Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 3 ianuarie 2013

Nouă cutremure au lovit România, în primele trei zile ale lui 2013

Niciun comentariu :
Nouă cutremure au avut loc de la începutul anului la noi în ţară, iar două dintre ele s-au produs în această dimineaţă, în zona Transilvaniei, anunţă joi Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Primul seism, cu magnitudinea de 3,4 grade, s-a produs în jurul orei 3, la o adâncime de cinci kilometri.


Cel de-al doilea cutremur a avut loc la ora 03.07, tot în zona Transilvaniei, în apropierea oraşelor Topliţa, Gheorgheni, Vatra Dornei, Reghin şi Bălan. Miercuri dimineaţă, alte două seisme de intensitate mică au avut loc în ţară. De la începtul acestui an, INFP a anunţat nu mai puţin de nouă cutremure pe teritoriul României.

Reamintim ca si anul trecut in perioada revelionului au avut loc aproximativ 20 de cutremure în Vrancea şi în Câmpia Romană, cel mai puternic având magnitudinea de 4.4 grade pe scara Richter.

Ambele succesiuni de cutremure usoare care au redus tensiunile tectonice au coincis cu realizarea in cadrul scolii noastre de Yoga a celor doua serii de invocatii apel.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu