Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 18 martie 2013

Sfarsitul Euro? Liderii de la Bruxelles fura banii deponentilor in banci din Cipru

Niciun comentariu :
Adio democratie in Europa, adio legi si constitutii, adio proprietatii private, adio drepturilor omului.  Dupa ce au incalcat mai toate regulile pietei si au dat drumul fara limita la tiparnita de euro acum liderii europeni isi arata adevarata fata bagand mana in buzunarul deponentilor din Cipru, furandu-le banii din conturi. Aceasta decizie "poate insemna chiar sfarsitul zonei euro", considera Lars Seier Christensen, presedintele executiv al Saxo Bank. "Acesta este socialism in stare pura - tot nu-mi vine sa cred că s-a intamplat cu adevarat" a mai declarat acesta.

Precedent periculos! Cipru dijmuieste economiile populatiei!
Autoritatile cipriote au fost obligate de liderii de la Bruxelles sa impuna suprataxarea depozitelor bancare ale populatiei cu aproape 10%. Deutsche Bank avertizeaza : doar Iisus mai salveaza zona euro!

Ceea ce parea sa fie o negociere intre autoritatile de la Bruxelles si cele din Cipru s-a finalizat cu ceea ce liderii UE stabilisera deja. Potrivit presedintelui cipriot Nicos Anastasiades, Banca Centrala Europeana (BCE) a recurs la santaj, avertizand ca, daca autoritatile de la Nicosia nu accepta conditiile impuse de UE, finantarea bancii Laiki va fi retrasa. Aceasta masura ar fi echivalat cu inchiderea celei mai importante banci a Ciprului si, implicit, prabusirea sistemului bancar cipriot.

Cetatenii, storsi de bani
Dictatul UE obliga Cipru sa fure cu acte in regula 6,75% din depozitele bancare mai mici sau egale cu 100.000 de euro, respectiv 9,9% din economiile care depasesc 100.000 de euro. Sumele respective au fost deja blocate si vor fi transferate catre bugetul statului si vor insuma 5,8 miliarde de euro, iar deponentii vor primi– nu se stie cand – actiuni la banci. Pentru aceasta jecmaneala, Cipru va primi in schimb zece miliarde de euro din vistieria UE. Comisarul european Olli Rehn s-a grabit sa calmeze spiritele, precizand ca masura se va aplica doar in Cipru, insa multi analisti cred ca decizia va crea un precedent periculos ce va putea fi aplicat in orice stat membru UE.

Avertisment de la Deutsche Bank
Directorul de strategii FX al Deutsche Bank, Bilal Hafeez, a avertizat recent ca zona euro mai poate fi salvata doar de Iisus. Bilal sustine ca, in conditiile in care Germania si Franta, intemeietorii UE, incalca regulile elementare (deficit fiscal sub 3% si indatorare sub 60% din PIB) obligatorii pentru orice membru al Uniunii, este jenant sa li se ceara tarilor cu probleme sa respecte acele reguli. „Doar Iisus mai poate salva zona euro”, a avertizat, sumbru, directorul Deutsche Bank.
Sursa: enational

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu