Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Secretele lui Nikola Tesla - film documentar

Niciun comentariu :
Bobina Tesla in functiune
Nicolaie Teslea era sarb de origine valaha, desi i se contesta vehement aceasta origine. Tatal sau, preot ortodox, se numea Milutin,  de la stravechiul „mile”, care la getii inchinatori la Soare insemna soldat. Mile – soldat era si grad de initiere la cavalerii capadochieni ai Fratiei lui Mitra.

Pe mama lui Nicolaie o chema Gica, Georgica! Nicolaie Tesla s-a nascut la 28 iunie, declarat pe 10 iulie, 1856, in „catunul Similian” (“catun” fiind chiar denumirea pentru sat folosita de valahi). Tatal lui Nicolaie se nascuse in catunul Raduc, si avea o sora pe nume Stanca.

Pe surorile lui Nicolaie le chema Angelina, Milica, Marica, iar pe frate, Dan. De cand era copil a fost fascinat de lumea stiintifica a lui Jules Verne. A urmat cursurile de inginerie de la Politehnica din Graz (1875-1881), apoi a lucrat la Budapesta, Paris, in cadrul Companiei Edison (1882), la Strasbourg (1884), dupa care a emigrat in SUA.

4 tesla curent altern 300x192 „Arhivele Fenomen”, documentar american despre secretele disparute ale lui Nicolaie Tesla
Tesla explica beneficiile curentului alternativ, blamat de Edison
Tesla i-a fascinat pe americani cu demonstratiile sale privind electricitate si l-a innebunit pe Thomas Edison, care voia sa demonstreze cat de periculos este curentul alternativ. Bancheri verosi au fost deopotriva tentati sa investeasca in inventiile lui Tesla si speriati de efectul acestora. JP Morgan, de exemplu, a investit 150.000 de dolari intr-un sistem mondial de radiodifuziune pe care Tesla a promis ca-l va construi. Insa, cand acesta a inceput construirea Turnului Wardenclyfe in cadrul proiectului de transmisie de electricitate wireless,  Morgan a facut tot posibilul sa-l impiedice din cauza impactului negativ asupra profiturilor elitei financiare.

2 nava 300x199 „Arhivele Fenomen”, documentar american despre secretele disparute ale lui Nicolaie Tesla
Tehnologie de razboi, bazata pe transmisia wireless inventata de Tesla
Dupa moartea sa, la 8 ianuarie 1943, agentii FBI i-au rascolit camera de la New Yorker Hotel si si-au insusit, cu imputernicire de la Biroul Proprietati Straine (desi era cetatean american), toate proiectele la care lucra, inclusiv cele din seiful hotelului. Departamentul de Razboi le-a trecut apoi la “top secret”. Ce au construit americanii pe baza proiectelor lui Tesla le-au adus miliarde de dolari si faima mondiala. In filmul BBC, “Maestrii ionosferei”, se arata ca Nicolaie Tesla a fost primul care a folosit ionosfera (acea parte a atmosferei incarcata cu ioni, importanta pentru transmisia undelor radio) in scop stiintific. Lui Nicolai Tesla, omenirea ii datoreaza primul sistem de comunicatie wireless, primii roboti, prima telecomanda, aparate de zbor cu decolare verticala si altele, secrete, urmarite de documentarul american „Secretele disparute ale lui Nicola Tesla”.


Sursa: enational

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu