Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 19 iunie 2013

Descoperire scandaloasa. Mesaje subliminale intr-o emisiune tv care ataca filiala MISA din Danemarca

Niciun comentariu :

Criza creata la nivel global de dezvaluirile fostului angajat CIA Edward Snowden, care plin de curaj s-a ridicat impotriva dictaturii globale pentru propriile sale principii, a facut ca multi dintre cei mai sceptici oameni sa realizeze faptul ca teoria conspiratiei nu este doar o teorie, ci o conspiratie dovedita, palpabila, in plina desfasurare. In curand nimeni nu se va mai indoi de existenta unor planuri oculte de control si manipulare a lumii si atunci prin actiuni comune ele vor putea fi contracarate eficient. Odata cu raspandirea informatiilor au inceput insa si atacurile mediatice si politice la adresa autorului lor. Desfiintarea mediatica sau chiar fizica a celor care prezinta adevarul despre noua ordine mondiala este o practica curenta.

Anterior acestor dezvaluiri au fost demarate campanii mediatice impotriva MISA in cateva tari europene, executate dupa acelasi scenariu binecunoscut si in Romania, pentru a influenta justitia si opinia publica europeana inaintea verdictului din procesul lui Gregorian Bivolaru. In cadrul acestei campanii a aparut o poveste care spune multe despre intentiile si metodele malefice care sunt folosite de mass media in campania impotriva spiritualitatii autentice si a celor care dezvaluie adevarul despre conspiratia mondiala oculta de mai bine de 20 de ani.

Iata faptele: in a doua parte a unei emisiuni daneze despre Natha Yogacenter, exista o serie de 16 imagini care se succed rapid timp de 1,5 secunde. Ele apar atunci când Karsten Fischer unul dintre cei care s-au intors impotriva fostilor colegi yoghini ii spune realizatorului Bubber: "Daca poti sustine NATHA, atunci pe cine nu ai putea sustine ..?" Secventa de imagini care se succed intr-un interval atat de scurt de timp, face ca mintea constienta sa nu le perceapa, ele intrand practic in categoria mesajelor subliminale (care sunt percepute doar de catre subconstient). Acestea sunt interzise la mai toate televiziunile din lume, inclusiv in Romania (desi continua sa fie folosite intens). De ce oare o emisiune care declara ca vrea sa prezinte adevarul incearca sa utilizeze mesaje subliminale? Socul acestei dezvaluiri este si mai mare atunci cand vom vedem semnificatia acestor imagini: ele sunt simboluri, logo-uri care reprezintă unele dintre organizatiile considerate cele mai periculoase din lumea contemporana.

Organizatia Seminarul Adevarului a investigat aceasta poveste senzationala si a adus-o in atentia mass-media care a si preluat-o, jurnalistul danez Lasse Lindquist publicand articolul: "TV2 incearca sa conecteze scoala de yoga cu organizatiile teroriste".


Imaginile care se succed rapid timp aproximativ o secunda sunt preponderent logo-uri ale unor bande de huligani scoase in afara legii, ale unor organizatii rasiste, ale fundamentalistilor religiosi si gruparilor teroriste, precum Hizbut Tahrir (organizatie politica pan-islamica acuzata de raspindire a violentei, ura si anti-semitism), Al Qaeda (organizatie terorista militanta), English Defense League (miscare de extrema drepta acuzata de a fi islamofoba), Hamas (Miscarea de Rezistența Islamica), Ku Klux Klan, Hells Angels (club de motociclisti si sindicat al crimei organizate), Red Army Faction (grup terorist militant de stanga), Neonazisti (Ordinul Jarls de Baelder - societate neopagana britanica asociata cu satanismul), Scientology (descrisa in mass-media ca o grupare controversata), talibanii (miscare politica islamica fundamentalista in Afganistan), Bandidos (banda de haiduci motociclisti si sindicat al crimei organizate), PCP (Partido comunista Portugues - mare partid de stanga in Portugalia acuzat de deturnări de fonduri), Weather Underground (organzatie americana de extrema stanga asociata cu bombardamente si revolte) si Societatea Teozofică.




"Acest lucru este inacceptabil", spune Joachim Porslund investigator in acest caz si tododata cursant NATHA si ziarist. "A fost folosita tehnica subliminala "clasica", in care o imagine o mascheaza pe urmatoarea, astfel incat nu este posibil sa le percepi constient. Singurul lucru pe care il vezi este doar o adunatura de simboluri si semnul de intrebare la final. Este o chestiune de etica jurnalistica, dupa cum o vad. Este acceptabil să faci astfel de lucruri? Nu cred", spune Joachim Porslund.

El considera ca televiziunea TV2 ar trebui sa joace deschis cu cartile pe masa, in cazul in care doreste sa se faca o astfel de comparatie. "Dacă ei incearca sa echiveze aceasta scoala de yoga cu aceste miscari, de ce nu o fac in mod deschis? Nu se mentioneaza nicaieri faptul ca scoala de yoga este comparata cu Al-Qaeda sau Armata Rosie-Factiunea germana. Nu exista nimeni de la scoala de yoga care sa fi pus bombe sau sa fi batut oameni. Este vorba despre un nivel complet diferit de criticism", mai spune Joachim Porslund.

(Spre deosebire de Occident in Romania anumiti lachei mass media ai unor interese murdare nu ezita sa compare in mod deschis MISA cu o organizatie extremista, care trimite amenintari anonime si care ar trebui scosa in afara legii. Urmariti Yoghinii MISA blog in zilele urmatoare pentru a citi dezvaluiri senzationale pe aceasta tema)

Daca partea juridica a acestei povesti mai ramane de clarificat, partea morală este clara. Incercarea de a strecura o asemanare intre Natha Yogacenter (filiala MISA din Danemarca) si aceste organizatii este cu siguranta un gest imoral de manipulare care descalifica intreaga emisiune si realizatorii ei. Folosirea mesajelor subliminale dovedeste intentia de a insela privitorul care in acest caz este intr-un mod arogant considerat ca nedemn pentru a primi in mod constient astfel de idei.

Pana la urma cine plateste pentru aceste "cascadorii" mediatice? De ce au apelat producatorii emisiunii la mesaje sublimnale? Atat Compania Eyeworks Productions cat si editorul s-au prevalat de existenta unei investigatii in desfasurare (Natha Yoga Center a facut o plangere) pentru a se eschiva de la declaratii referitoare la aceste invinuiri extrem de grave.

Mesajele subliminale reprezinta stimuli de diverse forme (vizuali ori auditivi) care nu sunt perceputi in mod constient de catre un individ. Aceste mesaje, pentru a-si merita numele, trebuie sa dureze o perioada scurta ori sa fie astfel transmise incat creierul sa nu le poata inregistra constient. Altfel spus, este vorba de o informatie care ajunge la creier, dar individul nu devine conştient de ea.

Suntem bombardaţi cu astfel de informaţii în mod curent. Problema care ne interesează este dacă în situaţia în care cineva decide să ne transmită astfel de informaţii urmărind anumite scopuri, aceste mesaje ne influenţează în vreun fel deciziile.

Sugestiile subliminale pot fi folosite atat in directii pozitive, pentru a trata anumite afectiuni sau pentru a induce stari benefice, cat si negative. De regula sunt folosite la modul negativ de catre conducatorii oculti ai lumii, sevicii secrete, politicieni si publicitari pentru a influenta optiunile maselor.

Nu numai in Danemarca au fost folosite tehnici subliminale pentru a propaga mesaje impotriva yoghinilor. Si in Romania foarte multe productii ale televizunilor, in special stirile si promo-urile, contin de foarte multe ori flash-uri, imagini care se succed rapid, inregistrari audio redate invers sau texte care sunt la limita perceptiei constiente. Un astfel de exemplu a fost prezentat in articolul: Freaky Hour sau Happy Hour? Pro Tv foloseşte într-o emisiune anti-MISA subliminale sataniste dintr-un ritual masonic. Sugeram tuturor cititorilor nostri ca in limita posibilitatilor si aici in Romania sa identificam si sa oferim publicului astfel de exemple care de cativa ani sunt intezise in mod explicit prin legea audiovizualului.

Sursa informatiei: Mihai Stoian blog

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu