Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 17 iunie 2013

O reactie inteligenta, de bun simt, dar din pacate singulara la circul condamnarii lui Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :
Mai exista bun simt in Romania. Mai jos aveti o opinie, din pacate singulara, care spune altceva decat mass-media copy-paste arata in zilele acestea. Nu il cunosc pe autor, dar il felicit pentru gandirea logica pe care a reusit sa si-o pastreze in aceasta lume bolnava in care traim.

Inainte sa cititi articolul trebuie sa mai spun ca dupa sirul de abuzuri din judecarea lui Gregorian Bivolaru ma asteptam la un verdict nedrept dar macar de ochii lumii foarte bine argumentat juridic. Sunt realmente socat de metoda si circul prin care calaii sai l-au condamnat. Sentinta grabita si exagerat de dura lasa multe semne de intrebare. Singura ei justificare (pentru ca presupusa victima a negat chiar de a doua zi declaratiile luate la parchet cu forta, in lipsa avocatului sau a unui parinte, desi mai avea cateva luni pana la majorat) a fost o presupusa amenintare la adresa judecatorului care in mod normal trebuia mai intai investigata si dovedita si abia apoi mediatizata. 

Degeaba sustin judecatorii ca au judecat pe probe si ca nu s-au lasat influentati de amenintare. Ei s-au lasat influentati exact in directia in care s-a dorit de catre autorii scrisorii si imi este greu sa cred ca niste judecatori de instanta suprema ar fi atat de naivi incat sa fi fost pacaliti si sa nu-si fi dat seama de acest lucru. Imi este greu sa cred ca nu s-au inteles cu cei interesati sa creeze toata aceasta mascarada care sa "justifice" condamnarea, sa acopere invalidarea toptanului de capete de acuzare atat de vehiculate in presa, tonele de abuzuri facute pe parcursul cercetarii si judecarii, precum si dosarele de coruptie de la parchet ale judecatorilor (dezvaluite in  Lumea justitiei in chiar saptamana verdictului). Aceasta mascarada judiciaro-securisto-mediatica a aratat disperarea unora in a-l condamna cu orice pret pe mentorul MISA si ea va conta foarte mult in viitorul mers juridic al cazului.

Gata, după “premier” si “guru” a fost condamnat! Comparativ cu Adrian Nastase, arhrivalul sau spiritual, nu politic, Gregorian (Grieg) Bivolaru nu reprezintă in nici un fel – momentan – un punct pivotant al istoriei naționale. Insa cei doi, dusmani desavarsiti in anumite medii, au fost judecati cam in același timp, cam de aceiasi oameni, dar in cazul lui Nastase clementa a triumfat, in timp ce in cazul lui Bivolaru s-a făcut un exemplu din el. Cei doi ani ai lui Nastase parca au fost smulsi in sentinta – intr-un dosar cu condamnari succesive, cu recurs al apararii si in care prejudiciul nu s-a recuperat in totalitate (nu?) – dar cei șase ai lui Bivolaru pare-se au fost dați ca pe o pomana – într-un dosar cu trei achitari succesive, cu recurs al acuzarii si in care nici o parte vatamata nu si-a mai susținut declarațiile.

Oricum ar fi, intre examinari de vibratoare si bilute anale, ca probe importante si atat de mediatizate de cred ca si ultima mamaie știe acum ce e ăla “dildo”, in asemenea context, cel mai penibil “personaj” este acest judecător Ionut Matei. Nu pentru judecata sa. Nu am cum sa îl contrazic, el e magistrat eu nu. Dar, oare cine crede ca “schema” cu scrisoarea a fost gestionata normal si corect? Ori cei de la MISA sunt in mod obiectiv retardati semnandu-se … “Anonimii MISA”, (nota yoghinii misa: in realitate a fost semnata "noi cei indignati" probabil pentru mai multa "veridicitate") ori scrisoarea e o facătura a celor ce doreau sa ii plătească gurului polita veche, ori judele mentionat omite ceva. Mă întreb, e normal ca domnul Ionut Matei sa “iasă in presa” acuzand intimidari rude cu moartea, fara sa meargă la poliție mai întâi si fara sa primească din partea poliției o unda verde pentru mediatizare si confirmarea ca organizatia MISA este cea care l-a amenințat? Nu e un comportament cam usuratic si vedetist pentru un judecător cu atâta experiența? Mie, ca om obișnuit in fata televizorului, mi se pare ca da.

Pe parcursul haituirii sale politienesti “intelectualii” nu l-au băgat prea tare in seama pe guru Bivolaru, unii din necunoastere a subiectului, alții din snobism. Ciudat cum o societate civilă care cu fular alb a demonstrat împotriva politizarii ICR, nu s-a sesizat ca Suedia a acordat azil politic unui cetățean român venit din România democratica a anului 2012. Măcar sa ii facă pe Suedezi cu ou si cu otet in mod intelectual, si tot trebuiau sa se fi sesizat. Îmi este teama ca a fi intelectual si pudibond in același timp dăunează ratiunii fatal.

Apoi, ca un soi de plecaciune zeflemitoare, cand Nastase a pierdut alegerile chiar acesta l-a indicat pe Bivolaru ca fiind cauza subtila a dezastrului sau politic (nota yoghinii misa: vezi http://www.youtube.com/watch?v=E5r0L4w9gxk). Pe lângă aceasta organizație – MISA – s-au făcut nenumărate scenarii si speculatii, insa sa nu uitam ca marele Nemesis al MISA este cealaltă organizație la fel de speculata Masoneria. Ani si ani la rând Bivolaru si o serie dintre cei educați de el au improscat cu noroi aceasta organizație, de a cărei influența si existența activa nu cred ca se mai poate indoi nimeni. Si daca totul a fost lăsat sa se întâmple pana cand venerabilii au preluat cu adevărat controlul si cu puterea oferită de putere si-au consumat cu satisfactie razbunarea? In istorie s-au mai văzut astfel de confirmari ale unor comploturi ieftine si in special meschine prin faptul ca nu au nici un scop maret prin sine, ci doar orgolii de mangaiat pe creștet, orgolii ale celor aflați in vârful piramidelor fara vârf.
Sursa: iluzia.org

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu