Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 30 septembrie 2013

Ştiri cenzurate: Un asteroid de mărimea meteoritului din Celiabinsk a trecut pe lângă Terra

Niciun comentariu :

Un corp ceresc de o mărime apropiată cu a meteoritului din Celiabinsk a fost înregistrat noaptea trecută în apropiere de Terra.

 El a trecut la o distanţă de aproximativ 11.000 de kilometri de suprafaţa planetei noastre şi, potrivit cercetătorilor, a fost un asteroid. El a putut fi detectat cu ajutorul sistemului robotizat special Master, creat de Universitatea Lomonosov din Moscova. 
 

Potrivit estimărilor NASA, dimensiunile meteoritului căzut în regiunea rusească Celiabinsk au fost de 17 metri, iar greutatea de 10 mii de tone.
Surse: Vocea Rusiei, RT.com, RIA, Infowars


Această ştire a fost ignorată de mass media românească şi nici cea internaţională nu a părut mai interesată să o difuzeze. Oare de ce? După explozia meteoritului de la Celiabinsk, care a fost în mare măsură neutralizată prin intervenţia unui OZN, şeful NASA a fost audiat de Congres şi "tras de urechi" pentru că agenţia americană nu a raportat din timp apropierea corpului ceresc care ar fi putut la fel de bine să cadă pe teritoriul SUA. De asemenea Charles Bolden, şeful NASA, a declarat că rugăciunea este singura opţiune în cazul detectării unui astfel de asteroid care s-ar îndrepta spre solul american.


Nu e nicio mirare, n-ar fi prima oară când americanii au apelat la o rugăciune colectivă pentru a evita dezastre. În 1970 când capsula Apollo 13 a devenit incontrolabilă şi pericolul ca ea să ardă la intrarea în atmosferă şi să cadă într-o zonă populată a devenit iminent, la apelul unor politicieni şi înalţi prelaţi, milioane de oameni din întreaga lume s-au rugat la unison pentru viaţa astronauţilor şi pentru revenirea lor în siguranţă, iar acţiunea lor a dat rezultate.

Cu excepţia unor agenţii şi site-uri din Rusia mass media a tăcut suspect la această ştire, ca şi cum li s-ar fi ordonat să nu o difuzeze. Să fie aşa pentru că se aşteaptă la o grozăvie şi mai mare după cum o indică pregătirile secrete pentru o catastrofă majoră despre care am scris în urmă cu câteva zile?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu