Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 24 martie 2013

Alte dovezi ale prezenţei extraterestre la Chelyabinsk

Niciun comentariu :
Meteoritul care a căzut în Rusia pe 15 februarie 2013 în zona oraşului Chelyabinsk a luat prin surprindere pe toată lumea. Nici ruşii, nici americanii nu au fost capabili să-l anticipeze şi cu atât mai puţin să prevină în vreun fel coliziunea sa cu Pământul. NASA, instituţia care pretinde a fi atotcunoscătoare şi care a ajuns să-şi dea cu părerea inclusiv în probleme legate de destinul umanităţii, s-a făcut de râs în faţa acesteia pentru că nu a fost capabilă să avertizeze public despre apropierea asteroidului. Mai mult, directorul NASA, Charles Bolden, a fost nevoit să-şi recunoască neputinţa declarând în faţa Congresului American că şi în cazul în care ar fi fost capabili să detecteze cu ceva timp înainte sosirea corpului ceresc, singura soluţie pentru ca omenirea să evite sau reducă efectele coliziunii ar fi fost rugăciunea colectivă.

Specialiştii estimează că explozia a avut forţa a 20 de bombe atomice similare celei de la Hiroshima, diferenţa fiind că meteoritul a explodat mult mai sus în atmosferă, în urma intervenţiei unui vehicul zburător neidentificat care l-a spart în mai multe fragmente. Locuitorii din regiunea Ural au observat de-a lungul a sute de kilometri roci strălucitoare ce s-au prăbuşit la sol. În Chelyabinsk şi în alte oraşe din regiune, unda de şoc a meteoritului a dus la prăbuşirea unui acoperiş, la spargerea a nenumărate ferestre şi la activarea alarmelor automobilelor. De asemenea, locuitorii au relatat că solul s-a mişcat.


Pe 15 februarie toată planeta era cu sufletul la gură datorită asteroidului "2012 DA14" mare cât un stadion de fotbal, care urma să treacă printre sateliţii artificiali la cea mai mică distanţă faţă de Terra înregistrată vreodată de când se realizează monitorizarea spaţiului cosmic. Pentru a linişti publicul, NASA a dat asigurări că acesta nu constituie niciun pericol şi chiar a creat un eveniment mediatic prin transmisia în direct a tranzitului asteroidului prin apropierea planetei. Datorită acestei campanii ştirea despre asteroidul din Rusia a avut un imens impact psihologic asupra publicului care urmărea evenimentul inedit şi potenţial ameninţător.

Din fericire planeta noastră este vegheată şi de către entităţi extraterestre cu capacităţi tehnice şi paranormale de intervenţie mult mai mari decât cele ale umanităţii. Regiunea Chelyabinsk este renumită de ceva vreme ca fiind cea mai poluată zonă de pe pământ din cauza radiaţiilor provocate de accidentele de la centrala nucleară Mayak, iar prezenţa extraterestră aici este din ce în ce mai vizibilă la fel ca şi în alte zone în care există obiective nucleare. Urmăriţi mai jos două emisiuni ale unei televiziuni mexicane în care sunt prezentate mai multe apariţii OZN din regiunea Chelyabinsk înregistrate anterior evenimentului, în cursul anului 2012.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu