Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 8 iulie 2013

De ce vrea Rothschild sa puna mana pe Banca Centrala a Iranului?

Niciun comentariu :
sursa foto

Ar putea fi controlul Bancii Centrale a Republicii Islamice Iran (CBI), motivul principal pentru care Iran este tinta puterilor vestice si a Israelului? Pe masura ce tensiunile cresc spre un razboi de neimaginat cu Iranul, trebuie sa comparam sistemul bancar iranian cu cel al SUA, al Angliei si al Israelului.

Unii cercetatori arata ca Iranul este una dintre cele 3 tari din lume al carui sistem bancar nu se afla sub controlul lui Rothschild. Inainte de 11 septembrie 2011 existau doar 7 tari cu sistem bancar independent: Afganistan, Irak, Sudan, Libia, Cuba, Coreea de Nord si Iran. Pana in 2003 Afganistan si Irak au fost inghitite de caracatita Rothschild. In 2011 Sudanul si Libia au disparut si ele. In Libia o banca Rothschild a fost creata in Benghazi chiar in timp ce tara era in plin razboi. Islamul nu permite perceperea de dobanzi, iar asta este o problema majora pentru sistemul bancar al lui Rothschild. Pana acum cateva sute de ani si in lumea crestina era interzisa perceperea de dobanzi, practicarea ei era pedepsita cu moartea, fiind considerata exploatare si inrobire!

De cand Rothschild a preluat controlul Bancii Angliei in 1815, si-au marit controlul bancar asupra intregii lumi. Metoda lor consta in coruperea politicienilor si acceptarea de imprumuturi masive, pe care nu le vor mai putea plati niciodata si astfel sa fie permanent indatorati bancilor Rothschild. Daca un lider refuza imprumutul fie era demis, fie era asasinat. Daca nici asta nu mergea, urma invazia in urma careia o banca Rothschild era creata.

Rothschild isi exercita influenta asupra tuturor marilor agentii de presa. Prin repetitie continua, masele sunt pacalite in a crede povestile horror despre asa zisi ticalosi malefici. Rothschild controleaza Banca Angliei, FED-ul american, ECB-ul european, FMI-ul, Banca Mondiala si Banca Internationala a Schimburilor. Deasemenea detin majoritatea aurului din lume precum si Bursa Aurului din Londra, care fixeaza pretul aurului zilnic.

Se presupune ca familia lor detine jumatate din averea planetei estimata de Credit Suisse la 231 trilioane de dolari si este controlata de Evelyn de'Rothschild, capul actual al familiei. Analisti obiectivi stipuleaza ca Iranul nu este demonizat numai pentru faptul ca ar fi o amenintare nucleara, asa cum nu erau nici talibanii, Sadam Hussein sau Gaddafi.

Care este atunci adevaratul motiv? Sa fie faptul ca trilioane de dolari pot fi facuti din petrol sau din razboi? Sa fie pentru a falimenta economia USA sau pentru a initia al treilea razboi mondial? Se urmareste nimicirea dusmanilor Israelului, sau eliminarea Bancii Centrale Iraniene, astfel incat nimeni sa nu mai conteste excrocheria monetara a lui Rothschild? Ar putea fi oricare dintre aceste motive sau...mai rau, ... TOATE!!!


Sursa: AFP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu