Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 28 februarie 2013

Gregorian Bivolaru – acuzat fără acuzatori la termenul de judecată de la ÎCCJ din 26 februarie

Niciun comentariu :
Presupusele victime ale d-lui Bivolaru nu s-au prezentat la audieri.
Audierea lui prin comisie rogatorie se va face doar pe baza interogatoriului instanței.

 
Marţi, 26 februarie 2013, la ICCJ, a avut loc un nou termen în procesul lui Gregorian Bivolaru. La acest termen urmau să fie audiate presupusele părți vătămate și să fie puse în discuţie aspecte legate de organizarea comisiei rogatorii ce urmează să aibă loc în Suedia.

Parchetul rămâne singurul acuzator din acest proces, de care „părţile vătămate” nu sunt interesate. Printre aceştia, partea vătămată Mureşan Agnes Arabela a motivat că nu a venit întrucât trăieşte în Portugalia şi nu are resursele financiare pentru a face această călătorie.


Avocata părţii vătămate Mădălina Dumitru, d-na Adina Solomon, a constat din nou că atitudinea instanţei este total diferită şi părtinitoare faţă de clienta sa. Lui Mureşan Agnes Arabela îi sunt respectate toate drepturile, în schimb Mădălina Dumitru, deşi este parte vătămată, este tratată precum o acuzată în proces.

În ceea ce priveşte comisia rogatorie dispusă de instanţă pentru a se efectua în Suedia, ea nu a avut încă loc. Autorităţile suedeze au comunicat faptul că în mod obiectiv nu au avut posibilitatea ca această audiere să se producă în termenul solicitat de ÎCCJ din România, adică până în data de 20 februarie. Partea suedeză a demarat procedurile, urmând ca audierea să se efectueze  în conformitate cu legile suedeze.

Între termene – după termenul anterior şi înainte de acest termen – avocaţii apărării au aflat cu profundă dezamăgire şi chiar revoltă că sunt încălcate grav drepturile inculpaţilor şi de asemenea este încălcat articolul 134 Cod Procedură Penală, raportat la articolul corespondent din Legea 302 / 2004, privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală. Aceasta deoarece instanța le-a respins cererea de a trimite şi ei întrebări pentru a fi adresate în cadrul audierii. Singurele întrebări care vor fi adresate domnului Gregorian Bivolaru în cadrul comisiei rogatorii sunt cele formulate de instanţa de judecată din oficiu.

În legătură cu multiplele abuzuri săvârşite de autorităţi în cazul acestui proces, avocaţii apărării au înaintat memorii către CSM, completul de judecată şi preşedinţie, pentru a se dispune luarea de măsuri în acest caz.

Printre cele mai flagrante abuzuri amintite semnalăm:
- în dosarul aflat acum pe rol al ICCJ, Gregorian Bivolaru a fost achitat atât de instanţa de fond, Tribunalul Sibiu, cât şi de instanţa de apel, Curtea de Apel Alba-Iulia. Instanţele de fond şi de apel au constatat că faptele respective nu există! Ambele cercetări judecătoreşti au scos în evidenţă că Parchetul a instrumentat acest dosar penal la comandă politică, neexistând nici măcar o probă din care să rezulte vinovăţia acuzatului.
- aşa-zisele probe obţinute au fost depuse neprocedural;
- o parte a martorilor propuşi de Parchet au declarat că de fapt au fost ameninţaţi, şantajaţi şi constrânşi de către organele de anchetă pentru a declara mincinos;
- aşa-zisele părţi vătămate au fost practic vânate, ameninţate, obligate fizic şi moral să declare fapte şi situaţii neadevărate împotriva lui Gregorian Bivolaru;
- Parchetul a folosit martori care sunt rude de gradul I cu presupusele părţi vătămate şi care au interes material direct în cauză;
- rapoartele de constatare tehnico-ştiinţifică, utilizate ca aşa-zise probe, au fost obţinute de către Parchet nelegal şi neprocedural. 
Sursa: MISA TV

miercuri, 27 februarie 2013

Meteoritul din Rusia lovit din aer... de un OZN?

Niciun comentariu :
 

Rusii sunt convinsi ca extraterestrii au intervenit in ultima secunda si au spart asteroidul care a lovit in Chelyabinsk.

1100 de persoane au fost ranite si mai multe cladiri au fost distruse intr-un dezastru care a semanat cu sfarsitul lumii. Mai multe cladiri au fost afectate, iar telecomunicatiile au cazut din cauza numarului mare de apeluri pe care oamenii le-au facut in minutele de dupa prabusirea asteroidului.

Din imaginile de mai jos se vede clar interventia asupra acestui meteorit... sa fie un OZN sau o arma secreta?


Sursa: dincolo-de-limite.blogspot.ro

sâmbătă, 23 februarie 2013

Ritualurile masoneriei şi orgiile homosexuale ale conducătorilor lumii

2 comentarii :

de CORNEL-DAN NICULAE

Criticii practicilor rituale de la Bohemian Grove au afirmat, tot timpul: „Sîntem îndreptăţiţi să ne întrebăm de ce oamenii cei mai bogaţi şi influenţi din lume aleg să se distreze în acest mod bizar şi infantil“. Foşti angajaţi de la Bohemian Grove au relatat, în consens, comportamentul grobian al membrilor Clubului, care sînt aproape permanent beţi. O declaraţie incendiară, extrasă din Memoriile ex-preşedintelui SUA Richard Nixon, întăreşte această impresie:

„Tabăra de la Bohemian Grove, la care am participat de cîteva ori, este cea mai mare blestemăţie homosexuală pe care v-aţi putea-o imagina. Nu mai pot da mîna cu nimeni din San Francisco, pentru că ştiu ce se petrece acolo“. Această declaraţie ne aminteşte de unele ramuri ale ordinului masonic Ordo Templi Orientis, dedate practicilor sexuale aberante. Evident că nu toţi „bohemienii“ sînt homosexuali, aşa că, deşi femeile nu sînt admise în tabăra Bohemian Grove, „în localităţile din jur, afacerile de prostituţie prosperă în perioadele taberelor, ceea ce nu constituie un secret“.


Presa americană a vorbit sporadic - probabil exagerînd - şi despre „copii răpiţi din orfelinate de către membrii unor reţele homosexuale pedofile“, care, „după ce sînt drogaţi, torturaţi şi supuşi unor experimente de control mental, de care Serviciile Secrete nu sînt deloc străine, sînt închiriaţi, apoi, cu ora, pentru distracţii, în locuri precum Bohemian Grove“. Este vorba despre aşa-numita „Operaţiune Franklin“. Scandalul a izbucnit pe 29 iunie 1989, cînd, în „Washington Times“, au apărut mai multe articole despre actele homosexuale de la Casa Albă. Se descoperise că vip-urile Administraţiei Reagan, care tocmai îşi încheiase mandatul, aduceau, după miezul nopţii, băieţi în interiorul Casei Albe, pe care îi abuzau sexual. Aceste fapte au fost prezentate, apoi, şi de alte publicaţii americane, dar televiziunile şi radioul nu au difuzat ştirea, din cauza presiunilor politice.

Totuşi, Craig J. Spence, membru al Partidului Republican, a recunoscut că aducea băieţi la Casa Albă, sub pretextul că aceştia ar fi rude cu el, după miezul nopţii, aventurile fiind aranjate de către persoane politice cu funcţii înalte, precum Donald Gregg, secretar pentru Securitatea Naţională, sau Charles K. Dutcher, director asociat al personalului de la Casa Albă. George Bush (senior), care devenise, între timp, preşedintele SUA, dar fusese şi vicepreşedinte în Administraţia Reagan, a fost nemulţumit de vîlva făcută de presă şi a înăbuşit totul.


În timp ce la Washington se mai discuta încă pe această temă, în statul Nebraska, scandalul a reizbucnit, fiind implicat însuşi preşedintele Bush. Scandalul din Nebraska a pornit de la un anume Larry King, politician „de succes" în Partidul Republican şi apropiat al lui George Bush sr., care era şi preşedinte al Fondului Unional Franklin, o instituţie bancară prin intermediul căreia a fraudat SUA cu 40 de milioane de dolari. În timpul anchetării acestei fraude (în urma căreia a fost condamnat), s-a descoperit că Larry King conducea şi o imensă reţea homosexuală pedofilă. El îşi procura majoritatea victimelor din cadrul organizaţiei de caritate din SUA pentru copii orfani, în special băieţi, numită Boys Town („Oraşul Băieţilor“). După ce erau drogaţi şi torturaţi, copiii erau transportaţi cu avionul pe tot teritoriul american, la petreceri ale unor politicieni, sau ale altor oameni influenţi. FBI-ul şi Comisia pentru Adopţia Copiilor a statului Nebraska au descoperit în birourile lui King materiale pornografice şi casete video cu scene pedofile oripilante, precum şi alte probe ce atestă practici sexuale de o perversitate inimaginabilă, pe care cei de la FBI le-au catalogat ca fiind sataniste.

În urma acestor descoperiri, Senatul american l-a desemnat pe fostul senator republican John DeCamp pentru a verifica gravele fapte. Senatorul a ajuns în posesia unor dovezi incontestabile, ce demonstrau apucături pedofile ale mai multor politicieni din SUA, pe care le-a publicat în cartea „Operaţiunea Franklin“, unde conchide că totul pleacă de la o operaţiune sub acoperire a CIA pentru experimentele de „mind control“ („control mental“) efectuate asupra cetăţenilor americani, în special asupra copiilor. BBC-ul a realizat, împreună cu senatorul DeCamp, un documentar, intitulat „Conspiraţia Tăcerii“, prin care se făceau publice aceste „fapte abominabile şi atrocităţi la care se dedau unii politicieni americani, agresînd sexual şi ucigînd copii orfani“. Acest film documentar are la bază toate probele descoperite de FBI şi de Comisia Legislativă a statului Nebraska şi, de asemenea, toate investigaţiile lui John DeCamp. Alte canale de televiziune, mai ales cele americane, au fost, însă, intimidate de presiunile politice, nedifuzînd filmul documentar, precum Discovery Channel, care a fost ameninţat cu închiderea de către unul dintre politicienii din SUA implicaţi.

O altă declaraţie incendiară îi aparţine lui David Gergen, consilier prezidenţial al lui George Bush sr., care, în iunie 1993, şi-a anunţat retragerea din Bohemian Club, deoarece „nu intenţiona să umble dezbrăcat în tabăra anuală a clubului de la Bohemian Grove“, dar a afirmat că îşi va păstra funcţia de la Casa Albă. La numai 3 zile după aceea, purtătorul de cuvînt al Casei Albe anunţa destituirea lui Gergen din funcţia de consilier prezidenţial şi retragerea sa din alte 17 grupări think-tank, organizaţii publice şi de „caritate“, inclusiv din Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală şi Council on Foreign Relations.

Analiştii vorbesc despre „niveluri de iniţiere“ la Bohemian Grove, ceremoniile exterioare (precum Cremation of Care) constituind „doar cercul exterior accesibil tuturor participanţilor. Alte mărturii vorbesc despre camere subterane secrete, în care se realizează ritualuri satanice cu sacrificii umane şi orgii sexuale, urmate, de asemenea, de sacrificii. Se vorbeşte de sute de copii dispăruţi în zonă şi de alegerea victimelor dintre subiecţii experimentelor de control mental ale CIA. Cathy O’Brien, o prezumtivă victimă, care a fost salvată din Bohemian Grove de către  ziaristul Mark Philips, a descris o imagine cruntă a activităţilor oculte criminale desfăşurate aici... Printr-un decret prezidenţial, însă, orice anchetă în zonă a fost interzisă, din motive de «securitate naţional㻓.


În cartea ex-senatorului SUA John DeCamp, „Operaţiunea Franklin“, sînt reproduse pasaje din „Jurnalul orfanului Paul Bonacci“ (pentru care DeCamp a şi cîştigat 1 milion de dolari, în cadrul unui proces), care povesteşte cum avioane aparţinînd DEA (Agenţia pentru prevenirea consumului de droguri) erau folosite pentru transportarea copiilor răpiţi de reţelele pedofile. Paul relata în jurnalul său cum, într-una din aceste călătorii cu avionul, a fost dus, împreună cu un alt băiat, într-o zonă de lîngă Sacramento, unde există păduri cu copaci foarte înalţi şi o bufniţă uriaşă (este vorba, evident, despre Bohemian Grove - n.ed.). Acolo, trei copiii au fost obligaţi să participe la turnarea unui film snuff, în care unul dintre ei a fost ucis în mod real, în faţa camerei de filmat. După această scenă din pădure, în care a fost filmată uciderea cu sînge rece a unui copil, orfanul Paul a fost dus, împreună cu celălalt copil, într-o sală plină cu bărbaţi care urmăreau pe un ecran imaginile ce tocmai fuseseră filmate. (Există şi alte declaraţii ale unor victime ale abuzurilor sexuale, care arată că fostul preşedinte al SUA, George Bush, a fost unul dintre participanţii constanţi la orgiile de la Bohemian Grove.)

După ce în anii ’90 începuse în SUA o avalanşă de dezvăluiri despre întrunirile de la Bohemian Grove, din fiecare vară, ale elitei politice (mondiale chiar) şi ale celor mai mari bancheri şi afacerişti ai lumii, cenzura ocultă a mass-media a reuşit să stopeze asemenea relatări, mai ales după ce activităţile oculte de la acest domeniu „bohemian“ au fost mediatizate, prin intermediul filmului realizat în anul 2000 de Alex Jones, jurnalist de investigaţii, care a surprins şi difuzat ritualul Cremation of Care.

Alex Jones (astăzi, un binecunoscut realizator de filme documentare) s-a infiltrat la Bohemian Grove în iulie 2000, fiind prima persoană care a înregistrat pe bandă video activităţile bizare şi oculte ale acestui club elitist. Înregistrarea a fost difuzată în Anglia, Irlanda şi Scoţia, pe UK Channel Four, ca fiind partea a treia a unui program special, alcătuit din patru părţi, intitulat „Dominaţia secretă a lumii“. Postat şi pe Internet, filmul lui Jones („Dark Secrets: Inside the Bohemian Grove“) poate fi urmărit pe You Tube.


Iată, însă, cîteva detalii din relatarea lui Jones privind această incursiune clandestină la Bohemian Grove, alături de prietenul său, ziaristul Mike Hanson: „În timp ce intram în Grove, am trecut aproape de bufniţa de piatră, înaltă de 13 metri, care se află pe malul nordic al unui mic lac. Am fost foarte aproape, la 7 metri, de altarul negru, aşezat la baza statuii în formă de bufniţă... Am ajuns lîngă o punte de observaţie, care se afla la o înălţime de 100 de metri, pe stîncă, avînd vedere peste Russian River, către orăşelul Monte Rio, în partea cealaltă. Aşadar, eram pe puntea de observaţie de o oră. Nu era nimeni prin apropiere. Brusc, a apărut, mergînd pe drum, un bărbat în vîrstă, de vreo 65-70 de ani, care purta o uniformă de şerif de la ţară, din ţinutul Sonoma. Nici măcar nu l-am văzut venind. Cred că era şeriful. Acesta a început să ne vorbească într-un mod codat-conspirativ.

S-a uitat direct la mine şi a spus: «Ai fost aici în 1913? Eşti unul dintre cei vechi?» Evident, pentru că aveam doar 27 de ani, bărbatul ştia că nu am fost pe acolo în 1913 şi că nu făceam parte dintre cei bătrîni. Mi-am dat imediat seama că mă testa, şi i-am răspuns calm: «Da, sînt cu Hill Billies». Ca să explic mai clar, există în jur de 95 de cluburi diferite în cadrul Taberei de la Bohemian Grove. Toate aceste cluburi sînt găzduite în conacurile de pe faleze şi au nume şi, respectiv, membri diferiţi. Cel mai de elită club este, conform articolelor din presă, Mandalay, cu Henry Kissinger şi Paul Volcker, foşti preşedinţi ai Federal Reserve şi alţi lideri ai Noii Ordini Mondiale“.

„Tabăra Hill Billies, din care am pretins eu că fac parte, ii are ca membri pe cei doi Bush, alături de multe alte persoane cu funcţii notabile in industria, activitatea bancară, publicitatea şi Guvernul Americii. Bărbatul a zimbit şi a spus: «Atunci, vă urez o zi bună!». S-a intors şi a mers mai departe.

Pentru a nu mai fi atit de expuşi, ne-am gindit să ne ascundem in pădure. Am plecat inapoi spre chei, departe de faleze şi de puntea de observaţie. Pe la jumătatea drumului, am observat că eram urmăriţi de doi bărbaţi in costume negre şi cu ochelari. Am decis să incetinim. Cei doi bărbaţi care, evident, făceau parte din Serviciul Secret, sau erau bodyguarzii cuiva, au venit la noi şi ne-au intrebat cum ne numim. Ne-am dat numele false pe care ni le aleseserăm şi le-am spus că sintem membri ai clubului Hill Billies...

Am fost in citeva cluburi şi aproape că ne-am dat de gol falsele identităţi. Am intrat şi am băut, pentru că ni s-a oferit vin, şi toată lumea bea copios. Apoi, ne-am intors in stradă şi am văzut o zonă amenajată, unde se aflau sute de mese aranjate pentru o petrecere, sau pentru o conferinţă.

Voiam să ne ascundem cumva intre dealuri. Ne-a luat vreo 20 de minute să ajungem in singurul loc inconjurat de dealuri, unde se putea ajunge şi pe jos. La un moment dat, unii dintre angajaţi au inceput să ne intrebe de ce nu folosim o camionetă. Noi le-am răspuns că voiam să facem mişcare, motiv pentru care ei au inceput să fie suspicioşi. Aşadar, ne-am intors in Tabăra Web, unde ne-am făcut comozi. (Taberele au diferite nume, cum ar fi: Lost Boys - Băieţii Pierduţi, Doom - Soarta, Dragon etc.) Am stat aşa o oră, reincărcindu-ne camerele ascunse.

* * *

Deja umbrele incepeau să se lungească şi mai era puţin pină să se lase intunericul. Am inceput să auzim un cintec bizar, iar sunetele veneau de undeva de jos, dinspre strimtoare. Am mers inapoi in acel loc. In drumul nostru, am văzut sute de bărbaţi cintind un fel de litanii, sub copacii uriaşi. Era ceva asemănător unui roman fantastic. Mă aşteptam, in orice moment, să văd apărind un dragon. Erau cranii uriaşe, agăţate sub reflectoare, bufniţe cu ochii luminaţi şi alte simboluri satanice, macabre, pe care acum le puteam vedea datorită reflectoarelor foarte mari.

Petrecăreţii au incetat cheful şi au plecat, şi ei, pe nişte cărări, spre lac. Ne-am decis să ne amestecăm cu ei şi să ii urmăm oriunde s-ar duce. Am mers spre partea estică a lacului aproximativ 100 de metri, vizavi de capătul de nord al lacului, unde se află idolul şi altarul.

* * *

Bărbatul ne-a spus: «Nu vă agitaţi! Luaţi-o uşurel! Grijile lumii nu sint pe umerii voştri! Nu ar trebui să mergeţi atit de repede». Apoi, ne-a dat două programe colorate. Pe copertă era Moloch, bufniţa uriaşă, cu un corp in flăcări, la poalele statuii (programul poate fi văzut la infowars.com), iar in partea stingă, jos, un mic demon, cu iniţialele PJ (le puteţi vedea in filmul meu, «Dark Secrets: Inside Bohemian Grove»).

* * *

Era un intuneric total, incit nu puteam vedea nici măcar malul celălalt al lacului. Mulţimi de lilieci zburau de jur-imprejur, iar deasupra apei plutea o ceaţă deasă. Era o atmosferă inspăimintătoare. La un moment dat, o imagine terifiantă mi-a provocat fiori de groază.


Din pădure au apărut, pe neaşteptate, 30 de «preoţi» imbrăcaţi in robe negre, cu feţe de morţi, pictate. Un bărbat imbrăcat gen Grim Reaper (stil macabru, simbolizind personificarea morţii, promovat de o formaţie heavy metal, cu acelaşi nume) tira o cuşcă, in care se afla un corp legat, pe care l-a aşezat intr-o barcă. Barca a dus acel trup legat pină in faţa Marelui Preot, care stătea la picioarele bufniţei, lingă scările circulare de la baza acesteia. Apoi, doi preoţi imbrăcaţi in negru au «spălat» trupul ce urma să fie sacrificat, după care l-au dus in faţa bufniţei. Ritualul era insoţit de o zguduitoare inregistrare audio. Cu urlete disperate, corpul cerea indurare pentru viaţa sa. Preoţii au refuzat şi l-au dus in faţa altarului. «Minunata Bufniţă» le-a spus să ardă trupul (ceremonie pe care au numit-o «inlăturarea grijilor»), care arăta ca o fiinţă umană, imbrăcată in negru. Deasupra altarului se afla o lampă mare din piatră, pe care au numit-o «flacăra eternă». Marele Preot a luat o torţă, pe care a aprins-o de la acea flacără. Trupul a cerut, din nou, indurare. Preotul a coborit cu multă dificultate, deoarece era atit de bătrin, incit de-abia mergea, şi a dat foc rugului. A spus că va citi semnele ce vor apărea in rămăşiţele focului, după o tradiţie ocultă. Corpul continua să zbiere de durere. Deodată, toate acele cruci pe care le văzuserăm de-a lungul malului, in timpul zilei, s-au aprins, cu flăcări mari. Aşadar, am fost martorul unui eveniment ca acela din pictura medievală a lui Hieronymus Bosch: Viziunea Iadului (cruci metalice arzind, preoţi in robe roşii şi negre, Marele Preot, in robă gri, cu o tiară roşie, un trup arzind şi strigind in dureri, statuia uriaşă a unei bufniţe cu coarne). Da, liderii mondiali se ocupă cu aceste activităţi! Era mai mult decit straniu tot ce se petrecea acolo. După ce s-a terminat ritualul, bărbaţii au ieşit din rinduri şi s-au indreptat către marele conac, inconjurat de copacii uriaşi.

Nu am avut nici o problemă la plecare. Am trecut exact prin faţa paznicilor şi am ajuns pe aleea principală, Bohemian Avenue. Este mult mai uşor să ieşi din Grove decit să intri, pentru că mulţi dintre aceşti lideri mondiali ies din tabăra de la Grove pentru a merge in micul orăşel Monte Rio. Femeile nu sint admise in Bohemian Grove, dar ei merg in baruri să petreacă impreună cu prostituate aduse din toată lumea, special pentru ei“.

Trebuie să subliniem, incă o dată, că investigaţiile privind activităţile Clubului la Bohemian Grove au fost blocate, printr-un „Act de Securitate Naţională“, incă din 1947, astfel incit faptele care se petrec aici sint imposibil de verificat.

Relatarea lui Alex Jones, prezentată mai sus, evidenţiază, la un moment dat, principala filozofie a Clubului Bohemian, atunci cind un bărbat dintre organizatorii de la Bohemian Grove ii spunea acestuia: „Nu vă agitaţi!... Grijile lumii nu sint pe umerii voştri!“. Este aceeaşi filozofie care apare in romanul concubinei bancherului Philippe Rothschild, evreica Ayn Rand, „Atlas Shrugged“ („Atlasul Nepăsării“), despre care insuşi părintele Bisericii Sataniste, Anton LaVey, spunea că i-a influenţat sistemul şi scrierile sataniste, precum cartea sa: „Nouă Declaraţii Satanice“, inspirată direct din „Atlas Shrugged“ („un veritabil manual llluminati“, „planul, pas cu pas, de preluare a controlului asupra intregii lumi, prin preluarea Statelor Unite“).

Pe umerii cui stau, insă, „grijile lumii“, din perspectiva conducătorilor Clubului Bohemian? Răspunsul este următorul: spiritele nevăzute ale lumii (demonii chiar, buni sau răi!), şi aceasta o dovedeşte sursa motto-ului „bohemienilor“ („Weaving Spiders Come Not Here“, plasată, de regulă, in jurul imaginii Bufniţei), adică piesa lui Shakespeare – „Visul unei nopţi de vară“ (actul 2, scena 2). Acţiunea piesei shakespeariene prezintă aventurile a două cupluri de indrăgostiţi din Atena şi a unui grup de actori, intr-o pădure luminată feeric de Lună, precum şi relaţiile care se creează intre aceştia şi duhurile şi spiriduşii care sălăşluiesc in pădure. Scenele arată că indrăgostiţii sint simple marionete ale duhurilor, iubirea dintre ei născindu-se prin puterea acestor duhuri de a jongla cu forţele supranaturale şi de a-i inrobi pe muritorii de rind. Concluzia firească este aceea că fiinţele superioare (duhurile, „spiriduşii“) controlează Universul, iar omul trebuie să se supună acestei realităţi.

Discuţiile şi relaţiile stabilite la Bohemian Grove influenţează intreaga Planetă. Este de notorietate faptul că „Proiectul Manhatan“ - realizarea primei bombe atomice - a fost demarat la Bohemian Grove, in 1943. Acolo se trag sforile pentru alegerile prezidenţiale din SUA, acolo se stabileşte evoluţia preţurilor, se fac tranzacţii şi se pun la cale războaie.

joi, 14 februarie 2013

Bilderberg cercetată în Italia pentru “activităţi criminale”!

Niciun comentariu :


În Italia dezvăluirile şi lupta împotriva oligarhiei satanice care vrea să domine lumea nu mai contenesc. Zilele trecute mass media italiană a vorbit deschis despre crimele şi manipularea grupării illuminati. Apoi Papa, care, după unii cercetători, ar fi capul vizibil al uneia dintre cele mai mari mafii din lume, şi-a dat demisia.

Mai nou organizaţia Bilderberg este cercetată pentru “activităţi criminale”. Această ancheta survine după ce în anul 2011 o altă investigaţie a avut loc după reuniunea Bilderberg din Elveţia. Atunci întâlnirea  s-a încheiat mai devreme decât era prevăzut iar invitaţii au spălat putina înainte să înceapă cercetările poliţiei cu privire la incidentul în care europarlamentarul italian Mario Borghezio a fost bătut de bodyguarzii bilderbergilor

Iată ştirea care relatează despre plângerea unui jurist italian :

Incendiar! Bilderbergii – cercetati in Italia pentru “activitati criminale”

monti medalion 192x300 Incendiar! Bilderbergii   cercetati in Italia pentru activitati criminale
Mario Monti (foto)
cercetatpentru
conflict de interese

Avocatul si politicianul italian Alfonso Luigi Marra a cerut Procuraturii din Roma  sa investigheze Grupul Bilderberg pentru „activitati criminale”.

In „speta” e vorba de aducerea la guvernare a tehnocratului Mario Monti, fapt care s-ar fi stabilit la intrunirea Grupului Bilderberg din Elvetia, in 2011.  Marra argumenteaza cererea prin faptul ca, in conformitate cu Articolul 18 din Constitutie, „se interzice societatilor secrete sa se interfereze in actiunile politice”.


Alfonso Luigi Marra 1 300x291 Incendiar! Bilderbergii   cercetati in Italia pentru activitati criminale
Luigi Marra
Asta era introducerea! Referitor la premierul Mario Monti, Marra a cerut procurorilor sa investigheze „conflictul de interese” in calitate de premier, el fiind si membru Bilderberg si om al lui Goldman Sachs si „daca exista legaturi intre unii politicieni, prezenti la reuniunea Bilderberg 2011 si numirea lui Monti in functia de premier al Italiei.”

Sursa: http://www.enational.ro/live/incendiar-bilderbergii-cercetati-in-italia-pentru-activitati-criminale-241621.html

Noi abuzuri ale judecătorilor de la ICCJ în cazul Gregorian Bivolaru. Protestele yoghinilor continuă.

Niciun comentariu :

Justiţia română: „pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”
de Mihai Vasilescu

Acest citat din folclorul românesc se dovedeşte a fi extrem de actual şi potrivit în ceea ce priveşte conduita unor magistraţi ai ICCJ, care judecă în paralel  două dosare extrem de mediatizate, cel al lui Adrian Năstase şi cel al lui Gregorian Bivolaru. Şi Năstase, găsit vinovat de infracţiuni de corupţie, dar şi Gregorian Bivolaru, căruia i-au fost casate două decizii de achitare date la Sibiu şi Alba Iulia, au apreciat că deciziile pronunţate de ICCJ în cazurile lor încalcă anumite dispoziţii legale. Fiecare dintre ei au solicitat anularea respectivelor hotărâri.

Atât decizia de casare a achitărilor obţinute de Gregorian Bivolaru la fond şi apel, cât şi decizia de condamnare a lui Adrian Năstase au fost pronunţate de judecătorii Ionuţ Matei, Ioana Bogdan şi Cristina Rotaru.

Aspectul care este neregulamentar şi straniu este acela că pentru a verifica deciziile contestate au fost desemnaţi tot unii dintre judecătorii care le-au pronunţat! Mai precis, completul desemnat să judece Contestaţiile în anulare legate de aceste decizii a inclus şi judecători care se pronunţaseră anterior în cauză. Dar cum ar putea un judecător care a luat deja o decizie să se autocenzureze (eventual să îşi facă şi autocritica?!) sau măcar să fie cât de cât obiectiv atunci trebuie să se pronunţe asupra propriei sale decizii anterioare, dacă este bună?Când li s-a cerut să judece contestaţia formulată de Adrian Năstase doamnele judecător Ioana Bogdan şi Cristina Rotaru au formulat o cerere de abţinere, neconsiderând că este normal să îşi evalueze propria lor decizie dată în cazul lui Năstase.
 
Când li s-a cerut să judece contestaţia formulată de Gregorian Bivolaru, unii dintre aceiaşi judecători care se pronunţaseră în cauză s-au considerat pe deplin capabili şi obiectivi ca să îşi poată autoevalua decizia din cazul lui Gregorian Bivolaru, respingând contestaţia ca fiind inadmisibilă.

Au fost voci care au afirmat că cele două doamne judecător nu au mai apărut în dosarul lui Adrian Năstase de teama reacţiilor din presă, fiind o chestiune legală, dar şi de bun-simţ că un judecător care a judecat într-o cauză nu mai poate apărea în aceeaşi cauză într-o cale ordinară sau extraordinară de atac, întrucât el s-a pronunţat pe dosar.

Unii, pur şi simplu… nu se pot abţine
Care este motivul real pentru care judecătorii au acţionat diferit în situaţii similare? S-au abţinut să judece contestaţia lui Adrian Năstase, dar în ceea ce priveşte contestaţia lui Gregorian Bivolaru... nu s-au putut abţine să nu i-o respingă. Era irezistibil. Ce mai contează art. 16 din Constituţie, despre „egalitatea în drepturi”? Conform textului de lege: „Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări” şi „Nimeni nu este mai presus de lege.”

Cu toate acestea, când vine vorba despre un fost prim-ministru, al cărui fiu o duce cu maşina prin oraş  „accidental” pe actuala d-na Ministru al Justiţiei, cu mătuşi Tamare care îi lasă moşteniri milionare în euro şi cu mii de mistreţi căzuţi pe „câmpul” de vânătoare, lucrurile stau diferit decât când se pune problema legată de un yoghin a cărui singură avere sunt principiile spirituale, fost deţinut politic maltrat cu bestialitate pentru ideile lui şi pus la zid de mass-media unde nu are nici măcar un prieten.

De ce i-ar mai fi apărate drepturile lui Gregorian Bivolaru când nu este nimeni din toată pleiada de analişti şi luptători pentru dreptate care să se sesizeze şi să reacţioneze dacă se face o nedreptate în acest caz? În cazul lui Gregorian Bivolaru e o tragică complicitate între abuzatori şi cei care ar putea să îi sancţioneze (CSM-ul, Ministrul Justiţiei, presa...) Toţi, în acest caz, se fac că nu observă nimic şi tac chitic. Iar zecile de sesizări din partea lui Gregorian Bivolaru şi ale unor asociaţii pentru apărarea drepturilor omului primesc stereotipul răspuns: „ justiţia este independentă şi nu putem interveni”.
Astfel, în acest caz unic, independenţa justiţiei devine izvor de nedreptăţi şi abuzuri flagrante, făptuitoare a unei discriminări făţişe a lui Gregorian Bivolaru, fără ca nimeni să reacţioneze.

Faţă de această tăcere vinovată a oricărui factor de răspundere român, cum să nu beneficieze Gregorian Bivolaru de protecţia unui stat european democratic? Modul în care se comportă judecătorii în procesul lui Gregorian Bivolaru de la ICCJ arată că suedezii au avut perfectă dreptate când au refuzat extrădarea acestuia, afirmând în justificarea juridică a acestui refuz suspiciunile puternice legate de capacitatea României de a asigura un proces echitabil în acest caz (motiv pentru care nu doar că au respins cererea de extrădare formulată de statul român, dar i-au şi acordat lui Gregorian Bivolaru azil politic pentru a-l proteja de abuzurile autorităţilor române). Reamintim că în 21.10.2005, Curtea Supremă din Suedia a hotărât să respingă cererea de extrădare a lui Gregorian Bivolaru, pe motiv că „există riscul ca Gregorian Bivolaru, din cauza convingerilor sale religioase, să fie supus unor persecuţii foarte grave” în România. Imediat după decizia Suediei a apărut un curent de opinie, promovat în mass-media românească de fostul procuror George Bălan, cum că vina pentru acest „eşec” îi aparţine Ministrului de Justiţie de atunci, Monica Macovei, care ar fi obstrucţionat expedierea unora dintre documentele incriminatoare.  

Protestele continuă
Miercuri, 23 ianuarie 2013, a avut loc un nou termen în procesul lui Gregorian Bivolaru la Înalta Curte de Casație și Justiție. Cu această ocazie MISA a organizat un miting de protest în fața instituției de pe strada Batistei.

Având sloganul Mişcarea Yoga Rezistă (MYR) mitingul a urmărit să sensibilizeze magistrații și opinia publică față de faptul că Gregorian Bivolaru, membru fondator al acestei asociaţii, îşi riscă viaţa, libertatea şi bunurile de mai bine de 40 de ani pentru deziderate eminamente spirituale. Nedreptăţile continuă împotriva noastră şi împotriva celui care, în ciuda tuturor interdicţiilor şi torturilor la care a fost supus, promovează valorile spirituale autentice.


Reamintim că în 21.10.2005, Curtea Supremă din Suedia a afirmat că Gregorian Bivolaru nu poate beneficia de un proces corect în ţara noastră riscând să fie supus în continuare unor persecuţii foarte grave, din cauza convingerilor sale religioase.

Mai multe detalii pe acest subiect în ştirea video de pe MISA TV.

miercuri, 13 februarie 2013

VIDEO: Prăbuşirea cabalei satanice mondiale. Primele dezvăluiri din mass-media italiană despre grupul "Illuminati"

Niciun comentariu :
Motto: "Este o conspiraţie a tăcerii care este cumplită. Poate când se va prăbuşi această conspiraţie, acest guvern satanic, atunci veţi vedea că ipostaza mea de victimă şi de infractor se va transforma peste noapte într-un mare erou. Ţineţi minte aceste cuvinte, că sunt profetice!" 
Gregorian Bivolaru - interviu Antena1


Primele dezvăluiri mass-media despre "Illuminati" - PLUS VIDEO

de Maria - http://inspatelescenei2012.blogspot.it
11 februarie 2013

În acest mesaj o să vă spun ce a fost dat aseară la televiziunea... Italia 1 Mediaset. S-au dat primele informaţii fără acoperire (probabil autoarea se referă la faptul că s-a spus clar, fără menajamente, adevărul - nota AIM) despre cine conduce lumea. Deci, aseară s-a făcut public adevărul aici în Italia, aşa cum toţi îl ştiţi de pe internet. S-au dat toate detaliile pe care toţi le-am citit despre Illuminati, sau Cabalişti, aşa cum ii numesc Fiinţele Luminate.


S-a spus clar că ei conduc lumea, ei sunt cei care aleg toţi preşedinţii din toată lumea, ei sunt cei care controlează vremea la scară planetară, ei decid ce mâncăm şi câtă otravă să fie pusă în alimente (căci glutamatul din adaosurile alimentare, şi aspartamul, exact asta sunt - nota AIM), au spus şi că dârele lăsate de avione sunt special făcute să fim îmbolnăviţi şi aici au venit cu exemple de oameni care s-au îmbolnăvit de diferite boli din cauza acestora, au adus ca dovezi analize făcute aerului, solului şi apei, după ce trec astfel de avioane, care lasă dârele morţii.

Au spus clar că ei schimbă vremea cum doresc, au vorbit de HAARP, ei provoacă cutremure, toate cutremurele mari de pe planetă de ei au fost făcute şi nu s-a vorbit fără dovezi, ei ne vaccinează ca să ne scadă numărul, ne otrăvesc cum pot de mult prin tot ce le stă la dispoziţie, ei decid cine trăieşte azi şi cine moare.

Ei sunt teroriştii din spatele teroriştilor (adică cei care pun la cale evenimentele şi finanţează pe terorişti - nota AIM), au spus clar că ei au fost cei care au adus evenimentul din 11 septembrie de la americani. Nu au scăpat nici o dovadă a ceea ce au făcut lumii.

Practic, tot ce noi ştiam din surse alternative de pe internet, aseară au fost făcute publice.

Pentru prima oară, public, s-a vorbit de Illuminati sau cum îi mai numim noi şi Cabalişti. Nimic din tot ce au făcut nu le-a scăpat italienilor în documentarul de aseară. Imaginaţi-vă că asta nu va rămâne neobservat, aşa ceva nu poate rămâne neobservat. După cum ştiţi, aici în Italia acum nu există guvern, ei sunt în campanie electorală, deci, un aşa anunţ nu a fost făcut decât cu un scop.

Italienii acum ştiu adevărul şi seria acestor reportaje de-abia a început aseară cu astfel de dezvăluiri, pentru că această emisiune numită "Misterul", a început din luna noiembrie, anul trecut şi a adus dovezi despre OZN-uri, până acum, şi să ştiţi că au arătat dovezi foarte clare ale existenţei lor, cu martori din armată şi alte persoane-cheie.

Şi în seara asta, este dată această emisiune la ora 21:00 ora Italiei.

Asta este un prim pas, sper să ia initiaţiva şi Antena 3 din România, să preia acea emisiune sau să facă şi ei desconspirarea, prin propria lor emisiune despre Illuminati, să dea "pe faţă", aşa cum au făcut italienii, tot adevărul. Tot susţin ei că sunt o televiziune liberă, asta este examenul lor, dacă reuşesc să aducă adevărul României, aşa cum a facut Italia 1 Mediaset, asta va dovedi că sunt într-adevăr liberi şi pot să aducă pe micile ecrane, în casele tuturor ceea ce se vorbeşte doar pe internet şi este luat ca (simplă) idee conspiraţionistă. (Acesta este un bun examen pentru toate televiziunile din România, nu numai pentru Antena 3, dar probabil se vor face că "plouă" - nota AIM.)


Acum aceasta "idee conspiraţionista" nu mai este atribuită unor minţi care scornesc invenţii, despre o aşa-zisă "Elită". Ei chiar există şi acum nimeni nu mai poate spune că ei sunt doar invenţie. Italia 1 Mediaset a spart gheaţa dezvăluirilor.

Ştire de ultimă oră: PAPA DEMISIONEAZĂ... ANUNŢUL S-A FĂCUT AZI LA ORA 12:00... SE VA RETRAGE LA DATA DE 28 FEBRUARIE 2013.

PLUS: Un fulger a lovit luni seara Bazilica Sfântul Petru, la câteva ore după ce Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia, într-un gest care a surprins întreaga lume! (nota AIM)


PS: Nu vi se pare puţin ciudat că după ce aseară au dat ştirile cu Illuminati, azi Papa îşi dă demisia?

SUPLIMENT: Astăzi 13 februarie 2013, Maria a publicat pe YouTube fragmente din emisiunea TV de 2 ore de la Italia 1 MediaSet, în care s-au făcut dezvăluiri detaliate despre grupul Illuminati:

David Icke despre Illuminati:


Microcipul implantat sub piele:


Alimente modificate genetic - otravă:


Sursa: AIM

sâmbătă, 9 februarie 2013

Concursul Internaţional de Yoga – Mahavira Ananda 2013, în direct pe MISA TV

Niciun comentariu :
Sâmbătă, 9 februarie 2013 grupul Mahavira Ananda organizează Concursul Internaţional de Yoga. Probele vor consta în: procedee de hatha yoga, probleme de inteligenţă şi verificarea cunoştinţelor esoterice.


Grupul Mahavira Ananda a luat fiinţă în anul 2008 şi se adresează tuturor bărbaţilor de la cursurile şcolii de yoga MISA. El are drept scop trezirea puterii masculine benefice şi a stării superioare de conştiinţă shivaică.

joi, 7 februarie 2013

Matrix există! Oamenii de ştiinţă descoperă că trăim într-o realitate virtuală

Niciun comentariu :
Profeţiile care susţin că am intrat într-o nouă eră în care ştiinţa şi religia se vor contopi într-o unică disciplină coerentă capătă tot mai multe confirmări. Savanţii contemporani cercetează subiecte care până nu demult erau doar în preocupările yoghinilor, calugărilor sau parapsihologilor. După ce au pornit în căutarea "particulei lui Dumnezeu" şi a existenţei sufletului oamenii de ştiinţă cercetează astăzi dacă nu cumva ceea ce considerăm a fi realitate este doar o iluzie, o simulare pe computer similară cu cea din filmul Matrix şi dacă nu cumva există o multitudine de astfel de universuri virtuale. Crezi doar ceea ce vezi sau auzi? Crezi că realitatea este limitată doar la micuţele spectre de unde electromagnetice pe care ochii şi urechile tale le pot percepe? Crezi că poţi distinge adevărul de iluzie cu acesti ochi care nu percep discontinuităţile dintre imaginile care se succed cu o viteză mai mare de 25-30 pe secundă? Mai gândeşte-te!


Există o credinţă larg răspândită conform căreia am trăi într-un univers generat de cineva, de o forţă superioară omului şi capacităţii sale de înţelegere. Factorii s-au schimbat de la René Descartes, care credea că lumea este creată de un geniu malefic (sau demon), la actualii cercetătorii, dar teoria persistă, doar capătă altă formă şi noi metode de cercetare. 

În 2003, profesorul de filosofie Nick Bostrom de la Universitatea Oxford contura trei aspecte ale acestui concept conform căruia Universul este doar o simulare pe un computer. Şi el a afirmat că cel puţin o posibilitate este adevărată. Astfel, am exista într-o lume ca cea din filmul „Matrix“, notează „The Daily Galaxy“.


Teoria sa este ca un joc de domino şi fiecare ipoteză depinde de cea de dinainte.Prima idee este că omul ca specie o să dispară înainte de a atinge un stadiu „postuman“. Apoi, este puţin probabil ca vreo civilizaţie să genereze un număr semnificativ de mare de simulări ale evoluţiei sale. Şi, în final, posibilitatea care spune că într-o zi vom atinge o stare postumană din care vom putea face simulări ale vieţii strămoşilor noştri este falsă, dacă nu cumva trăim deja într-o simulare.

Cu actualele limitări şi cu potenţialul puterii de calcul, vor mai trece zeci sau sute de ani până când vor putea fi rulate primele simulări la scară mare ale Universului. Totuşi, o echipă de la Universitatea din Washington a venit cu un set de teste pentru a verifica potenţialul acestei teorii, existenţa într-o simulare. Deocamdată, supercomputerele pot simula doar o porţiune foarte mică de univers, puţin mai mare decât nucleul unui atom, conform profesorului în fizică Martin Savage.

Pe măsură ce puterea de calcul creşte, pe parcursul următorilor ani, simularea va fi de dimensiunea unei celule şi chiar a unui om. Totuşi, va trebui să mai treacă un timp însemnat până se va ajunge la gradul acela de dezvoltare, dar Savage este optimist. „Dacă faci simulări suficient de mari, ceva asemănător Universului nostru ar trebui să apară“, a spus acesta.

Fraţi de univers
Profesorul Savage este de părere că dacă oamenii vor reuşi să creeze un univers într-o simulare viitoare, atunci acela va avea o semnătură proprie. Dacă mai multe astfel de simulări produc aceeaşi semnătură, atunci e suficient să caute una asemănătoare în universul actual în care trăim. Dar Zohreh Davoudi, partener al lui Savage, a extins puţin posibilitatea existenţei unei astfel de simulări.

Dacă Universul este virtual, atunci nu este singur, entitatea care l-a creat a mai generat şi altele. „Atunci, întrebarea este: «Putem comunica cu aceste universuri paralele, din moment ce funcţionăm pe aceeaşi platformă?»“, a spus acesta. Dacă ar fi posibilă comunicarea, şi, deci, simularea, atunci ar fi de fapt un multiverse, o pleiadă de universuri interconectate, după cum au fost prezentate în filmul „The One“.

Aceeaşi teorie este verificată, prin propria ipoteză, şi de profesorul Silas Beane de la Universitatea din Bonn, Germania. El a pornit de la premisa că simularea este de natură numerică, astfel că trebuie să fie indicii în spectrul de raze cosmice de înaltă energie. Şi pentru a verifica asta foloseşte modelul matematic cunoscut drept matricea QCD. Aceasta se referă la modul în care quarcii, particulele din neutroni şi protoni, şi gluonii relaţionează în cele trei dimensiuni.

Totuşi, rezultatele la care se ajunge încalcă teoria relativităţii restrânse a lui Einstein. Profesorul Beane a spus că şi echipamentul pe care se face simularea se poate lovi de aceleaşi restricţii ca noi în ceea ce priveşte puterea de procesare. Astfel, dacă totul este finit în anumite puncte este încălcată teoria lui Einstein.

În imaginea de mai jos, conul colorat cu roşu ilustrează relaţia dintre energie şi impuls în viziunea lui Einstein. Aşa se presupune că arată Universul, dacă nu este o simulare. Iar partea cu albastru este imaginea Universului, dacă este doar o simulare computerizată.


Sursa: adevarul.ro

miercuri, 6 februarie 2013

Terapia prin vocale - o practică straveche redescoperită de savanţi

Niciun comentariu :
Străvechile tehnici terapeutice şi de meditatie ce izvorăsc din mantra yoga sunt redescoperite de oamenii de ştiinţă contemporani.

Din cele mai vechi timpuri omul a ascultat muzica naturii. De la ţîrîitul greierilor pînă la vuietul furtunii, toate aveau un înţeles şi o semnificaţie aparte căci urechile omului de demult erau mult mai sensibile la marea orchestră a naturii. Erau mai receptive şi într-un fel auzeau mult mai bine întrucît sunetele produse în natură vibrau adînc în inima sa.

În civilizaţia actuală urechile noastre sînt supuse zi de zi poluării fonice. Zilnic urechile ne sînt bombardate cu zgomote care numai naturale nu sînt. Aşa se explică de ce fineţea auzului slăbeşte de la o generaţie la alta, iar în mijlocul naturii nu mai ştim să ascultăm sunetele ei minunate. Cei care au trăit numai la oraş aproape că nu mai ştiu să se relaxeze cu urechile ciulite să poată audia concertul naturii. Ce minunat poate fi să simţi îmbrăţişarea ierbii în şuieratul uşor al unei adieri de vară. Nu trebuie să faci nici un efort. Doar asculţi şi inima ţi se va umple de vibraţii binefăcătoare datorate Fenomenului de Rezonanţă cu tainicele Energii Cosmice. Ascultînd cu atenţie constatăm ca sunetele naturii sînt simple şi repetitive, au un farmec aparte asemănător gînguritului unui copil.

Plecînd de la această observaţie un savant de origine austriacă, Leser Lasario a redescoperit o tehnică fără îndoială străveche, de terapie cu ajutorul vocalelor. Suferind de o depresie accentuată, el a observat gînguritul unui bebeluş căruia pronunţarea unor vocale îi producea o stare de fericire şi veselie încîntătoare. Experimentînd cu consecvenţă pe propria persoană, Lasario s-a vindecat complet şi a continuat studierea acestei tehnici uluitoare. În decursul timpului el a ajutat mii de oameni care s-au vindecat de diferite afecţiuni.

Utilizarea vocalelor A, Ă, E, I, Î, O, U ne poate transforma în bine întreaga viaţă de acum înainte. Metoda de utilizare a vocalelor este simplă, eficientă, naturală şi fără nici un fel de contraindicaţii. Important este la începerea exerciţiului să fim cît mai relaxaţi. Se inspiră profund pe nas, cît mai amplu. La expiraţie, emitem prelung şi melodios vocala aleasă, fără a forţa. Se reia exerciţiul atît timp cît dorim aceasta.
Stările şi efectele terapeutice vor fi diferite în funcţie de vocala aleasă astfel:
  • Vocala A acţionează asupra părţii superioare a toracelui şi plămînilor, esofagului, celor trei coaste superioare şi creierului. Îmbunătăţeşte şi măreşte randamentul proceselor cerebrale, ameliorează memoria. Amplifică şi armonizează capacitatea afectivă.
  • Vocala Ă acţionează asupra plexului solar şi a regiunii abdominale. Vindecă în mod gradat majoritatea afecţiunilor digestive. Amplifică voinţa şi încrederea în sine.
  • Vocala E acţionează asupra gîtului, a coardelor vocale, a tiroidei, glotei şi laringelui. Vindecă în mod gradat guşa şi alte tulburări care apar la nivelul gîtului. Amplifică o stare de candoare si de puritate.
  • Vocala I acţionează asupra bronhiilor, inimii, laringelui, gîtului, nasului, creierului şi capului. Ajută la eliminarea mucozităţilor din gît, bronhii şi la vindecarea migrenelor şi tulburărilor cardiace. Duce la apariţia unei stări de veselie şi bucurie luminoasă.
  • Vocala Î acţionează asupra regiunii pieptului şi zonei plexului solar. Vindecă în mod gradat durerile de cap, infarctul miocardic, gastritele, ulcerul, tuberculoza pulmonară. Duce la apariţia unei stări de bună dispoziţie şi de armonie.
  • Vocala O acţionează asupra zonei toracelui, timusului şi regiunii diafragmei. Aduce calmul şi amplifică vitalitatea. Amplifică in fiinţă iubirea pură fără obiect.
  • Vocala U acţionează asupra regiunii stomacului, ficatului şi organelor sexuale. Vindecă în mod gradat majoritatea tulburărilor stomacului, elimină constipaţia şi afecţiunile ficatului. Are influenţă benefică asupra rinichilor şi ajută la depăşirea impotenţei şi frigidităţii. Duce la apariţia unei stări de dilatare amplă a conştiinţei.
Efectele şi perceperea zonei în care acţionează vocala corespunzătoare vor apărea instantaneu, iar în scurt timp vor apărea şi efectele terapeutice în funcţie şi de încrederea proprie pentru dobîndirea unei sănătăţi perfecte.

Operarea cu vocale se poate realiza şi în grup, la emisia unei vocale la unison se simt vibraţii mai puternice nu numai în planul fizic datorate intensităţii mai mari a sunetului produs. Astfel se angrenează energii şi mai mari care amplifică efectele benefice deoarece vocala emisă are continuitate (nu se întrerupe) ca atunci cînd lucrăm individual.

Cei care doar intuiesc importanţa fenomenului de rezonanţă vor avea un exemplu clar şi practic de manifestare a acestuia prin practicarea acestei metode benefice simple care va fi pentru ei o adevărată revelaţie.

luni, 4 februarie 2013

Discriminare! Unui cimpanzeu i s-a refuzat postul de redactor CanCan pentru că avea IQ-ul prea mare

Niciun comentariu :
Derapaj incredibil la tabloidul CanCan! Un cimpanzeu şomer din Băneasa a fost respins la un interviu după ce s-a aflat că are un IQ-ul mult peste media redactorilor CanCan. Cimpanzeului Gheorghe nu i-a căzut deloc bine refuzul, astfel că a decis să dea tabloidul în judecată pentru discriminare.

„Când s-a aflat că Gheorghe are IQ-ul 102,”, povesteşte avocata cimpanzeului, „interviul s-a terminat brusc. Tipa de la HR i-a spus în faţă «Ne pare rău, nu angajăm persoane cu IQ-ul format din 3 cifre, asta e politica oficială la nivelul redacţiei noastre. 99 e limita superioară acceptată», după care l-a dat afară din birou. Cimpanzeul mi-a spus printre lacrimi că s-a simţit ca ultimul om.”

În apărarea lor, şefii de la CanCan au invocat un studiu din care reiese că persoanele cu IQ-ul peste 100 tind să fie interesate şi de alte persoane în afară de Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu sau Andreea Tonciu. „Nu vrem să riscăm să ne transformăm în Dilema Veche”, a explicat redactorul-şef CanCan. 
Sursa: TimesNewRoman

Citiţi şi: