional, sunt condiţii bune, nu trebuie să pierdem ocazia. Şi nu au pierdut-o… ca dovadă faptul că ne-au amanetat părinţii, copiii, născuţi sau nenăscuţi şi pe noi.

Acelaşi Fond Monetar Internaţional înfiinţat în preajma celui de Al Doilea Război Mondial şi a cărui părinţi fondatori sunt Harry Dexter reprezentantul Statelor Unite şi John Maynard Keynes, reprezentantul Marii Britanii. Ambii reprezentau interesele marilor bancheri ai vremii, bancheri împotriva cărora există dovezi că au finanţat ambele tabere în cel de-Al Doilea Război Mondial. Harry Dexter s-a dovedit a avea strânse legături cu sovieticii prin documente oficiale publicate ulterior de către NSA ( Naţional Security Agency) în timp ce Keynes era de fapt un mic fascist deghizat, el scriind numeroase publicaţii printre care şi “Consecinţele păcii asupra economiei” sau publicaţii prin care sfătuia guvernele cum să deposedeze populaţia unei ţări de avuţiile strânse, prin hiperinflaţie.

Câţi dintre dumneavoastră ştiu că o bună parte din banii de la Fondul Monetar Internaţional au plecat tot înspre băncile din România? Cum este posibil aşa ceva? Din cauza măsurilor impuse de FMI în urma împrumutului, românii sunt sacrificaţi pentru niste bani care pleacă tot spre bănci?!!! Cât o să mai acceptaţi aşa ceva?

Oricum dacă nu ar fi fost Mugur Isărescu să fiţi siguri că în locul lui ar fi fost altcineva care ar fi procedat la fel ca amintitul.

Vina partidelor atât de la guvernare cât şi de opoziţie este aceea de a fi corupţi, ticăloşi şi adepţi ai prostituţiei morale, dar oricât de cinstiţi ar fi fost, să fi avut toţi caracterul Maicii Tereza, tot aici s-ar fi ajuns, prin simpla existenţă a Băncii Naţionale, doar că s-ar fi ajuns mult mai târziu.

Nu că ar mai conta pentru ceva, nu vreau nici eu să fac referire (la fel ca domnul Mircea Badea) la grupul Bilderberg, dar ar trebui să ştiţi că numele lui Mugur Isărescu apare pe lista membrilor Comisiei Trilaterale. Şi acest lucru este oficial, nu este o invenţie.

Comisia Trilaterală este o organizaţie creată de un membru al renumitei familii de bancheri Rockefeller (unul din cei mai importanţi bancheri din lume alături de familia Rothschild). Această comisie are ca scop oficial o mai bună colaborare între America, Europa şi Japonia, însă ca scop neoficial este unul din organismele ce controlează numeroase Bănci Naţionale de peste tot din lume.

Mai circulă un mit şi anume acela că mulţi dintre membri acestor organisme au o credinţă oarecum opusă cu a noastră, creştinii. Multă lume se amuză, chicoteşte, când aude aşa ceva, dar un adevăr este acela că lumea râde sau îşi bate joc de ceea ce nu înţelege, de ceea ce depăşeşte puterea ei de înţelegere. Şi având în vedere valorile sociale cu care am crescut şi în care am crezut, venerarea a orice altceva în afară de Dumnezeu este ceva ce mulţi dintre noi nu putem să concepem.

În cadrul mitului de care am vorbit mai sus există zvonul că membri acestor organisme ce controlează finanţele mondiale, băncile centrale ale tuturor ţărilor, cred exact în opusul lui Dumnezeu şi îşi educă copii şi nepoţii să aibă aceeaşi credinţă.

Am amintit despre asta deoarece circula o poză interesantă a fiului domnului Isărescu, Costin Isarescu.

Picture
Costin Isarescu, fiul lui Mugur Isarescu
Picture
Un membru al bisericii sataniste


Şi ca să terminăm într-o notă puţin mai veselă se pare că Isărescu junioru’ a încercat şi cu mâna stângă să facă semnul coarnelor dar a observat că era posibil să îi cadă ţigara din mână…

Citeşte şi despre celelalte Bănci Naţionale din alte ţări şi ajută-ne ca acest articol să fie citit de cât mai multă lume. Trimite link-ul mai departe, dă-i share pe Facebook, sau dacă ai un website pune un link către site-ul acesta.

Sursa: http://www.evilcentralbanks.co.cc/romania.html

Citeşte şi:
Având "binecuvântarea" şi susţinerea lui Mugur Isărescu, masonii au devalizat băncile româneşti ale anilor '90
În octombrie Mugur Isărescu îşi aduce grupul ocult "Comisia Trilaterală" la Bucureşti
Manevre masonice: Chirovici sluga lui Isarescu la BNR
Eminescu, ucis in urma unei comenzi date de francmasonerie
Eminescu si masoneria
Eminescu a fost asasinat de masoni?
Cum a ajuns Romania sclava imperiului planetar
Masoneria la remorca lui Băsescu sau impotriva lui?
Adevărul despre "revoluţiile" arabe şi războiul din Libia

joi, 26 ianuarie 2012

Tu faci tot ceea ce poţi?

Niciun comentariu :
Într-o zi, un incendiu uriaş a izbucnit într-o pădure care era adăpostul mai multor specii de animale. Terifiate animalele se uitau neputincioase la dezastru. "Vai, vai! Ce se va întâmpla cu noi? Ce se va alege de noi?"

În timpul acestui cataclism, doar o mică pasăre colibri era extrem de ocupată. Ea zbura încontinuu până la râul din apropiere ca să aducă în cioc câteva picături de apă şi apoi să le arunce în foc.

După un timp, iritat de eforturile patetice ale micuţei păsări, un leu i-a spus: "Eşti nebună!?! Doar nu crezi că vei reuşi să stingi focul cu aceste picături de apă?" Pasărea colibri i-a răspuns: "Ştiu că nu voi reuşi, dar simt că trebuie să fac tot ceea ce pot".

Mişcate de răspunsul micuţei păsări colibri, animalele s-au mobilizat şi i-au sărit în ajutor. Fiecare dintre ele şi-a făcut partea ei de treabă, ajutând cu tot ceea ce a putut. Astfel, animalele au reuşit să salveze pădurea de cumplitul incendiu.

Când vezi o pasăre micuţă, gândeşte-te la determinarea şi răbdarea ei. Fiecare dintre noi avem o responsabilitate faţă de lumea în care trăim. Indiferent de ceea ce se întâmplă şi indiferent cât de neputincioşi ne credem, dacă ne punem mintea la contribuţie şi ne unim eforturile, împreună avem o mare putere.

miercuri, 25 ianuarie 2012

Revoltător: Un evreu cere asasinarea lui Obama şi altul face grave ameninţări antisemite, totuşi nici unul dintre ei nu e considerat terorist!

Niciun comentariu :
Mai tineti mine atentatul de la Oslo? Va aduceti aminte cum au sarit imediat agentiile de presa (oare cine le detine) sa spuna ca a fost un atentat arab, ba chiar stiau imediat si cine l-a facut: Al Qaeda. Apoi cand s-a aflat ca de fapt autorul era un francmason norvegian brusc s-a migrat de la apelativul de "terorist" catre "extremist", "nationalist" sau chiar "crestin". Cum se explica asa ceva? De ce doar arabii sunt considerati teroristi? Si de ce evreii care asasineaza iranieni, palestinieni si musulmani, ori europenii sionisti care omoara copii norvegieni nu sunt niciodata considerati teroristi?

Mai ciudat este ca nici macar directorul unui ziar evreiesc care a cerut public asasinarea lui Barack Obama nu a fost etichetat nicaieri ca terorist sau acuzat oficial de terorism. Cum explicati asa ceva?
Directorul unui ziar evreiesc: Mossad, ucide-l pe Obama!
"Mossad, ucide-l pe Obama!". Nu este mesajul unui militant al Qaida, ci titlul articolului publicat de catre Andrew Adler, directorul ziarului evreiesc Atlanta Jewish Times.

Potrivit lui Adler, care se considera drept vocea comunitatii evreiesti, primul ministru israelian Benjamin Netanyahu ar avea trei sanse pentru a proteja Israelul de amenintarea din partea coalitiei intre Hezbollah si Iran, relateaza Mentecritica.

Prima alternativa ar fi aceea de a organiza un atac preventiv impotriva miscarilor Hezbollah si Hamas.

A doua optiune consta in distrugerea instalatiilor nucleare ale Iranului, iar a treia ar fi ca guvernul israelian sa analizeze posibilitatea de a da libertatea agentilor Mossad sa il elimine pe presedintele american, astfel incat acesta sa fie inlocuit de vice-presedinte.

Conform afirmatiilor lui Adler, uciderea unui dusman declarat al Israelului ar fi raul cel mai mic in comparatie cu imperativul categoric de a proteja pe cei sapte milioane de evrei, arabi si crestini care traiesc in Israel.

Imediat dupa publicarea articolului s-au iscat numeroase controverse, astfel incat editorul ziarului evreiesc a trebuit sa se scuze, declarandu-se singur "un idiot".

Conform sursei citate, in Statele Unite cel mai mare rau este sa fi acuzat de tradare impotriva patriei, drapelului sau presedintelui, astfel incat toate organizatiile evreiesti din Statele Unite s-au grabit sa repudieze ideea.

Din pacate, este ca si cum s-ar inchide poarta grajdului dupa ce caii au scapat deoarece nu este prea dificil sa se difuzeze si alte expresii si consideratii contra presedintelui american precum "eliminam acest dusman al Israelului", din partea unor exponenti feroce ai iudaismului.

Aceasta situatie reprezinta oricum o lovitura foarte dura pentru o imagine (cea a Israelului) deja in declin dezastruos dupa asasinarea expertului nuclear iranian, concluzioneaza sursa.
Nici intr-un al doilea caz in care un evreu a facut grave amenintari antisemite la adresa unor coetnici nu a fost considerat terorist:
Evreu acuzat de amenintari antisemite
Politia newyorkeza a arestat un barbat in cazul unor serii de amenintari si vandalisme antisemite in Manhattan si Brooklyn.

David Haddad in varsta de 56 de ani din Manhattan a fost acuzat de hartuire agravanta si manifestari de ura rasiala. Sursele televiziunii Fox 5 au declarat ca acuzatul, el insusi evreu, este ruda cu una dintre victime si o cunoaste pe o alta.

Politia il acuza de inscenarea a mai multe incidente intre care mai multe amenintari telefonice antisemite si inscriptionarea de simboluri naziste si amenintari antisemite.

De asemenea personajul este principalul suspect in niste incidente similare care au avut loc in localitatea Midwood.Cu siguranta daca un arab sau un roman ar fi facut asa ceva acum ar fi fost demult inchis, eventual la Guantanamo inchisoarea unde sunt torturati presupusii teroristi.

Dar daca este vorba de un evreu... e altceva.

Update: O confirmare venita din SUA ca atunci cand este vorba de o alta natie americanii sunt neiertatori. In timp ce un evreu directorul unui ziar care a cerut asasinarea presedintelui SUA scapa cerandu-si iertare, doi tineri englezi care au facut o gluma pe twitter sunt arestati si expulzati:
Încătușați și tratați ca niște teroriști din cauza unor glume pe Twitter. "O să distrugem America!"
Doi tineri au fost reținuți și interogați pe un aeroport din Los Angeles, după ce polițiștii anti-terorism au citit mai multe mesaje postate de aceștia pe rețeaua de socializare Twitter, scrie "The Sun".

Leigh Van Bryan și Emily Bunting au glumit, scriind despre "distrugerea Americii" și "dezgroparea lui Marilyn Monroe". Ei susțin că au fost tratați ca niște teroriști la sosirea pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. Agenți înarmați i-au interogat timp de cinci ore, i-au încătușat, după care i-au dus la o secție de poliție într-o dubă cu imigranți. Tinerii au rămas în arest peste noapte, în celule separate, lângă traficanți de droguri și alți infractori periculoși

După 12 ore petrecute după gratii, au fost urcați într-un avion spre casă.

Coșmarul tinerilor a început când Leigh, de 26 de ani, le-a scris prietenilor săi pe Twitter: "O săptămână liberă de pregătiri și bârfe, înainte de a merge și distruge America".

Mesajul a fost considerat o amenințare de autoritățile americane, deși tinerii le-au explicat că "a distruge" este un termen din jargonul britanic pentru "a petrece".

marți, 24 ianuarie 2012

Conducerea BOR fuge de exorcizare precum necuratul de tămâie!

3 comentarii :
La fiecare început de an, pe 1 ianuarie, creştinătatea sărbătoreşte praznicul Sfântului Vasile cel Mare, trecut la cele veşnice în urmă cu şaisprezece secole. Aflată sub patronajul binecuvantat al acestui veritabil stâlp al ortodoxiei, prima lună a calendarului este răstimpul benefic când în biserici şi mânăstiri sunt citite Moliftele Sfantului Vasile cel Mare - acele temute blesteme îndreptate împotriva satanei, pentru alungarea demonilor şi dezlegarea celor posedaţi. O perioada de graţie, în care creştinilor li se da marea şansa divină de a se înnoi o dată cu anul care începe.

La începutul acestui an, preoţii au fost atenţionaţi prin SMS că nu mai au voie să citească moliftele Sfântului Vasile, în singura zi în care ele trebuie citite în toate bisericile.

Telefoanele preoţilor au zbârnâit de sărbători. Dar nu pentru urări, ci pentru a li se sugera ce să cânte. Şi, mai ales, ce să nu cânte. Înalţii prelaţi i-au anunţat pe preoţii din subordine că trebuie să sară peste moliftele slujite, de sute de ani, pe 1 ianuarie.

O angajată de la biserica Colţea a povestit că preoţii au primit ordin de la Patriarhie să nu mai citească moliftele Sfântului Vasile pe 1 ianuarie. Mesajul transmis pe telefonul mobil preoţilor:
Preacucernice părinte, vă aducem la cunoştinţă că prin hotărârea Sfântului Sinod numărul 630/2011, s-a stabilit (…) că la sfârşitul Sfintei Liturghii din ziua de 1 ianuarie se va oficia slujba Tedeumului, fără a se citi moliftele Sf. Vasile cel Mare. Vă rugăm să comunicaţi prezenta hotărâre tuturor unităţilor din protoierie“,
Unii dintre ei au nesocotit totuşi ordinul şi le-au citit ceva mai târziu, în ajun de Bobotează. Preşedintele unei organizaţii a preoţilor consideră decizia Sinodului o jignire la adresa credincioşilor:

“Au nesocotit canoanele Sfântului Vasile. Motivul este foarte clar: blestemele Sfântului Vasile au un efect deosebit. Cine se teme tocmai de aceste blesteme? Nomenclatura Bisericii constituită în Sinodul satanic al Bisericii Ortodoxe Române. Aceste molifte trebuie citite în mod obligatoriu de fiecare dintre preoţi în ziua de 1 ianuarie în fiecare biserică din România. Aceste blesteme ale sfântului Vasile condamnă şi vrăjitoria”,
spune preotul Gabriel Mascas.

Concluziile le puteţi trage siguri. Noroc că mai sunt şi preoţi care au nesocotit necuratul ordin.

Să ne mai întrebăm de ce conducerea BOR nu este la fel de indignată şi de drastică atunci când în biserici au loc ritualuri masonice sau când preoţii ortodocşi participa la ritualurile acestora? Sau de ce BOR a devenit o anexă a puterii şi o întreprindere bugetară care mai face şi profit? Ori de ce presa este atât de blândă cu conducerea BOR?

Citiţi şi:
Biserica Ortodoxa nu respecta hotararile in vigoare ale Sinodului BOR din 11 martie 1937
Ortodoxia Româneasca sub asediul masoneriei
Patriarhul Teoctist, "terminat" de un mason?
Preoti, jandarmi si securisti colaboreaza excelent pentru anihilarea unui protest antimasonic

luni, 23 ianuarie 2012

Statuia "libertăţii", simbolul iluminati pentru Lucifer!

Niciun comentariu :
În portul New York se află unul dintre cele mai grandioase simboluri ale adorării lui Lucifer - purtătorul de lumină: Statuia "Libertăţii".

În limba engleză liber se spune free. Cuvântul libertate ar trebui tradus mai degrabă prin freedom. În schimb, statuia Libertăţii se numeşte, în limba engleză, Statue of Liberty. Studiind nuanţele limbii engleze înţelegem şi de ce. Freedom desemnează dreptul, privilegiul, independenţa pe când Liberty are nuanţa de permisiune, de "ceea ce se permite într-un anumit cadru", deci nicidecum ceea ce înţelegem noi prin cuvântul libertate.

Chiar masonii se numesc în engleză free-masons, adică zidari liberi, semn că au privilegii şi drepturi- libertate şi nu libertăţi - permisiuni. Ei au purtat ace
st atribut de-a lungul istoriei tocmai pentru că erau scutiţi de taxe şi nu aveau restricţii de călătorie ca oamenii obişnuiţi. Aruncaţi o privire în jur şi veţi vedea că şi astăzi este la fel. Oamenii obişnuiţi pot fi "liberi" (adică pot avea anumite libertăţi) doar atât cât le permit free-masonii. În acest context poate că ar fi mai corect să numim acest monument Statuia Libertăţilor. De altfel la origine statuia se numea „Libertatea iluminând lumea”.

Statuia Libertăţii a fost dăruită SUA de fraţii masoni francezi. Ea a fost construită în Franţa, transportată peste ocean, asamblată şi inaugurată în 1886, fiind atunci cea mai înaltă construcţie din New York. 38 de ani mai târziu a fost declarată monument naţional şi în prezent este un bine cunoscut obiectiv turistic, care produce anual un venit de 160 milioane de dolari.

Nu numai că statuia este o purtătoare a luminii (a torţei), dar este amplasată pe o bază în formă de stea, iar clădirea care îi serveşte drept fundaţie are forma clasică a unui templu masonic, aşa cum se pot vedea multe în SUA.

Cel mai mare simbol al Americii ascunde un mesaj luciferic.
"Doamna cu făclie" nu este însă tocmai cine pare a fi. De fapt mesajul ei este unul cu adevărat întunecat, un simbol codificat ce poate fi identificat doar de către "cei iniţiaţi". Proiectanţii şi constructorii statuii erau toţi membri ai sectei masonice a illuminati, o grupare restransă aflată la vârful celei mai secrete organizaţii din lume.

Statuia "libertăţii" are în jurul capului 7 raze precum 7 coarne care sunt un simbol masonic al unei aşa zise iluminari prin cunoaştere. Ea nu reprezintă în mod tradiţional nici libertatea şi nici ceva specific american ci pe Lucifer susţine Marc Dice. Illuminati îl venereaza pe Lucifer pentru că acesta este rebelul care i se opune lui Dumnezeu şi totodată cel care i-a ispitit pe oameni să guste fructele pomului cunoaşterii mentale sterile şi duale ("a binelui şi a răului"), făcându-i astfel să decadă din starea paradisiaca în care se aflau. Statuia este de fapt un idol gigant prin care iluminati au dedicat America lui Lucifer încă de la începuturile ei, prin care ei arată lumii întregi că sunt cei care o stăpânesc în numele lui Lucifer. Lucifer de fapt înseamnă literal "purtătorul luminii", iar torţa este simbolul "iluminarii" luciferice.

O serie de oameni politici importanţi au făcut parte din această sectă. George Bush, tatăl său George H.W. Bush, precum şi bunicul său Prescott Bush, au facut toţi parte din Skull and Bones care este considerată ramura americană a sectei illuminati. Simbolurile acestei secte pot fi văzute peste tot pe monumente, logouri, în arhitectura şi decoraţiunile celor mai puternice bănci, corporaţii şi concerne media, care au fost create cu ajutorul reţelei subterane a acestei grupari malefice. Scopul ei final este subjugarea întregii planete prin aşa numita "nouă ordine mondială". Odată realizată structura acestei societăţi satanice se preconizează că va apare public conducătorul ei planetar, un dictator global considerat de mulţi o întrupare a antichristului.


Citeşte şi: Flacăra libertăţii şi adorarea «purtătorului de lumină»

Trezirea planetara ii ingrozeste! De aceea spioneaza computerele, cenzureaza internetul si manipuleaza rezultatele cautarilor

2 comentarii :
Alex Jones despre cenzurarea internetului si spionarea utilizatorilor:

Eli Pariser despre modul in care Google, Facebook si alte companii de fatada ale serviciilor secrete si ale organizatiilor oculte modifica perceptia realitatii prin modificarea rezultatelor cautarilor si printr-o cenzura subtila a internetului numita "filtrare":


NSA (cel mai important serviciu secret al Americii) poate intra cand are chef in computerul tau:

joi, 19 ianuarie 2012

Au început să se împlinească uimitoarele profeţii despre România ale yoghinului indian Gupta Swami?

2 comentarii :
Aceste profeţii au apărut pentru prima oară în primăvara anului 2004 în ziarul "Monitorul de Bucureşti". În urma unor presiuni făcute după apariţia articolului ziarul a fost desfiinţat a doua zi şi nu a mai reapărut până astăzi. Profeţiile au fost din nou vehiculate public anul trecut. Vă lăsăm să decideţi singuri cât de mult seamănă cu situaţia actuală din ţara noastră.

În anul 2004, România a fost vizitată de celebrul yoghin Gupta Swami, care este totodată profesor indian şi doctor în istoria religiilor. El este Ghidul spiritual al multor aspiranţi care se află atât în ţara sa natală, cât şi în alte ţări din lume. Cu toate că este aproape necunoscut publicului român, yoghinul şi totodată profesorul indian Gupta Swami este celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător. Multe dintre predicţiile sale s-au adeverit cu o exactitate uluitoare după ce au fost formulate. Gupta Swami a prezis şi, totodată, am putea spune că a anticipat cu o acurateţe extraordinară mai multe evenimente cruciale care între timp s-au petrecut deja la sfârşitul acestui secol, şi de curând a făcut unele preziceri ce urmează să se împlinească la începutul noului mileniu.
Printre prezicerile sale care ulterior s-au adeverit amintim: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi prăbuşirea şi execuţia capitală a cuplului de despoţi Ceauşescu. Mai ales din această cauză, adeseori, de-a lungul timpului acest faimos yoghin indian a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. La ora actuală se ştie că până şi Elena Ceauşescu a apelat la yoghinul Gupta Swami în anul 1983, însă a fost teribil de deranjată de prezicerile acestuia, în mod evident nefaste pentru conducătorii de atunci ai României. Tocmai de aceea, soţia dictatorului Ceauşescu l-a silit pe Gupta Swami să părăsească urgent România.

Atunci când s-a aflat în vizită în Bucovina, faimosul yoghin Gupta Swami a făcut o serie de profeţii cutremurătoare. Acestea sunt în concordanţă deplină cu profeţiile unui alt indian şi anume, Sundar Singh, profeţii care circulă în România încă din perioada comunistă anterioară regimului Ceauşescu. În cazul în care aceste profeţii recente ale lui Gupta Swami se vor adeveri, ele anunţă, totodată, la unison cu profeţiile indianului Sundar Singh, transformarea profundă la faţă atât a României, cât şi a întregii planete.

Iată ce a mărturisit cu această ocazie, în anul 2004, indianul Gupta Swami:
„Atunci când am vizitat prima oară România, aproape toţi românii cu care m-am întâlnit sau care au intrat în legătură cu mine nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Una dintre aceste persoane a fost şi Elena Ceauşescu, dar dat fiind faptul că ea nu a fost deloc încântată de evenimentele dramatice pe care i le-am prezis, s-a grăbit să mă numească şarlatan şi apoi, peste doar câteva zile, am fost invitat să părăsesc imediat România. Toate acestea s-au petrecut în anul 1983. Pot să adaug că un înalt personaj din guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar la procesul soţilor Ceauşescu (Gupta Swami a refuzat să precizeze numele acestuia), mi-a mărturisit cu o oarecare uimire că printre şuşotelile Elenei Ceauşescu atunci când se afla cu Nicolae Ceauşescu la binecunoscutul lor proces, a auzit de două ori, cât se poate de clar, că a fost amintit numele meu.”

Moartea actualului preşedinte (Băsescu) va declanşa apoi în România tulburări sociale fără precedent
„În viitor va începe un înfiorător război mondial – cel de-al treilea şi ultimul – ce va fi declanşat şi întreţinut de forţele oculte satanice ce conduc la ora actuală omenirea. România va participa la acest război încă înainte de extinderea şi transformarea lui într-un război de anvergură mondială, din cauza politicii năroade a conducătorilor ei (sunt semnificative, în această direcţie, nenumăratele ştiri care deja au apărut şi continuă să apară pe ici, pe colo în presa din România şi care anticipează acest război: «România se pregăteşte de război», «Preşedintele Băsescu este loial şi aservit politicii Israelului!», «Va fi, oare, târâtă România în războiul altora fără ştirea poporului?»). Datorită declanşării celui de-Al Treilea Război Mondial, tinerii din această ţară (români) vor muri în număr mare, pe capete, în unele ţări străine în locul unor străini, războindu-se pentru o cauză ce este complet străină de interesele românilor. Preşedintele României (Băsescu) va fi ucis până la urmă într-un atentat ce va fi pus la cale de opozanţii lui dintr-unul dintre partidele de guvernământ. La scurt timp după moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea României va declanşa tulburări sociale fără precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgăre de zăpadă ce se rostogoleşte vertiginos, declanşând o imensă avalanşă pe panta nenorocirilor româneşti."

În viitorul apropiat, românii din această ţară vor ajunge să trăiască chiar mai rău decât pe vremea dictatorului Ceauşescu

„Am să vă spun ce se va petrece în viitor în această ţară şi, totodată, am să vă spun ce va pătimi poporul acestei ţări. După ce actuala guvernare (preşedintele Băsescu) va câştiga din nou alegerile, cam în a doua jumătate a acelui mandat se va declanşa o altă revoluţie în România, iar acea revoluţie va fi cu totul diferită de revoluţia care a avut loc în anul 1989. Trebuie să ştiţi că, înainte să se declanşeze acea nouă revoluţie în România, guvernarea va fi extrem de brutală şi se va prezenta aproape ca o dictatură, cu toate că acea guvernare va continua să se numească, de ochii lumii, democraţie. Înainte de dezlănţuirea acelei revoluţii, românii o vor duce chiar extrem de rău. Viaţa lor va fi mai grea şi mai chinuită decât a fost pe vremea dictatorului Ceauşescu. În acele vremuri, înainte să se declanşeze acea revoluţie în România, legile vor fi din ce în ce mai multe, constrângătoare şi deosebit de aspre. Cei ce se vor afla la conducerea ţării se vor manifesta adeseori într-un mod violent, inuman şi chiar necruţător. Criza socială ce va apare atunci în România se va adânci din ce în ce mai mult, iar masele de români care i-au ales pe reprezentaţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea dictatorului Ceauşescu au adus la conducere alţi dictatori ce sunt mai cruzi, mai răi şi mai lacomi decât a fost dictatorul Ceauşescu. La un moment dat, masele de români îşi vor da seama că după revoluţia ce a avut loc în anul 1989, totul a mers de la rău la extraordinar de rău.”

Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi

„În timpul acestei noi revoluţii care va izbucni în viitorul apropiat în România, zeci de mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii care era aşteptată de atâţia ani. În timpul acelei revoluţii ce va izbucni în România va începe apoi o adevărată «vânătoare de vrăjitoare» împotriva vechilor comunişti, cât şi a tuturor acelora pe care voi, cei din această ţară, îi numiţi foştii securişti. În timpul acelei revoluţii, România se va scălda pur şi simplu într-o mare baie de sânge ce va fi pe alocuri asemănătoare cu ceea ce se petrece în filmele despre personajul Dracula pe care le-aţi vizionat (ecranizările romanului scriitorului Bram Stoker). Luaţi aminte că atunci, în timpul acelei noi revoluţii, vor muri atât mulţi oameni ce au fost vinovaţi, cât şi mulţi oameni nevinovaţi. Pentru o anumită perioadă de timp, atunci când acea revoluţie se va dezlănţui, autoritatea de stat din România va dispărea aproape în totalitate. Opinia publică internaţională va fi profund şocată de ceea ce se va petrece atunci în această ţară, dar datorită faptului că va fi preocupată de propriile ei probleme şi de dificultăţile pe care le va face să apară cel de-Al Treilea Război Mondial, va rămâne în expectativă şi nu va interveni în această ţară. Atât datorită lipsurilor, cât şi datorită bolilor care se vor declanşa şi a crimelor care se vor comite în timpul acestei noi revoluţii, toate acestea combinându-se şi cu cel de-Al Treilea Război Mondial, populaţia României se va reduce considerabil, aproape la jumătate. Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi. O parte din aceste averi vor ajunge până la urmă în mâinile rebelilor şi ale revoluţionarilor ce vor scăpa de sub orice autoritate statală. Din acest haos însângerat, România va ieşi până la urmă mult purificată.”

Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase atunci când vor apăra România
„Vă mărturisesc că ceea ce mi-a purtat paşii spre pământul binecuvântat al Bucovinei este în special faptul că am avut unele viziuni în conformitate cu care, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici se va înălţa, în întâmpinarea destinului său, cea mai puternică personalitate politică a României pe care o va cunoaşte, poate, mileniul care a început. Tocmai datorită acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit să mă familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde îşi va porni activitatea acest mare Mântuitor al omenirii viitoare... şi trebuie să recunosc că această personalitate grandioasă va avea o mulţime de calităţi excepţionale. Acum sunt sigur de toate acestea după ce am vizitat ceea ce aş putea numi „stâlpii spiritualităţi româneşti“, concretizaţi în incomparabilele şi genialele opere de artă care sunt mânăstirile Moldovei. Aşa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înţelept şi credincios întru Dumnezeu care va fi tare ca o stâncă. El va conduce acest popor cu o mână de fier, dar, totodată, va fi un om bun, înţelept şi drept. Până la acea dată când se va afirma ca un mare conducător charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducător va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el, prin activitatea sa plină de înţelepciune, o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. Sub conducerea sa, România va ajunge, la scurt timp după aceea, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi va atinge cea mai mare înflorire economică. În acele vremuri, militarii români vor fi aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau anapoda, fără niciun ţel, şi îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii împotriva celor care vor ataca această ţară, iar faptele lor de arme vor fi la fel de glorioase ca şi acelea ale înaintaşilor lor. Trebuie să ştiţi că toate acestea vor fi posibile deoarece ei vor avea un ţel nobil, o cauză dreaptă şi un conducător bun şi înţelept, care va fi capabil să-i călăuzească. În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa spirituală, politică, socială şi economică a acestei planete.”

România va deveni pilonul noii societăţi pe această planetă
„Raportul de forţe se va transforma radical în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările ce vor fi puternic spiritualizate vor dobândi apoi supremaţia mondială. Trebuie să ştiţi că ţările noastre, India şi România, vor deveni în acele vremuri pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională ce va apare atunci. Grecia, Japonia, Franţa şi Rusia (ce va fi aproape în totalitate spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială ce va fi chiar mai brutală decât cea românească) vor deveni nişte sui generis coloane de susţinere a dezvoltării mondiale, dezvoltare ce va fi bazată mai mult ca niciodată pe spiritualitate, pe cultură, pe religie, pe bună înţelegere, pe iubire şi pe artă, iar nu pe regulile reci ale unor economii mercantile, egoiste şi lipsite de suflet. Anumite structuri statale lipsite de suflet vor dispare din istorie şi printre acestea amintim SUA, Uniunea Europeană şi NATO. Toate acestea se vor prăbuşi şi vor dispărea. SUA se va prăbuşi deoarece are picioare de lut şi fiindcă structurile sociale în această ţară au fost consolidate pe minciună şi pe felurite premise false. Slăbiciunea SUA va fi demonstrată adeseori în cursul celui de-Al Treilea Război Mondial, în urma căruia hegemonia SUA va dispărea.”

miercuri, 18 ianuarie 2012

Gregorian Bivolaru, un Jan van Helsing al României

Niciun comentariu :
Scoala de Yoga MISA nu s-a bucurat niciodată de toleranţa autorităţilor, cu toate că yoghinii sunt nişte oameni foarte paşnici. În decursul timpului în cadrul acestei şcoli de yoga s-au făcut însă multe dezvăluiri zguduitoare despre activităţile masoneriei mondiale şi despre planurile ei secrete de viitor care urmează să se aplice la nivelul întregii planete în anii care vor veni.

Cea mai deranjantă dezvăluire – mai ales pentru masonii de pretutindeni – a fost ştirea „bombă” că viruşii declanşatori pentru SIDA şi Ebola şi mai recent virusul declanşator pentru SAR au fost fiecare creaţi în mod artificial în laborator la ordinul şi cu finanţarea masonilor pentru a se putea reduce în felul acesta, printr-un sinistru genocid planetar populaţia planetei la numai 1 miliard de locuitori. Acest plan criminal urmează să fie pus în aplicare pentru că în viziunea dementă a masonilor suprapopulaţia poate declanşa o mulţime de neajunsuri planetare şi în plus un număr prea mare de oameni este mult mai greu de manipulat şi de stăpânit.

[Recunoaşterea publică şi confirmarea acestor planuri a venit recent prin anunţul creării într-un laborator olandez a unui virus mutant extrem de contagios al gripei aviare H5N1. Anunţul a fost făcut la o conferinţă a concernelor farmaceutice ce a fost organizată în Malta acolo unde se află şi cartierul general al unei importante organizaţii francmasonice internaţionale.]

La toate acestea s-a adăugat şi faptul că Gregorian Bivolaru a publicat o carte cu dezvăluiri senzaţionale intitulată „Semnale şi ordine francmasonice secrete transmise prin presă. Cum pot fi ele recunoscute cu uşurinţă de românii inteligenţi şi care este în realitate semnificaţia lor ascunsă”, în care a făcut pentru prima oară publice semnele şi mesajele ultrasecrete pe care masonii de pretutindeni le folosesc de zeci de ani în taină, atunci când dau într-un mod „discret” anumite ordine celorlalţi „fraţi” masoni, atât în cadrul apariţiilor din emisiunile TV cât şi prin fotografiile lor care apar în presă, atunci când ei sunt fotografiaţi făcând anumite gesturi secrete ce implică un anumit „cod” misterios care este cunoscut numai de ei.

O conferinţă incendiară pe care Gregorian Bivolaru a ţinut-o la Paris cu ocazia unei deplasări în Franţa (vezi şi video mai jos), conferinţă în cadrul căreia el a vorbit cu mult curaj despre multe „adevăruri” interzise şi despre uriaşa conspiraţie planetară pe care masonii o urzesc de zeci de ani profitând de înalte protecţii guvernamentale – mai ales în S.U.A. (unde simbolurile lor oculte sunt deloc întâmplător prezente pe bancnotele de un dolar), „a umplut paharul” iritării masonilor.

În viziunea lor, Gregorian Bivolaru era un fel de Jan van Helsing al României, care îi deranja din ce în ce mai mult prin dezvăluirea în masă a unor secrete „înfricoşătoare” care sunt ştiute numai de cei mai mari conducători ai masoneriei, undeva la vârf. De aceea masonii au apelat pe ascuns la „fratele” Adrian Năstase, care după cum se ştie în anumite cercuri ale puterii din România este şi el mason (chiar cu un grad mare) pentru ca să-l „reducă” la tăcere pe Gregorian Bivolaru, trimiţându-l după gratii şi tototdată i-au cerut lui Adrian să distrugă cu ajutorul puterii de care dispune MISA. Pentru acest important serviciu masonii i-au promis în schimb un ajutor total în ceea ce priveşte alegerea sa ca preşedinte al României.

La scurt timp după această înţelegere care a fost realizată cu masonii din S.U.A., la ordinele care au fost date din „umbră” de Adrian Năstase, Poliţia română şi Procuratura au declanşat cea mai mare acţiune din ultimii 15 ani care a fost intitulată „Operaţiunea Christ”. Atunci deodată, la un semnal ce a fost dat din biroul lui Adrian Năstase, după mulţi ani de pace şi armonie, autorităţile au pornit „mineriada” împotriva yoghinilor şi au început să le urmărească atent activitatea, să-i tracaseze, să-i ancheteze şi chiar au ajuns să-l aresteze pentru câteva zile pe Gregorian Bivolaru pentru nişte motive hilare. În cursul descinderilor în forţă şi a percheziţiilor au fost săvârşite multe abuzuri şi ilegalităţi, iar multor yoghini le-au fost ridicate fără procese verbale diferite obiecte şi bunuri care după aceea nu le-au mai fost înapoiate. Marea majoritate a românilor nu ştiu că yoghinilor li se trage tot necazul de la masoni şi de la Adrian Năstase...

[Notă: Jan Van Helsing este autorul volumelor „Organizaţiile secrete şi puterea lor în secolul XX” care fac dezvăluiri cutremurătoare şi şocante privitoare la francmasonerie şi la jocul puterii şi al banilor, la modul în care câteva organizaţii secrete conduc din umbră planeta urmărindu-şi propriile interese care implică, printre altele, şi subordonarea completă a marii majorităţi a omenirii. Datorită dezvăluirilor formidabile pe care el le face, cărţile lui Van Helsing au fost interzise de către francmasoni în Germania.]

Cităm în continuare în sprijinul afirmaţiilor de mai sus un fragment din cartea Războiul nevăzut II: autor Cornel Dan Niculae, Ed. Carpathia Rex, 2004, p. 236 :

„Obedienţa lui A. Năstase faţă de masonerie a devenit categoric făţişă după ce Eugen Ovidiu Chirovici a devenit, în anul 2003, prin furtul a 34 de voturi, şeful Marii Loji Naţionale Române. Deja şef la „I.M.M.-uri” (unde se vehiculează importante fonduri europene nerambursabile), Chirovici era şi consilier al primului-ministru al României, Adrian Năstase. La scurt timp se declanşează atacul oficial al serviciilor secrete româneşti, procuraturii şi poliţiei împotriva Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (cea mai virulentă mişcare anti-masonică din România, ce editase revista Masoneria), prin arestarea liderului acesteia, yoghinul Bivolaru (sub numele lui Gregorian Bivolaru au mai apărut lucrări precum: Dezvăluiri senzaţionale referitoare la acţiunile şi planurile satanice ale Francmasoneriei Mondiale; sau Francmasoneria. Misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare). În instrumentarea cazului „gurului Bivolaru” s-a recunoscut oficial implicarea serviciului secret al Ministerului de Interne (UM 0962). Şeful acestui serviciu, Virgil Ardelean este la rândul său mason, având titlul Quattuor Coronati. Acest serviciu, ca şi ministerul, are la conducere mai mulţi masoni. La înmormântarea unuia dintre foştii şefi ai UM 0962, Fl. Calapod, „au fost mai mulţi masoni decât cruci şi gropi în cimitir”(cf. Evenimentul Zilei din 17.05.2004, căruia un mason i-a declarat: „Am sub mine şi deasupra mea mulţi fraţi masoni şefi de spitale ori cu grade şi funcţii importante în armată, în servicii secrete şi membri marcanţi din toate partidele politice importante”). La S.R.I. sunt cunoscuţi ca fiind masoni ofiţerii Ovidiu Soare (şef de divizie), Victor Marcu, Aurel Rogojan, Vasile Iancu şi chiar, mai recent, Radu Timofte (după ce se declarase anti-mason înainte de a fi director S.R.I.). Chiar şi şeful armatei române, generalul Mihail Popescu, şef al Marelui Stat Major, a fost convertit de masonerie.”

Bibliografie:
Jan Van Helsing, Secret Societies and Their Power in the 20th Century, ed. Ewertverlag S.L. (1995)
Ed Decker, The Dark Side of Freemasonry, ed. Huntington House Publishers (September 1, 1994)
David Icke, The Biggest Secret, The Book That Will Change the World, ed. Bridge of Love Publications UK ,1999
Alan B. Jones, How The World Really Works, ed. ABJ Press (January 1997)
Ralph Epperson, Masonry: Conspiracy Against Christianity - Evidence That the Masonic Lodge Has a Secret Agenda, ed. Publius Press
John Ankerberg, John Weldon, The Facts on the Masonic Lodge, ed. Harvest House Publishers (January 1, 2003)
Stephen Knight, The Brotherhood: The Explosive Expose of the Secret World of the Freemasons, ed. HarperCollins; New Ed edition (1985)
Sursa: yogaesoteric.net

Citiţi şi:
Cazul Gregorian Bivolaru – un record al rezistenţei faţă de abuzurile autorităţilor statului român şi ale presei aservite (1)
Incredibil!!! De furie masonii şi-au pierdut complet minţile! Masonul Sorin Ovidiu Bălan l-a atacat din nou pe Gregorian Bivolaru la Antena1!
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua

luni, 16 ianuarie 2012

Singura soluţie propria evoluţie!

7 comentarii :

Un mesaj superb al unor protestatari din Piaţa Universităţii. Din fericire astăzi protestele au fost paşnice şi sperăm că vor rămâne aşa. Oare vom reuşi, după 22 de ani de la "revoluţie", să realizăm o reală transformare în România, una care să nu mai poată furată ori confiscată de către oligarhi, masoni ori securişti?


Foto: Dan Adriana Cristina

miercuri, 11 ianuarie 2012

Benjamin Fulford dezvăluie documente ale guvernului mondial secret! Cum se împart miile de miliarde de dolari între sataniştii care conduc lumea

Niciun comentariu :
Câteva fişiere secrete ale Comitetului celor 300, cunoscut public şi sub denumirea de Guvernul Mondial Secret, i-au fost trimise recent lui Benjamin Fulford. Purtând semnăturile reginei Elisabeta şi ale lui Robert Zoellick, preşedintele Băncii Mondiale, copiile actelor indica modul în care sunt împarţite sume astronomice de mii de mii de miliarde de dolari între diversele părţi ale organizaţiei satanice care controlează sistemul bancar şi vampirizează întreaga umanitate (Banca Mondială, FMI, Banca Angliei, Banca Poporului din China, HSBC, ONU, ASBLP - grup financiar filipinez, Regatul Unit, Guvernul chinez, Familia Dragonului Roşu chinezesc, Preşedintele comitelui celor 300 - regina Angliei, conducerea Rezervei "federale" americane, Banca Europeana Centrală, membrii Comitetului celor 300, Vaticanul, etc). Ele au fost confirmate ca fiind autentice de către surse din serviciile secrete. Persoana care a trimis aceste fişiere a avut legături cu fostul preşedinte filipinez Ferdinand Marcos, una dintre numeroasele victime importante ale mafiei bancare mondiale.

Conturile din diverse bănci care centralizează "taxele de protecţie" şi sumele cu care sunt tâlharite ţări din lumea întreagă sunt toate pe numele de "White Spiritual Boy" şi în unul dintre cazuri se poate vedea că alimentarea sumelor s-a facut în totalitate de către familia Dragonului Roşu chinezesc.

Citiţi în continuare:
Comitetul celor 300: dezvăluiri despre ierarhia conspiratorilor
Scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea şi subjugarea lumii

Sursa imagini: http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2012/01/my-recent-find.htmlUrmăriţi şi un film documentar despre Guvernul mondial secret:

vineri, 6 ianuarie 2012

2011 a fost anul cu cele mai costisitoare dezastre naturale

Niciun comentariu :
Un articol dedicat scepticilor ignoranţi care spun că nu se întâmplă nimic în preajma anului 2012. Iată însă că statisticile vorbesc de la sine.

Specialiştii spun că dezastrele naturale din 2011 au fost cele mai costisitoare din istorie, cheltuielile ridicându-se la peste un sfert de trilon de dolari, la nivel mondial .

Mai bine de junătate din această pagubă colosală a fost înregistrată în urma cutremurul şi tsunami-ul din Japonia, din luna martie a anului trecut.

Deşi numărul dezastrelor naturale s-a încadrat în medie, iar numărul deceselor a fost sub medie, pagubele materiale produse de aceste catastrofe s-au ridicat la 380 de miliarde de dolari, comparativ cu 75 de miliarde de dolari, media anuală întâlnită până acum.

Din punct de vedere economic, 210 miliarde de dolari au fost pierderile provocate de tsunami-ul şi cutremurul din Japonia. Dezastrele de aici au făcut şi cele mai multe victime umane, fiind raportate 15.840 de decese.

Din fericire, oamenii de ştiinţă spun că unele dintre evenimentele pe care le-am văzut 2011 au loc odată la 1000 de ani.

Deşi numărul dezastrelor geologice, precum cutremurele, nu pare a fi în creştere în ultimii ani, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre catastrofele meteorologice, care se întâlnesc din ce în ce mai des.

Cu toate acestea, legătura dintre schimbările climatice şi pierderile produse de calamităţile naturale este discutabilă. Se pare că pagubele au fost atât de mari din cauza suprapopulării şi a construcţiilor care au fost ridicate în zone unde, de regulă, au loc furtuni.

În topul celor mai costisitoare dezastre naturale intră şi inundaţiile şi alunecările de teren din Thailanda (40 de miliarde de dolari), cutremurul din Noua Zeelandă (16 miliarde de dolari), furtunile severe şi tornadele din 22-28 aprilie din Statele Unite (15 miliarde de dolari) şi uraganul Irene din Statele Unite (15 miliarde de dolari).

Sursa: USA Today - Traducere: descopera.ro

Celor care doresc să se mobilizeze în direcţia unei transformări planetare rapide, ce va conduce la evitarea apariţiei altor catastrofe globale, le oferim un link către Programul Planetar de Acţiune Urgentă „NU APOCALIPSA“. În materialul indicat veţi găsi toate explicaţiile necesare. Totuşi, pentru eventuale nelămuriri suplimentare, comentariile dumneavoastră sunt binevenite.