Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 noiembrie 2012

23 Noiembrie - A doua zi a Congresului International de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale - 2012

Niciun comentariu :

Vineri, 23 noiembrie, a doua zi a congresului a început în forţă și pentru prima dată complexitatea acestui eveniment unic în lume a devenit evidentă – ce să alegi să urmăreşti dintre activitățile propuse de organizatori? Pentru că în cele patru săli ale congresului s-au derulat prezentări fascinante despre puterile paranormale ce se pot atinge prin practica yoga, mistere din tradiţia medicinii indiene Ayurveda care aduc sănătate şi armonie în ființă, secrete ale căii Tantra Yoga și… umor!

Reporterul a ales (cu mare greutate) să puncteze câteva activităţi din contextul general, bucurându-se foarte tare de iniţiativa lăudabilă a postului de televiziune MISATV care a promis redactarea tuturor conferințelor ce vor fi puse la dispoziția publicului pe site-ul www.misatv.ro, foarte curând.

Ioana Plăvițu (MISA – România) a conferențiat despre posibilitatea călătoriei în timp, un vis al omenirii din toate timpurile – deziderat care înflăcărează minți geniale ale savanților moderni ce studiază enigmaticele particule subatomice ce par a sfida linearitatea temporală dar şi putere paranormală tradițională yoghină!

Ioana Plăvițu

În yoga, timpul este privit ca o formă de energie unică în care trecutul, prezentul și viitorul sunt permanent unificate în eternul moment prezent care este accesibil prin anumite tehnici yoghine avansate.

Chloe Hünefeld din partea Deutsche Akademie für Traditionelles Yoga – Germania a făcut o paralelă semnificativă între elemente de medicină tradițională chineză, homeopatie și știința curenților subtili colorați de forță (frecvențe de energie subtilă fundamentală care se manifestă la nivel astral și creează, printre multe alte fenomene, așa numita aură colorată a ființei umane ce poate fi percepută numai prin clarviziune). Abordarea holistică a acestor aspecte a oferit răspunsuri inedite și interesante despre modul cum funcționează remediile homeopatice și cele ale medicinei tradiționale chineze.

 

Îndrăgita instructoare de yoga Daniela Dae, reprezentând în congres școala de yoga Natha din Finlanda, a vorbit despre starea fundamentală de fericire – pe care, ea o manifestă, de alfel, natural, ca un rezultat firesc al seriozității practicii constante a tehnicilor yoga pe care le predă.

 

Oamenii de pretutindeni se străduiesc, conştient sau inconştient, pasionali sau plini de calm, să fie mai fericiţi şi să sufere mai puţin – şi totuşi atât de adesea fericirea pură este confundată cu emoţiile îmbucurătoare, dar nestatornice. Fericirea pură şi durabilă presupune să învăţăm să privim lucrurile dintr-o perspectivă corectă şi să reducem prăpastia dintre aparenţe şi Realitate. Pentru aceasta, practica yoga este de un real folos, atât concret – prin îmbunătățirea funcționării trupului – ceea ce conduce implicit la o stare de armonie generatoare de fericire, dar și prin liniștirea minții care conduce la descoperirea realităților profunde ale ființei – ce au, ca și natură proprie, fericirea însăși.

Domnul Maxim Hongell (Natha Yoga School, Finlanda), dr. Violeta Parvu și dl. Cezar Scriba din România au împărtășit secrete din tradiția milenară a medicinii indiene Ayurveda pe care dânșii o practică cu mare succes: metode înțelepte de redobândire a sănătății sau chiar descoperiri personale cum ar fi efectele relaxante ale meloterapiei asociate cu fitoterapia.


Instructorul de yoga Mihail Teodorescu reprezentând MISA (România) a susținut o prezentare despre Transfigurare – arta trecerii de la profan la sacru; urmată de seminarizarea acestei conferințe prin tehnici realizate împreună cu spectatorii. Marele secret al căii tantrice, transfigurarea, este un atribut divin, un limbaj al sufletului care se înalţă, un demers al transformării noastre şi a celor din jur, o cheie care ne face să experimentăm direct inefabila prezenţă lui Dumnezeu atât în tot ce ne înconjoară, cât şi în noi.

În sălile de la Obor, au avut loc prezentări ale unor aspecte din tradiția yoghină: despre Meditația yoghină – Dhyana (instructorul yoga Mircea Morariu – MISA, România), despre Numărul de Aur - expresie a armoniei divine universale (instructor yoga Gianina Georgescu) dar și din tradiția tantrică: Continenţa sexuală de lungă durată şi orgasmul multiplu masculin (Ciprian Fodor, România); Experienţe amoroase transpersonale - transa amoroasă (Aida Călin, România).

De o foarte mare audiență și interes s-a bucurat momentul pregătit de Vajrananda (Mogens Nielsen) şi Pernille Liland Hansen - Natha Yogacenter, Danemarca: Uluitoarele efecte spirituale ale unei retrageri spirituale de 3 ani, 3 luni, 3 săptămâni şi 3 zile. Este foarte faimoasă în tradiția tibetană retragerea într-o peșteră pentru 3 ani, 3 luni, 3 săptămâni și 3 zile. Vajrananda împreună cu Pernille, sub îndrumarea ghidului lor spiritual Grieg, au ales o variantă adaptată condițiilor actuale, realizând această izolare în munții Carpați, în apropierea satului Șirnea. Acolo ei au urmat un program foarte intens de meditații (în jurnalul lui Pernille sunt menționate peste 13.000 ore de meditație), posturi yoghine (asana), activități de Karma Yoga și tehnici din alte tradiții spirituale (Kalachakra, Tantra, Bhakti Yoga, Jnana Yoga, Shivaism, șamd.). Lectura lor a fost un moment emoționant de confesiune și poezie, care a inclus și o prezentare a catorva sute de fotografii ilustrând momentele principale ale acestei aventuri spirituale.

În unison cu una dintre tematicile acestui congres (legătura dintre știință și spiritualitate) au conferențiat Cristian Constantinescu și Dan Spătariu:

Cristian Constantinescu - MISA®, România a prezentat conferinţa cu tema: O metodă inedită de a crea rezonanţa cu solidele platonice. Fizica modernă a descoperit multe adevăruri care se aflau ascunse în perceptele pline de înţelepciune ale lumii antice. De exemplu, energia de formă, care a fost foarte mult folosită în Antichitate, a rămas până de curând o enigmă pentru ştiinţă. Cele mai spectaculoase şi în acelaşi timp iniţiatice forme sunt cele 5 forme de bază provenite de la Pitagora (aşa-numitele poliedre perfecte sau corpuri pitagoreice). Studiul intensiv al formelor arhetipale, folosind simbolistica antică, calcule astronomice, fizica cuantică, rezonanţa undelor acustice etc., a creat în timp o bază teoretică solidă care s-a concretizat mai apoi în construcţia unor dispozitive speciale. Fiecare dispozitiv are un mod propriu şi o capacitate specifică de a se manifesta. Conform planului, fiecare aparat generează stări de rezonanţă cu diverse frecvenţe specifice de vibraţie, şi astfel este declanşat câte un fenomen specific de rezonanţă ocultă® cu câte un anume centru subtil energetic al fiinţei umane, sau cu mai multe astfel de focare de rezonanţă (chakra) simultan. Aceasta reprezintă o modalitate ușor accesibilă de a activa astfel centrii de forță ai ființei umane pentru a experimenta realitatea lor și a nivelelor de înțelegere și experiență pe care le facilitează.

Dr. Dan Sorin Spătariu - MISA®, România a conferențiat despre Fizica cuantică şi experienţa ultimă în Samadhi Yoga. Fizica cuantică deschide un nou capitol în confluenţa dintre spiritualitate şi ştiinţă. Toţi marii gânditori din acest domeniu au ajuns la anumite concluzii, care în lipsa unei integrări spirituale autentice rămân nişte paradoxuri. Marii fizicieni moderni au ajuns sa descrie universul într-un mod care amintește foarte mult de metafora tradiției yoghine străveche. Mai mult decât atât, fizica cuantică postulează și chiar demonstrează (matematic) ca reale anumite posibilităţi ce ţin deocamdată de domeniul fantasticului, puteri pe care învăţaţii orientului le‑au enunţat de mii de ani şi care sunt cunoscute în terminologia yoga sub numele de siddhi (puteri paranormale)...

Și nu în ultimul rând, dorim să amintim că vineri a avut loc și spumosul concurs de umor cu participarea publicului! Spectatorii îndrăzneți au urcat pe scenă interpretând o gluma inspirată urmată de deslușirea înțelesului ei spiritual. Concursul a fost organizat de talentați actori ai teatrului Sophrozin (www.sophrozin.ro) care au prezentat, apreciat și premiat cele mai bune glume - și chiar mai mult decât atât – au realizat și câteva momente vesele de mare succes.


 

Premierea celor mai buni „glumeți-sfătoși” a fost răsplătită și de către formația DEVAS (www.devas.ro) care a susținut un mini-recital de muzică electronică.

 

Asttfel, în acorduri înălțătoare care au combinat armonii simfonice cu ritmuri trance (extrase de pe noul album DEVAS – Trance-fusion), s-a încheiat cea de a doua seară a congresului punctată de minute lungi de aplauze entuziaste a celor mai bine de 500 de spectatori prezenți în sala Pipera 1.


Sursa: internationalyogacongress.net

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

"Portalul" - film documentar despre comunicarea cu o civilizaţie extraterestră benefică

3 comentarii :
Urmăriţi filmul documentar „Portalul”, despre descoperirea unei zone de acces şi comunicare cu o civilizaţie extraterestră benefică.


Filmul prezintă un jurnal de călătorie în această zonă care a fost dezvăluită în urmă cu 15 ani de către o rasă de fiinţe extraterestre benefice. Mărturiile celor care au perceput influenţa subtilă a locului, precum şi documentarea video se corelează în mod captivant pentru a elucida, într-o anumită măsură, misterul zonei.


Preluare MISA TV

vineri, 23 noiembrie 2012

22 Noiembrie - Prima zi a Congresului International de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale - 2012

Niciun comentariu :

Prima zi a Congresului International de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale – „Spiritualitatea - Știința conștiinței ce este inspirată de Dumnezeu” a debutat într-o atmosferă de entuziasm și bucurie.

În acorduri intense de sărbătoare, Teatrul Sophrozin – România a prezentat un grupaj dinamic de posturi inspirate din tradiția milenară yoghină în care actorii au încântat publicul cu acrobatica dar și grația asana-elor; urmat de un moment sensibil de evocare a lumilor subtile angelice care permanent protejează și influențează existența fiecăruia dintre noi.

 IMG 2766
IMG 2782
DSC 9617

A luat apoi cuvântul președintele de onoare al Congresului, Advaitananda (Mihai Stoian) din partea Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman, care a rostit cuvântul de deschidere, invitând în scenă și reprezentanții școlilor de yoga care și-au trimis participanți la acest congres: Anglia, Africa de Sud, Bosnia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Israel, Portugalia, Rusia, Suedia, Ungaria.

 IMG 2902

Aceștia au invitat toți participanții la o primă  experiență spirituală, realizarea la unison a unei scurte meditații de amplificare a unei stări de entuziasm și aspirație către Absolut.

IMG 2942

Prima prezentare a congresului a fost, firește, despre școala de yoga care are generozitatea de a găzdui acest Congres pentru a treia oară – Mișcarea de Integrare Spirituală  în Absolut inspirată și ghidată de mentorul ei, profesorul yoga Gregorian Bivolaru.

IMG 2974

A urmat o conferință specială trimisă  cu această ocazie chiar de către dânsul, cu tema „Conștiința și enigmele sale”. Această expunere a fost punctată și de vizionarea a două filme unice – în care profesorul yoga Gregorian Bivolaru demonstrează manifestarea anumitor fenomene paranormale excepționale.

În primul documentar domnul Bivolaru realizează mișcarea la voință, prin telekinezie a acului unei busole – experiment ce dureaza aproape 50 de minute – timp în care o busolă profesionistă de mare precizie este influențată de la distanță de către dânsul să se miște exact conform cu mișcările imprimate de mâinile lui. Cel de-ar doilea documentar a implicat folosirea unui aparat special care testează câmpul bioenergetic și forța mentală. Acest aparat a fost inventat de un inginer ungur numit Egely (http://egelywheel.net/en) care a testat cu acesta mai multe mii de persoane de pe întreaga planetă, printre care instructori de arte marțiale renumiți, maeștrii ai unor curente spirituale tradiționale și alții. Când însă el a văzut filmul documentar realizat de profesorul yoga Gregorian Bivolaru, a declarat că nu a mai întâlnit niciodată o performanță atât de uluitoare care nu numai că atestă un câmp bioenergetic cu totul ieșit din comun dar și o putere mentală de influențare la distanță a aparatului cum nici nu credea să existe!

Întreaga seară s-a încheiat cu un concert de muzică  sacră inspirată din tradiția popoarelor din Balcani și Orientul mijlociu – susținut de formația Meru din Sfântul Gheorghe.

IMG 3016

Toate manifestările acestei prime zile ale congresului a fost urmărită de o largă audiență online pe pagina de net www.misatv.ro, organizatorii primind felicitări de la colegi yoghini din California, America de Sud, Scandinavia, India etc, care s-au bucurat de oportunitatea de a viziona congresul chiar daca nu au putut sa vină până la București.

Gregorian Bivolaru: DEZVĂLUIRI SEMNIFICATIVE DIN CULISELE PUTERII despre campania mediatică anti-MISA

Niciun comentariu :
Vă adresăm o călduroasă invitaţie de a participa la Congresul Internaţional de YOGA, organizat de Şcoala de yoga MISA sub patronajul Federaţiei Internaţionale de yoga ATMAN. Intrarea este liberă la toate conferinţele, seminariile, concursurile, dezbaterile şi spectacolele din program.

Această invitaţie este adresată cititorilor blogului Yoghinii MISA, ai site-ului yogaesoteric, simpatizanţilor MISA, dar şi tuturor celor care doresc să ne cunoască sau sunt pur şi simplu curioşi să vadă cu ochii lor cum sunt, în realitate, evenimentele organizate de Şcoala de yoga MISA. Programul variat vă oferă o gamă largă de alegeri, conform intereselor, preocupărilor sau curizităţii dvs. – consultaţi aici Programul Congresului (şi adresele sălilor).

Cei şi cele care vor participa ca oaspeţi (în mod gratuit) la feluritele manifestări spirituale  ale acestui eveniment yoghin internaţional se vor putea convinge în felul acesta cum de peste 20 de ani, fără încetare(!), mass media din România minte, defăimează, manipulează şi urmăreşte să genereze frici artificiale celor care sunt interesaţi de practica yoga. Merită să vă edificaţi pentru prima dată la faţa locului că presa scrisă şi posturile TV din România refuză cu îndârjire să spună vreodată CEVA BUN despre această şcoală de yoga, deşi ar fi foarte multe de spus în această direcţie! Totodată, vă veţi îmbogăţi considerabil cunoştinţele despre spiritualitatea autentică şi despre yoga participând, în funcţie de afinităţile existente în universul vostru lăuntric, la feluritele conferinţe şi manifestări specifice ce sunt incluse în program. Aceasta este pentru fiecare dintre voi o şansă unică, şi îndrăzneala de a participa (cu inima curată) vă va fi din plin răsplătită. Suntem cu anticipaţie siguri că nu veţi regreta! Dat fiind faptul că tematica abordată („Spiritualitatea – Ştiinţa Conştiinţei ce este inspirată de Dumnezeu”) interesează pe orice fiinţă umană ce aspiră câtuşi de puţin să se cunoască pe ea însăşi, veţi avea multe surprize plăcute de ordin spiritual şi cultural ce vă vor bucura sufletul.


Atenţie! Fiecare participant din afara cursului de Yoga va primi un cadou simbolic la alegere. Nu uitaţi să solicitaţi organizatorilor acest cadou!
 
Important! Din cauza campaniei mediatice acerbe de denigrare a Şcolii româneşti de yoga, care a dat naştere la felurite incidente neplăcute în trecut, organizatorii vă informează pe această cale că la toate activităţile congresului înregistrarea, filmarea şi fotografierea sunt strict interzise. Această regulă este necesară datorită campaniei mediatice negative la care a fost supusă şcoala de yoga MISA în ultimii 20 de ani.
 
Va exista o supraveghere discretă în toate sălile din partea organizatorilor pentru a asigura respectarea acestei reguli. Persoanele care vor fi surprinse încălcând această regulă vor fi excluse imediat de la toate activităţile congresului şi materialele lor (înregistrări, filmări sau fotografii) vor fi confiscate.


DEZVĂLUIRI SEMNIFICATIVE DIN CULISELE PUTERII
Motto: „Una dintre funcţiile mass-media în România este să menţină (şi pe cât posibil chiar să intensifice) suferinţele cursanţilor Şcolii de yoga MISA, la un nivel cât mai accentuat.“
„Atunci când eşti contestat cu o mare îndârjire, cu toate că eşti valoros şi autentic, aceasta evidenţiază totodată că eşti, ca să spunem aşa, constatat. Mai mult decât atât, aceasta arată că existenţa ta nu-i lasă deloc indiferenţi pe cei răi, încăpăţânaţi şi proşti.“ -
profesor yoga Gregorian Bivolaru
În luna iunie a acestui an (2012), o persoană de încredere care practică yoga de mai mulţi ani în cadrul cursurilor acestei Şcoli de yoga (MISA) şi care, din anumite motive – lesne de înţeles –, ne-a cerut să-i respectăm anonimatul, ne-a mărturisit prin intermediul unei scrisori că a avut ocazia să discute faţă în faţă cu unul dintre aşa-zişii „moguli” ai presei din România. Dat fiind faptul că respectivul personaj era puţin băut (iar în acea stare, beţia puterii se manifesta din plin la el) şi având în vedere că el cunoştea deja că persoana mai sus pomenită practică de mult yoga în cadrul MISA, la un moment dat a simţit nevoia să-şi „dezlege limba” şi i-a făcut acelei persoane o confesiune, în felul ei senzaţională. Cu toate că la prima vedere respectiva confesiune părea a fi incredibilă, ea s-a dovedit a fi perfect reală şi chiar edificatoare în multe privinţe (de îndată ce au fost corelate într-un mod inteligent o mulţime de dovezi, deja existente, cu conţinutul acelei mărturisiri).

Foarte pe scurt, respectivul „mogul” a afirmat (în cadrul discuţiei amintite) că el ştie despre existenţa unui ordin secret, ce a fost transmis de către Centrul Masoneriei Mondiale din SUA pentru România (începând încă din anul 1994), ca împotriva acestei Şcoli de yoga (MISA) să se declanşeze o acţiune constantă şi sistematică, spre a fi discreditată, defăimată şi chiar distrusă prin intermediul mass-media din România. Atunci când analizăm cu o suficientă atenţie modul în care a reacţionat de fiecare dată de-a lungul timpului (începând încă din anul 1994) mass-media din România împotriva Şcolii de yoga MISA, prin intermediul bine cunoscutelor campanii de atac aproape nesfârşite, ce erau urmate de o mulţime de articole furibunde şi în mod sistematic calomnioase, atunci când ne amintim de toate zvonurile mincinoase, abjecte şi răutăcioase care erau răspândite aproape fără încetare fie prin presă, fie prin felurite emisiuni în mod vădit tendenţioase şi cât mai înfricoşătoare – ce erau prezentate într-un mod aproape obsesiv (la ore de vârf), atât la unele posturi de radio, cât şi la unele posturi TV, cu scopul vădit de a-i descuraja în felul acesta pe românii care ar fi manifestat curiozitatea de a participa fie la cursurile, fie la activităţile acestei Şcoli de yoga –, ne putem da cu uşurinţă seama că această afirmaţie este de fapt un adevăr zguduitor care a ieşit în sfârşit la suprafaţă.

Cu alte cuvinte, acel „mogul” mărturisea totodată în felul acesta că împotriva Şcolii de yoga MISA s-a decis să se exercite, aproape fără încetare, un sui generis linşaj mediatic, care – mai ales atunci când privim retrospectiv – constatăm că a fost ulterior aplicat întru totul, încă din respectivul an (1994) şi până în prezent (2012). Având în vedere că respectivul ordin secret a rămas în continuare în vigoare, este cvasi-evident pentru noi toţi că acest război mediatic împotriva MISA va continua fără oprire, atâta timp cât aşa-zişii „iluminaţi“, ce acţionează în cârdăşie cu secta satanică a Francmasoneriei, îşi vor exercita din umbră, netulburaţi, puterea malefică pe această planetă.

Cităm în cele ce urmează un pasaj semnificativ din mărturia acelei persoane: „Râzând sardonic cu anumite subînţelesuri, respectivul «mogul» mi-a spus chiar următoarele cuvinte, ce se doreau a fi profetice: «Pentru că aţi îndrăznit să vă luaţi de cine nu trebuie (era evident pentru mine că aici se făcea referire la aşa-zişii „iluminaţi” şi la Francmasonerie), aţi fost şi veţi rămâne mereu în colimator, şi câte zile veţi avea, despre voi nu se va putea spune niciodată ceva care să vă fie favorabil.»”

Chiar dacă la prima vedere acele afirmaţii păreau a fi (mai ales pentru ea) aproape incredibile, respectiva persoană (ce a avut ocazia să asculte acele afirmaţii) a analizat apoi retrospectiv totul (în lumina faptelor) şi în felul acesta a fost determinată să constante că tot ceea ce se întreprinsese de-a lungul timpului prin intermediul mijloacelor mass-media împotriva Şcolii de yoga MISA confirma în totalitate acea confesiune. În felul acesta, respectiva persoană şi-a dat apoi seama că, deşi acea confesiune părea – la prima vedere – nebunească sau inacceptabilă, cu toate acestea ea era din plin confirmată de tot ceea ce s-a petrecut în decursul timpului, începând cu anul respectiv (1994), când s-a început dezlănţuirea unei campanii furibunde şi aproape neîncetate a mass media din România împotriva Şcolii de yoga MISA. Confesiunea acelui „mogul” al presei din România era implicit confirmată de existenţa sutelor de articole în mod constant calomnioase, pline de minciuni aberante, care i-au incitat timp de atâţia ani pe români să aibă o atitudine dispreţuitoare sau suspicioasă faţă de toţi aceia care practicau yoga în cadrul cursurilor MISA din România.

În felul acesta, deveneau cât se poate de clare strategiile murdare ale realizatorilor de emisiuni (pline de ură împotriva MISA) care activau la feluritele posturi de televiziune sau ale redactorilor care scriau – la ordin – articole pline de răutăţi şi minciuni abjecte şi care pretextau – aproape la unison – că, atunci când au urmărit să ia în prealabil legătura cu cei din conducerea MISA sau cu cei de la Biroul de Presă MISA, nimeni nu le-ar fi răspuns, cu toate că ei făcuseră – zice-se – eforturi considerabile pentru a solicita informaţii ce le erau necesare atunci când se pregăteau fie să scrie articole răuvoitoare, fie să facă emisiuni scandaloase la posturile de televiziune, în cadrul cărora erau în mod sistematic momiţi fie unii părinţi „indignaţi”, fie foşti cursanţi, care apoi erau manipulaţi cu viclenie să declare cele mai abjecte lucruri despre perioada cât au fost cursanţi în cadrul acestei Şcoli de yoga.

În felul acesta, confesiunea sinceră a respectivului „mogul” al presei din România evidenţia faptul că, dincolo de aparenţe, aşa zisa deontologie a celor care activează în mass-media din România poate fi în mod sistematic călcată în picioare, atunci când există anumite interese de culise – ce implică, precum în cazul de faţă,  să fie îndreptat şi apoi menţinut fără încetare tirul cel plin de ură, cel plin de abjecţii şi de calomnii al mass-media împotriva acestei Şcoli de yoga, care deranja pentru că îndrăznise să facă dezvăluiri despre  planurile criminale ale aşa-zişilor „iluminaţi“, ce acţionează de multă vreme în cârdăşie cu Francmasoneria mondială (dezvăluiri în fond necesare acestui popor, ce este menţinut în ignoranţă).

În felul acesta, putea fi, în sfârşit, explicată atitudinea plină de rea-voinţă a ziariştilor, care primeau ordin să scrie cât mai urât despre MISA şi erau îndemnaţi să-şi împăneze cu abjecte calomnii articolele cât mai înfricoşătoare, referitoare la această Şcoală de yoga. Devenea în felul acesta clar de ce nu ne erau niciodată publicate drepturile la replică, aşa cum ar fi fost firesc după lege. Astfel se explica de ce nu ne erau niciodată acceptate drepturile la replică, ce au fost de fiecare dată transmise posturilor de televiziune, atunci când acestea difuzau cu neruşinare împotriva noastră emisiuni mizerabile, pline de ură, în care predominau cele mai aberante bârfe şi invenţii.

Toate aceste nemernicii erau şi sunt în continuare săvârşite, de mulţi ani, împotriva Şcolii de yoga MISA, cu toate că principiile deontologiei (ce sunt universale şi au fost stabilite de multă vreme) implică (fără nicio excepţie!) respectarea unor exigenţe fireşti, de natură etică. În felul acesta, „mogulul” dezvăluia totodată (în mod indirect) că, atunci când anumite interese abjecte o cer, se poate acţiona pe ascuns, din culisele puterii, şi imediat după aceea ordinul respectiv este executat cu slugărnicie, devenind în timp o aşa-zisă „literă de lege”, – şi anume, ca despre Şcoala de yoga MISA nimeni din mass-media să nu îndrăznească să spună nimic care este obiectiv, bun sau adevărat.

Având în vedere această semnificativă confesiune a acelui „mogul”, este cvasi-evident pentru noi toţi că, atâta timp cât gruparea aşa-zişilor „iluminaţi“, în cârdăşie cu secta satanică a Francmasoneriei mondiale, va deţine puterea pe această planetă, despre Şcoala de yoga MISA nu va fi cu putinţă să se spună adevărul, şi totodată că această campanie furibundă ce implică un neîncetat linşaj mediatic al Şcolii de yoga MISA şi al practicanţilor yoga va continua nestingherită şi de acum înainte.

Dat fiind faptul că acest adevăr şocant, ce era deja cunoscut în culisele puterii încă din 1994, a ajuns în mod necesar să fie dezvăluit, am considerat că este util să vi-l aducem neîntârziat la cunoştinţă. Înţelegând de acum înainte cum anume funcţionează acest plan abject (a cărui punere în aplicare a început încă din anul 1994), înţelegem cum este – spre exemplu – cu putinţă ca, atunci când este investigat de către mass-media un nu contează ce caz de sinucidere, apare brusc şi hodoronc-tronc şi aberanta şi insinuanta întrebare, aproape obsesivă (ce se imprimă apoi obsesiv în minţilor tuturor acelora care vizionează o astfel de emisiune) : „X (cel care s-a sinucis) ...făcea cumva parte din practicanţii yoga de la MISA?”

Este tocmai de aceea necesar să ne dăm seama, acum în al doisprezecelea ceas, că toate aceste mârşăvii –, care nu fac de fapt altceva decât să transpună neîncetat în practică acele ordine din culise (ce au fost transmise către mass-media încă din anul 1994) – au loc, şi vor continua să aibă loc, în conformitate cu aceeaşi schemă abjectă, şi de acum înainte, atâta timp cât pe această planetă aşa-zişii „iluminaţi“, în cârdăşie cu secta satanică a Francmasoneriei mondiale, vor exercita din umbră influenţa lor otrăvită asupra mass-media din România. Toate aceste fapte sunt cu atât mai revoltătoare, dacă avem în vedere că, în mod oficial, mass media trebuie să respecte întotdeauna, fără nicio excepţie, un ansamblu de norme deontologice, ce reglementează conduita şi obligaţiile etice ale celor care practică anumite profesiuni, precum cea de ziarist, de redactor sau de realizator de emisiuni în cadrul posturilor de radio şi de televiziune din România.

Vor exista desigur multe fiinţe obtuze, naive şi mai ales sceptice, care vor respinge cu vehemenţă toate acestea, catalogându le prompt ca nefiind altceva decât nişte banale speculaţii paranoide sau considerându-le într-un mod pripit şi prostesc drept nişte bazaconii care ţin de „teoria conspiraţiei”, dar ele vor pierde din vedere sau nu vor fi capabile să observe că există totuşi o mulţime impresionantă de dovezi ce confirmă implicit – pentru noi toţi – această confesiune, atât în trecut, cât şi în prezent. Sub nicio formă nu poate fi considerată o întâmplare faptul că, începând din anul 1994 şi până în prezent, atât în cadrul ziarelor, cât şi în cadrul emisiunilor de radio sau în cadrul tuturor emisiunilor ce au fost difuzate la televiziune, niciodată nu a fost admis (aşa cum era firesc) niciun drept la replică, şi în 99% dintre cazurile existente nu au fost niciodată invitaţi reprezentanţi ai Şcolii de yoga MISA atunci când au fost realizate astfel de emisiuni calomnioase, ce au fost apoi difuzate pe post şi chiar repetate la ore de maximă audienţă. Prin astfel de emisiuni pline de ură se urmărea de fiecare dată să fie cât mai înfricoşaţi românii, pentru ca nu cumva să aibă curiozitatea de a participa la cursurile acestei Şcoli de yoga. Toate aceste fapte pe care deja le cunoaştem cu toţii s-au petrecut şi se petrec de mulţi ani de zile. În fond, toate acestea nu fac altceva decât să confirme (prin intermediul faptelor) că respectiva confesiune a acelui „mogul” al presei nu este nici pe departe o exagerare, ci reprezintă adevărul gol-goluţ. Această situaţie de fapt, care arată că mass-media în România este aservită intereselor abjecte ce se exercită din culise, face ca, deocamdată, să fie imposibil în această ţară să se difuzeze de acum înainte chiar şi o singură emisiune la vreun post de televiziune, în cadrul căreia să apară şi membri ai acestei Şcoli de yoga. În schimb, aşa cum putem observa, la toate emisiunile care sunt realizate mereu şi mereu împotriva Şcolii de yoga MISA, sunt invitaţi de fiecare dată numai aceia care au părăsit de câţiva ani aceste cursuri şi care în prealabil sunt manipulaţi cu neruşinare de către realizatori să le denigreze sau să le calomnieze în fel şi chip, fără a exista niciodată posibilitatea ca ei să fie confruntaţi – aşa cum este firesc – cu persoane care practică actualmente yoga în cadrul acestei Şcoli Spirituale (MISA).

Confesiunea acestui „mogul” al presei evidenţiază – pentru noi toţi – o realitate tragică a mass-media din România. Toate acestea arată că actualmente normele deontologice care reglementează activitatea profesională a ziariştilor, a redactorilor şi a realizatorilor de emisiuni TV sunt de fapt „literă moartă” căci atunci când interesele abjecte de culise o cer (şi sunt în prealabil date ordine ferme şi definitive din culise puterii), toate aceste norme deontologice sunt încălcate în mod flagrant şi sistematic.

Faptul – evident pentru noi toţi – că, începând cu anul 1994 şi până în acest an (2012), nicio redacţie de ziar, niciun post de televiziune, niciun post de radio nu a acceptat niciodată firescul şi necesarul drept la replică, deşi un astfel de drept este obligatoriu şi, mai mult decât atât, el este consfinţit de lege, este o dovadă zdrobitoare că afirmaţiile acestui „mogul” al presei sunt de multă vreme, şi ele continuă să rămână, o realitate secretă, ce este pusă în mod constant în aplicare împotriva acestei Şcoli Spirituale (MISA).

Atunci când sunt privite în ansamblu, toate aceste aspecte sunt cu atât mai revoltătoare dacă avem în vedere că – în teorie – există un fond deontologic comun tuturor ocupaţiilor umane, iar fiecare profesiune are propria sa deontologie ce este impusă ca atare de specificitatea activităţii ei. Totuşi, iată că în mod sistematic această deontologie a fost călcată fără încetare în picioare, atunci când a fost vorba de Şcoala Spirituală MISA. Acest aspect este cu atât mai grav dacă avem în vedere că normele deontologice sunt stabilite prin legi scrise, dar aceste legi, atunci când este vorba de MISA, sunt încălcate în mod flagrant şi sistematic. Tocmai aceasta face că din anul 1994 şi până în prezent niciodată nu a fost acceptat, în nu contează ce situaţie, un drept firesc la replică, atunci când împotriva acestei şcoli au fost realizate sistematic mii de atacuri furibunde, atât prin intermediul presei scrise, cât şi prin intermediul posturilor de radio sau al posturilor de televiziune. Tot ceea ce s-a petrecut şi încă se petrece în cazul Şcolii de yoga MISA este cu atât mai grav şi mai bizar, dacă avem în vedere că în epoca modernă exigenţele şi obligaţiile etice ale celor care activează în mass-media au fost sistematizate sub forma unor coduri deontologice clare, care – în teorie – nu mai este cu putinţă să fie încălcate.

Cu toate acestea, iată că – în practică –, începând cu anul 1994 şi până în acest an (2012), Şcoala de yoga MISA a înregistrat am putea spune un trist record: în cazul ei, nu a mai fost niciodată acceptat niciun drept la replică, în ciuda miilor de articole defăimătoare ori calomnioase şi a tuturor emisiunilor pline de ură ce au fost difuzate, atât în cadrul posturilor TV, cât şi în cadrul celor de radio. Acest record trist este şi rămâne totodată dovada evidentă că respectivele confesiuni ale acelui „mogul” al presei sunt şi rămân deocamdată pentru noi o evidentă şi zguduitoare realitate.

Am considerat că este necesar să dezvăluim prompt toate acestea pentru a vă ajuta să înţelegeţi care este motivul secret ce determină – fără încetare – mass-media să se dezlănţuie în cadrul unei campanii furibunde ce implică un evident linşaj mediatic. Dată fiind respectiva comandă secretă, această campanie furibundă, ce a fost dezlănţuit încă din anul 1994 împotriva MISA, va continua, atâta timp cât aşa-zişii „iluminaţi“, în cârdăşie cu secta satanică a Francmasoneriei mondiale, vor va deţine puterea pe această planetă şi vor dicta din umbră ce anume trebuie să se facă împotriva duşmanilor lor de moarte.

De altfel, este necesar să subliniem aici că această strategie abjectă nu este deloc ceva singular, căci ea se exercită, cu o exactitate uluitoare, şi în cazul tuturor acelora care se află în alte ţări ale acestei planete şi care îndrăznesc să spună adevăruri deranjante atât despre secta satanică a Francmasoneriei mondiale, cât şi despre aşa-zişii „iluminaţi”. Este însă tragic să constatăm că actualmente toţi ziariştii, toţi redactorii şi toţi realizatorii de emisiuni de radio sau de televiziune acceptă să fie şi să rămână complicii acestor practici murdare şi nu se dau în lături să execute cu o criminală obedienţă ordinele secrete care le sunt date (în prealabil) de către directorii publicaţiilor sau de către superiorii lor ierarhici, atunci când li se cere să realizeze emisiuni calomnioase şi pline din abundenţă de insinuări abjecte împotriva Şcolii de yoga MISA.

Având în vedere faptele şi numai faptele pe care mulţi dintre voi aţi putut deja să le constataţi în decursul anilor, devine cu putinţă să vă daţi seama că respectiva confesiune a acelui „mogul” al presei a dezvăluit un adevăr ce se confirmă, chiar şi dacă luăm în considerare numai faptul că niciodată Şcolii Spirituale MISA nu i s-au publicat drepturile fireşti la replică, iar atunci când au fost realizate felurite emisiuni pline de calomnii abjecte, realizatorii lor s-au prefăcut cu făţărnicie că au depus eforturi pentru a contacta conducerea MISA sau Biroul de Presă, şi au avut tupeul să mintă cu o mare neruşinare, afirmând că nu a răspuns nimeni la telefon, şi de aceea s-au aflat în imposibilitatea de a invita pe cineva din partea MISA la o astfel de emisiune abjectă. Astfel de trucuri penibile şi răsuflate, care au fost repetate de o mulţime de ori, vor continua şi de acum încolo, dar nu este cazul să pierdem din vedere că acum avem la dispoziţie această semnificativă dezvăluire, care ne permite să înţelegem de ce, mai ales atunci când este vorba de Şcoala Spirituală MISA, mass-media se comportă în acest mod incalificabil şi deja s-a obişnuit să încalce într-un mod flagrant toate normele deontologice, pe care ar trebui să le respecte de la sine înţeles, fără nicio excepţie.

Cu toate că încălcarea normelor deontologice este sancţionată, aceasta nu se petrece la noi, datorită faptului că România este (deocamdată) o ţară (am putea spune fără să greşim) „bananieră”, în care domnia bunului-plac şi încălcarea legilor a devenit o obişnuinţă. Chiar dacă este tragic, este totuşi necesar să recunoaştem că aceasta este situaţia în cazul României. Din nefericire, actualmente ea este o ţară a tuturor posibilităţilor, mai ales în rău.

Cu toate acestea, este necesar să nu ne pierdem speranţele îndreptăţite, căci profeţiile ce există cu privire la România arată că până la urmă totul se va transforma în bine în această ţară, care este pe drept cuvânt considerată Grădina Maicii Domnului. Atât profeţiile indianului Sundar Singh, cât şi cele ale faimoasei 
clarvăzătoare bulgare Vanga, îi prevestesc României un viitor minunat. Noi ştim că niciodată profeţiile autentice nu au fost infirmate. Până la urmă toate profeţiile de acest gen s-au adeverit, şi tocmai de aceea putem fi siguri că şi aceste profeţii referitoare la România se vor adeveri în viitor.

profesor yoga Gregorian Bivolaru
Sursa: yogaesoteric.net

luni, 19 noiembrie 2012

Evenimentul anului 2012 - Al III-lea Congres Internaţional de Yoga şi Terapii Alternative Orientale şi Occidentale: „Spiritualitatea - Ştiinţa Conştiinţei inspirată de Dumnezeu”

Niciun comentariu :

În perioada 22-25 noiembrie 2012 va avea loc la Bucureşti al III-lea Congres Internaţional de Yoga şi Terapii Alternative Orientale şi Occidentale: „Spiritualitatea - Ştiinţa Conştiinţei inspirată de Dumnezeu”. Evenimentul are loc sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Yoga şi Meditaţie Atman şi este organizat de Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut.

Congresul va reuni conferenţiari din România şi din străinătate: Anglia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Portugalia, Ungaria, care sunt instructori de yoga, cercetători sau inventatori, cu vastă experienţă în domeniu, profesori de tantra, ayurveda, terapii alternative, psihologi, medici şi alţi specialişti.

Activităţile vor avea loc în sălile Str. Dimitrie Pompei Nr. 3-5 şi Str. Oteşani Nr. 16.

Intrarea la evenimentele din cadrul congresului este liberă şi gratuită.

Pentru detalii suplimentare despre program accesaţi:
http://internationalyogacongress.net/ro/

Toate evenimentele pot fi urmărite pe site-ul www.misatv.ro.


Precizări foarte importante pentru mass-media:Organizatorii roagă reprezentanţii mass-media să ţină cont de faptul că la toate activităţile congresului înregistrarea, filmarea şi fotografierea sunt strict interzise. Această regulă este necesară datorită campaniei mediatice negative la care a fost supusă şcoala de yoga MISA în ultimii 20 de ani.

Va exista o supraveghere discretă în toate sălile din partea organizatorilor pentru a asigura respectarea acestei reguli. Persoanele care vor fi surprinse încălcând această regulă vor fi excluse imediat de la toate activităţile congresului şi materialele lor (înregistrări, filmări sau fotografii) vor fi confiscate.

Accesul presei la toate activităţile congresului este permis CU RESPECTAREA REGULII DE MAI SUS (şi anume înregistrarea audio, video sau fotografierea sunt strict interzise). 

Dacă doresc, reprezentanţii mass-mediei pot solicita organizatorilor congresului, la finalul fiecărei zile, înregistrările video ale evenimentelor din ziua respectivă. Cei care doresc aceste înregistrări sunt rugaţi să contacteze telefonic Biroul de presă MISA.

În acelaşi timp ne permitem să afirmăm cu anticipaţie, prin prisma experienţelor trecute, că unii jurnalişti părtinitori şi răuvoitori vor urmări să încalce aceste precizări expuse mai sus datorită dorinţei lor de a face rău în mod intenţionat. Aceştia nu vor folosi această oportunitate de colaborare corectă şi probabil vor căuta, ca şi până acum, să încalce aceste reguli, urmărind să se strecoare cu camere ascunse pentru ca apoi să realizeze montaje trunchiate astfel încât să poată deforma mesajul real al evenimentului.

Biroul de presă MISA
19 noiembrie 2012 


vineri, 16 noiembrie 2012

Aşa-zisele profeţii privitoare la ziua de 21 decembrie 2012, vehiculate recent de presă, nu au nicio bază reală

Niciun comentariu :
 Ştirea despre „oracolul Shambalei” care a explodat în 30 octombrie este o ştire contrafăcută de serviciile secrete pentru a crea panică 

„Ştirea zilei” din 30 octombrie, care a făcut înconjurul planetei şi a fost difuzată de aproape toate publicaţiile şi posturile TV în cuvinte aproape identice se referea (vă amintiţi, cu siguranţă) la călugărul tibetan care a trimis către NASA un mesaj de avertizare cu privire la unele evenimente apocaliptice care se vor derula începând cu data de 21 decembrie 2012. În opinia noastră, nu există niciun motiv de teamă şi suntem siguri că în data de 21 decembrie nu se vor petrece evenimentele descrise în articolele respective.

Vă reamintim ştirea – într-una dintre versiunile ei:
Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis o declaratie la NASA in care spune că, pe 21 decembrie 2012, Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa “zonă zero” a galacticii, transmite Earth-chronicles.ru.
Potrivit tibetanului, pe 21.12.2012, la ora 6.00 conform meridianului Greenwich, întreg Pământul va fi cuprins complet de întuneric. Nu va mai fi lumină sau energie electrică, iar căile de comunicare vor total inutilizabile. Liniile de comunicare vor fi intrerupte si va dispare orice sunet. Pamantul in aceasta perioada de timp va trece prin zona zero. ,,Aceasta reprezinta o stare a spatiului unde se stinge si nu poate sa se raspandeasca nici un fel de energie. Dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Nu trebuie sa va ingrijorati sau sa va speriati’’,preintampina calugarul. Intunericul va fi insotit de flashuri iluzorice de lumina cosmica si va dura aproximativ 3-4 zile. Apoi lumina soarelui va reapare. ,,Animalele pamantului vor simti din timp venirea “intunericului cosmic” si se vor ascunde in vizuine” – spune calugarul. “Oamenii din orase nu vor presimti acest lucru si din aceasta cauza vor fi multe cazuri de pierdere a ratiunii. Multi oameni vor innebuni. Este posibil sa moara 10% din populatia pamantului.”
Oracolul Shambala in declaratia sa, a scris si cateva recomandari pentru pamanteni.
1. Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.
2. In 20.12.2012 sa luati copiii, documentele, banii cash si sa plecati din oras undeva in natura, la tara. Sa va faceti rezerve de produse si apa pentru doua luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface incet.
3. Sa aveti in casa provizii de apa si lemne pentru incalzire si lumanari pentru iluminat. Este bine sa plecati acolo unde exista o soba de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va inceta sa mai existe.
4. Legatura cu televiziunile se va intrerupe. In decursul “zilelor negre” sa inchideti geamurile si sa le acoperiti cu ceva intunecat. Sa nu va uitati in geamuri, sa nu credeti ochilor si urechilor voastre si sa nu iesiti in strada deoarece in aceasta stare energetica a pamantului veti putea vedea si auzi lucruri care in mod obisnuit nu sunt percepute si asta poate sa ii scoata din minti pe multi. Daca totusi va fi extrem de necesar de a iesi, nu plecati departe de casa deoarece va puteti rataci pentru ca nu veti putea vedea nici macar propria mana intinsa.
5. Dupa aparitia Soarelui nu va grabiti sa va intoarceti in oras. Mai bine sa ramaneti pana la primavara undeva in natura.
Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Pînă la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.
Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei.
Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii.
“Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”, a concluzionat călugărul.

La solicitarea cititorilor noşti clarificăm unele aspecte privitoare la această ştire. Cel mai important, subliniem de la bun început, este faptul că aşa-zisele profeţii ale călugărului tibetan şi difuzarea lor masivă în presă nu constituie decât o manevră de dezinformare a publicului, pentru a crea panică, frică şi confuzie. La originea acestei ştiri false putem presupune că se află serviciile secrete, care au o vastă experienţă în a crea astfel de fumigene din nimic, doar pentru a menţine publicul într-o stare de confuzie, pentru a fi mai uşor controlat. Un element care vine în sprijinul acestei afirmaţii este modul brusc şi total în care s-a stins (în presă) rumoarea creată de ştirea respectivă, care a fost în 30-31 octombrie difuzată obsesiv, dar apoi a dispărut cu desăvârşire, fără niciun fel de clarificare. Acest mod de a proceda este tipic atunci când se doreşte manipularea opiniei publice. Pe de altă parte, suntem siguri că foarte mulţi oameni au fost marcaţi de ştirea privind evenimentele apocaliptice şi sunt în continuare înspăimântaţi, aşteptând cu o anticipaţie plină de panică sosirea zilei de 21 decembrie.

Având în vedere abundenţa de ştiri pe această temă, este foarte dificil să reconstituim strict originea ei, adică cine sunt primii care au difuzat-o. Majoritatea ziarelor şi posturilor TV care au preluat ştirea dau ca sursă site-ul rusesc Earth-chronicles.ru, un site care conţine o serie de articole pe subiecte incitante precum conspiraţii, profeţii, secrete ale istoriei, extratereştri. Interesant, amplu, bine pus la punct dar totuşi... doar un site! Este aproape neverosimil modul în care presa de pe întreg mapamondul a cuplat imediat, difuzând la o asemenea intensitate, un articol de pe un site, fără să îl verifice, mai ales că este vorba de un site rusesc, care nici măcar nu are versiuni în alte limbi, şi că subiectul adus în discuţie era legat de NASA (National Aeronautics and Space Administration), agenţia de cercetări spaţiale din SUA. Evident, NASA nu a dat niciun comunicat de presă privitor la subiectul în cauză, suficient de ambiguu formulat (deşi aparent precis) pe siteul rusesc respectiv: Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis o declaratie la NASA... Avem deci toate motivele să credem că totul este o scorneală şi, privitor la succesul acestei operaţiuni de dezinformare a publicului, amintim că dezinformarea a fost adusă la culmi nebănuite de eficienţă în URSS încă de la începutul secolului XX. De fapt, ruşii au inventat dezinformarea în forma ei contemporană!

Să analizăm totuşi şi conţinutul ştirii. Iată câteva subiecte interesante de discuţie. Ştirea conţine o combinaţie de elemente care vor trezi interesul celor care au un minim de cunoştinţe privitor la subiecte esoterice precum profeţiile: referirea la „oracolul Shambalei”, referirea la cele trei zile de întuneric (profeţite de mai mulţi sfinţi; de asemenea, profeţite de Fecioara Maria în al treilea secret de la Fatima). Menţionarea unei mănăstiri tibetane trezeşte curiozitatea şi interesul publicului general. Pe de altă parte, există şi referiri cu iz ştiinţific, foarte precise. De fapt, aceasta este ceea ce frapează în primul şi în primul rând referitor la pretinsul „mesaj al călugărului tibetan către NASA”: pare că acesta le dă o lecţie de astrofizică, adică le explică celor de la NASA despre ce e vorba în sistemul nostru solar. Formularea pretinsului mesaj este cel puţin bizară.
Pentru cei care nu avem cunoştinţe de specialitate să analizăm corectitudinea (sau posibilitatea de a fi adevărate) afirmaţiilor referitoare la „zona zero a galacticii” – de altfel, putem paria că 99% din jurnaliştii care s-au grăbit să difuzeze ştirea n-au nici ei habar despre ce ar putea fi vorba – simplul bun-simţ în analizarea afirmaţiilor şi „recomandărilor” călugărului este suficient pentru a ne edifica privitor la veridiciatea mesajului.

Iată câteva exemple de afirmaţii caracterizate de o mare stupiditate: „Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.” Ce ar putea însemna aceasta? Să ne terminăm treburile pentru 2012 şi să nu mai începem altele? Şi de ce să ne plătim datoriile?! (unii cititori mai ironici vor putea sugera că cei care au elaborat acest mesaj dezinformator vor să convingă oamenii să-şi plătească datoriile la bănci). De ce să ne plătim datoriile, de ce sa ne luăm actele şi banii cash şi să plecăm în natură, dacă nimic nu va funcţiona şi probabil banii nu vor avea nicio valoare în acea perioadă? Este de-a dreptul hilar modul în care tot ceea ce trebuie să salvăm dintr-un posibil cataclism sunt „copiii şi banii cash”. Apropo de care, chiar trebuie să credem că un călugăr tibetan dintr-un colţ de lume, care trăieşte departe de civilizaţie şi de marile oraşe, s-a referit la banii cash?
Remarcăm în tot ce se spune amestecul de-a dreptul straniu de elemente din unele profeţii celebre (cum ar fi cele de la Fatima) cu altele ridicole, făcând ca toată combinaţia să fie de-a dreptul grotească şi incoerentă. Nu va fi curent electric pe întreg pământul şi totuşi suntem avertizaţi suplimentar că „legătura cu televiziunile se va întrerupe”! Trebuie ca toţi cei care locuim în oraşe, să plecăm la ţară până la primăvară, preferabil într-o casă unde este o sobă cu lemne şi având la noi alimente şi apă pentru câteva luni! Să închidem bine geamurile şi, deşi este întuneric total afară, să le acoperim bine de tot cu ceva întunecat! Toate aceste detalii ilogice şi stranii ne semnalează faptul că e vorba de o scorneală.

Ceea ce este însă cel mai straniu este faptul că un mesaj asemănător a circulat şi înainte de venirea anului 2000, când a existat aceeaşi panică a sfârşitului lumii. Nu ştim care a fost sursa acelui mesaj, atunci – dar ştim cu certitudine că se împărţea prin biserici, căci aşa am ajuns în posesia lui la momentul respectiv. Detaliile erau identice: banii cash, geamurile, focul de lemne (mai puţin explicaţia pseudo-ştiinţifică cu zona zero)... Care ar fi oare probabilitatea ca un călugăr tibetan să se exprime cu aceleaşi cuvinte, despre un alt „sfârşit al lumii”, 12 ani mai târziu?

Cât despre finalul apoteotic al ştirii: „Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei. Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii. “Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”, a concluzionat călugărul.” Deci, după ce am stat cu toţii la ţară câteva luni, omenirea va fi suficient de zdruncinată de aceste evenimente pentru ca toate problemele să dispară dintr-o dată, iar elitele mincinoase care ne conduc (şi care ne-am mira să fi stat la ţară la lumina lumânărilor câteva luni) vor renunţa la interesele lor meschine, egoiste şi criminale, şi la campania lor înverşunată împotriva spiritualităţii, permiţând „înflorirea învăţăturilor spirituale”. Greu de crezut.

Precizăm că avem convingerea că unele profeţii despre posibile cataclisme viitoare sunt cât se poate de autentice. De altfel, le-am prezentat pe site-ul nostru. Pe baza informaţiilor conţinute în cel de-al treilea secret de la Fatima şi a unor profeţii tibetane, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a decis declanşarea unui program planetar de acţiune pe baza unei tehnici de factură spirituală, astfel încât aceste cataclisme previzionate să nu se mai producă.

 Considerăm că ştirea difuzată în 30 octombrie nu este decât un fals şi se numără printre acţiunile deliberate de inducere a confuziei în rândul opiniei publice. Dacă sunteţi cu adevărat interesaţi de aceste aspecte, este mult mai important să acţionaţi sistematic în cadrul programului planetar NU Apocalipsa!, decât să cuplaţi la toate balivernele difuzate prin presă. De altfel, dacă privim prin contrast, este uluitor faptul că presa nu a spus nimic despre acest program lansat de profesorul român de yoga Gregorian Bivolaru, dar face atâta vâlvă despre „scrisoarea unui călugăr tibetan către NASA”!
Sursa: yogaesoteric.net

miercuri, 14 noiembrie 2012

"2081 - Toată lumea este egală", o parabolă pentru dictatura noii ordini mondiale

Niciun comentariu :

Realizat după povestirea "Harrison Bergeron" de Kurt Vonnegut, filmul "2081 - Toată lumea este egală" prezintă o societate distopică în care "mulţumită celui de-al 212-lea Amendament al Constituţiei" şi a "vigilenţei necontenite din partea Generalilor pentru Handicapuri ai Statelor Unite", în sfârşit, toată lumea este "egala". Cei puternici au montate pe corp greutăţi cu care abia se pot deplasa, cei frumoşi poartă măşti care să le ascundă frumuseţea, iar cei inteligenţi nişte căşti care le scurt-circuitează periodic creierul pentru a nu avea avantaje "nemeritate" faţă de ceilalţi. Vă lăsăm să descoperiţi singuri restul poveştii. 

Este acest gen de societate un posibil viitor? TU DECIZI.


duminică, 11 noiembrie 2012

Adevărul despre cazul MISA - Gregorian Bivolaru. Prima parte a interviului cu Generalul Dan Voinea, fost şef al secţiei parchetelor militare, despre securiştii din sistemul judiciar

Niciun comentariu :

Vă prezentăm prima parte a unui interviu Axa TV realizat de sociologul Mihaela Feraru cu fostul şef al Parchetelor Militare, General de Brigadă Dan Voinea, despre implicarea masivă a foştilor membri ai securităţii comuniste, acum ofiţeri SRI cu funcţii de conducere, în dosarele Parchetului General.

"Dosarul lui Gregorian Bivolaru a fost fabricat de procuratură la comanda securităţii comuniste. Este un caz bizar şi unic în justitia europeana." Acestea sunt afirmaţiile lui Dan Voinea, care în urma anchetei declanşate pentru a aduce lumina în acest dosar, a fost demis din funcţia pe care o deţinea. 

Recent doi dintre autorii abuzurilor din cazul Gregorian Bivolaru-MISA, procurorul George Balan şi comisarul Vlad Mihai, au început sa fie cercetaţi pentru practicile lor ilegale şi abuzive, împreună cu judecătoarea Georgeta Barbălată de la ICCJ-secţia penală şi procurorul Marcel Sâmpetru, fost procuror general adjunct al României, într-un caz în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi folosirea ilegala a unor informaţii clasificate.


Urmăriţi partea a doua a interviului.

joi, 8 noiembrie 2012

2012 - Mesajul ascuns

Niciun comentariu :

Pentru a activa subtitrarea apasati butonul "CC".
Citiţi şi:
Ne apropiem de Marea Translaţie?

joi, 1 noiembrie 2012

Manipularea mediatică în cazul MISA-Gregorian Bivolaru a atins cote extreme

Niciun comentariu :
Şcoala de yoga MISA semnalează modul disproporţionat şi incorect în care sunt difuzate ştirile privitoare la mediatizarea cazului MISA în Occident

Comunicat de presă 
 
Vă supunem atenţiei un articol recent care prezintă cazul MISA într-o lumină nouă (şi corectă) pe care sperăm să o regăsim cât mai curând şi în presa din România

Aducem în atenţia presei româneşti modul disproporţionat şi incorect în care se mediatizează selectiv ştirile despre Şcoala românească de yoga şi despre cazul MISA-Bivolaru. Astfel, toată presa vuieşte acum la publicarea unui articol care atacă, chipurile, fenomenul MISA în SUA, dar pe de altă parte, absolut nicio publicaţie nu a preluat, niciodată, diferitele articole favorabile MISA, sau care prezintă obiectiv cazul juridic MISA-Bivolaru. Deplângem, de asemenea, modul lipsit de profesionalism în care sunt preluate şi reluate la nesfârşit apelative de genul „porno yoga” sau „secta porno” când, în realitate, este vorba despre o şcoală de yoga tradiţională, iar invenţiile „porno” şi apelativul incorect şi nedrept de „sectă” le aparţin în exclusivitate calomniatorilor MISA. Semnalăm şi faptul că în SUA, cursurile de yoga organizate de instructori formaţi în cadrul Şcolii de yoga MISA se desfăşoară cu succes de ani de zile. Articolul în cauză este cu atât mai bizar cu cât nu este de actualitate şi probabil rolul său real este acela de a crea o campanie mediatică defavorabilă, care să se reflecte mai ales aici, în România, unde se desfăşoară procesul lui Gregorian Bivolaru. De asemenea, subliniem faptul că articolul despre care este vorba a apărut pe un blog - a vorbi despre "presa americană" care, chipurile, critică MISA, este o mare exagerare.

La polul opus, presa românească a refuzat să difuzeze studiul făcut de cel mai mare expert în domeniul sectelor la nivel european, Karl-Erik Nylund, care a concluzionat foarte limpede: „MISA NU ESTE O SECTĂ”!

Un alt exemplu elocvent: în luna iulie a anului curent, celebrul cotidian danez Politiken a publicat un articol care semnalează diferitele luări de poziţie la nivel european în ceea ce priveşte cazul Bivolaru, luări de poziţie pe care presa românească le-a trecut sub tăcere. Niciun ziar românesc, niciun post de televiziune nu a preluat aceste declaraţii, în felul lor incendiare, ale ziaristei daneze, Vibeke Sperling, al cărei prestigiu este incontestabil în jurnalismul socio-politic european: „În timpul întâlnirii de săptămâna trecută dintre liderul Comisiei Europene José Manuel Barroso şi premierul român Victor Ponta, cu privire la îngrijorările UE faţă de situaţia din România, s-a dezbătut de asemenea cazul MISA, din moment ce acest caz prezintă serioase violări ale drepturilor omului, într-o ţară membră a UE.” Sau, un alt citat: „Comisia Europeană a recomandat Guvernului României să respecte independenţa justiţiei, mai ales că numeroase instanţe inferioare l-au achitat pe Bivolaru.”

În acelaşi articol, se menţionează şi luările de poziţie a 30 de europarlamentari: „Membrul Parlamentului European Rita Borsellino, respectată activistă pentru drepturile omului şi luptător împotriva Mafiei, întreabă Comisia Europeană: „Care este estimarea despre realitatea libertăţii spirituale în România şi care sunt acţiunile realizate pentru a se asigura această libertate spirituală pentru practicanţii de yoga din România?”. Cel puţin 30 de eurodeputaţi s-au angrenat direct în acest caz, printre aceştia numărându-se şi daneza Margrethe Auken (SF).”

Citiţi articolul din Politiken integral aici:
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7200

Acest articol scris de o jurnalistă respectată, într-un cotidian european prestigios, nu a fost nici măcar menţionat de presa românească, deşi a fost publicat pe internet, inclusiv tradus în limba română. În schimb, presa românească se grăbeşte să preia integral, orice articol aberant publicat pe bloguri sau forumuri de internet, toate având aceeaşi sursă – calomniatoarea MISA, de tristă celebritate, care îşi spune singură „mahacutra” (pe numele său, Cecilia Tiz). Precizăm încă o dată, că această persoană nu a luat parte niciodată la niciun curs de yoga din România, ea nu a predat niciodată yoga în cadrul şcolii noastre de yoga (a fost doar „ajutoare” a soţului său, care preda, cu ani în urmă, yoga în Germania). Această persoană, care locuieşte în Germania şi care nu a participat şi nici nu a asistat la absolut niciun eveniment sau acţiune a şcolii româneşti de yoga de peste 10 ani, este din păcate, unanim considerată de presa din România ca o sursă de informaţii credibile pe subiectul MISA. În acest sens, vă aducem la cunoştinţă faptul că Cecilia Tiz a fost condamnată deja în instanţă pentru calomnierea şcolii de yoga din Germania exact prin genul de articole pe care le reia, la nesfârşit, presa românească. Vă anunţăm că vom pune la dispoziţia tuturor jurnaliştilor interesaţi, toate documentele necesare pentru a mediatiza din plin acest fapt incontestabil care anulează complet credibilitatea Ceciliei Tiz ca „sursă”, indiferent de câte ori se reiau şi se republică aberaţiile sale.


Aducem în atenţia jurnaliştilor români faptul că articolul pe care l-au preluat acum este doar o compilaţie a afirmaţiilor Ceciliei Tiz, deja publicate din plin, de presa autohtonă. În plus, autorul articolului respectiv, Stewart J. Lawrence scrie de ceva vreme articole împotriva yoga, în general, şi a milioanelor de practicanţi yoga din SUA. De remarcat că  autorul, care se descrie pe sine însuşi ca fiind  un evreu critic, cu sensibilităţi poetice, ce şi-a părăsit familia şi a „renunţat la lumea mică, murdară şi plictisitoare de gospodar burghez” pentru a se dedica scrisului, face şi comentarii vădit rasiste atunci când scrie despre cuvântul yoga care, citit invers, devine a-goy (termen peiorativ ce se referă la neevrei; uneori, cu conotaţia insultătoare de „animale”).

Biroul de Presă MISA
1 noiembrie 2012 

Bloggerul Stewart J. Lawrence consideră milioane de practicanţi yoga ca fiind diabolici

Bloggerul Stewart J. Lawrence face comentarii vădit rasiste atunci când scrie despre cuvântul yoga care, citit invers, devine a-goy (goy/goyim - termen folosit de evreii rasişti pentru a desemna neevrei; uneori, cu conotaţia insultătoare de „animale”)