Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 24 aprilie 2012

Pentru sănătatea dumneavoastră evitaţi "mess" media românească. Cum a ajuns Parlamentul ucrainean să discute "poziţia misionarului"!

Un comentariu :

Presa din România este plină de minciuni şi manipulare. Nicio instituţie nu mai reuşeşte să pună stavilă campanilor mincinoase, vulgarităţii, violenţei şi prostiei ce se propagă zilnic spre minţile tuturor românilor prin mass media. Ziariştii se ocupă de nimicuri şi de invenţii penibile în loc să demaşte corupţia şi hoţia mafioţilor care distrug ţara. Ba chiar de cele mai multe ori, contra unor sume de bani, presa ia partea hoţilor care înstrăinează fără nicio jenă şi ultimele resurse naturale ale ţării (Roşia Montană, CupruMin, etc). Şi mai grav este că în timp ce ne fura, mafioţii spun că trebuie să ne amanetăm şi viitorul, împrumutăndu-ne de la FMI şi de la alte instituţii bancare internaţionale, pentru că "nu mai avem bani". Iar presa tace şi cu privire la această gigantică înşelătorie. De fapt nu mai avem mass media ci o "mess" media (în limba engleză mess = dezordine, harababură, murdărie, gunoi).

Mai jos aveţi un exemplu grăitor al modului în care presa cu pretenţii inventează ştiri mincinoase chiar şi când nu există o ţintă clar determinată aşa cum se întâmplă de regulă în campania anti-MISA. Cum am mai spus, scopul final rămâne prostirea şi imbecilizarea tuturor românilor.
Incredibil! Ziariştii români au luat-o razna. Vezi aici ce gogoaşă au mai muşcat micuţii!

Nu aş vrea să-mi fac un obicei din a “demasca” falsele “ştiri” care se strecoară în presa română zilnic, dar – după cea cu prostituatele madrilene intrate în grevă – o nouă pseudo-ştire publicată în presa serioasă din România astăzi mi-a atras atenţia: “Deputații ucraineni vor să interzică prin lege poziția misionarului“. Linkul e din Adevărul (unde ştirea a rămas pe site, deşi eu le-am sugerat s-o scoată), dar am văzut-o şi pe Antena1, Jurnalul Naţional, România Liberă, Realitatea şi – cum altfel – Ştirile Pro TV, share-uită la greu pe Facebook. Ok, ne-am amuzat citind-o, am dat-o pe Twitter, dar totuşi… hai să vedem ce e cu ştirea asta şi cum a ajuns ea să facă vâlvă în media dâmboviţeană.

La o scurtă căutare pe Internet (nu e necesar să ştii limba ucraineană sau rusă, Google News, Google Translate, puţină inteligenţă şi un gram de logică sunt suficiente) descoperim că ştirea a fost publicată prima oară, pe 23 martie, pe site-ul uareview.com (varianta în engleză), site care, în header-ul blogului are următorul motto: “Noi scriem mereu adevărul. Pe bune*“. Asteriscul este explicat în footer, pentru cine are curiozitatea: ” * – Toate evenimentele şi ştirile publicate pe acest site sunt fictive. Orice asemănări cu întâmplări şi persoane reale sunt întâmplătoare”. În plus, hai să vedem şi alte ştiri publicate de acest site care-şi afişează clar şi concis crezul: “Iulia Tymoshenko a fost găsită moartă în celulă” sau “Dmitry Tabachnik (Ministrul Educaţiei din Ucraina – n.m.) scoate din alfabet litera J”“. La fel de “credibile, nu?

Deci, cronologic, prima oară ştirea a apărut pe un site care publică ştiri inventate – şi avertizează asupra acestui lucru -, fiind preluată apoi, începând cu 24 martie, şi de alte siteuri din Ucraina. Cum ar fi ăsta: Delfi.ua, un portal de ştiri care este, mai apoi, citat de alte publicaţii, din Ucraina, Rusia şi România (Adevărul citează Delfi.ua ca sursă), pe 26 şi 27 martie. Avem două variante acum: acceptăm că sursa primară – siteul de umor – a dat o ştire inventată, “muşcată” de alte publicaţii, sau considerăm că articolul de pe Uareview e o parodie după ştirea serioasă publicată de site-uri credibile, rămânând să ne întrebăm, atunci, cum a apărut parodia înaintea ştirii originale.

Mai departe, dacă mai săpăm puţin, dăm peste blogul Skinik (în engleză). Şi băiatul ăsta, ucrainean, are aceleeaşi problemă, la fel ca destui comentatori de pe siteurile care au dat ştirea: presa din Ucraina, în căutate de senzaţional, nu îşi verifică temeinic ştirile, înainte de a le publica (sună cunoscut?) şi dă câteva print-screenuri care arată cum Delfi a preluat ştirea de pe Uareview, iar apoi restul siteurilor au citat Delfi. Şi, de aici, ca într-un lanţ al slăbiciunilor, a ajuns subiectul şi la noi. E adevărat, ulterior, câteva din siteurile de ştiri care au publicat povestea interzicerii prin lege a poziţiei misionarului ca fiind una “pe bune”, au şters-o de pe siteuri când şi-au dat seama că s-au păcălit. Au rămas doar linkurile. Un exemplu aici. Oricum, mai bine mai târziu decât niciodată.

Iar, dincolo de toate dovezile astea, eu nu pricep cum nimeni – dintre cei care au publicat ştirea şi care au susţinut, chiar şi când le-au fost arătate aceste dovezi, că totuşi e reală – nu a sesizat câteva “indicii” că e vorba de un fake:

1. În ştire se spune că “poziţia misionarului” va fi interzisă, pentru că – citez – “nu este deloc eficientă pentru conceperea unui copil”. Adevărul este că poziţia misionarului este chiar CEA MAI EFICIENTĂ pentru ca femeia să rămână gravidă. Din nou, o simplă căutare pe net ar fi alungat orice dubii. E greu de crezut că o iniţiativă legislativă s-ar fi bazat pe o bază atât de şubredă şi uşor de demontat.

2. Cum se face că niciun site internaţional “serios” nu a preluat ştirea? Căci, nu-i aşa?, dacă era adevărată, ar fi fost un subiect pe cinste pentru orice publicaţie din lumea asta. Cel puţin la categoria “Curiozităţi de pe mapamond”. Cu toate acestea, la 5 zile de la prima publicare a ştirii, doar câteva siteuri ucrainene, ruseşti şi româneşti – via Republica Moldova – au publicat “năzdrăvănia”.

3. Cum am zis şi mai sus (dând doar un exemplu, dar mai sunt şi alte cazuri), multe siteuri ucrainene şi ruseşti care au “muşcat-o” au revenit şi şi-au reparat gafa, ştergând ştirea. Faptul că a dispărut de pe câteva din siteurile pe care le dăm ca “surse” chiar nu ne-a ridicat niciun semn de întrebare?

Interesant e că Antena 1 a dat ştirea pe site, deşi acum două zile cei de la Antena 3 mi-au cerut voie să preia textul cu “greva prostituatelor” din Madrid pentru a-i înţepa puţin pe cei de la Libertatea şi Ştirile Pro TV care s-au păcălit la momentul respectiv.

Concluzie? N-am! Habar n-am ce e în neregulă cu presa, am obosit să mă cert cu lumea care arată cu degetul spre ziarişti, în general, criticându-i pentru ceea ce – iată! – parcă nici nu mai e excepţie, fiind al doilea caz în decurs de câteva zile. E adevărat, problema nu e doar în România, dar parcă să te încălzeşti cu gândul că “uite, şi ăia din Ucraina au comis-o” nu e chiar cel mai bun paleativ.

LE: Se pare că înşişi cei care au lansat ştirea se amuză acum că povestea a ajuns şi în România:

Sursa

Ce ar mai fi de comentat? Textul este elocvent. Dar poate ar trebui să punem cu toţii pe site-uri bannere cu mesajul: "Pentru sănătatea dumneavoastră evitaţi mass media românească".

duminică, 22 aprilie 2012

"Men in Black" (Oamenii in negru) chiar exista. Au fost filmati de camerele de supraveghere ale unui hotel din Canada - video

Niciun comentariu :

Vestitii "Oameni in negru" care apar adesea pe continentul american de regula dupa observarea unui OZN si ameninta martorii, au fost filmati de camerele de supraveghere ale unui hotel din Niagra Falls, Ontario, Canada.

Martorii aparitiei in doua ocazii a unui OZN cu forma de triunghi negru cu luminite, avand lungimea de aproximativ 70 de metri au fost directorul unui hotel si seful echipei de securitate.

Cei doi stranii oameni in negru avand aceeasi inaltime, aratand ca niste gemeni, purtand haine identice, au intrat in hotel si l-au cautat pe unul dintre martori care raportase incidentul OZN, apoi afland ca acesta are zi libera au pus intrebari despre el, infricosand angajatii hotelului cu care au avut contact. Cei doi aveau pielea extrem de palida, nu aveau gene, sprancene si niciun fel de par pe fata, parul de pe pe cap arata ca o peruca si purtau costume, pardesie si palarii de culoarea neagra. Cel mai infricosatori detaliu erau ochii lor mari, hipnotici, foarte albastri care nu clipeau niciodata.

Mai multe detalii despre aparitia OZN gasiti in raportul cazului inregistrat de catre organizatia Aerial Phenomenon.

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Crimele oligarhiei oculte bancare: Asasinarea lui Abraham Lincoln

Niciun comentariu :
Una dintre metodele de manipulare preferate ale masoneriei mondiale este falsificarea istoriei. Francmasonii au eliminat atat cat au putut informatia ca John Wilkes Booth, asasinul presedintelui SUA Abraham Lincoln, facea parte dintr-o familie de francmasoni si detinea gradul 33 in aceasta organizatie. Datorita notorietatii, numele lui Wilkes a fost sters discret de pe listele cu membri ai francmasoneriei americane. Desi public se crede ca asasinul lui Lincoln a fost prins si omorat, in realitate, conform lucrarii lui Finis Bates - "Evadarea si sinuciderea lui John Wilkes Booth" - el a scapat folosind un semn de identificare masonic. Apoi a fugit in Kansas unde pe patul de moarte i-a marturisit doctorului cine este si a recunoscut asasinatul. Mai multe detalii intr-un articol preluat de pe yogaesoteric:

Asasinarea lui Abraham Lincoln – o conspiraţie clasică

de George Preda

„Banii joacă cel mai important rol în determinarea cursului istoriei” - Karl Marx

Primul preşedinte american asasinat a fost Abraham Lincoln. La 14 aprilie 1865, în timp ce se afla la teatru, în loja sa, Lincoln a fost împuşcat de actorul John Wilkes Booth. A decedat a doua zi. Numeroase dovezi indică faptul că el a fost victima unei conspiraţii iniţiate de bancherii internaţionali. De altfel, istoria SUA este un lung şir de asasinate. Toate personalităţile care s-au opus ferm oligarhiei bancare au fost rând pe rând asasinate.

Lincoln a afirmat: „Puterea banilor ruinează ţara pe timp de pace şi conspiră împotriva ei în momentele critice. Este mai despotică decât monarhia, mai insolentă decât autocraţia şi mai egoistă decât birocraţia. Prevăd în viitorul apropiat o criză care mă va descuraja şi mă va face să mă tem pentru ţara mea. S-au întronat multe corporaţii şi va urma o eră de corupţie la nivel înalt, iar puterea monetară va încerca să domnească în dauna oamenilor, până când bogăţia se va afla în totalitate în mâinile a doar câteva persoane, iar Republica va fi distrusă. În acest moment simt mai multă nelinişte pentru siguranţa ţării mele decât atunci când ne aflam în război.”

Despre condiţiile economice, sociale şi financiare ale perioadei respective citiţi mai multe în articolul Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite.

Bismarck, cancelarul german, a declarat în 1876 despre Lincoln: „A obţinut din partea Congresului dreptul de a împrumuta bani de la oameni prin vânzarea de obligaţiuni către statele americane şi astfel, Guvernul împreună cu naţiunea au scăpat de comploturile străinilor care doreau să-i finanţeze. Aceştia au realizat imediat că Statele Unite aveau să le scape din mână. De aceea s-a hotărât uciderea lui Lincoln.”

Asupra lui Booth, cel care l-a asasinat pe Lincoln, s-au găsit mesaje codate, iar cheia pentru decodificarea acestora a fost descoperită printre lucrurile politicianului american Judah Benjamin, omul lui Rotschild.

S-a ştiut întotdeauna că moartea lui Lincoln a fost rezultatul unei conspiraţii ample. Cu toate acestea, nimeni nu a ştiut cât de mare amploare a avut această conspiraţie. În anul 1974, cercetătorii au descoperit printre hârtiile lui Edwin M. Stanton, ministrul de război de pe vremea lui Lincoln, scrisori în care Stanton primea indicaţii clare despre cum să mascheze această conspiraţie. Ei au găsit, de asemenea, cele 18 pagini care fuseseră rupte din agenda lui Booth şi care dezvăluiau numele a 70 de persoane, direct sau indirect implicate în planul iniţial al lui Booth de a-l răpi pe Lincon. Pe lângă Stanton, la conspiraţia asasinării lui Lincoln au fost de asemenea complici şi Charles A. Dana, asistentul ministrului de război (membru al mişcării iluministe) şi Maiorul Thomas Eckert, director al departamentului de comunicaţii pe timp de război.

Agendele şi documentele codificate aparţinând colonelului Lafayette C. Baker, şeful poliţiei naţionale secrete, conţineau toate detaliile, atât ale conspiraţiei împotriva lui Abraham Lincoln, cât şi ale procedeului ulterior de „acoperire” a acesteia. La acest complot de asasinare au contribuit şi un grup de fermieri din Maryland, un grup al Confederaţiei (inclusiv Jefferson Davis, preşedintele acesteia) şi Judah Benjamin, un grup aparţinând Băncii de Nord şi Intereselor industriale (inclusiv Jay Cooke, agent financiar din Philadelphia), Henry Cooke (bancher din Washington D.C.), Thurlow Weed (jurnalist la ziarul New York), un grup al Republicanilor Radicali (care nu acceptau ideea unirii zonei de nord cu zona de sud, dar care vroiau să le controleze transformându-le în teritorii militare), senatorul Benjamin Wade din Ohio, senatorul Zechariah Chandler din Michigan şi senatorul John Conness din California. Toate aceste grupări şi-au coordonat eforturile şi s-au folosit de ajutorul actorului John Wilkes Booth, un susţinător al Confederaţiei, pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.

Planul iniţial consta în răpirea lui Lincoln, a vicepreşedintelui Andrew Johnson şi a secretarului de stat, William Henry Seward. Poliţia Naţională a Detectivilor a descoperit planurile pe care le puseseră la cale conspiratorii şi l-a informat pe Stanton. Planificată pentru data de 18 ianuarie, încercarea de răpire a eşuat. În aceeaşi seară în care Lincoln a fost împuşcat a avut loc un atentat nereuşit împotriva secretarului de stat, pus la cale de aceiaşi conspiratori.

Căpitanul James William Boyd, un agent secret al Confederaţiei, a fost informatorul Poliţiei Naţionale a Detectivilor, furnizând acesteia date despre activităţile prizonierilor şi despre paznicii corupţi. El semăna foarte bine din punct de vedere fizic cu Booth şi, în mod ironic, cei doi aveau aceleaşi iniţiale. Stanton l-a eliberat din închisoare pe Boyd, care a preluat controlul asupra conspiraţiei din partea de nord, din care mai făcea parte Poliţia şi Departamentul de Război. Conspiratorii nordişti vroiau să-l omoare pe Lincoln, în timp ce Booth vroia doar să-l răpească pentru a-l folosi ca ostatec, în schimbul eliberării prizonierilor de război, membri ai Confederaţiei.
Încercările lui Booth au eşuat de două ori în luna martie şi s-au încheiat cu asasinarea lui Lincoln. Boyd, avertizat că ar putea fi implicat în acest scandal, plănuia să fugă în Maryland. El a fost acuzat de atacarea lui Seward, faptă pe care nu o comisese. Boyd a fost împuşcat la ferma Garrett şi identificat ca fiind Booth. Poliţia a descoperit adevărul despre aceasta, abia după ce anunţase deja public că Booth, asasinul preşedintelui Lincoln, a fost prins. Singura poză a cadavrului lui Boyd a fost găsită printre fotografiile lui Stanton. Corpul lui Boyd a fost dus de către colonelul Lafayette Baker la vechiul penitenciar Arsenal, unde a fost îngropat într-un loc necunoscut, în beton.

Baker şi detectivii Luther şi Andrew Potter ştiau că acest caz nu era rezolvat şi era necesar să-l găsească pe Booth, pentru a-l împiedica să dezvăluie adevărul. Acesta s-a întors într-adevăr în Statele Unite, şi mai târziu, pe patul de moarte, şi-a dezvăluit adevărata identitate.
Baker a rupt relaţiile cu Stanton, care a fost dat afară din armată şi din postul de şef al Serviciului Secret, în anul 1866. În 1867, în cartea sa „Istoria Serviciului Secret al Statelor Unite”, Stanton a recunoscut că a ajuns în posesia jurnalului lui Booth, iar cu altă ocazie a mărturisit că jurnalul fusese intact când ajunsese la el. Aceasta înseamnă că Stanton a fost cel care a înlăturat cele 18 pagini, pentru a facilita muşamalizarea cazului, mai ales că paginile rupte au fost găsite printre lucrurile sale.

Cititi si:
Autorul atentatelor de la Oslo este un mason cu convingeri sioniste si anti-islamiste. Israelul se află în spatele masacrului din Norvegia!
Ghici francmasonerie cine l-a asasinat pe John Fitzgerald Kennedy?
45 de ani de la asasinarea masonica lui John Fitzgerald Kennedy
Eminescu a fost asasinat de masoni?
Eminescu, ucis in urma unei comenzi date de francmasonerie
Eminescu si masoneria
Stiri indezirabile elitei oculte: Benazir Bhutto declara ca Osama este mort iar apoi este si ea asasinata

vineri, 20 aprilie 2012

Imbecilizarea continua. Campania Diesel: Esti liber sa fii prost!

Niciun comentariu :
Asa cum spuneam in postarea anterioara din noua categorie "Imbecilizare globala", prostirea sau imbecilizarea a deventi un fenomen global si programatic, adica exista cineva care urmareste, in conformitate cu un program bine stabilit, ca nivelul general de inteligenta al umanitatii sa scada. Nu doar mass media este instrumentul acestei campanii anti-inteligenta ci si alte corporatii interesate sa-si prosteasca mai usor clientii. Astazi va prezentam modul in care o companie de imbracaminte induce ideea ca "e mai cool sa fii prost".

Diesel a lansat o campanie de marketing care se numeste pur si simplu "Be stupid" ("Fii prost"). Intr-o lume lipsita de credinta si moralitate, in care mai toate valorile sunt rasturnate, tinerii idealisti si plini de frustrari care ar avea puterea si energia de a transforma lumea sunt directionati pe o linie moarta prezentata ca o directie "noua" si "originala":

Parintii si profesorii ti-au spus sa nu fii prost? De ce sa nu fii prost? Inteligenta e plistisitoare... Prostia e cool! Pentru o viata plina de succes, fii prost!

Iata cateva dintre sloganurile campaniei:
"Inteligentul are creier dar prostul are testicule (tupeu)"
"Prostul ar putea da gres dar inteligentul nici macar nu incearca" (imaginea arata un individ facand un lucru complet stupid si periculos pentru viata lui prezentat drept "curaj")
"Crezi ca esti destul de inteligent ca sa poti sa-ti permiti sa fii prost?"
"Prostul are mai multi prieteni"
"Inteligentul face planuri, prostul improvizeaza"
"Lumea e plina de oameni inteligenti asa ca fii prost"
"Traiasca prostia"
"Numai prostul poate fi cu adevarat stralucitor"
"Gandeste mai putin, fii mai mult prost"

Din aceeasi campanie publicitara face parte si seria de videoclipuri "Insula Diesel - Tara prostilor, salasul tupeistilor". In episodul "Redactarea constitutiei insulei Diesel" ce ar putea fi si o parodie la adresa Constitutiei americane, garantul drepturilor si al libertatilor cetatenilor SUA, prostia este numita "cea mai buna expresie a libertatii". Filmuletul este dublat, pentru ca personajele, care fac totul felul de actiuni lipsite de sens si inteligenta, nu vorbesc ci doar scot niste sunete nearticulate ca niste primitivi. De remarcat aparitia in mai multe cadre a unui cap de tap legat la ochi, simbol cu conotatii masonice ce aminteste atat de Baphomet (sau satan) zeitatea guvernatoare a masoneriei, cat si de ritualul de initiere in primul grad masonic in care candidatul este legat la ochi. Un element suplimentar al importantei acestui simbol satanic in clip este plasarea lui la inaltime pe un copac gros deasupra multimii, ca o entitate tutelara a grupului de oameni.


Un alt episod prezinta o lume in plina prabusire unde tineri lipsiti de inteligenta, ducand o viata fara sens, contribuie decisiv la distrugerea finala.


Mintile fragede ale tinerilor pot sa cada cu usurinta prada acestei spalari pe creier prezentate intr-un mod aparent "umoristic" si "nonconformist". Speculand nevoile de socializare si de afirmare ale adolescentilor campania Diesel le ofera drept model alternativ spiritul de turma, exhibitionismul si chiar terorismul.

miercuri, 18 aprilie 2012

Fenomenul de imbecilizare globala: Campania publicitara Hulu iti face creierul terci

Niciun comentariu :
Inauguram astazi, prin aceasta postare, o noua categorie a blogului: "Imbecilizare globala".

In zilele noastre putem vorbi fara sa exageram de un veritabil fenomen de imbecilizare globala. Poate ca multi dintre noi nu l-am observat insa el exista. Este suficient sa compari nivelul de inteligenta al scolarilor contemporani cu cel al copilor de acum 10-20 de ani. Sau sa compari filmele, reclamele sau programele de televiziune de astazi cu cele de acum cativa ani. Se vede cu ochiul liber faptul ca inteligenta nu mai este incurajata si ca in schimb sunt promovate irationalitatea si emotiile joase de orice fel. Telenovele, manele, filme pline de violenta botezate de "actiune", campanii mediatice mincinoase gen cea pro-cianura de la Rosia Montana, showuri de barfa si mahalagisme, sexualitate ieftina si vulgara, vedete de la periferia societatii ajunse "staruri", Jackass - elogiul cretinitatii, seriale goale de continut dar "pline de intriga" si multe altele asemenea umplu ecranele televizoarelor si mai nou si cele ale computerelor si telefoanelor mobile. Cum si de ce s-a ajuns aici?

Inteligenta deranjeaza. Un spectator inteligent ar analiza de mai multe ori inainte de a cumpara un produs, a alege un lider politic ori pentru vizionarea unui program tv. Un om inteligent s-ar gandi de 10 ori inainte de a face un credit la o banca si a deveni sclavul ei. Un om inteligent si-ar da seama ca astazi asa zisele "elite" care conduc lumea (in realitate niste indivizi comuni dar ingrozitor de malefici) au inteles ca omenirea evolueaza ireversibil si ca in curand se va trezi din sclavie. Din cauza acestei treziri iminente unul dintre planurile acestor varfuri ale masoneriei (numite si illuminati) de pastrare a controlului la nivel global este acela al realizarii unui imens genocid global si de scadere a inteligentei celor circa 500 de milioane de oameni care ar mai ramane in viata pentru ca acestia sa poata fi manipulati ca niste robotei.

In afara de mentinerea publicului la un nivel tehnologic scazut comparativ cu cel disponibil "elitelor" si utilizarea mass mediei audio-vizuale pentru spalarea creierelor, dezideratul imbecilizarii este infapuit si prin aditivii otravitori din alimente, din cosmetice, fluorul din pasta de dinti, iodura si ferocianurile din sare, substantele si bacteriile imprastiate din avion (prin binecunoscutele chemtrails), hrana modificata genetic sau iradiata si prin alte metode de exterminare lenta. Toate acestea au efecte dezastruoase asupra sistemului endocrin, cu precadere asupra glandelor pineala si pituitara, cele responsabile atat de inteligenta si spiritualitatea individuala precum si de coordonarea intregului sistem-corp.

Nu e de mirare ca YOGA adevarata (HATHA YOGA, LAYA YOGA, KARMA YOGA, TANTRA YOGA, etc) prin care aceste glande pot fi deblocate iar centrii lor corespondenti (chakras) sunt energizati, este azi atat de blamata, calomniata si prezentata ca ceva sectar si respingator, iar promotorii ei sunt in mod abuziv hartuiti atat la noi cat si in alte tari de pe glob. Este relevant ca simultan cu aceste campanii de distrugere a formelor traditionale, mass media promoveaza sub eticheta "yoga" tot felul de exercitii banale de gimnastica, fitness, pilates sau alte inventii recente care chiar daca ajuta oarecum starea generala de sanatate nu se pot compara ca efecte energetice, subtile, mentale si spirituale cu YOGA TRADITIONALA.

Pentru ca tot mai multi oameni devin constienti si realizeaza existenta fenomenului de imbecilizare, campania televiziunii online americane Hulu (nu va repeziti, accesul este limitat doar pentru imbecilizatii americani si japonezi) introduce un element nou: recunoasterea planului malefic sub masca unei prezentari ce se doreste comice. La conducerea televiziunii care iti face creierul terci s-ar afla fiinte demonice extraterestre cu aspect reptilian care vor sa distruga omenirea. De fapt sub aparenta unei ironice promovari avem de-a face cu o campanie publicitara ce atinge un incredibil nivel de cinism si dementa ce s-ar putea sa nu fie tocmai departe de realitate. Chiar daca unora dintre noi ni se par amuzante aceste reclame, deja multi adolescenti care nu se uita de regula la televizor sunt dependenti de seriale americane care nici macar nu au fost difuzate in Romania. E la "moda" sa stai zi si noapte si sa urmaresti pe laptop sau pe telefon cate un sezon al unui serial. Cei care au avut aceasta experienta se simt apoi vlaguiti, deprimati, separati de lumea reala, de prieteni si de familie. Intre timp insa subconstientul lor incarcat cu "valorile" si intrigile personajelor vizionate incepe sa le modeleze viata dupa aceleasi tipare lipsite de sens si inteligenta.

Vom reveni in curand cu o prezentare pe tema extraterestrilor malefici numiti reptilieni si a legaturii lor cu francmasoneria si illuminati.

Urmariti mai jos cateva dintre diabolicele reclame Hulu:
"An evil(er) plot to destroy the world. Enjoy"
"Un (si mai) malefic plan secret de distrugere a lumii. Savureaza"

marți, 17 aprilie 2012

Ştiinţa confirmă efectele credinţei şi ale practicilor mistice

Niciun comentariu :
Fenomenele divine sau "mistice" cum erau denumite pana de curand, au suport stiintific dat de ultimele cercetari in domeniu. Tot mai multi cercetatori din intreaga lume, s-au axat in ultimul timp pe experiente si cercetari specifice.

Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din St. Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul "material" al acestui fenomen divin.

"O rugăciune este un remediu puternic", spune Valeri Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologi e al Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din St. Petersburg . "Rugăciunea nu numai că reglează toate procesele din organismul uman, dar ea repară şi structura grav afectată a conştiinţei."

Profesorul Slezin a făcut ceva de necrezut - a masurat puterea rugăciunii. El a înregistrat electroencefalogramele unor călugări în timp ce se rugau şi a captat un fenomen neobişnuit - "stingerea" completă a cortexului cerebral. Această stare poate fi observată numai la bebeluşii de trei luni, atunci când se află lângă mamele lor, în siguranţă absolută. Pe masură ce persoana creşte, această senzaţie de siguranţă dispare, activitatea creierului creşte şi acest ritm al biocurenţilor cerebrali devine rar, numai în timpul somnului profund sau al rugăciunii, aşa după cum a dovedit omul de ştiinţă. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscută "trezie uşoară, în rugăciune" şi a dovedit ca are o importanţă vitală pentru orice persoană.

Este un fapt cunoscut că bolile sunt cauzate mai ales de situaţii negative şi afronturi care ne rămân înfipte în minte. În timpul rugăciunii, însă, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibilă atât vindecarea psihică şi morală cât şi cea fizică.

Slujbele bisericeşti ajută şi ele la ameliorarea sănătăţii.
Inginera şi electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medicală şi Biologică a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sănătăţii unor enoriaşi înainte şi după slujbă. A rezultat că slujba în biserică normalizeaza tensiunea şi valorile analizei sângelui.

Se pare că rugăciunile pot să neutralizeze chiar şi radiaţiile. Se ştie că după explozia de la Cernobîl, instrumentele de masură pentru radiaţii au arătat valori care depăşeau capacitatea de măsurare a instrumentului. În apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, însă, aflată la patru km de reactoare, valoarea radiaţiilor era normală.

Oamenii de ştiinţă din St. Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, că apa sfinţită, semnul Crucii şi bătutul clopotelor pot să aibă, de asemenea, proprietăţi vindecătoare.. De aceea, în Rusia, clopotele bat întotdeauna în cursul epidemiilor.

Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoară viruşii de gripă, hepatită şi tifos. Proteinele viruşilor se încovoaie şi nu mai poartă infecţia, a spus A.Malakovskaia. Semnul crucii are un efect şi mai semnificativ : omoară microbii patogeni (bacilul de colon şi stafilococi) nu numai în apa de la robinet, ci şi în râuri şi lacuri. Este chiar mai eficient decât aparatele moderne de dezinfecţie cu radiaţie magnetică.

Laboratorul ştiinţific al Institutului de Medicină Industrială şi Navală a analizat apa înainte şi după sfinţire. A rezultat că dacă se citeşte rugăciunea Tatăl Nostru şi se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentraţia bacteriilor dăunătoare va fi de o sută de ori mai mică. Radiaţia electromagnetică dă rezultate mult inferioare. Astfel, recomandările Ortodoxe de a binecuvânta orice mâncare sau băutură nu au numai o valoare spirituală, ci şi una preventivă.

Apa sfinţită nu este numai purificată, ci ea îşi schimbă şi structura, devine inofensivă şi poate să vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale. Spectrograful indică o densitate optică mai mare a apei sfinţite, ca şi cum aceasta ar fi înţeles sensul rugăciunilor şi l-ar fi păstrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca. Singura limită este că vindecă numai pe cei credincioşi.

"Apa "distinge" nivelul de credinţă al oamenilor.", spune A. Malenkovskaia. Atunci când un preot sfinţeşte apa, densitatea optică este de 2,5 ori mai mare, atunci când sfinţirea este efectuată de o persoană credincioasă laică, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat şi necredincios, fără cruce la gât, schimbările au fost nesemnificative.

Tradus din rusă în engleză de Julia Bulighina
Trad. din engleză în română Cristina M.
Sursa: Pravda.Ru

Vizionati si:
Documentar rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - in limba romana
Mesajele apei - Masaru Emoto in Romania, octombrie 2004. Conferinta de la hotel Marriott
Masaru Emoto in Romania (oct 2004) - conferinta de la sala Pipera

luni, 16 aprilie 2012

Materialismul şi consumatorismul predispun la depresie

2 comentarii :
Oamenii care pun mare accent pe bogăţie, statut şi acumularea de obiecte sunt mult mai deprimaţi, mai anxioşi şi mai puţin sociabili decât restul oamenilor, spun cercetătorii.

Noile cercetări au scos la iveală faptul că materialismul nu este doar o problemă personală, ci şi una de mediu. Indiferent de personalitate, în situaţii care activează o mentalitate de consum, oamenii prezintă aceleaşi probleme, în special persistenţa sentimentelor negative şi lipsa de implicare socială.

Rezultatele a patru experimente realizate la Northwestern University, SUA, au dus la concluzii interesante.

În două dintre experimente, unui grup de studenţi i s-a indus o "dispoziţie materialistă" prin alocarea unor sarcini care i-au expus pe indivizi la imagini ale unor bunuri de lux şi la cuvinte ce evocau valori legate de consum. Un alt grup a urmărit scene neutre, lipsite de bunuri de consum sau cuvinte cu conotaţii care duc cu gândul la lux. La finalul studiului, toţi participanţii au completat chestionare din care a reieşit că cei care au urmărit imagini cu maşini, bijuterii şi aparatură electronică s-au descris ca fiind mai deprimaţi decât restul participanţilor şi mai puţin interesaţi de activităţi sociale.

De asemenea, indivizii care au dat dovadă de înclinaţii spre materialism s-au dovedit a fi mult mai competitivi şi mai puţin centraţi pe investiţia într-o cauză nobilă.

În alte două experimente, participanţii au fost rugaţi să efectueze anumite sarcini, spunându-li-se că este vorba despre chestionare - unul pentru a colecta la răspunsuri de la consumatori, altul pentru răspunsuri de la cetăţeni. În primul experiment, numele particpantului apărea pe un ecranul unui computer, iar fiecare participant a fost rugat să poziţioneze, mai aproape sau mai departe de numele său, anumite cuvinte de pe ecran: unele care evocau emoţii pozitive sau negative, altele care păreau neutre din punct de vedere emoţional, dar care trimiteau cu gândul la materialism (bogăţie, putere), la stăpânirea de sine (modestie, disciplină), la autodepăşire sau la răsfăţ. Indivizii care au răspuns la "chestionarul pentru consumatori" au avut o tendinţă mai marcată de a apropia de numele lor cuvinte care reflectă valori materiale.

În ultimul experiment participanţii au fost puşi să îşi imagineze că fiecare dintre ei deţine, împreună cu alte trei persoane, o fântână şi că se confruntă cu un deficit de apă. Utilizatorii de apă erau identificaţi fie drept "consumatori", fie drept "indivizi" sau persoane, pur şi simplu. Rezultatele au arătat că cei identificaţi drept consumatori se simţeau mai neîncrezători în capacitatea celorlalţi de a economisi apa, mai puţin responsabili la nivel individual şi mai puţin capabili să colaboreze cu ceilalţi pentru a depăşi criza.

Deşi, în ultimul timp, am început să definim cetăţenii drept consumatori, la nivel psihologic, se pare că termenii sunt percepuţi diferit, spun specialiştii.
Sursa: The Times of India, Traducere: Descopera

vineri, 13 aprilie 2012

Cazul Gregorian Bivolaru / MISA, din nou în lumina reflectoarelor la Bruxelles - Comunicat de presă al Soteria Internaţional, 11 aprilie 2012

Niciun comentariu :

Sistemul român de justiţie este examinat în Parlamentul European.
Membri ai Parlamentului European vor duce problema mai departe la Comisia Europeană.
Cazul Gregorian Bivolaru / MISA, din nou în lumina reflectoarelor la Bruxelles.

Miercuri 11 aprilie, ONG Soteria International a susţinut o conferinţă în Parlamentul European despre problema abuzurilor şi neregulilor sistemului roman de justiţie în cazul Gregorian Bivolaru / MISA. La această conferinţă au participat Membri ai Parlamentului European şi mass-media. Conferinţa este culminarea unei campanii care a durat mai multe săptămâni realizată de Soteria International în Parlamentul European, campanie care a generat deja scrisori de interpelare semnate de un număr mare de europarlamentari din toate blocurile politice adresate primului ministru şi ministrului de justiţie din România, prin care aceştia şi-au exprimat îngrijorarea în ceea ce priveşte anumite informaţii existente despre violarea procesului corect de justiţie în acest caz.

În cadrul conferinţei au luat cuvântul reprezentanţi ai Soteria International, reprezentantul MISA Mihai Stoian, precum şi invitatul special Dr. Gabriel Andreescu – fondatorul APADOR-CH ONG a Drepturilor Omului în România, care este autorul unui amplu studiu asupra acestui caz.

Dr. Gabriel Andreescu: „Nu putem avea un sistem normal de justiţie în România, nu putem avea o democraţie normală în România fără a rezolva cazul MISA”

În prezentarea sa, Dr. Andreescu a punctat patru idei principale:
„Cazul flagrant din 2004 (raidul forţelor de poliţie în casele membrilor MISA ) a fost o încercare de a distruge MISA. Ceea ce se petrece acum vine din faptul că cei responsabili pentru represiunea din 2004 vor să acopere aceste abuzuri – acesta este răspunsul lor la situaţia pe care au creat-o.”

„Cazul MISA prezintă o continuitate între ceea ce s-a petrecut înainte de 1989 în timpul regimului comunist şi după revoluţie. În timpul perioadei comuniste yoga a fost interzisă. Dacă autorităţile aflau că practici yoga sufereai consecinţele. În cazul în care oamenii se întâlneau pentru a practica yoga, cu siguranţă în câteva ore Securitatea era deja gata să îi interogheze pe aceia şi să-i bată. După revoluţia din 1989, angajaţii Securităţii şi-au menţinut poziţia (faţă de cei care practicau yoga). Securitatea a devenit Serviciul Român de Informaţii. Aceiaşi procurori, aceiaşi judecători. Oamenii care au deţinut aceste poziţii înainte de 1989 şi-au continuat munca şi au păstrat aceleaşi mentalităţi, opunându-se mişcării yoga ce a apărut în acea vreme. Cazul a devenit un caz politic. Persoanele aflate în aceste poziţii au trebuit să explice de ce au acţionat împotriva lui Gregorian Bivolaru şi a colegilor lui şi de aceea ei au încercat să dovedească că erau vinovaţi.”

„Încălcarea Drepturilor Omului în cazul MISA a fost cea mai agresivă acţiune realizată împotriva libertăţii şi a liberei alegeri în România în anii 1990. Numărul oamenilor implicaţi şi nivelul de încălcare a drepturilor lor îmi permit să susţin aceasta.”

„În cazul MISA există o dublă problemă. Una este aceea a tragediei umane: cunosc femei tinere care intră în panică atunci când întâlnesc un poliţist, o femeie care s-a îmbolnăvit pentru că a fost trimisă la spitalul psihiatric, o femeie care a pierdut custodia asupra copilului pentru că era cursantă MISA, iar custodia a fost acordată soţului ei, care îl brutaliza pe copilul respectiv. Acestea sunt doar câteva exemple. Cealaltă problemă este tragedia sistemului. Pentru a-şi acoperi greşelile toate instituţiile şi politicienii implicaţi au trebuit să se coalizeze împotriva adevărului, împotriva legii, împotriva procedurilor, împotriva observatorilor străini. Din acest punct de vedere pot spune că nu putem avea un sistem de justiţie normal în România, nu putem avea o democraţie normală în România fără a rezolva cazul MISA.”

Această conferinţă, ce a avut loc cu mai puţin de 24 de ore înainte de pronunţarea sentinţei la Curtea Supremă de Justiţie din România în cazul Gregorian Bivolaru, a generat o şi mai mare atenţie asupra acestui caz în Parlamentul European în ceea ce priveşte neregulile care s-au făcut în acest caz. Directorul Soteria International, Arthur Lederer a spus: „Cazul statului Român împotriva lui Gregorian Bivolaru / MISA este prezentat de Soteria International în Parlamentul European ca un exemplu clar al re-apariţiei simptomatice a violărilor severe ale procesului de justiţiei, ceea ce arată că procesul de justiţie în România are urgentă nevoie de o reformă. Este nevoie ca Europa să intervină pentru a corecta aceste nereguli ce sunt simptomatice pentru sistemul român de justiţie.” Ca un rezultat imediat al conferinţei, mai mulţi membrii ai Parlamentului European au semnat scrisori adresate primului ministru al României şi ministrului justiţiei atrăgând atenţia asupra acestei probleme. Unul dintre membrii Parlamentului European şi-a anunţat intenţia de a-şi folosi dreptul de europarlamentar pentru a adresa o cerere de investigare a acestui caz la Comisia Europeană.

Criticile la adresa sistemului român de justiţie a provenit în aceste ultime două luni din cel puţin două surse mult mai importante: Comisarul European pentru drepturile omului dl. Thomas Hammarberg şi din partea guvernului Olandei.

Mihai Stoian, reprezentantul MISA, a ridicat şi alte probleme în cadrul conferinţei, privind starea justiţiei din România în legătură cu cazul României împotriva lui Gregorian Bivolaru: „Autorităţile române au venit cu documente care arată că telefoanele au fost ascultate cu mulţi ani înaintea demarării vreunei investigaţii oficiale, deşi ei au negat aceasta. Ei spun că motivul pentru care au fost ascultate telefoanele este securitatea naţională şi faptul că mişcarea yoghină este o mişcare extremistă periculoasă pentru statul român. Aceste documente sunt puse la dispoziţie într-un dosar care se referă la o acuzaţie de drept comun, fapt care nu numai că arată unele interferenţe ale serviciilor secrete în justiţie, ci şi faptul că aceste două organe separate în stat lucrează împreună, ceea ce este ilegal.”

yogaesoteric
12 aprilie 2012


Citiţi şi:
"Operaţiunea Christ", în dezbatere la Parlamentul European
Reacţii ale unor înalţi oficiali europeni la abuzurile din cazul MISA-Gregorian Bivolaru şi la perpetuarea practicilor de Poliţie politică în România
Parlamentul European şi Consiliul Europei trag un semnal de alarmă asupra abuzurilor în cazul lui Gregorian Bivolaru - video
Comunicat de presă 22 martie 2012. Informaţii de ultimă oră privind cazul Gregorian Bivolaru – MISA
Avem dovada! În cazul MISA-Gregorian Bivolaru poliţia politică a continuat şi după 1990!
Cazul Gregorian Bivolaru – un record al rezistenţei faţă de abuzurile autorităţilor statului român şi ale presei aservite (1)
Decizie irevocabilă! Gregorian Bivolaru a fost persecutat politic de regimul comunist şi condamnat pe nedrept - senţintă a Curţii de Apel Bucureşti
Sentinţa prin care s-a constatat caracterul politic al condamnărilor şi internării psihiatrice forţate ale lui Gregorian Bivolaru înainte de 1990

miercuri, 11 aprilie 2012

"Operaţiunea Christ", în dezbatere la Parlamentul European

Niciun comentariu :
Parlamentul European găzduieşte astăzi, 11 aprilie 2012, un eveniment care aduce în atenţia europarlamentarilor "Operaţiunea Christ". Dezbaterea va fi axată pe încălcările drepturilor omului, abuzurile şi persecuţiile autorităţilor române în cazul Gregorian Bivolaru şi MISA.

Organizat la iniţiativa asociaţiei Soteria Internaţional, evenimentul are ca invitaţi atât reprezentanţi ai Şcolii româneşti de yoga, cât şi diferiţi europarlamentari care au luat deja poziţie în acest caz, prin interpelările pe care le-au adresat autorităţilor române. Invitatul special al acestui eveniment este Gabriel Andreescu, autorul lucrării „Reprimarea mişcării yoga în România în anii ‘80”, care va vorbi despre abuzurile autorităţilor române în cazul Gregorian Bivolaru, în timpul regimului comunist şi în timpul actualului regim.

Evenimentul va avea loc în sediul Parlamentului European din Bruxelles, în sala 1C051, în intervalul 14.15-15.30.

Nota redacţiei yogaesoteric:
Aşteptăm cu interes reacţia presei româneşti, mai ales dacă avem în vedere faptul că aceasta a trecut până acum complet sub tăcere interpelările politicienilor europeni (peste 50!), care semnalează insistent în ultimele săptămâni abuzurile, manevrele şi presiunile care se fac în cazul Gregorian Bivolaru. Iată că mass-media din România are o nouă ocazie de a informa corect cetăţenii, pe care putem paria că o va rata cu brio, căci până acum a eşuat total în a prezent corect cazul MISA. Atitudinea părtinitoare a presei care nu a prezentat absolut nimic despre intervenţiile parlamentarilor europeni este unul dintre cele mai convingătoare argumente privind lipsa de credibilitate a imaginii prezintate în mass-media din România despre cazul Gregorian Bivolaru-MISA.

yogaesoteric
11 aprilie 2012

Citiţi şi:
Reacţii ale unor înalţi oficiali europeni la abuzurile din cazul MISA-Gregorian Bivolaru şi la perpetuarea practicilor de Poliţie politică în România
Parlamentul European şi Consiliul Europei trag un semnal de alarmă asupra abuzurilor în cazul lui Gregorian Bivolaru - video
Comunicat de presă 22 martie 2012. Informaţii de ultimă oră privind cazul Gregorian Bivolaru – MISA
Avem dovada! În cazul MISA-Gregorian Bivolaru poliţia politică a continuat şi după 1990!
Sentinţă neschimbată: Gregorian Bivolaru este nevinovat! Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul parchetului în cazul profesorului de yoga
Cazul Gregorian Bivolaru – un record al rezistenţei faţă de abuzurile autorităţilor statului român şi ale presei aservite (1)
Decizie irevocabilă! Gregorian Bivolaru a fost persecutat politic de regimul comunist şi condamnat pe nedrept - senţintă a Curţii de Apel Bucureşti
Sentinţa prin care s-a constatat caracterul politic al condamnărilor şi internării psihiatrice forţate ale lui Gregorian Bivolaru înainte de 1990
Gabriel Andreescu, „Dimensiunea culturală a cazului Bivolaru - Dificultatea intelectualilor de a fi simpatetici cu victima”; Revista „Altitudini. Cultură & Societate”, Anul I, nr. 1, Martie 2006, Pagina 48 - Rubrica “Ultima pagină”
Filmul documentar „MISA şi Gregorian Bivolaru, În căutarea Adevărului” – 2010

marți, 3 aprilie 2012

Parlamentul European şi Consiliul Europei trag un semnal de alarmă asupra abuzurilor în cazul lui Gregorian Bivolaru - video

2 comentarii :
Urmăriţi un film despre reacţiile unor înalţi funcţionari europeni la ultimele abuzuri în cazul MISA-Gregorian Bivolaru:

Mai jos aveti textul scrisorilor semnate de către cei 35 de Europarlamentari ai Grupului Confederal al Stângii Unite Europene/Stânga Verde Nordică, de către alţi Europarlamentari precum şi scrisoarea Comisarului european pe drepturile omului Thomas Hammarberg adresată Ministerului Justiţiei din România:

Scrisoarea comisarului european Thomas Hammarberg către Ministerul Justiţiei din România şi traducerea ei în limba română

Scrisoarea grupului europarlamentar Grupul Confederal al Stângii Unite Europene / Stânga Verde Nordică adresată primului ministru Mihai Razvan Ungureanu si Ministerului Român de Justitie

Scrisoarea europarlamentarului bulgar Slavi BINEV (MEP, Bulgaria) - adresata primului ministru al Romaniei si Ministerului Roman de Justitie

Scrisoarea europarlamentarei Nicole Kiil NIELSEN (MEP, Franta) - adresata primului ministru al Romaniei si Ministerului Roman de Justitie

Scrisoarea europarlamentarei Margrete Auken(MEP, Danemarca) - adresata primului ministru al Romaniei si Ministerului Roman de Justitie

Scrisoarea europarlamentarei Tatjana Zdanoka (MEP, reprezentantanta Letoniei din partea Grupului Verzilor) - adresata primului ministru al Romaniei si Ministerului Roman de Justitie

Scrisoarea europarlamentarei Antigoni PAPADOPOULOU (MEP, Cipru) - adresata primului ministru al Romaniei si Ministerului Roman de Justitie

Scrisoarea europarlamentarului Jean LAMBERT (Green MEP for London, Marea Britanie) - adresata primului ministru al Romaniei si Ministerului Roman de Justitie

Scrisoarea europarlamentarului José BOVÉ - Group of the Greens/European Free Alliance, Franta - adresata primului ministru al Romaniei si Ministerului Român de Justitie

Scrisoarea europarlamentarului Nirj Deva (MEP - Membru al Parlamentului European, U.K. European Conservatives) adresata Ministerului Roman de Justitie, in atentia primului-ministru Mihai Razvan Ungureanu

Scrisoarea europarlamentarului Marc Tarabella (MEP - Membru al Parlamentului European, Belgia) adresata Ministerului Roman de Justitie, in atentia primului-ministru Mihai Razvan Ungureanu