Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 1 iunie 2013

Extratereştrii sunt deja printre noi – a fost recunoscut oficial!

Niciun comentariu :
În cadrul evenimentului public „Zilele Dezvăluirii”, desfăşurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013, fostul ministru al apărării din Canada mărturiseşte că există cel puţin doi extratereştri care lucrează în prezent cu guvernul american în cadrul unui proiect ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre.


Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada, face dezvăluiri directe şi tranşante, în cadrul unei audieri oficiale: există mai multe specii de extratereştri care au vizitat şi continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el îi aminteşte pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade şi cei din Andromeda. Această audiere oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realităţii extratereştrilor.

Alte subiecte aduse în discuţie în cadrul acestei audieri oficiale care a durat 25 de minute: complexul militar-industrial, împreună cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe, care formează aşa-numita Cabala. Hellyer aminteşte şi de aşa-zisele guverne din umbră, de elita conducătoare, de Rockefeller şi de clanul Bush.

El afirmă că există doi extratereştri de tipul „albi şi înalţi” care trăiesc în prezent într-o bază secretă care aparţine Forţelor Aeriene ale SUA. Informaţiile i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum a ajuns să îi întâlnească, să stabilească o relaţie de încredere cu cei doi extratereştri care se aflau la baza din Nevada, şi care în prezent lucrează împreună cu oficiali americani în cadrul unui program secret prin care SUA are acces la tehnologie extraterestră.

Paul Hellyer recunoaşte public în cadrul acestei audieri oficiale că scopul lui este acela de a se începe imediat dezvăluirea completă a adevărului despre existenţa extratereştrilor. „Aşa cum copiii reuşesc să supravieţuiască adevărului că Moş Crăciun nu există, la fel cetăţenii plătitori de taxe sunt capabili să accepte realitatea extinsă a existenţei extratereştrilor pe planeta noastră”, completează el ca argument în favoarea dezvăluirii imediate a adevărului.

Faptul că există civilizaţii extraterestre mult mai avansate decât noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supravieţuirea umanităţii”.

Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea să renunţe la industria petrolieră şi să înceapă folosirea energiei curate, regenerabile şi gratuite. Deşi acest deziderat este capital, actualii conducători nu doresc să schimbe nimic, fiind perfect mulţumiţi cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilărească şi care nu serveşte adevăratei evoluţii a umanităţii.

Congresul SUA este parţial responsabil pentru această situaţie dezastruoasă în care ne aflăm. Tehnologia pentru energia gratuită EXISTĂ deja, dar este ţinută secretă de către Cabala”, adăugă Hellyer.

Rockefeller recunoaşte că scopul acestei «elite» conducătoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, şi care nu dă socoteală nimănui”, completează Hellyer. Este exact ceea ce se ascunde în spatele denumirii de Noua Ordine Mondială. „Conform domnului Rockefeller, acest plan se află deja în fazele sale avansate”.

Paul Hellyer aminteşte că au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evoluţia umanităţii, dar de fiecare dată aceste ocazii au fost irosite fiind „deturnate” de interesele Cabalei.

În timp ce membrii comisiei care prezidau evenimentul public se mulţumeau, la început să zâmbească batjocoritor, pentru ca mai apoi să se încrunte şi să devină neliniştiţi, au existat câteva persoane în sală care au avut curajul să-l aplaude de fiecare dată când Hellyer declara public adevărul.

Audierea publică a avut loc la data de 3 mai 2013, în cadrul zilelor Publice pentru Dezvăluiri „UFO Citizen Hearings on Disclosures” care s-au desfăşurat în perioada 29 aprilie – 3 mai 2013.

Vă oferim o scurtă secvenţă care conţine audierea oficială a lui Hellyer:


Precizare: O clarificare în acest articol în care apare o referire la „cabale” secrete, pentru a nu crea confuzie. Este vorba de o traducere care lăsa de dorit a cuvântului „cabal” care în romană a ajuns „cabala” şi se poate asocia în mod total eronat cu „Cabala” sau „Kabbalah”, care se referă la înţelepciunea Cabala, esenţa spiritualităţii.

Citiţi şi: 
Rusia îl somează pe Obama: Spune Lumii despre existența extratereștrilor sau o vom face noi!
Bază extraterestră pe Lună, fotografiată în detaliu și alte dovezi clare ale unor OZN-uri prezentate de NASA  
29 mai 2013

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu