Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 25 noiembrie 2013

Mykko Hypponen despre monitorizarea NSA şi atacurile/spionajul guvernelor asupra propriilor cetaţeni

Niciun comentariu :

Evenimente recente au subliniat şi întărit faptul că SUA desfăşoară activităţi de supraveghere mascate asupra oricărui străin care intră în SUA- indiferent dacă acesta este suspect sau nu. Mikko Hypponen spune că, asta înseamnă de fapt că, orice utilizator de internet este monitorizat. O pledoarie care prezintă o abordare intersantă: găsirea de soluţii alternative pentru utilizarea de informaţii în afara companiilor americane.


Expertul în fraude cibernetice Mikko Hypponen ne explică cele trei tipuri de atacuri pe internet care ne vizează intimitatea şi datele personale - şi doar două dintre ele sunt considerate fraude. "Vom avea încredere orbească în orice guvern care va veni? Pentru că orice drept la care renunţăm, îl pierdem pentru totdeauna." 


Mykko Hypponen este șeful cercetărilor la compania F-Secure, din Finlanda.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu