Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 24 octombrie 2013

Cei mai mulţi îngeri coboară pe Pământ prin noiembrie şi stau până după Crăciun

Niciun comentariu :

A publicat mai multe cărţi în care vorbeşte despre îngerii pe care îi vede de când era mică. Prima ei carte, "Angels in my hair" -„Îngeri în părul meu”, a devenit rapid best-seller. 

Lorna Byrne a avut un mare succes cu prima ei carte, publicată în mai 2008, carte care mai apoi a fost publicată în 26 de limbi. În Marea Britanie, Lorna este considerată diferită, deoarece susţine că vede îngeri.

„Înainte ca fiica mea, Ruth să nască, eram cu ea la spital. Eram la cantina spitalului, când a intrat o gravidă, mişcându-se greoi, îmbrăcată în cămaşa de noapte şi papuci. Apoi i-am văzut şi îngerul păzitor...”.

"Era peste tot în jurul ei, şi nu în spatele ei, aşa cum i-am văzut pe toţi până atunci. Aripile lui albe ca zăpada erau deschise şi înfăşurate în jurul femeii, ca şi când ar fi facut un scut protector atât pentru mama, cât şi pentru bebeluş. Dacă fiecare dintre noi ne-am putea vedea îngerul păzitor, daca am putea vedea dragostea lui necondiţionată, atunci am trai mult mai fericiţi şi împăcaţi", mai spune Lorna.

Ea descrie ceea ce „vede” într-un mod inedit: "Cei mai mulţi îngeri coboară pe Pământ prin noiembrie şi stau până după Crăciun. Poţi să vezi aşa, nişte lumini puternice lăsându-se uşor spre pământ", povesteşte Lorna.

Femeia mai susţine că îngerii arată diferit unii de alţii şi „nu sunt neapărat ca în poveşti!”.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu