Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 14 februarie 2013

Bilderberg cercetată în Italia pentru “activităţi criminale”!

Niciun comentariu :


În Italia dezvăluirile şi lupta împotriva oligarhiei satanice care vrea să domine lumea nu mai contenesc. Zilele trecute mass media italiană a vorbit deschis despre crimele şi manipularea grupării illuminati. Apoi Papa, care, după unii cercetători, ar fi capul vizibil al uneia dintre cele mai mari mafii din lume, şi-a dat demisia.

Mai nou organizaţia Bilderberg este cercetată pentru “activităţi criminale”. Această ancheta survine după ce în anul 2011 o altă investigaţie a avut loc după reuniunea Bilderberg din Elveţia. Atunci întâlnirea  s-a încheiat mai devreme decât era prevăzut iar invitaţii au spălat putina înainte să înceapă cercetările poliţiei cu privire la incidentul în care europarlamentarul italian Mario Borghezio a fost bătut de bodyguarzii bilderbergilor

Iată ştirea care relatează despre plângerea unui jurist italian :

Incendiar! Bilderbergii – cercetati in Italia pentru “activitati criminale”

monti medalion 192x300 Incendiar! Bilderbergii   cercetati in Italia pentru activitati criminale
Mario Monti (foto)
cercetatpentru
conflict de interese

Avocatul si politicianul italian Alfonso Luigi Marra a cerut Procuraturii din Roma  sa investigheze Grupul Bilderberg pentru „activitati criminale”.

In „speta” e vorba de aducerea la guvernare a tehnocratului Mario Monti, fapt care s-ar fi stabilit la intrunirea Grupului Bilderberg din Elvetia, in 2011.  Marra argumenteaza cererea prin faptul ca, in conformitate cu Articolul 18 din Constitutie, „se interzice societatilor secrete sa se interfereze in actiunile politice”.


Alfonso Luigi Marra 1 300x291 Incendiar! Bilderbergii   cercetati in Italia pentru activitati criminale
Luigi Marra
Asta era introducerea! Referitor la premierul Mario Monti, Marra a cerut procurorilor sa investigheze „conflictul de interese” in calitate de premier, el fiind si membru Bilderberg si om al lui Goldman Sachs si „daca exista legaturi intre unii politicieni, prezenti la reuniunea Bilderberg 2011 si numirea lui Monti in functia de premier al Italiei.”

Sursa: http://www.enational.ro/live/incendiar-bilderbergii-cercetati-in-italia-pentru-activitati-criminale-241621.html

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu