Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 12 aprilie 2013

Gregorian Bivolaru aşteaptă audierea în Suedia

Niciun comentariu :
Un nou termen în dosarul de la (În)alta Curte de Casaţie şi (in)Justiţie, înscenat lui Gregorian Bivolaru şi un nou miting de protest pe care mass media le-a ignorat cu desăvârşire. De ce această tăcere? Oare jurnaliştii ştiu că jocurile sunt deja "făcute" în acest proces şi nici măcar nu se mai obosesc să înfluenţeze balanţa, aşa cum au făcut până acum prin campania mincinoasă şi murdară condusă din umbra împotriva MISA şi în special a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru? Preluam textul ştirii de pe siteul MISA TV unde puteţi viziona şi ştirea video pe această temă:


Joi, 11 aprilie 2013 a avut loc un nou termen în dosarul lui Gregorian Bivolaru, cu numărul 405/85/2005, aflat pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Acest dosar este soluţionat de notoriul „Complet negru”: judecatorii Ionuţ Matei, Ioana Bogdan şi Cristina Rotaru. Cei trei şi-au dobândit o aură inchizitorială prin condamnările cu închisoarea pe care le-au aplicat, de cele mai multe ori unor persoane publice, din diverse grupuri de interese.

Să fie oare o „întâmplare” faptul că dosarul lui Gregorian Bivolaru a „nimerit” tocmai în ograda lor, atunci când au fost casate (tot de dumnealor) hotărârile de achitare date de Tribunalul Sibiu şi Curtea de Apel Alba Iulia?

În şedinţa din 11 aprilie, au fost citaţi câţiva martori ai acuzarii, dintre care unii cu identitate protejata. Nu s-au prezentat. Avocaţii apărării nu se opun audierii lor, dar doresc, pentru egalitate de tratament, ca identitatea acestora să fie dezvăluită.

Prin modul cum sunt efectuate audierile, judecatorii continuă să fie foarte discreţionari. Se zbat din răsputeri să aducă din toate colţurile lumii martori ai acuzării care ar urma să dea declaraţii, majoritatea pe fapte deja prescrise!

Dar când avocaţii apărării fac cereri de reaudieri de martori, şi solicitări ca martorii apărării să vină să se confrunte cu declaraţiile mincinoase ale celor audiaţi părtinitor, instanţa refuză! Şi tot ea declară, aşa cum a făcut-o pe 11 aprilie că, la final, va alege din tot ce s-a declarat ceea ce va considera de cuviinţă.

Aceeaşi atitudine confuză şi nedreaptă o au şi faţă de inculpata Farcaşi Maria Mirona, căci au refuzat sistematic să se pronunţe asupra cererii acesteia de încetare a procesului penal, faptele cu privire la ea fiind prescrise încă din anul 2011.

De ce o ţin „agăţată” pe Mirona? Pentru că, dacă ar da o hotărâre judecătorească în ceea ce o priveşte – aşa cum ar fi corect – ar însemna implicit să constate că şi cele 3 acuzaţii ale lui Gregorian Bivolaru s-au prescris. Este mai mult decât evident că domnii judecători nu sunt „interesaţi” să intre pe această pistă a legalităţii.

În ceea ce priveşte cererea de audiere a lui Gregorian Bivolaru prin comisie rogatorie în Suedia, avocatul domniei sale, Tiberiu Bărbăcioru declară că autorităţile suedeze încă nu s-au pronunţat. Instanţa din România nu poate controla această procedură, ci doar să aştepte cu o atitudine decentă răspunsul părţii suedeze, pe care ea însăşi l-a solicitat.

În paralel cu procesul a avut loc un miting de protest realizat de membri şi simpatizanţi ai şcolii de yoga MISA. Circa 30 de persoane au aşteptat în tăcere rezultatul procesului pe trotuarul din faţa ICCJ. Datorită spaţiului mic, acesta este numărul maxim de manifestanţi care a fost aprobat de Primăria Capitalei.

Cum vor decurge lucrurile în continuare? Vom afla la următorul termen în acest dosar, care va avea loc pe 9 mai 2013.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu