"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , » Cat de aproape suntem de un contact cu civilizatiile extraterestre la nivelul intregii omeniri?

Cat de aproape suntem de un contact cu civilizatiile extraterestre la nivelul intregii omeniri?


sursa foto
Ziua în care se va anunța oficial că nu suntem singuri în univers, va fi ziua care va schimba definitiv această planetă. Întreaga istorie a planetei va fi revizuită, reconsiderată. Foarte probabil structurile administrative guvernamentale și cele religioase se vor nărui. Încercând să preîntâmpine pierderea puterii ce ar rezulta în urma unui astfel de eveniment Vaticanul a început să recunoască în urmă cu câţiva ani posibilitatea ca Dumnezeu să fi creat şi alte fiinţe în Univers. 

Statisticile arată că din ce în ce mai mulţi oameni sunt convinşi de posibilitatea existenţei unor fiinţelor extraterestre în Univers. Apariţiile publice sau înregistrate ale unor OZN-uri au o frecvenţă mai mare ca oricând în istoria modernă. Este însă omenirea pregatită de un contact la nivel global? Sunt "conducatorii din umbra" ai planetei şi autorităţile statelor pregatite să renunţe la "atotputernicia" lor asupra omenirii şi popoarelor?

Oricine doreşte să întâlnească un extraterestru. Dar va trebui s-o facem treptat. Va trebui să învăţăm să mergem, înainte de a învăţa să alergăm. Evoluţiile recente de pe Terra arată că aceasta este direcţia către care ne îndreptăm în ciuda piedicilor, diversiunilor şi haosului programat care este creat de către cei care doresc menţinerea actualului status quo.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu