Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 12 iunie 2013

Culmea (in)justiţiei supreme in Romania: Judecatorii de la ICCJ ii anuleaza lui Gregorian Bivolaru cele 2 verdicte de nevinovat pentru a-i da ocazia să se apere, iar apoi aceiasi judecatorii anuleaza audierea sa în Suedia pe motiv ca suedezii sunt neserioşi

2 comentarii :

Justiţia românescă se dovedeşte încă o dată "originală". Printr-o decizie care adaugă la procesul lui Gregorian Bivolaru încă un exemplu antologic de prostie şi reavoinţă juridică, ce va fi probabil studiat şi de care se va râde copios pe băncile facultăţilor de drept, judecătorii din aşa zisul "complet negru" de la aşa zisa cea mai înaltă (şi mai coruptă) instanţă a României, au mai atins un record al absurdităţii. Judecatorii Ionut Matei, Cristina Rotaru şi Ioana Bogdan au anulat anul trecut 2 verdicte de nevinovat date de instanţele din Sibiu şi Alba Iulia în cazul lui Gregorian Bivolaru, singura motivaţie, sarcastica, a casării celor 2 sentinţe, fiind că astfel îi oferă ocazia să se apere.

După acestă casare şi retinere a dosarului pentru rejudecare tot la ÎCCJ (şi nu cu trimiterea lui înapoi la tribunal, aşa cum ar fi fost normal) ghici cui îi repartizeaza "aleator" calculatorul dosarul lui Gregorian Bivolaru? Evident aceluiaşi "complet negru" format din judecatorii Ionut Matei, Cristina Rotaru şi Ioana Bogdan. Să mai amintim de scandalul despre coruptia repartizarii aleatoare care realmente a zguduit justiţia românească în ultimele luni?

A urmat rejudecarea procesului, plină de abuzuri aşa cum am mai relatat şi aici şi au relatat şi yogaesoteric.net şi MISA TV. După ce în urmă cu câteva săptămâni păreau hotărâţi să-i dea dreptul lui Gregorian Bivolaru să fie audiat şi de la distanţă, prin comsie rogatorie, în condiţiile în care este azilant politic în Suedia şi în care venirea sa în România ar însemna să-şi pună în pericol viaţa şi integritatea iată că vine saptămâna trecută o decizie care spune totul despre logica şi inteligenţa judecatorilor Ionut Matei, Cristina Rotaru şi Ioana Bogdan. Sub pretextul că procedura suedeză durează prea mult aceştia au renunţat la audierea prin comisie rogatorie a lui Gregorian Bivolaru (repetăm, după ce iniţial aceiaşi judecatori au pretins că vor să îi acorde dreptul la apărare, anulând două verdicte de nevinovat). Urmează verdictul. Ghiciţi care va fi acesta?

Între timp linşajul mediatic continua. Acest "tribunal al poporului" care a redevenit mass media contemporană îşi face treaba găsind tot felul de subiecte care să creeze în ochii publicului o aparenţă de vinovăţie a lui Gregorian Bivolaru.


Nici o ilegalitate şi nici un abuz nu este prea mic atunci cînd este vorba de Gregorian Bivolaru iar eforturile disperate ale sforarilor care le coordoneaza nu vor reuşi decât să facă din profesorul de yoga un mare erou contemporan, care a rezistat timp de mai bine de  40 de ani la persecuţiile regimurilor obtuze, atee şi antispirituale.


2 comentarii :

  1. abuzuri ionut matei13 iunie 2013 la 18:38

    abuzuri ionut matei
    https://www.wetransfer.com/downloads/e455624371423beb16ad6bf4925c6f1120130613152358/e7edd002fa04c98b91943be6eff3253120130613152358/b511d6

    RăspundețiȘtergere