Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 30 iulie 2012

SENZATIONAL! Şcoala de yoga MISA lansează propria televiziune online

Un comentariu :
Vă anunţăm cu bucurie că în data de marţi, 31 iulie 2012, va începe EMISIA PE INTERNET A TELEVIZIUNII ŞCOLII NOASTRE DE YOGA.

Lansarea acestei televiziuni va avea loc marţi, 31 iulie 2012, începând cu ora 21:30, cu o transmisiune în direct la care sunt invitaţi Dan Bozaru (compozitor si autor al seriei de articole "Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii") şi Andrei Gamulea, lector Ayurveda, membru al Asociatiei nationale pentru promovarea Medicinelor Neconventionale.

vineri, 13 iulie 2012

Mădălina Dumitru şi noile abuzuri ale justitiei in procesul inscenat mentorului MISA Gregorian Bivolaru

2 comentarii :

În anul 2004 au existat ziarişti profesionişti şi verticali, care au spus adevărul despre cazul MISA, din păcate aceste situaţii au fost singulare. Iată ce scria în Evenimentul Zilei, pe 7 aprilie 2004, ziaristul Cristian Levant:
Drepturile minorei implicate in cazul MISA, incalcate grosolan
Televiziuni si ziare s-au inghesuit zilele trecute sa prezinte imagini si dezvaluiri despre minora Madalina Dumitru, in legatura cu scandalul MISA-Bivolaru. In goana dupa senzational, colegii din presa "au uitat" ca e vorba despre un minor si ca acesta este aparat de lege, la fel ca si o persoana adulta, si, in plus, are dreptul la ocrotire suplimentara, potrivit legislatiei internationale privind protectia copilului. Mai mult, se pare ca jurnalul intim al minorei, prezentat de presa scrisa si televiziuni ("Antena 1", "Gardianul" sau "Jurnalul National") reprezenta o proba in dosarul Gregorian Bivolaru si se afla in custodia Parchetului.

Reprezentanti ai Asociatiei pentru Apararea Drepturilor Omului-Comitetul Helsinki (APADOR-CH) au criticat foarte dur incalcarea a numeroase drepturi civile ale minorei Madalina Dumitru. Gabriela Stefanescu, important membru al conducerii APADOR-CH, este de parere ca "publicarea jurnalului intim al minorei este de-a dreptul uluitoare. Nu-mi imaginez absolut deloc ca fata a fost de acord sa se faca publice acele date, daca este adevarat ca ele apartin jurnalului ei intim. Nu stim exact cum a ajuns acest jurnal la cunostinta opiniei publice, dar, daca i-a fost luat intr-un fel sau altul, este vorba despre o incalcare evidenta a dreptului la viata privata. Este inca o violare a drepturilor acestei minore si, dupa cite se vede, lista acestor violari se mareste vazind cu ochii. Cred ca in acest caz este vorba si de o privare de libertate, intrucit fata a fost tinuta la Parchet, nu stim cit, de acolo a fost transportata sub escorta la IML, de parca ar fi fost o criminala periculoasa, inconjurata de mascati si trupe speciale - inca putin si chemau si trupele NATO. Totul este, in primul rind, o continua incalcare a diverselor drepturi ale omului (dreptul la libertate, dreptul la aparare, dreptul la un proces corect) si, in al doilea rind, in ce o priveste strict pe aceasta fata, incalcarea dreptului la viata privata", e de parere reprezentanta APADOR-CH.

Prevederi ale Conventiei ONU privind drepturile copilului, la care Romania este parte
Art. 1. - In sensul prezentei conventii, prin copil se intelege orice fiinta sub virsta de 18 ani, cu exceptia cazurilor cind, in baza legii aplicabile copilului, majoratul este stabilit sub aceasta virsta.
Art. 3. - 1. In toate deciziile care ii privesc pe copii, fie ca sint luate de institutii publice sau private de ocrotiri sociale, de catre tribunale, autoritati administrative sau de organe legislative, interesele superioare ale copilului trebuie sa fie luate in considerare cu prioritate.
Art. 16. - 1. Nici un copil nu va face obiectul ingerintelor arbitrare sau ilegale in viata sa personala, familia sa, domiciliul sau corespondenta sa si nici al unor atacuri ilegale la onoarea si reputatia sa. 2. Copilul are dreptul la protectia legii contra unor astfel de imixtiuni sau atacuri.

Pe 26 aprilie 2004, Rodica Culcer avea o poziţie similară în "Revista 22", în articolul "Arta de a fi penibil":
Cu cateva saptamani inainte de a implini 18 ani, Madalina Dumitru este ridicata de procurori, interogata timp de 13 ore si obligata sa declare ca a intretinut relatii sexuale cu Gregorian Bivolaru. Dupa cateva zile, cand vrea sa-si schimbe declaratia, care a dus la arestarea lui Bivolaru, Madalina este tarata la Institutul Medico-Legal, unde procurorii vor sa-i impuna o expertiza ginecologica. Au loc scene violente si fata este despartita de iubitul ei si de avocata. I se confisca buletinul, carnetul de elev si telefonul mobil si este incredintata Autoritatii pentru Protectia Copilului, desi de facto nu mai este demult un copil. Cum iese pe strada, patru masini de politie o urmaresc ca pe o rau-facatoare. Apoi este incredintata surorii ei, a carei casa este si ea pazita de o duba a politiei. Madalina declara ca vrea sa se casatoreasca si sa plece inapoi la Bucuresti. Probabil o va face de indata ce va deveni majora, purtand cu ea tot restul vietii traumele acestor zile si saptamani, traume accentuate de cruzimea si lipsa de scrupule a unor ziare care i-au publicat jurnalul intim. Este ca si cand cineva ar fi dezbracat-o in public.[..]

Procurorii si presa aservita puterii i-au calcat in picioare demnitatea si intimitatea. Nici un om politic din opozitie nu s-a preocupat de cazul ei, ca sa nu se "pateze" cumva prin asociere cu MISA.

Cazul Madalinei Dumitru este un efect secundar al uriasei diversiuni esuate care a fost, si probabil mai este, scandalul MISA. Acest efect secundar este o drama umana, care ilustreaza insa cat se poate de elocvent dimensiunile monstruoase la care poate ajunge desconsiderarea drepturilor omului si ale cetateanului si fragilitatea statului de drept din Romania. De fapt, toata povestea lui Gregorian Bivolaru si a adeptilor sai ilustreaza aceasta stare de fapt.

Din păcate nimic nu s-a schimbat din 2004 şi până acum. Mădălina Dumitru continuă să fie o victimă a sistemului judiciar românesc şi nu există perspective ca situaţia ei să se îmbunătăţească în România.



marți, 10 iulie 2012

Profeţii ale clarvăzătorului sârb Mitar Tarabih care se referă la România şi chiar la Şcoala de yoga MISA

4 comentarii :
Mitar Tarabih a fost un țăran de origine sârbă, simplu, neștiutor de carte, care a trăit în secolul XIX (1829-1899). În urma viziunilor sale profetice, consemnate de nașul şi duhovnicul său, preotul ortodox Zaharja Zaharic (1836-1918), au rămas unele dintre cele mai exacte prevestiri legate de viitorul omenirii. Una dintre cele mai cunoscute previziuni ale sale a fost legată de o serie de evenimente politice care au zguduit Serbia secolului XIX. Fără a intra în detalii, Tarabih a prezis asasinarea familiei regale sârbe Obrenovic, dramă care s-a petrecut în anul 1903, când regele Alexandar Obrenovic şi regina Draga au fost ucişi de către propriile gărzi. Acesta a mai prezis ambele războaie mondiale, apariţia televizorului şi a calculatorului, decăderea spirituală din zilele noastre, poluarea, călătoriile în spaţiu şi pe Lună, dependenţa oamenilor de computere, telefoane mobile şi maşini, distrugerea naturii, Noua Ordine Mondială etc.

Cuvintele lui Tarabih sunt traduse din limba sârbo-croată şi sunt impregnate cu parfumul acelor vremuri. Când Tarabih spune „noi” se referă la sârbi, nefăcând însă distincţie între croaţi, sârbi, slovaci etc; pentru el oricine vorbea limba lui era un sârb. Vă oferim acum câteva fragmente din previziunile sale în care se referă la România și chiar la școala de yoga MISA, precum și la un al Treilea Război Mondial.

„Oamenii vor ajunge până la Lună şi la unele stele. Ei vor căuta viaţă, dar nu vor găsi viaţă asemănătoare cu a noastră. Aceasta va fi acolo, dar ei nu vor fi capabili să înţeleagă şi să vadă că este o altă viaţă. Pe cel care merge acolo, necrezând în DUMNEZEU aşa cum se cuvine unei persoane onorabile şi decente, DUMNEZEU să îl ierte; când va veni înapoi va spune: O, voi oameni care rostiţi numele lui DUMNEZEU cu îndoială, mergeţi acolo unde am fost eu şi atunci veţi vedea ce este mintea şi puterea lui DUMNEZEU.”

[n.n. – Aceste profeţii se referă la şcoala de yoga MISA]

„Cu cât oamenii vor şti mai multe, cu atât mai puţin se vor iubi şi vor avea grijă unul de celălalt. Ura va fi atât de mare între ei, încât le va păsa mai mult de diferitele lor dispozitive decât de propriile rude. Oamenii vor avea mai multă încredere în aceste dispozitive decât în cei mai apropiaţi vecini... Printre oamenii unei naţiuni îndepărtate din nord va apare un om deosebit care îi va învăţa pe oameni multe taine despre dragoste şi compasiune, dar vor fi mulţi ipocriţi în jurul lui, astfel că el va avea multe probleme la început.
Nici măcar unul dintre aceşti ipocriţi nu va dori să ştie ce este graţia umană autentică, dar cărţile pline de înţelepciune ale acestui om vor rămâne şi toate vorbele sale se vor păstra [n.n. – aici este evidentă aluzia la conferinţele care sunt oferite cursanţilor acestei şcoli şi care dezvăluie o mulţime de taine], astfel că cei care au îndoieli vor vedea apoi cât de mult s-au autoamăgit.
Cei care vor citi şi scrie diferite cărţi cu numere vor gândi că ei ştiu cel mai mult. Aceşti oameni învăţaţi îşi vor lăsa vieţile conduse de către calculele lor şi vor trăi şi acţiona exact cum le spun aceste numere. Printre aceşti oameni învăţaţi vor exista oameni buni şi oameni răi. Cei răi vor face fapte rele. Vor otrăvi apa şi aerul şi vor răspândi molime deasupra mărilor, râurilor şi pământului, astfel încât oamenii vor începe să moară brusc de diferite boli. Cei buni şi înţelepţi vor vedea că tot acest efort şi toată această muncă grea nu valorează nimic şi că duce doar la distrugerea lumii şi în loc să caute înţelepciunea în numere, vor începe să o caute în meditaţie.”

Previziuni referitoare la evenimente care se vor petrece în timpul celui de-al Treilea Război Mondial:
„Atunci când unii oameni vor începe să mediteze mai mult şi vor fi mai aproape de înţelepciunea lui DUMNEZEU, totuşi pentru omenire va fi prea târziu, deoarece cei răi vor porni un război cumplit şi vor devasta în mare măsură întregul Pământ. Atunci oamenii vor ajunge să moară în număr foarte mare. Apoi mulţi oameni vor fugi din oraşe la ţară şi vor căuta să se ascundă în peşterile munţilor celor trei cruci şi acolo, înăuntru, vor fi capabili să trăiască la adăpost, să respire şi să bea apă. Cei care vor scăpa se vor salva pe ei înşişi şi familiile lor, dar nu toţi vor fi salvaţi, căci o mare foamete va apărea. Va exista o mulţime de mâncare în oraşe şi la sate, dar ea va fi otrăvită. Mulţi vor mânca din cauza foamei şi vor muri apoi de diferite boli care le vor apărea de la otrava din hrană. Cei care vor posti până la sfârşit vor supravieţui, deoarece Sfântul Duh îi va salva şi ei vor ajunge să fie cât mai aproape de DUMNEZEU.

Cel mai mare şi mai mânios va lupta împotriva celui mai puternic şi mai furios! Când va începe acest oribil război, va fi vai şi amar de armata care zboară pe cer; mai bine va fi de aceia care luptă pe pământ şi pe apă. Cei care vor purta acest război vor avea de partea lor oameni de ştiinţă care vor inventa diferite bombe cu totul neobişnuite. Atunci când acestea vor exploda, în loc să ucidă, vor zvârli o vrajă asupra tuturor acelor vieţi şi îi vor face pe oameni, oştiri şi vite să-şi piardă minţile. Această vrajă îi va face să fie ca şi cum ar dormi şi vor dormi în loc să lupte, iar după aceasta îşi vor reveni mai târziu în simţiri. Noi nu vom lupta în acest război, dar alţii vor da bătălii deasupra capetelor noastre. Oameni în flăcări vor cădea din cer deasupra unor localităţi. La sfârşitul acestui război, doar o singură ţară, înconjurată de mari mări şi care este la fel de mare precum Europa noastră [n.n. – oare este vorba de Australia?] va trăi în pace, fără nicio problemă... Deasupra acesteia nici măcar o singură ghiulea nu va ajunge şi nu va exploda! Cei care vor fugi şi se vor ascunde în munţii celor trei cruci vor găsi adăpost şi vor fi salvaţi şi apoi când războiul se va sfârşi vor trăi în abundenţă, fericire şi iubire, deoarece după aceea nu vor mai fi războaie...”