Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 27 iunie 2012

Obiectul misterios din Marea Baltica opreste inexplicabil aparatura expeditiei (Video)

Niciun comentariu :
Un fenomen inexplicabil ce a luat prin surprindere membrii expeditiei de cercetare a misteriosului obiect de pe fundul Marii Baltice s-a petrecut la 200 de metri adancime: camerele de filmat si telefoanele s-au oprit in mod neasteptat.

Scafandrii care exploreaza obiectul sub forma de OZN din Marea Baltica, descoperit in mai anul trecut, sustin ca echipamentul lor nu a mai functionat atunci cand s-au apropiat la 200 de metri de el, potrivit Daily Mail.

Stefan Hogerborn, un scafandru profesionist ce face parte din echipa Ocean X si care cerceteaza anomalia, a declarat ca o parte din camerele de filmat si telefonul echipei ce functioneaza prin satelit s-au oprit atunci cand s-au aflat deasupra ciudatului obiect.

"Avem experienta si nu ne-am putut imagina asa ceva. Am fost cel mai sceptic din echipa cu privire la diferitele teorii referitoare la acest obiect.

Am fost oarecum pregatit sa gasim doar o piatra sau o stanca ori o gramada de noroi, dar nu a fost nimic din toate acestea. Pentru mine a fost o experienta care mi-a lipsit din cariera", a spus scafandrul Peter Lindberg.

"Eu sunt 100% convins ca am gasit ceva cu adevarat unic. Daca este un meteorit sau un asteroid sau un submarin sau un OZN... Ei bine, trebuie sa fie ceva", a declarat si Dennis Asberg.

In timpul expeditiei, echipa a descoperit, in luna mai a anului trecut, o pista de 300 de metri ce ducea la obiectul ciudat, sub forma de disc.
Sursa: Ziare.com

vineri, 22 iunie 2012

Studiu ştiinţific: Muzica rock ne transformă în oameni ai peşterii

11 comentarii :
Sunetele distorsionate de chitară, acordurile disonante şi solourile asurzitoare ne fac sângele să pulseze din ce în ce mai tare.

Un nou studiu a revelat faptul că oamenii nu au învăţat să iubească asemenea sunete. Din contră, aceste sunete distinctive ale muzicii rock seamănă cu strigătele de avertizare ale animalelor şi oamenilor din timpurile preistorice.

Studiul, pubicat în Biology Letters, investighează efectul muzicii disonante asupra emoţiilor şi asupra stării sufleteşti. Cercetătorii au descoperit că aceste schimbări bruşte şi disonante îi fac pe oameni să reacţioneze ca şi animalele atunci când se anunţă apropierea unui pericol.

Greg Bryant, unul dintre cercetători, a explicat că, în momentul în care oamenii aud acorduri de muzică rock, încearcă emoţii puternice şi se încarcă cu energii negative. "Compozitorii dispun de o cunoştinţă intuitivă asupra sunetelor care ne pot speria. Ceea ce nu conştientizează aceştia este faptul că noi, ascultătorii, suntem predispuşi la emoţii negative în momentul în care auzim anumite sunete", a declarat Greg Bryant.

Pe scurt, studiul ne spune că reacţiile pe care le avem atunci când auzim acorduri de muzică rock ne transformă în aceleaşi fiinţe ca şi strămoşii noştrii, oamenii peşterilor.

Sursa: Gizmodo
Traducere: descopera.ro

Citeşte şi:
Rockerii sunt predispusi sa moara de tineri
Doua familii dau in judecata o formatie Heavy-Metal pentru ca a determinat niste tineri sa se sinucida
Muzica Heavy-Metal contribuie la sinuciderile adolescentilor

miercuri, 20 iunie 2012

Islanda aruncă la gunoi guvernul corupt, arestează toţi bancherii supuşi familiei Rothschild şi reda mass mediei libertatea. Pe când şi România?

Niciun comentariu :
Încă din secolul trecut marea majoritate a americanilor a visat să spună NU criminalilor bancheri corupţi conduşi de familiile Rothschild şi Rockefeller, dar nimeni nu a îndrăznit să o facă. De ce? Dacă numai jumătate din naţiunea americană şi 1% din cei care plătesc taxe şi impozite ar fi spus "AJUNGE!", atunci guvernul s-ar fi schimbat. De ce este oare atât de greu pentru unii oameni să înţeleagă că printr-un simplu REFUZ de a plăti taxele către un sistem corupt se poate obţine mult mai mult decât prin violenţă?

Cu alte cuvinte, URMĂREŞTE SĂ DESCOPERI UNDE AJUNG BANII TĂI! E chiar atât de greu?

Adevărul în această privinţă este că doar islandezii au fost în stare să o facă... deocamdată. Nu numai că au reuşit să răstoarne un guvern corupt până în măduva oaselor, dar au pus bazele unei Constituţii corecte care va asigura că toate aceste dezastre naţionale nu vor mai putea să se repete niciodată.

Dar asta nu e totul... Cea mai bună veste abia acum urmează! Ei bine, islandezii AU ARESTAT DEJA pe toţi bancherii supuşi lui Rothschild şi Rockefeller, care s-a dovedit că sunt răspunzători de haosul şi prăbuşirea economică a Islandei.

Săptămâna trecută, 9 persoane au fost arestate în Reykjavik şi Londra pentru fapte de criminalitate financiară care au determinat prăbuşirea economică a Islandei în anul 2008, criza profundă care a făcut să apară o REACŢIE PUBLICĂ FĂRĂ PRECEDENT care schimbă destinul ţării. În Islanda se desfăşoară o REVOLUŢIE FĂRĂ ARME, ţara cu cea mai veche democraţie (anul 930), şi ai cărei cetăţeni au reuşit să impună schimbări fundamentale (nu doar de faţadă) prin demonstraţii ferme. Dar de ce oare restul ţărilor occidentale nu au auzit nimic despre asta? Mass-media oficială occidentală este sub controlul Cabalei criminale, aşa că nu e de mirare că există această cenzură strictă.

La presiunea cetăţenilor islandezi, nu numai că guvernul a demisionat, dar s-a demarat elaborarea unui proiect pentru noua Constituţie, iar acum se începe procesul penal prin care bancherii vinovaţi de declinul economic al ţării vor fi puşi sub acuzare. Acest proces revoluţionar liniştit, fără violenţă, îşi are originile în anul 2008 când guvernul islandez a decis să NAŢIONALIZEZE cele mai mari 3 bănci din ţară (Landsbanki, Kaupthing şi Glitnir) ai căror clienţi erau în principal englezi şi americani. După această măsură, moneda locală (krona) s-a devalorizat puternic, iar bursa financiară islandeză a fost închisă temporar atunci când scăderea ajunsese la 76 %. Islanda devenise falimentară, şi pentru a salva situaţia FMI a oferit 2,1 miliarde USD, iar ţările nordice au oferit în plus 2,5 miliarde USD.

În timp ce băncile şi autorităţile căutau soluţii la situaţia economică dezastruoasă a Islandei, cetăţenii islandezi au ieşit în stradă şi au manifestat paşnic zeci de zile în şir în faţa Parlamentului Islandei, astfel că primul ministru Geir Haarde a demisionat. Cetăţenii au cerut în plus alegeri anticipate, şi au reuşit! În luna aprilie 2012 a fost aleasă o coaliţie de guvernământ, formată din Alianţa Social Democrată şi Mişcarea Verde de stânga, iar prim ministru a fost numit Johanna Siguroardottir. Pe parcursul anului 2009, economia Islandei a continuat să fie într-o stare precară, dar Parlamentul a propus ca ţara să plătească Angliei şi Olandei suma de 3,5 miliarde de EURO, eşalonata pe 15 ani, la o dobândă de 5,5 % !!!

Această propunere a aprins din nou scânteia populară în Islanda, oamenii s-au întors pe străzi cerând ca această decizie să fie supusă unui referendum. În martie 2010, acest referendum a avut loc şi 93 % din populaţia Islandei a REFUZAT să plătească datoria în condiţiile propuse. Asta a determinat creditorii să îşi regândească strategia şi să o îmbunătăţească, oferind o rată de numai 3 % şi eşalonarea pe o perioadă de 37 de ani.

Ei bine, nici asta nu a mers. Actualul Preşedinte al Islandei, văzând că Parlamentul aprobase propunerea cu o marjă foarte mică de voturi, a decis luna trecută să nu o ratifice, şi a chemat poporul islandez din nou la referendum pentru ca oamenii să aibă ultimul cuvânt.

Bancherii tremură de frică
Revenind la situaţia tensionată din anul 2010, în timp ce islandezii refuzau să-şi plătească datoriile către rechinii financiari fără să fie consultaţi, coaliţia de guvernare a lansat o investigare financiară care să determine responsabilităţile legale pentru criza economică brutală ce a afectat ţara, astfel că a arestat deja câţiva bancheri şi directori executivi care erau implicaţi în operaţiuni financiare de mare risc.

Între timp, Interpolul a emis un mandat de arestare internaţional pe numele lui Sigurdur Einarsson, fostul preşedinte al uneia dintre bănci. Această situaţie a făcut ca bancherii şi directorii speriaţi să părăsească ţara în masă, ca şobolanii. În acest context de criză, a fost aleasă o adunare care să pună bazele unei noi Constituţii care să reflecte lecţiile învăţate şi să o înlocuiască pe cea în funcţiune, fiind inspirată de Constituţia Daneză.

Pentru asta, în loc să apeleze la experţi şi politicieni, Islanda a decis să apeleze direct la popor, din moment ce poporul are putere asupra legii, şi nu invers. Mai mult de 500 de islandezi s-au prezentat ca şi candidaţi pentru a participa în acest exerciţiu de DEMOCRAŢIE DIRECTĂ şi a scrie o nouă Constituţie. Au fost aleşi 25 dintre ei, fără niciun fel de afiliere politică, printre aceştia fiind studenţi, avocaţi, jurnalişti, fermieri şi sindicalişti.

Una dintre prevederile importante ale acestei noi Constituţii va fi protejarea expresă a libertăţii de informare şi de expresie, având numele de Iniţiativa Mediei Moderne Islandeze (IMMI), o lege care are scopul să facă din Islanda un paradis pentru jurnalismul de investigaţie, pentru libertatea de informare, în care sursele, jurnaliştii şi furnizorii de internet care găzduiesc site-uri de ştiri, sunt protejaţi prin această lege.

Oamenii, din nou, vor decide viitorul Islandei, în timp ce politicienii şi bancherii vor privi de pe margine transformarea acestei naţiuni. Islanda este un exemplu curajos pentru toate naţiunile lumii.
Sursa: Active Information Media

luni, 18 iunie 2012

15 motive pentru a continua să faci ceea ce iubeşti, indiferent de ceea ce spun cei din jurul tău

Niciun comentariu :
1. Winston Churchill a rămas repetent în clasa a şasea și a pierdut toate competițiile electorale pentru funcții publice până când, la vârsta de 62 de ani, a devenit prim-ministru. Mai târziu, avea să scrie: “Nu renunța niciodată. Niciodată, niciodată, niciodată, niciodată – în nimic, mare sau mic, măreț sau neînsemnat. Nu renunța niciodată cu excepţia cazurilor în care o faci pe considerente de onoare sau de bun simţ Niciodată, niciodată, niciodată – nu renunța niciodată.”

2. Thomas Edison era considerat de către profesorii săi “prea prost pentru a învăța ceva”. A fost concediat de la primele două locuri de muncă pentru ca era “neproductiv”. Ca inventator, a avut 1.000 de încercări nereuşite până să inventeze becul. Când un reporter l-a întrebat “Cum v-aţi simţit eșuând de 1.000 de ori?”, Edison a răspuns: “Nu am eșuat de 1000 de ori, ci becul a fost o invenţie cu 1000 de paşi”.

3. Albert Einstein nu a vorbit până la vârsta 4 ani şi nu a citit până la 7 ani. Părinţii au crezut era debil mintal, iar unul dintre profesori l-a descris ca fiind “lent la minte, pierdut pentru totdeauna în vise prosteşti”. A fost exmatriculat din şcoală şi i-a fost refuzată admiterea la Scoala Politehnică din Zurich.

4. Louis Pasteur a fost un elev mediocru, iar la lucrarea de licenţă s-a clasat pe locul al cincisprezecelea din 22 de studenți la chimie.

5. Henry Ford a dat faliment de cinci ori înainte de a reuşi cu Uzinele Ford.

6. Walt Disney a fost concediat de către un editor de ziar deoarece era “lipsit de imaginaţie şi de idei bune”. A dar faliment de mai multe ori înainte de a construi Disneyland.

7. Fred Astaire a fost catalogat astfel de către directorul MGM în fața căruia, în 1933, a dat primul test: “Nu poate juca. Nu poate cânta. Uşor chel. Poate dansa puțin”. Mai târziu, avea să spună: “Cu cât urci mai sus în carieră, cu atât îți sunt permise mai multe greșeli. Iar odată ajuns în vârf, dacă faci suficiente greșeli, acesta este considerat a fi stilul tău”.

8. Sidney Poitier a fost “răsplătit” astfel de către directorul de casting după prima sa audiție: “De ce nu te oprești din a face oamenii să își piardă timpul și nu te duci să te faci spălător de vase sau ceva?”. A fost momentul în care, îşi aminteşte Poitier, a decis să își dedice viaţa actoriei.

9. Charlie Chaplin a fost iniţial respins de către şefii de la Hollywood pentru că pantomima sa a fost considerată “un nonsens”.

10. Beethoven mânuia penibil vioara, iar profesorul său a spus despre el că “nu există nicio speranţă să devină compozitor”.

11. Van Gogh a vândut doar o singură pictură în timpul vieţii sale. Şi chiar și aceasta surorii unuia dintre prietenii săi. Acest lucru nu l-a oprit să continue să picteze peste 800 de lucrări.

12. Rodin era considerat cel mai slab elev din școală, iar tatăl său s-a exprimat tranșant: “Am un idiot drept fiu”. A fost respins de trei ori la admitere la Ecole des Beaux-Arts.

13. Stravinsky a fost a izgonit din Paris de către critici și de către publicul furios după premiera operei “Încoronarea primăverii”.

14. Jack London a primit şase sute de respingeri din partea editorilor înainte de a vinde prima sa poveste.

15. Jerry Seinfeld “a înghețat” pe scena clubului în care a avut loc prima sa reprezentație și nu a fost capabil să scoată vreun cuvânt. Batjocorit de public, a revenit noaptea următoare şi și-a terminat numărul în aplauze frenetice.

sâmbătă, 16 iunie 2012

Shakti - Lotus Feet

Niciun comentariu :
Mahavishnu Orchestra & John McLaughlin - Lotus Feet

Lotus Feet - John McLaughlin & Paco De Lucia

Zakir Hussain & John McLaughlin - Lotus Feet!

duminică, 10 iunie 2012

Fragment nou din interviul pe care Gregorian Bivolaru l-a acordat postului Antena 1 şi două articole despre comanda politică în cazul mentorului MISA

Niciun comentariu :
Nu suntem singurii care semnalează comanda politică, intervenţiile oculte, lipsa obiectivităţii şi abuzurile flagrante ale judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în procesul lui Gregorian Bivolaru. Site-ul Lumea Justiţiei comentează motivarea halucinantă a judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi (In)Justiţie care precizează fără logică şi cu un sarcasm grotesc că anulează cele două decizii de achitare anterioare pentru a-i da ocazia lui Gregorian Bivolaru să se apere!!
URMEAZA CONDAMNAREA? - Completul negru de la ICCJ, format din Ionut Matei, Ioana Bogdan si Cristina Rotaru, a casat hotararea de achitare a lui Gregorian Bivolaru si a retinut cauza spre judecare, direct in recurs, pe motiv ca-i da sansa inculpatului sa se apere (Motivarea)

Completul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, format din judecatorii Ionut Matei, Ioana Bogdan si Cristina Rotaru – supranumit „completul negru” - a motivat Decizia nr. 1131/12 aprilie 2012, prin care s-au casat hotararile de achitare date de Tribunalul Sibiu si Curtea de Apel Alba Iulia pentru liderul MISA, Gregorian Bivolaru si, in recurs, s-a retinut cauza spre rejudecare. Amintim ca in acest dosar Gregorian Bivolaru a fost achitat in fond si apel pentru savarsirea infractiunilor de perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori.

De remarcat ca cei trei judecatori nu au dispus dupa casare, trimiterea la rejudecare, la instanta de fond, ci au retinut cauza direct spre judecare. Legea interna permite un asemenea procedeu, dar in cazul unei condamnari date direct in recurs, care devine astfel definitiva, se pune intrebarea cum se va mai respecta dreptul la un recurs efectiv garantat de CEDO? Culmea, casarea hotararilor anterioare de achitare ale lui Bivolaru s-au facut, dupa cum veti vedea in continuare pe motiv ca i se ofera astfel ocazia sa se apere...

Avocatii lui Bivolaru acuza faptul ca decizia nu s-a pronuntat in sedinta publica, asa cum este mentionat in dispozitivul ei
Mai mult decat atat, desi solutia se pronunta, potrivit legii, in sedinta publica, avocatii liderului MISA Gregorian Bivolaru, care au stat pana in jurul orelor 02.00 pe holurile instantei supreme sa astepte pronuntarea deciziei din 12 aprilie 2012, acuza ca nu au fost anuntati sa asiste la sedinta de pronuntare, intrucat aceasta nu s-a mai tinut, fiind nevoiti sa vina a doua zi la registratura pentru a afla solutia.

In acest context, aparatorii lui Bivolaru au facut si o solicitare pe Legea 544/2001, la purtatorului de cuvant al ICCJ, pentru a li se comunica cauzele pentru care verdictul nu s-a citit in sedinta publica, asa cum scrie in hotarare. Pentru ca nu li s-a raspuns in termen legal, au intentat proces impotriva Inaltei Curti la Tribunalul Bucuresti - Sectia contencios administrativ. Avocatii lui Bivolaru vor sesiza si CSM.

Completul de 3 al ICCJ a casat achitarile lui Bivolaru pe motiv – surprinzator, ca acestuia sa i se dea sansa sa se apere
Prin Decizia nr.1131/12 aprilie 2012 cei trei judecatori au aratat:, „Inalta Curte constata ca fiind fondat recursul parchetului pentru urmatoarele considerente: Potrivit dispozitiilor art.3859 pct.172 C.pr.pen., hotararile sunt supuse casarii cand sunt contrare legii sau cand prin acestea s-a facut o gresita aplicare a legii. In concret, atat instanta de fond, cat si cea de prim control judiciar au inlaturat in mod nejustificat, procesele verbale de redare a convorbirilor telefonice, apreciind ca aceste probe au fost administrate nelegal. Pe de o parte, prima instanta a constatat ca interceptarile convorbirilor telefonice au fost realizate in faza actelor premergatoare si ca urmare nu constituie probe in sensul art.63 C.pr.pen., iar pe de alta parte instanta de apel, desi nu si-a insusit acest punct de vedere, le-a inlaturat din examinarea materialului probator pe motiv ca autorizatiile de interceptare emise in baza legii sigurantei nationale sunt documente clasificate, avand caracter de secret de stat, fara insa a face demersuri in vederea declasificarii acestora”.

Judecatorii Ionut Matei, Cristina Rotaru si Ioana Bogdan au mai explicat in decizia data ca s-au incalcat „principiile fundamentale care guverneaza desfasurarea judecatii, consacrate de art.289 C.pr.pen., respectiv oralitatea, nemijlocirea si contradictorialitatea, au valorificat o declaratie notariala data in Danemarca de martorul cu identitate protejata <>, cu consecinta inlaturarii depozitiei din faza de urmarire penala. Procedand in acest mod, s-au nesocotit si dispozitiile procesual penale care reglementeaza modalitatile speciale de ascultare a martorilor cu identitate protejata, printre altele instantele fiind in imposibilitatea obiectiva de a verifica identitatea reala a persoanei care a dat declaratia extrajudiciara, inclusiv motivele care au justificat retractarea depozitiilor din faza de urmarire penala”.

Inalta Curte a facut parada de obligatia de a oferi inculpatilor posibilitatea de a se apara. Numai ca acestia fusesera deja achitati...
Completul a mai gasit un alt motiv pentru care a hotarat ca dosarul „Gregorian Bivolaru” sa fie retinut spre rejudecare: „In plus, in acord cu principiul dreptului la un proces echitabil consacrat de Conventia Europeana a Drepturilor Omului, transpus si in legislatia nationala si prin raportare la motivele de recurs ale parchetului care prin criticile formulate tind la o solutie de condamnare, Inalta Curte de Casatie si Justitie are obligatia de a dispune masuri pozitive pentru a clarifica aspectele cu caracter esentialmente faptic invocate prin calea de atac si pentru a le oferi inculpatilor posibilitatea de a se apara, respectand astfel drepturile lor procesuale. In acest sens, s-a pronuntat Curtea Europeana a Drepturilor Omului condamnand Romania In cauzele Spanu, Mircea si Danila pentru violarea art.6 par.l si 3 din Conventie”.

Dupa cum se observa, completul Matei, Rotaru si Bogdan sustine ca vrea sa-i dea ocazia lui Gregorian Bivolaru sa se apere si de aceea i-au casat hotararile anterioare de achitare. Unde ati mai vazut asemenea sarcasm?
* Cititi aici decizia nr. 1131 din 12.04.2012 prin care s-au casat achitarile din fond si apel ale lui Gregorian Bivolaru, iar cauza s-a retinut spre rejudecare in recurs

Antena3 a folosit în conţinutul unei ştiri un nou fragment (foarte scurt) din interviul telefonic pe care Gregorian Bivolaru l-a acordat Antenei1:Tot referitor la procesul lui Gregorian Bivolaru, Costică Cojocaru a publicat un articol interesant despre mascarada justiţiei române specifică anilor electorali 2004 - 2012 cu asemanari şi răsturnări de situaţie:
"Speranța că într-o bună zi vom reuși să trăim într-o țară civilizată, democratică, într-un stat de drept unde libertățile fundamentale vor fi respectate, se spulberă pe zi ce trece. Culmea ironiei am putea spune, dar noi ca yoghini știm foarte bine că nimic nu este întâmplător în acest Univers, observăm cum anomaliile unui sistem mafiot politizat implementat de Adrian Năstase se răsfrânge în același timp acum asupra lui și ne oferă posibilitatea să conștientizăm perfecțiunea Creației Lui Dumnezeu. Este suficient să privim modul în care s-au desfășurat evenimentele și cu siguranță vom înțelege dacă facem apel la bunul simț și logică.

În 2004 Adrian Năstase declanșează cea mai înverșunată campanie împotriva yoghinilor, operațiunea ”Christ” despre care nu voi mai vorbi acum pentru că oricum a fost intens mediatizată. Abuzurile la adresa lui Gregorian Bivolaru nu pot fi catalogate, depășind cu mult prea mult sfera imaginabilului pentru un om normal. Filmul de scurt metraj ar fi ceva de genul : Gregorian Bivolaru inamicul statului numarul 1, urmărit de mai bine de patru decenii pentru atentat la siguranța națională, deținut politic în regimul ceaușist, arestat ”democratic ” printr-o înscenare grotească de trecere frauduloasă a frontierei, acuzat apoi de sex cu o minora, presupusa victimă negând constant timp de 8 ani în fața instanței acest lucru. Mai nou acum lui Gregorian Bivolaru fiindu-i casate două hotărâri judecătorești de achitare de către un complet de judecată, despre care încă nu avem certitudinea că este legal.

2012 - un an interesant, plin de surprize, Adrian Năstase și Gregorian Bivolaru judecați de aceeași instanță. Adrian Năstase condamnat la doi ani de detenție cu executare, Gregorian Bivolaru achitat de două instanțe (cea de la Sibiu și Alba Iulia).

Dar nu aceasta este problema spinoasă, ci doamna Ioana Bogdan, care până ieri, când brusc a intrat în concediu, a făcut parte din completul de judecată pe funcția de judecător fără să aibă o decizie prezidențială așa cum în mod normal și de drept ar fi trebuit să existe conform legii.

Se pare că în România legea este făcută doar pentru unii și cei care teoretic trebuie să o susțină de fapt o ignoră sau o folosesc în funcție de comenzile politice primite. Cei care au descoperit acest viciu sunt avocații lui Adrian Năstase și îi mulțumim lui Dumnezeu Tatăl pentru această imagine actuală. Evident, instituțiile autorizate dau acum din colț în colț, ca de obicei avem justificări trunchiate, legea fiind interpretată în funcție de interesele politice. Nu mai avem cum să discutăm despre un stat de drept, nu mai avem cum să discutăm despre independența justiției pentru că de fapt indiferent de situație se dorește de fapt achitarea lui Adrian Năstase și condamnarea lui Gregorian Bivolaru.

Din nou, ca și în 2004, se realizează un circ mediatic imens cu Gregorian Bivolaru, de data aceasta pentru salvarea lui Adrian Năstase. Vă readuc aminte că în 2004 s-a dorit salvarea lui Gabriel Bivolaru membru PSD și devalizatorul băncii: Banca Română de Dezvoltare. ..." Citiţi continuarea

Citiţi şi:
Abuzurile flagrante ale judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în procesul lui Gregorian Bivolaru - videoclip
În absenţa unui răspuns oficial, politicienii europeni cer din nou explicaţii despre cazul MISA - azi Nigel Farage şi Cornelia Ernst
Reacţii ale unor înalţi oficiali europeni la abuzurile din cazul MISA-Gregorian Bivolaru şi la perpetuarea practicilor de Poliţie politică în România
Interviul lui Gregorian Bivolaru la Observator-Antena1, 28 mai 2012 (redus la doar 2-3 minute dintr-un total de circa 45 de minute)
5000 de urmăriţi general aflaţi în libertate. De ce îl caută Poliţia doar pe Gregorian Bivolaru, azilant în Suedia, declarat nevinovat în 2 instanţe
Avem dovada! În cazul MISA-Gregorian Bivolaru poliţia politică a continuat şi după 1990!
Cazul Gregorian Bivolaru – un record al rezistenţei faţă de abuzurile autorităţilor statului român şi ale presei aservite (1)
Sentinţa prin care s-a constatat caracterul politic al condamnărilor şi internării psihiatrice forţate ale lui Gregorian Bivolaru înainte de 1990
Filmul documentar „MISA şi Gregorian Bivolaru, În căutarea Adevărului” – 2010

sâmbătă, 9 iunie 2012

Abuzurile flagrante ale judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în procesul lui Gregorian Bivolaru - videoclip

Niciun comentariu :

Doi judecători din completul ICCJ ce rejudecă dosarul înscenat profesorului de yoga Gregorian Bivolaru au fost recuzaţi, la termenul de joi – 7 iunie 2012, de avocaţi, deoarece s-au antepronunţat în acest caz.

Apărătorii profesorului de yoga Gregorian Bivolaru au solicitat recuzarea preşedintelui completului, Ionuţ Matei, şi a judecătoarei Cristina Rotaru, pe motiv că aceştia s-au antepronunţat atunci când au hotărât să reţină dosarul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în vederea rejudecării în calea de atac a recursului.

Avocatul Tiberiu Bărbăcioru a explicat că, în opinia sa, nu este posibil ca, după două decizii de achitare date de instanţele inferioare, în ultima fază a procesului penal, respectiv cea a recursului, instanţa să anuleze hotărârile anterioare de achitare şi să decidă rejudecarea la instanţa de recurs, în loc să trimită dosarul, în vederea rejudecării, instanţelor inferioare, în speţă fie la fond, Tribunalului, fie în calea apelului, la Curtea de Apel. Avocatul a mai arătat că decizia de rejudecare a întregului caz la instanţa supremă, luată de completul de trei judecători al ICCJ, denotă o antepronunţare a acestora cu privire la verdictul ce urmează să fie dat. Totodată cei trei magistraţi nu au stabilit, prin decizia de casare a celor două hotărâri de achitare, limitele în care să se rejudece cazul. Avocatul a explicat că judecătorii trebuiau să precizeze, în respectiva decizie, ce probe doresc să fie readministrate la rejudecare, lucru pe care magistraţii nu l-au făcut.

La termenul de joi al procesului, din completul de judecată a lipsit judecătoarea Ioana Bogdan, iar înlocuitoarea acesteia judecătoarea Leontina Cişmaşiu a făcut cerere de abţinere, pe motiv că în trecut, în perioada cât a fost procuror, a făcut acte de cercetare conexe acestei cauze.

Deşi recuzată, instanţa de judecată a stabilit în mod ilegal un nou termen de judecată pentru 11 iunie 2012, de unde rezultă ca judecătorii ştiu deja că datorită intervenţiilor oculte solicitarea recuzării lor va fi respinsă. În mod normal din momentul înaintării cererii de recuzare şi până la judecarea acestei cereri de către un alt complet, judecătorii trebuie să se abţină să mai facă orice act în acel dosar. După soluţionarea cererii, indiferent dacă ea este admisă sau respinsă, dosarul este trimis apoi la registratura unde se dă termenul urmator.

Menţionăm că judecatorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Ionuţ Matei, Ioana Bogdan şi Cristina Rotaru şi-au exercitat funcţia cu rea-credinţă în repetate rânduri prin urmatoarele actiuni:
 • Judecătorii au casat deciziile de achitare din alte motive decat cele invocate de Parchet în formularea recursului, deşi judecarea unui recurs prevede analiza motivelor pentru care o parte din proces exercita această cale de atac. Ei nici măcar nu s-au pronunţat pe motivele invocate de Parchet şi nici nu au pus în discuţia partilor, asa cum cere legea, noile motivele pe care le-au avut în vedere.
 • Deşi judecătorii şi-au exprimat o evidentă opinie împotriva lui Gregorian Bivolaru prin enumerarea motivelor de anulare a deciziilor de achitare (altele decât cele invocate de Parchet), au început acum tot ei să rejudece respectivul dosar.
 • Judecătorii au audiat presupusa parte vătămată (Mădălina Dumitru), deşi legea prevede ca pe parcursul judecării recursului, cu excepţia audierii acuzatului nu pot fi administrate alte probe.
 • Din motivarea deciziei de casare lipsesc elemente juridice obligatorii, despre care se pronunţasera deja judecatorii de la Sibiu şi Cluj, şi care trebuiau lămurite dacă rămân sau nu valabile (încetarea procesului penal, prescripţia, etc).
 • Refuzul probelor solicitate de apărare în legătură cu depunerea de către Parchet, la ultimul termen de judecată a recursului, din 23 februarie 2012, a două mandate de interceptare a convorbirilor (după ce timp de 8 ani instanţele independente au solicitat declasificarea şi depunerea acestora) a condus la imposibilitatea ca acuzatul sa îsi faca apărarea şi sa discute această probă în contradictoriu, încălcându-i-se în mod grav dreptul la un proces echitabil apărat de art. 6 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului.
 • Alt abuz a fost refuzul magistraţilor din complet de a pronunţa hotărârea în şedinţă publică. Dispozitiile art. 310. C.p.p. prevăd că: “Hotărârea se pronunţă în şedinţă publică de către preşedintele completului de judecată asistat de grefier.” Deşi au fost anunţaţi în repetate rânduri că anunţul public al deciziei lor este aşteptat, cei 3 membri ai completului au părăsit clădirea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în jurul orei 2 noaptea, fără a-şi fi îndeplinit obligaţia legală şi expresă de a efectua pronunţarea Decizei nr. 1131/ 12.04.2012 în şedinţă publică! Întrebat de către una dintre persoanele care aşteptau alături de avocaţi “De ce nu are loc pronunţarea în şedinţă publică în dosarul “Bivolaru”?”, dl. Ionuţ Matei a răspuns că nu se va face pronunţarea în şedinţă publică şi după aceea a părăsit clădirea. Cu toate acestea, în mod paradoxal, fără să fi avut loc pronunţarea publică, ştiri despre soluţia din dosarul „Bivolaru” au fost vehiculate încă din timpul serii pe principalele canale de stiri de televiziune, începând cu ora 21.00. Cu alte cuvinte, acuzatul, avocaţii şi celelalte părţi au aflat în mod informal, de la televizor, soluţia în dosarul în care e judecat, în timp ce jurnaliştii au fost informaţi pe căi oculte de către reprezentanţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Refuzul explicit al membrilor completului de a face pronunţarea în şedinţă publică în Dosarul nr. 405/85/2005 reprezintă o deosebit de gravă abatere disciplinară, o încălcarea flagrantă a prevederilor codului de procedură penală, precum şi un comportament inacceptabil, plin de dispreţ faţă de actul de justiţie, faţă de avocaţi, faţă de părţile din dosar şi faţă de publicul interesat de soluţia dată în cauză, toţi aşteptând peste 12 ore ca aceştia să-şi îndeplinească îndatoririle de serviciu.
 • Cei 3 judecători au amânat repetat în mod nejustificat pronunţarea în Dosarul nr. 405/85/2005. După dezbaterea recursului din data de 23.03.2012, pronunţarea fost amânată pentru data de 8.03.2012, apoi au urmat alte 3 amânări pentru datele de 21.03.2012, 29.03.2012 şi 12.04.2012, decizia fiind dată după un interval de 49 de zile deşi legislaţia prevede că “Pentru motive temeinice, deliberarea şi pronunţarea pot fi amânate cel mult 15 zile”. Aceste amânări abuzive sunt cu atât mai suspecte, având în vedere decizia celor 3 membri ai completului de casare cu reţinere spre rejudecare chiar de către acelaşi complet, decizie ce putea fi pronunţată în termenul legal.
 • De asemenea, membrii completului de judecată au încălcat şi prevederile art. 310 C.p.p. care dispune că: “Hotărârea se redactează în cel mult 20 de zile de la pronunţare.” Completul de judecată a întârziat foarte mult peste termenul legal motivarea şi redactarea hotărârii pronunţate, aceasta fiind depusă la dosar cu doar 2 zile înainte de primul termen ceea ce a încălcat dreptul la o apărare efectivă.
 • La primul termen al rejudecarii s-a acordat un termen foarte scurt pentru ca avocaţii aleşi să poată studia decizia de casare şi să îşi poată pregăti apărarea. Este de asemenea abuzivă şi de reacredinţă acordarea unei termen atat de scurt în cauză (de 7 zile initial, pe data de 1.06.2012, si modificat la 14 zile, 07.06.2012, la insistenţele motivate ale avocatilor) în condiţiile în care la majoritatea dosarelor din aceeaşi şedinţa de judecată s-au acordat termene rezonabile, unele chiar în septembrie 2012. Această decizie denotă hotărârea deliberată de a da o decizie de condamnare.
 • O altă abatere disciplinară constă în lipsa motivării de facto a Deciziei de casare nr. 1131 din 12.04.2012. Deşi prin această decizie s-a dispus casarea a două hotărâri motivate foarte amplu prin care instanţele de fond şi de apel au decis achitarea şi încetarea procesului penal cu privire la Gregorian Bivolaru referitor la 8 infracţiuni, instanţa de recurs nu şi-a motivat deloc în fapt motivele ce au condus la casarea deciziei recurate, astfel încât singurul motiv ce poate transpare în mod indirect din această omisiune nelegală este îmbrăţişarea a priori a unei soluţii de casare în sine a unor hotărâri de achitare.
 • Un alt abuz se referă la comportamentul agresiv al judecătorui Ionuţ Matei din timpul şedinţei din data de 23.04.2012, care a avut în timpul judecării cauzei o atitudine nedemnă faţă de avocaţii care acordau asistenţă juridică în cauză şi faţă de părţile din dosar. Această atitudine nedemnă s-a răsfrânt şi asupra apărătorilor aleşi ai d-lui Gregorian Bivolaru, care au fost interpelaţi pe un ton dur, intrerupţi în demersurile pe care le întreprindeau, au fost trataţi cu dispreţ şi ironie. De altfel, astfel de situaţii în care dl. judecător Ionuţ Matei nu manifestă o atitudine demnă, civilizată şi imparţială în timpul şedinţelor de judecată au făcut în repetate rânduri subiectul unor articole de presă.
Instanţa supremă a decis, în 12 aprilie, să reţină spre rejudecare dosarul în care Gregorian Bivolaru a fost achitat, admiţând astfel recursul procurorilor şi desfiinţând deciziile anterioare ale instanţelor de la Sibiu şi Alba Iulia. În sentinţele precedente Tribunalul Sibiu şi apoi Curtea de Apel Alba Iulia au decis achitarea mentorului Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), pentru o parte din infracţiunile pentru care a fost judecat şi încetarea procesului penal pentru alte infracţiuni "ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale".

Citiţi şi:
În absenţa unui răspuns oficial, politicienii europeni cer din nou explicaţii despre cazul MISA - azi Nigel Farage şi Cornelia Ernst
Reacţii ale unor înalţi oficiali europeni la abuzurile din cazul MISA-Gregorian Bivolaru şi la perpetuarea practicilor de Poliţie politică în România
Interviul lui Gregorian Bivolaru la Observator-Antena1, 28 mai 2012 (redus la doar 2-3 minute dintr-un total de circa 45 de minute)
5000 de urmăriţi general aflaţi în libertate. De ce îl caută Poliţia doar pe Gregorian Bivolaru, azilant în Suedia, declarat nevinovat în 2 instanţe
Gregorian Bivolaru se află în Suedia, beneficiind de protecţia acestui stat împotriva abuzurilor autorităţilor române şi ale presei asevite
Avem dovada! În cazul MISA-Gregorian Bivolaru poliţia politică a continuat şi după 1990!
Sentinţă neschimbată: Gregorian Bivolaru este nevinovat! Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul parchetului în cazul profesorului de yoga
Cazul Gregorian Bivolaru – un record al rezistenţei faţă de abuzurile autorităţilor statului român şi ale presei aservite (1)
Sentinţa prin care s-a constatat caracterul politic al condamnărilor şi internării psihiatrice forţate ale lui Gregorian Bivolaru înainte de 1990
Filmul documentar „MISA şi Gregorian Bivolaru, În căutarea Adevărului” – 2010
Gregorian Bivolaru, un Jan van Helsing al României

joi, 7 iunie 2012

În absenţa unui răspuns oficial, politicienii europeni cer din nou explicaţii despre cazul MISA - azi Nigel Farage şi Cornelia Ernst

Niciun comentariu :
Preluam un nou articol de pe yogaesoteric.net. Cu singuranţă presa se va preface din nou că nu ştie nimic despre reacţiile înalţilor oficiali europeni faţă de abuzurile autorităţilor române în acest caz.

Am primit pe adresa redacţiei două documente foarte recente, scrisori ale unor europarlamentari care solicită guvernului român unele explicaţii şi unele garanţii că în cazul MISA şi Gregorian Bivolaru se vor respecta legile în vigoare şi drepturile omului. Vă oferim aceste scrisori ale europarlamentarilor Nigel Farage şi Cornelia Ernst în varianta lor originală.
Scrisoarea europarlamentarului Nigel Farage adresată primului ministru al României şi ministrului român de justiţie
Scrisoarea europarlamentarei Cornelia Ernst adresată primului ministru al României şi ministrului român de justiţie
yogaesoteric
6 iunie 2012

marți, 5 iunie 2012

"Familia regala britanica este o banda de mafioti, iar Regina - un gangster cu tiara"

Niciun comentariu :
De cateva zile suntem (noi romanii precum si alte natii ale pamantului) inundati mediatic cu un eveniment prezentat ca fiind unul de "inalta clasa" si cu "mare fast". Tot felul de reporteri penibili si comentatori de duzina admira in fel si chip organizarea "jubileului" si traditia monarhica britanica. Presa romaneasca a atins un nivel de gretosenie si de manipulare de neinchipuit. Nici macar Ceausescu nu era atat de omagiat precum aceasta "regina" care detine si titlul de Mare Patroană a Francmasoneriei. Cel mai trist este ca nimeni nu spune adevarul si anume ca actorii principali ai acestui eveniment sunt in marea lor majoritate masoni, mafioti, asasini si magicieni satanisti.

Oare cat de usor pot trece mass-media si oamenii obisnuiti peste asasinarea printesei Diana? Chiar sunt de ajuns doar cateva petreceri si parade ca toata lumea sa uite mizeria casei regale ascunsa sub pres sau poate sub covorul rosu? Pana si Kate Middleton isi punea recent unele intrebari cu privire la familia in care a intrat, temandu-se pe buna dreptate pentru viata sa. Temerile sale sunt confirmate si de catre o serie de documentare si cercetari independente care pun cel putin un semn de intrebare asupra anchetei oficiale.

Unul dintre aceste filme documentare a fost realizat si prezentat la Cannes anul trecut. "Unlawful Killing" un controversat documentar al regizorului Keith Allen reia tema mortii printesei Diana si prezinta familia regala ca pe o banda de mafioti. Interzis in Marea Britanie si greu de gasit pe internet, Unlawful Killing a creat valuri cu cateva zile inainte de festival cand s-a aflat ca prezinta o poza socanta realizata de un paparazzo imediat dupa accidentul mortal suferit de Printesa Diana in 1997.

Filmul il numeste pe printul Phillip, sotul Reginei, un psihopat care a orchestrat moartea Dianei iar Regina este catalogata ca un gangster cu tiara” a fost reactia presei britanice dupa premiera documentarului care nu a fost difuzat in Anglia.

Miliardarul Mohammaed Al Fayed, al carui fiu, Dodi a murit odata cu Diana a finantat bugetul de 2.5 milioane de lire al documentarului. Omul de afaceri este cunoscut pentru atacurile dure catre familia regala britanica.

Potrivit filmului documentar, oficialii britanici - inclusiv membri ai familiei regale - au lucrat mult pentru a acoperi adevărate detalii despre moartea prinţesei Diana. Regizorul Keith Allen crede ca cei din Casa de Windsor au scapat usor cu crima pentru ca nu au fost anchetati pentru accidentul Dianei.

Filmul de 90 de minute nu a rulat în cinematografele din Marea Britanie din cauza conţinutului său. "Avocaţii britanici au insistat să facă 87 de tăieturi" înainte de o eventuală lansare în Marea Britanie, dar producătorii nu au acceptat.

"Decât să măcelărească filmul, îl prezentăm în Franţa, apoi în SUA şi oriunde în lume, exceptând Marea Britanie", a declarat Allen.

În film apare o fotografie în premieră cu prinţesa Diana. Fotografia - document este alb-negru şi prezintă un prim-plan al Dianei, realizat imediat după accident. “Fotografia facuta Dianei imediat dupa accident nu este inclusa in film pentru a soca, nu este fotografia unei femei pe moarte, este o dovada ca era in viata” a explicat Allen una dintre cele mai violente imagini din film.

Primul care a ajuns la locul accidentului în 1997 a fost un fotograf, dar până acum acesta nu a dat publicităţii pozele pe care le-a făcut.

„Lansarea documentarului în cadrul festivalului de la Cannes va fi o experienţă captivantă şi terifiantă pentru mine. Filmul nu vorbeşte despre o conspiraţie înainte de accident, ci după. O conspiraţie care nu a fost organizată de un singur om, ci de toate autorităţile britanice în complicitate - judecători, avocaţi, politicieni, poliţişti, serviciile secrete, chiar şi presă", a declarat Allen.

"Filmul dezvăluie că autorităţile britanice au ascuns aspecte importante pe timpul celor şase luni de anchetă. Documentarul recreează momentele cheie din anchetă şi demonstrează cum dovezi esenţiale au fost ascunse publicului, cum familia regală a fost scutită de depoziţii şi cum jurnaliştii, în special cei de la BBC, au raportat evenimentele eronat în mod sistematic", mai scrie pe site-ul filmului.

"Aceasta este o poveste despre cum a fost dezamăgită lumea. «Ancheta mea despre anchetă» conţine imagini cu Diana care spune că familia regală vroia să o închidă într-o instituţie de boli mintale, iar «încoronaţii» puneau la îndoială sănătatea psihică a oricui se întreba dacă accidentul a fost mai mult decât un accident", a spus Keith Allen.

Iată trailer-ul documentarului "Unlawful Killing":

Alte filme documentare pe aceeasi tema a asasinarii Printesei Diana:
LADY DIE - regia CHRIS EVERARD (autorul seriei de filme Illuminati)
The Princess Diana Cover Up
Princess Diana - The Night She Died
Princess Diana - Evidence of Assassination: Jon King on Edge Media TV
Printesa Diana la emisiunea Panorama in 1995, cu doi ani inainte a de fi asasinata

Citeste si: Asasinate masonice la vedere

luni, 4 iunie 2012

IZVORUL FEMEILOR (Radu Mihăileanu, 2011)

Niciun comentariu :

În mod diferit, dar la fel de complet ca şi bărbatul, femeia este organizată în vederea unei activităţi raţionale, al cărei principiu este libertatea (n.n. - spirituală) şi al cărei scop este progresul.
Marie d'AgoultFilmele lui Radu Mihaileanu ne fascinează întotdeauna prin inspiratoare deschideri către universal, prin crearea unor pasaje magice ce leagă fapte şi aspecte locale, terestre, inevitabil limitate, de spaţiile primordiale dumnezeieşti, pline de infinite şi feerice nuanţe.
Abil şi inteligent, la adăpostul unor subiecte mult vehiculate acum şi unanim acceptate de societatea contemporană: problematica lumii arabe, condiţia femeii în lumea musulmană, femeia în societatea modernă, etc, regizorul Radu Mihăileanu strecoară subtil în filmul "Izvorul femeilor" puternice sugestii legate de forţa şi sacralitatea femeii, de rolul esenţial pe care ea îl joacă în procesul de evoluţie al umanităţii, idei avansate, pe care Occidentul, chiar cu asa-zisele mişcări pentru drepturile femeii, încă nu le-a înteles deloc şi le-a asimilat total eronant prin masculinizarea femeii, prin plasarea ei într-o poziţie exclusiv mentală, egotică.
Într-un peisaj arid, dezolant, cu locuinţe întunecate şi condiţii sufocante de trai, toate simbolizând debusolanta şi descumpănita lume modernă, femeile din film, sunt adevărate oaze dătătoare de prospeţime şi viaţă. Ele, chiar "încătuşate" de mecanismele sociale "tradiţionale", desconsiderate, oprimate şi injosite, sunt de fapt singurele ce pot anima lumea, pot insufla viaţă, sugerată aici prin apa pură a izvorului situat pe culmile muntelui. Eforturile susţinute ale femeilor din sat pentru a aduce apa răcoritoare a izvorului în centrul satului, prin construcţia unui şipot, face referire la darul tainic al Femeii de a face simţită prezenţa abundentă şi necontenită a lui Dumenezeu în fiecare aspect, chiar obişnuit, comun, al vieţii cotidiene.
În "Izvorul femeilor", dincolo de îngustele norme religioase şi laice legate de condiţia femeii, dincolo de starea jenantă a bărbatului contemporan, Radu Mihăileanu evocă misterul fascinant al feminităţii, al polarităţii dintre sexe, ne sugerează sublima condiţie divină a femeii ca fiind cea care întruchipează partea cea mai elevată a sufletului omenesc.
Prin puritatea prezenţei lor, prin atitudinea plină de dăruire, prin cântecele şi dansurile îndrăzneţe şi dezinvolte, femeile musulmane din filmul lui Mihăileanu sunt infinit mai aproape de modelul arhetipal divin al femeii, comparativ cu jalnica femeie modernă "de succes", "emancipată", produsă de societatea occidentală. (imagini sugestive)
"La source des femmes" este un film grav, curajos, usturător, avangardist, fascinant, despre evoluţie, despre confruntările exterioare şi interioare ce apar inevitabil pe calea progresului, despre dorinţa eternă de reîntoarcere la sursa iniţială, la Dumnezeu, este un imn închinat Eternului Feminin.

Overview

vineri, 1 iunie 2012

Ştiri: Prăbuşirea proiectelor masoneriei mondiale, visul creării noii ordini mondiale şi apologia venirii anticristului

2 comentarii :
"Imperiul european este mort, chiar înainte de a fi creat". Ungaria, prin vocea ministrului de Finanțe Gyorgy Matolcsy, critică Uniunea Europeană pentru proasta gestionare a crizei din zona euro, spunând că au fost luate decizii politice și financiare greșite. ”Centralizarea UE începând din 2008 nu a fost un succes, din contră: Comisia Europeană a luat decizii politice şi financiare greşite în serie”, a declarat ministrul Gyorgy Matolcsy într-un articol publicat în săptămânalul Heti Valasz. ”Centralizarea unui Imperiu european, şi anume o şi mai mare consolidare a Bruxelles-ului, este împotriva intereselor noastre, pentru că erodează independenţa statului ungar, care este necesară dezvoltării sale economice”, a adăugat Gyorgy Matolcsy. Oficialul ungar acuză Comisia Europeană că ”a gestionat prost criza din zona euro şi a fost incapabilă să stopeze declinul influenţei europene pe scena internaţională”. „Astfel, Imperiul european este mort chiar înainte de a fi creat, să ne întoarcem la ideea unei Europe a Naţiunilor”, a spus el, precizând că Ungaria nu doreşte să adopte moneda euro în viitorul apropiat. - Ziarelive - Ungaria, către Bruxelles: Imperiul european este mort, chiar înainte de a fi creat


Japonia si China vor trece de la 1 iunie la schimburi directe intre yen si yuani, eliminand dolarul american ca moneda intermediara. Pana acum, conversia era facuta avand dolarul la mijloc, companiile fiind nevoite sa cumpere dolari pe care apoi sa ii schimbe in yeni sau, respectiv, yuani.
"Avand in vedere volumul enorm al schimburilor comerciale dintre cele doua cele mai mari economii ale Asiei, acest acord economic va fi mult mai important decat cele semnate pana acum de China cu alte state asiatice", apreciaza Ren Xianfang, analist la IHS Global Insight. Anterior, în anul 2010 China şi Rusia, au decis să renunţe la dolar şi să folosească propriile valute în schimburile comerciale dintre cele doua state. - 9am - Japonia si China renunta la dolar ca moneda intermediara


Britanicii vor să scape de monarhie şi de Elisabeta a II-a Marea Patroană a Francmasoneriei pentru a reduce chelutuielile bugetare. - Press TV -Britons want to get rid of monarchy: Poll


Frate, frate, dar controlul planetei e pe bani! Clanurile de masoni "iluminati" Rockefeller şi Rothschild, aşa-zişii "giganţi ai industriei financiare", îşi consolidează legăturile financiare. RIT Capital Partners, trustul de investiţii al Lordului Jacob Rothschild, şi Rockefeller Financial Services au căzut de acord să formeze un parteneriat strategic. - Adevărul - Dinastiile Rockefeller şi Rothschild formează un parteneriat strategic


Illuminatii nu plătesc impozite! Directorul General al Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde, a fost acuzată de ipocrizie, marţi, după ce s-a aflat că aceasta nu plăteşte impozit pe venit. Salariul directorului general al FMI este de 467.940 de dolari, care creşte automat cu rata inflaţiei în fiecare an. În plus, aceasta primeşte o "indemnizaţie" de 83.760 de dolari - plătiţi fără justificare - şi cheltuieli adiţionale pentru divertisment. - Hotnews - Sefa FMI, Christine Lagarde, este scutita de impozite. Ea a declarat recent ca are mai mult mila pentru copiii din Africa decat pentru grecii care nu-si platesc taxele


Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy, un vechi membru al Bilderberg, merge la întânirea pe anul 2012 a grupului care are loc în Chantilly, Virginia, Statele Unite ale Americii. - The intel Hub - EU Titans To Address Euro Crisis At Bilderberg


Cum vrea francmasoneria să pună mâna pe mai mult aur? Germania decretează că datornicii Europei (Grecia, Italia, Portugalia, şamd) trebuie să-şi amaneteze aurul şi tezaurele naţionale în virtutea "Pactului European de Stabilitate" - The Telegraph - Europe’s debtors must pawn their gold for Eurobond Redemption


Mişcarea Occupy WallStreet a fost etichetată drept organizaţie teroristă de către FBI. - RT - Occupy Movement Being Labeled As "A Domestic Terror Organization" By FBI


SUA monteaza rachete de război pe dronele de supraveghere a teritoriului american şi european! - US Announces Plans To Arm Domestic Surveillance Drones With Missiles


Propagandă anticristică în ziarul masonului Patriciu. După ce francmasoneria a infiltrat poziţii cheie (miniştrii, parlamentari, servicii secrete, poliţie, bancheri, magistraţi, presă, oameni de afaceri, etc) în mai toate ţările pământului şi a generalizat corupţia la nivel global acum dă vina pe democraţie şi pe popor, oferind şi soluţia salvatoare: un tiran illuminati, adică anticristul. - Război întru cuvânt - Profesorul si masonul Di Bernardo ”profeteste” VENIREA TIRANULUI ILUMINAT, adica a ANTIHRISTULUI, ca solutie la CRIZA OMENIRII

Di Bernardo este personajul care, din postura de mare maestru al Marelui Orient al Italiei, a început racolarea românilor în secta francmasonică la începutul anilor '90. El a acordat un interviu ziarului Adevărul cu ocazia lansării ultimei sale cărţi:
"Care este soluţia dumneavoastră pentru ieşirea din impas?
Este una singură. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat. Nu vorbim aici despre dictatorii pe care i-am avut în trecut. Din cele mai vechi timpuri, umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze cu înţelepciune. Avem nevoie de ceva mai puternic decât ce a fost până acum, de un om care să conducă nu numai prin raţiune, aşa cum s-a făcut în trecut, ci şi prin înţelepciune.

Ce personalitate mondială are toate datele să devină, aşa cum spuneţi, viitorul tiran iluminat?
Niciuna din prezent. Acum suntem în plină democraţie, care a degenerat în anarhie. Iar anarhia va determina condiţiile pentru sosirea tiranului iluminat. Este un proces care se va finaliza în viitor.

Şi cum va fi ales acest tiran iluminat?

Cu înţelepciune, de o comunitate de oameni. Ei pot fi din Ordinul Illuminati sau din alte cercuri ezoterice. Expresia aceasta, de tiran iluminat, este lansată de comunitatea Illuminati, care a existat în trecut, există în prezent şi va exista şi în viitor. Şi ei vor propune cine va fi acest tiran iluminat."
Pentru comparaţie iată câteva citate semnificative din Protocoalele francmasonice, referitoare la conducătorul "noii ordini mondiale", ce poate fi uşor identificat cu nimeni altul decât anticristul profeţit de Apocalipsa lui Ioan:
Al III-lea protocol secret francmasonic:
Regele despot este o prefigurare a "STĂPÂNULUI PLANETAR UNIVERSAL".
Atunci când va veni vremea ca regele nostru universal, al întregii planete, să fie încoronat (sau încornorat?), toate aceste mâini vor mătura din calea noastră tot ceea ce ar putea fi o piedică.
De atunci noi ducem poporul de la o dezamăgire la alta, cu scopul ca să se lipsească chiar şi de ceea ce este bun, în folosul viitorului Rege-despot, pe care în viitor îl pregătim lumii.

Al X-lea protocol secret francmasonic:
Recunoaşterea autocraţiei noastre poate sosi şi înainte de suprimarea Constituţiei, dacă popoarele, obosite de neorânduielile şi caracterul uşuratic al conducătorilor lor, vor ajunge să strige: "Alungaţi-i şi daţi-ne un rege universal, care să ne poată uni pe toţi şi să distrugă cauzele neînţelegerilor noastre: graniţele naţiunilor, religiile, calculele Statelor; un rege care să ne dea acea pace şi acea siguranţă pe care nu o putem obţine de la conducătorii şi reprezentanţii noştri."
Ştiţi foarte bine că, pentru a face posibile asemenea dorinţe, trebuie să tulburăm în asemenea mod neîntrerupt, în toate ţările, legăturile dintre popor şi guvern pentru a ajunge să obosim întreaga lume prin dezbinare, duşmănie, ură şi chiar prin martiraj, foamete, răspândirea bolilor, pentru ca creştinii să nu vadă altă scăpare decât aceea de a recurge la suveranitatea noastră absolută şi întreagă.
Dacă dăm poporului timp să răsufle, momentul prielnic nu va veni poate niciodată.

Al XV-lea protocol secret francmasonic:
Regele Statului Unic Planetar este considerat a fi patriarhul lumii.

Al XVII-lea protocol secret francmasonic:
Regele Statului Planetar Unic al Francmasonilor va fi simultan şi Patriarh şi Papă.

Al XVIII-lea protocol secret francmasonic:
Garda regelui Statului Planetar al francmasonilor. Prestigiul mistic şi totalitar al puterii.
Când vom considera că este stringent necesar să întărim măsurile de protecţie politică, vom declanşa imediat dezordine şi manifestări de nemulţumire, care vor fi amorsate şi exprimate de oratori buni. Persoane nutrind aceleaşi sentimente se vor uni cu ei. Aceasta ne va servi atunci drept motiv pentru a autoriza tot felul de percheziţii şi supravegheri care se vor putea face chiar cu ajutorul poliţiei.
Nu trebuie să se uite că aproape totdeauna prestigiul puterii scade dacă se descoperă periodic că există comploturi împotriva sa. Noi am distrus nu o dată prestigiul conducătorilor buni prin desele atentate organizate de agenţii noştri, care pentru noi nu sunt altceva decât nişte miei orbi ai turmei pe care o conducem. Vom sili astfel pe guvernanţi să-şi recunoască neputinţa prin măsurile făţişe de siguranţă pe care ei vor fi nevoiţi să le ia şi astfel vom ruina complet până la urmă prestigiul puterii.
A păzi tot timpul, pe faţă un mare conducător înseamnă a recunoaşte slăbiciunea guvernului. Conducătorul Suprem ales de noi, când va apare în sânul mulţimii va fi totdeauna înconjurat de o mulţime de bărbaţi şi de femei care vor fi luaţi de cei naivi drept curioşi.

Al XXIII-lea protocol secret francmasonic:
Regele Statului Planetar Unic al francmasonilor va fi considerat în unanimitate ca fiind alesul lui Dumnezeu. Guvernul Mondial al nostru, care va lua atunci locul guvernelor actuale - guverne care deocamdată conduc popoarele deja demoralizate şi slăbite de noi, care au ajuns să tăgăduiască chiar şi puterea lui Dumnezeu - va fi nevoit să condamne la moarte astfel de societăţi muribunde şi chiar să le înnece în propriul lor sânge stricat, pentru a ridica pe ruinele lor viitoare Republica Mondială Planetară care va fi guvernată numai de noi.

Al XXIV-lea protocol secret francmasonic:
Întărirea rădăcinilor regelui Statului Planetar Unic al Francmasonilor. Pregătirea atentă şi iniţierea secretă a regelui. Îndepărtarea moştenitorilor săi direcţi. Regele Statului Planetar Unic şi cei trei iniţiatori ai săi. Regele Statului Planetar Unic va avea un destin aparte. Ireproşabilitatea totală a moravurilor externe ale regelui.
Mai mulţi dintre Maeştrii noştri francmasoni îi vor pregăti la momentul oportun atât pe conducătorii Republicii cât şi pe succesorii acestora, alegându-i nu după criteriul eredităţii, ci după aptitudinile lor, pe care noi le considerăm esenţiale şi îi vor iniţia în tainele ezoterice ale politicii. Urmaşii direcţi ai conducătorilor vor fi îndepărtaţi prompt dacă în timpul studiilor vor da dovadă fie de uşurinţă fie de alte însuşiri care în viziunea noastră nu le sunt folositoare pentru a conduce.
Numai cei care sunt totdeauna capabili de a conduce cu o mare viclenie şi fermitate fiind neînduplecaţi până la cruzime, vor primi în final după unele verificări dure frânele puterii din mâinile Marilor maeştri francmasoni. În caz că vreo boală - sau orice altceva - îi va slăbi voinţa şi inteligenţa, acel conducător va trebui să cedeze în scurt timp locul altuia care este mai capabil.
Singur Conducătorul Suprem şi cei trei Mari Maeştri Francmasoni care vor fi iniţiatorii săi vor cunoaşte cu adevărat ce se urmăreşte să se finalizeze în viitor. Nimeni altcineva nu va şti unde doreşte de fapt să ajungă Conducătorul şi tocmai de aceea nimeni printre ceilalţi nu va îndrăzni să se împotrivească la tot ceea ce el cunoaşte.
Conducătorul Suprem al Guvernului Mondial nu trebuie să fie dominat de pasiuni ci el trebuie totdeauna să-şi domine pasiunile. Stâlpul de atunci al umanităţii, în persoana Conducătorului Suprem ales de noi numai dintre ai noştri, trebuie să ne sacrifice doar nouă toate dorinţele sale personale.