Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 23 aprilie 2013

Deputaţii confirmă: Comunismul n-a murit în România!

Un comentariu :
La 23 de ani de la revoluţie parlamentarii români confirmă şi prin vot că România rămâne un stat comunist în care nici măcar de formă nu trebuie sa fie reamintite sau făcute cunoscute noilor generaţii crimele securiştilor şi activiştilor comunişti, spălarea creierelor românilor de către regimul dictatorial sau numele celor care au condus România comunistă şi care ne mai conduc şi astăzi.

Deputaţii nu au vrut înfiinţarea unui Muzeu al Comunismului în Bucureşti 
Plenul Camerei Deputaţilor a respins, marţi, un proiect de lege privind înfiinţarea unui Muzeu al Comunismului în Bucureşti, cu 236 de voturi „împotrivă“ şi 43 „pentru“. 
„Este inadmisibil ca astăzi, în anul 2013, Parlamentul României să respingă înfiinţarea unui muzeu al dictaturii comuniste în Bucureşti. Suntem singura capitală din estul Europei care nu are un asemenea muzeu“, a declarat deputatul PDL Eugen Tomac. 

Initiativa legislativă trecuse în mai 2012 de Senat prin adoptare tacită, desi primise aviz negativ din partea Guvernului Ungureanu, în funcţie la data depunerii proiectului, dar şi din partea comisiilor de specialitate din Senat. În avizul negativ al Guvernului Ungureanu se arăta că există deja un Institut de Investigare al Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), şi că nu sunt indicate sursele de finanţare. 

Proiectul a fost propus în 2012 de patru parlamentari (PDL, independenţi şi minorităţi) şi prevedea înfiinţarea unui muzeu al comunismului, subordonat Ministerului Culturii, într-o clădire pusă la dispoziţie de guvern pe raza municipiului Bucureşti.
Sursa: adevarul.ro

PNL și PSD au votat împotriva înființării Muzeului Comunismului
Cu o majoritate zdrobitoare, Camera Deputaților a respins înființarea unui muzeu al comunismului, în București. Singurul grup care a susținut acest proiect de lege - inițiat în legislatura 2008-2012 de către patru parlamentari de la PDL, independenți și minorități - a fost cel al PDL.

Potrivit listei de vot electronic, doar un liberal - Radu Surugiu - și un deputat PSD - Anghel Stanciu - au susținut proiectul. Inițiativa a fost depusă în 2011 și prevedea înființarea unui muzeu al comunismului, subordonat Ministerului Culturii, într-o clădire pusă la dispoziție de guvern în București. Și PP-DD, PC și UDMR s-au opus proiectului.

Una din recomandările raportului comisiei prezidențiale pentru analiza dictaturii comuniste prevedea înființarea unui astfel de muzeu, prin cooperarea mai multor instituții precum CNSAS, IICCMER sau AFDPR. Totuși, guvernul Ungureanu a avizat negativ proiectul, arătând că nu este indicată resursa bugetară. Comisia de cultură a Camerei Deputaților a adoptat în unanimitate raportul de respingere a legii, apreciind că un astfel de muzeu s-ar suprapune activității IICMER.
Sursa: evz.ro

Sursa imagini:comunismulinromania.ro

Un comentariu :

  1. Frati romani pana ni se va da si noua dreptul adevarat de a ne exprima ceeace gandim, cititi si ascultatii pe richard wrumbrand, petre tutea si multi altii ca ei povestiti copiilor vostri si nepotilor prin ce au trecut inaintasi lor. Sa nu ne lasam pana ce adevarul se va da pe fata din plin. Pacat ca tara pierde o sumedenie de oameni buni si capabili care sunt nevoiti sa plece printre straini daca tara nu are grija de ei. Ce se va intampla cu viitorul nostru cand multi specialisti in mai multe domenii parasesc tara??????

    RăspundețiȘtergere