"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , » ISIS - TARA Album

ISIS - TARA Album

Fomaţia ISIS a fost fondată de Hans Hvass and Mariah Claiere, doi muzicieni yoghini stabiliţi în Danemarca. Hans s-a născut în Swaziland şi a trăit mult timp în Hong Kong şi Franţa. Cu Mariah s-a întânit în anul 2000 la Conservatorul din Copenhaga. Mariah a trăit o perioadă a vieţii sale în India unde a studiat Tantra Yoga şi muzica clasică indiană înainte de a se întoarce în patria natală.

Hans şi Mariah se considera nişte pelegrini moderni. Ei au vizitat împreună locuri spirituale, magice din peste 40 de ţări ale lumii învăţând diverse tradiţii artistice, spirituale şi muzicale.


Principala sursă de inspiraţie a formaţiei ISIS sunt învăţăturile profesorului de yoga Gregorian Bivolaru din Romania. În Danemarca ISIS a primit ghidarea mentorului lor spiritual Advaita Stoian, expert pe calea Maha Vidya datorită vastei experiente dobândite în meditaţiile pe care le-a realizat timp de ani de zile cu Marile Puteri Cosmice.

Viziunea componenţilor formaţiei ISIS este aceea de a crea o muzică spirituală, puternică şi elevată, care descrie stări de conştiinţă ce pot fi experimentate de către cei care urmează calea Tantra Yoga. ISIS propune o paradigma muzicală nouă bazată pe legi armonice străvechi, principii universale şi ştiinţa rezonanţei oculte – astfel ajungând să influenţeze profund conştiinţa umană.

În cadrul Congresului International de Yoga 2012 de la Bucureşti formatia Isis a lansat un nou album dedicat Marii Puteri Cosmice a Compasiunii şi Graţiei Divine - Tara.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu