Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 august 2013

Ce se petrece în cortul galben???

Niciun comentariu :
De când a apărut imensul cort galben de pe terenul yoghinilor (acum vreo 15 ani), curioșii se întreabă oare ce se petrece acolo? Curiozitatea a fost desigur întreținută de presă, care a tot lansat idei care mai de care mai fantasmagorice și incredibile.

Pentru cei curioși să pătrundă în interiorul cortului galben, vă oferim imagini de la activitățile taberei.
 

Conferințe cu teme foarte diverse, ce au ca scop revelarea adevărului din toate aspectele vieții, cât și împărtășirea experiențelor și noilor descoperiri.


Meditații exemplificatoare cu principii morale și spirituale cât și meditații de comuniune cu diferiți înțelepți și ghizi spirituali, ce au existat pe această planetă, din toate căile spirituale autentice.
 

Spectacole umoristice, în care este scoasă la iveală caricatura egolui, cu scopul de a ne transforma mult mai rapid prin terapia râsului.

Spectacole inițiatic-artistice, ce produc stări profund elevate și transformatoare.
 

Concursuri de frumusețe fizică, morală si spirituală, în care spectatorii, dar mai ales participanții, se pot obiectiva și transfigura, producând salturi uriașe pe calea devenirii.
 

Toți acești oameni frumoși, veseli, fericiți, exuberanți sau interiorizați, au în comun faptul că practică yoga.


Dacă îi întrebi pe fiecare în parte cu ce iese din cort îți va răspunde cu cel puțin unul dintre aceste cuvinte: Fericire, Centrare, Aspirație, Iubire, Entuziasm, Romantism, Transă benefică, Control, Bucurie, Extaz, Pace, Regăsire Interioară, Inițiere, Îndumnezeire.


Pentru cine este și mai curios ușa este deschisă cu o simplă legitimație de tabără și o invitație din partea unui cursant yoga.


PS. Din fericire, de când MISATv.ro transmite live multe activități din taberele yoghine, campaniile de presă pe acest subiect s-au rărit. Dar mai există unii jurnaliști îndârjiți, cum ar fi Mihai Răzvan Rotaru, care a început să scrie despre MISA de acum 12 ani, când lucra la Ziua. Ai fi zis că a apucat să se documenteze până acum… Anul acesta Rotaru a lansat o „știre bombă”, conform căreia cortul galben e o construcție ilegală! Primăria Costinești a replicat prompt, precizând că este vorba de o construcție temporară aflată pe un teren privat, prin urmare perfect legală.

 

Text și imagine: Daniel Radu Farcaș - Site-ul Taberelor Yoghine de Vacanţă

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu