Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 12 decembrie 2013

Premieră media. Mădălina Dumitru invitată pentru prima oară în studioul unei televiziuni

Niciun comentariu :

UPDATE:
Emisiunea este postată online aici si poate fi pusă gratuit la dispoziţia oricărei televiziuni, pentru difuzare.


Un nou episod din seria de emisiuni „Adevărul iese la lumină” se va transmite joi, 19 decembrie de la ora 19.30 în direct la MISATV.
Mădălina Dumitru și Mirona Farcaşi vor participa, pentru prima dată după evenimentele din martie 2004, la o emisiune în direct pe MISATV. Alături de ele va fi prezent Costică Cojocaru, purtător de cuvânt MISA, care a fost de faţă la cele mai importante momente din istoria persecuțiilor îndreptate împotriva școlii de yoga MISA.

Mădălina Dumitru, care în 2004 mai avea câteva luni până împlinea 18 ani, este victima abuzurilor procurorilor care doreau să-l acuze cu orice preț pe Gregorian Bivolaru, după ce motivele invocate iniţial pentru a justifica acţiunea brutală din martie 2004 (trafic de droguri, trafic de carne vie, prostituţie, crimă organizată, atentat la siguranţa naţională) nu au fost confirmate. Mădălina a fost prezentată ulterior drept parte vătămată în dosarul care i-a fost fabricat lui Gregorian Bivolaru.

Mirona Farcaș este prietena Mădălinei și în martie 2004, când au avut loc descinderile mascaților, cele două locuiau împreună. Ulterior și Mirona a devenit acuzată pe nedrept într-unul dintre dosare fabricate de procurori.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu