Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 30 martie 2013

Cazul Prietenia - film documentar despre contactul cu civilizatiile extraterestre benefice

Un comentariu :

Filmul documentar "Cazul Prietenia" dezvaluie existenta unor grupuri de oameni care au in mod curent contacte cu civilizatiile extraterestre benefice.

Cazul "Prietenia" este o poveste adevărată, cu zeci de martori şi documentat cu multiple dovezi. A implicat un grup de circa 100 de oameni, italieni şi de alte naţionalităţi, dintre care unii încă mai sunt în viaţă, care pentru mai mulţi ani între 1956 şi 1990 au avut întâlniri directe cu "Prietenii". Prietenii erau extratereştri veniţi atât de pe planete din galaxia noastră (la o distanță de sute de mii ani lumina), precum şi din alte galaxii. Pe Pamant, trăiesc în interiorul unor baze subterane şi subacvatice, unele dintre ele aflate de-a lungul coastei Adriatice, la o adâncime de aproximativ 20 km.

"Prietenia" adună laolaltă populaţii extraterestre, care sunt diferite unele de altele, atât în ​​ceea ce priveşte caracteristicile fizice (extratereştri înalţi, mici sau giganţi, etc) şi provenienţa (extratereştri din alte Universuri şi dimensiuni). Cu toate acestea, toate împărtăşesc o alegere fundamentală a Binelui. "Prietenia" este un fel de confederaţie cosmică bazată pe idealuri comune de viaţă şi credinţe, în ciuda diversităţii de populaţii, individualităţi şi alegeri personale. Acest lucru este exact opusul nivelării şi standardizării ideologice pe care o vedem astăzi în lumea noastră.

Populaţia de extratereştri cu care grupul de oameni a interacţionat direct era formată din fiinţe (bărbaţi şi femei, ca şi noi) foarte frumoase fizic, unele de aproximativ trei metri (zece picioare) înălţime, altele mai mici de înălţime. Totuşi, acestea sunt aspecte secundare. Ceea ce este important este ceea ce ele reprezinta, dincolo de diferitele tipologii şi particularităţi.


Până recent, fenomenul contactului extraterestru, toate întâlnirile programate şi repetate dintre oameni şi entităţile extraterestre evoluate se credea că era destinat doar unui număr mic de aşa-zişi "aleşi" sau persoane contactate. Mulţi dintre ei au făcut istorie: George Adamski, Howard Menger, Eugenio Siragusa şi aceştia sunt doar câţiva. Toţi s-au conformat acestui clişeu. Dar în anul 2006 s-a petrecut ceva ce a transformat situaţia. Stefano Breccia, un inginer din Marche care locuieşte în Abruzzo a publicat nişte articole uluitoare care dezvăluie povestea unor contacte repetate, programate dintre peste 100 de oameni şi nişte fiinţe extraterestre care locuiau în numeroase baze secrete de pe planeta noastră.

Personajul principal al povestirii relatate de Breccia este scriitorul Bruno Sammaciccia. Evenimentele au avut loc în special în jurul oraşului Pescara. Totul a început în anul 1956 şi s-a extins pe durata a mulţi ani. Filmele şi fotografiile care au apărut până acum sunt foarte interesante. Dar chiar şi mai interesante sunt mărturiile oamenilor implicaţi.

Toţi au numit această poveste prin "Prietenia", şi acesta este numele cu care a ajuns până la noi. Mulţumită curajului lui Stefano Breccia, a fost dezvăluită una dintre cele mai inspiratoare saga din ufologie.

În Cazul Prietenia, Sammaciccia a denumit aceste fiinţe prin W56. Ei nu făceau parte dintr-o singură rasă. Erau un grup de fiinţe extraterestre ce veneau din diferite zone ale universului. Deşi aveau aspect uman, erau destul de diferiţi în ce priveşte înălţimea care mergea de la unu la şase metri. Prima întâlnire a avut loc în aprilie 1956.

Bruno Sammaciccia era atunci împreună cu prietenii săi Giancarlo şi Giulio. Bruno spunea că acea acel pergament de la un prieten vechi, întrucât Bruno colecţiona antichităţi. În timp ce se uitau la acel pergament, au observat că era harta castelului din Ascoli Piceno, în Rocca Pia. Părea să fie o hartă a unei comori. Şi atunci s-au hotărât să meargă şi să arunce o privire în zonă. Au mers acolo de mai multe ori, fără a găsit ceva deosebit. Şi asta până într-o noapte, când s-au întâlnit cu acele fiinţe. La un moment dat, cei doi au ieşit de pe o alee ce înconjoară castelul, s-au prezentat şi au început să vorbească. Unul dintre ei era extrem de scund. Aveam cam un metru înălţime. Celălalt era extrem de înalt. Avea în jur de 2,5 metri. În afară de asta, ei arătau ca nişte oameni normali. Dar ce anume s-a petrecut în cadrul acelei întâlniri? Conform martorilor oculari, cei doi extratereştri vorbeau perfect italiana. Ceea ce i-a impactat imediat a fost puternicul sentiment de iubire ce emana din aceste fiinţe. Informaţiile pe care ei le-au oferit lui Bruno, Giancarlo şi Giulio au fost cel puţin uluitoare. Ei au spus că Pământul fusese creat cu un scop pozitiv. Dar că oamenii transformau totul în rău. Că simţul moral al oamenilor era cu mult mai scăzut decât al lor. Ei au mai explicat că acesta era un moment extrem de critic în istoria umanităţii. Armele atomice puteau distruge planeta în doar câteva minute.

Acesta era un risc extrem de mare, dar care se putea petrece datorită simţului nostru moral extrem de scăzut. Sarcina lor era să se asigure că situaţia nu scăpa de sub control. Ei au mai spus că nu veniseră aici pentru a cuceri, întrucât nu era nimic de cucerit. Că totul trebuia să fie susţinut de iubire şi respect şi că totul trebuia să se facă în conformitate cu aceste principii. Ei cunoşteau extrem de bine istoria, religiile şi filozofiile Pământului. Ei spuneau că se aflau pe Pământ de mult secole, că locuiau în baze secrete din diferite locaţii de pe planetă. Ei preferau să nu se arate public deoarece oamenii nu erau pregătiţi pentru un contact. Ei aşteptau o reacţie pozitivă în urma activităţilor lor, ca iubirea şi bunătatea lor să fie mai puternice decât îndoielile oamenilor. Când au plecat era aproape trei dimineaţa. Şi astfel a început extraordinara poveste a Cazului Prietenia.

Întâlnirile dintre Bruno, Giancarlo, Giulio şi extratereştrii W56, cunoscuţi şi sub numele "Prietenii" au continuat vreme de câteva luni. Realizând adesea plimbări lungi pe plajele din jurul oraşului Pescara ei le-au oferit oamenilor şi mai multe alte informaţii.

Unul dintre cele mai impresionante aspecte în ce privea bazele lor este că ei spuneau că aveau mai multe răspândite în Italia şi în lume. Cea mai importantă bază europeană era chiar în Italia. Iar una dintre intrările în acea bază era chiar la Rocca Pia. Baza principală era o bază enormă pe fundul Mării Adriatice, aproape în contact cu platforma continentală. În ce priveşte longitudinea, baza se întindea de la Ortona la Rimini. În ce priveşte latitudinea, baza se întindea din mijlocul Mării Adriatice până la Munţii Apenini şi avea o înălţime de 300 de metri. Era atât de imensă încât avea o climă proprie, ca la suprafaţă. Aşa că, uneori, înăuntru ploua. Ei aveau multe alte baze mai mici, care erau mai aproape de suprafaţă. Era una în Pineto, una în Ascoli, trei în jurul Pescara, una aproape de Como, una în zona Milano ş.a.m.d. Multe dintre ele erau centre de susţinere. Extratereştrii le-au explicat şi cum anume îşi construiseră acele baze. Conform relatărilor lui Bruno, Giancarlo şi Giulio, ei erau conştienţi de diferenţa uriaşă dintre oameni şi Prieteni din punctul de vedere al dezvoltării ştiinţifice şi tehnologice. Ele nu erau construite prin săpături, ci printr-un mecanism special.

Ei erau capabili să comprime materia în lateral. Solul se comprima în ceea ce ulterior aveau să devină pereţii bazei. Iar apoi, structura exterioară era formată dintr-un material extrem de dens şi prin urmare extrem de rezistent. Partea hazlie era că structura era extrem de instabilă, şi că trebuia menţinută astfel în permanenţă. Nu trebuia decât să apeşi pe un buton şi totul revenea la starea iniţială. Prin urmare, a deschide şi a închide o bază era o operaţiune destul de obişnuită. Pentru a crea coridoarele de acces se folosea acelaşi sistem.

Nici măcar bazele ce erau aproape de suprafaţă nu deţineau intrări stabile. Atunci când trebuiau să intre, ei deschideau un coridor pe care îl închideau apoi după ei. Dincolo de aspectele legate de Cazul Prietenia, prezenţa bazelor secrete extraterestre de pe planeta noastră este un subiect cunoscut de multă vreme de savanţii noştri. 

Au existat numeroase cazuri de contact în toată lumea. Precum cel al poliţistului american Herbert Schirmer şi care a avut loc în Ashland, în Nebraska, pe 3 decembrie 1967. Experienţa poliţistului Schirmer a avut loc în SUA. El a trăit experienţa unei întâlniri de gradul III. I s-a permis să urce la bordul unuia dintre aceste OZN-uri. De-a lungul întâlnirilor cu aceste fiinţe, ei i-au spus mai multe lucruri. Ei i-au spus că piloţii OZN-urilor de pe Pământ deţin bazele lor speciale de susţinere care se află atât sub pământ cât şi sub mări.

Bruno Sammaciccia era liderul, era punctul de referinţă în cadrul Cazului Prietenia. Povestea extratereştrilor W56 a început cu el. El ştia cele mai multe aspecte deoarece fusese în bazele lor, îi întâlnise personal, era telepat, era cel care ţinea toate firele în mână, cel care lua deciziile.

Relaţia stabilită de extratereştrii W56 şi grupul Prietenia nu era unidirecţională. Curând, Prietenii au început să le ceară ajutorul. La început, ei au cerut asistenţă logistică. Apoi, ei le-au cerut cantităţi industriale de fructe. Apoi au avut nevoie de metale... în cantităţi industriale, ca de obicei. Dar au cerut şi minerale stranii cum ar fi nitratul de stronţiu sau bariu, care la acea vreme erau foarte dificil de găsit întrucât nu aveau aplicaţii cunoscute. Astăzi, ele au aplicaţii în circuitelor camerelor video. Dar la acea vreme, ei nu aveau nici cea mai mică idee la ce anume ar putea fi folosite. 

Pentru a descărca încărcătura camionului, inclusiv a fructelor, extratereştrii W56 foloseau teleportarea. Au dovedit că puteau teleporta orice, chiar şi oameni, şi asta cu multă uşurinţă. Ei au luat toată încărcătura de fructe şi au teleportat-o. Asta înseamnă că întreaga operaţiune dura doar câteva secunde. Aceasta însemna că nimeni din afara grupului nu putea asista la descărcare. Aceasta îi forţa adesea pe Bruno şi pe Giancarlo să inventeze scuze în aşa fel încât şoferii camioanelor ce soseau cu încărcătura să nu devină suspicioşi. 

De-a lungul timpului şi doar doar în cazuri excepţionale, a părut chiar şi mai absurd ca, în ciuda capacităţilor lor tehnologice extraordinare, extratereştrii W56 ar fi avut nevoie de ajutor pentru a face rost de hrană sau de alte materiale. Ca să nu vorbim de banii care se materializau din neant. Bineînţeles că ei puteau să facă rost de orice doreau fără nici cea mai mică problemă. Aşa cum am spus, tehnologia lor era avansată. În realitate, ei puneau la punct aceste mici "spectacole" pentru a ajuta la menţinerea coeziunii.

În fapt, Prietenii au explicat că pentru ca ei să poată să opereze printre noi, oamenii trebuiau să-şi exprime această dorinţă şi într-o formă concretă. Ei spuneau: "Ajutaţi-ne să vă ajutăm!" Mulţi dintre oamenii care au făcut parte din Cazul Prietenia au văzut OZN-urile extratereştrilor W56. Acestea erau aproape întotdeauna întâlniri prestabilite. Extratereştrii W56 indicau locul, ziua şi ora în aşa fel încât oamenii să poată pregăti aparatele de filmat.

Uneori, fotografiile erau publicate. Seria OZN-urilor de deasupra oraşului Milano fotografiate de Gaspare De Lama au ajuns într-un final în revista Domenica del Corriere, în nr.2 din aprilie 1962. Observaţiile au avut loc la sfârşitul lui februarie ale aceluiaşi an. Martorii oculari fuseseră Gaspare De Lama, Bruno Sammaciccia şi jurnalistul Bruno Ghibaudi, care la acea vreme scrisese deja multe articole despre OZN-uri şi era unul dintre primii jurnalişti care trata subiectul cu seriozitate.

Ca parte a Cazului Prietenia, au fost realizate un număr enorm de fotografii şi filme despre OZN-uri. Mare parte din el a fost distribuit la întâmplare. Mare parte a fost rătăcit şi chiar furat. Şi chiar şi mai mult zace încă încuiat în sertarele altor participanţi necunoscuţi care nu vor să se facă cunoscuţi. Cu toate acestea, există încă suficient material disponibil care să ne permită să ne facem o idee despre cât de incredibile trebuie să fi fost aceste evenimente. Tot materialul care se cunoaşte la momentul actual există mulţumită lui Gaspare De Lama şi Stefano Breccia. În cadrul Cazului Prietenia au existat literalmente sute de fotografii, filme şi înregistrări audio. Şi cam atât, întrucât tehnologia de la acea vreme la asta se reducea.

De-a lungul timpului, Cazul Prietenia a implicat şi alţi oameni care au luat parte la aceste experienţe incredibile în diferite moduri. Toţi au avut oportunitatea de a vedea fenomenul şi mulţi au avut şansa de a întâlni personal extratereştri W56. Numărul de persoane implicate doar în Italia a fost considerabil. Există un dosar în care sunt scrise numele a 120 de oameni care au fost implicaţi în aceste evenimente într-o anumită măsură. Dar cine ştie câţi mulţi alţii există despre care nu se ştie. Oamenii implicaţi în Cazul Prietenia provenea din toate mediile de viaţă. Era o secţiune transversală a societăţii. "Prietenia" era activă şi în alte ţări: în Franţa, Elveţia, Germania, în special în Germania, dar şi în Siberia, în Argentina şi cine ştie în câte alte locuri... Chiar şi în Australia.

Pe lângă teleportare, unul dintre cele mai frecvente fenomene erau comunicaţiile dintre Prieteni şi oameni prin intermediul radiourilor obişnuite. Şi aceasta se făcea "în stilul lor". Tehnologia lor era greu de deosebit de magie. Spre exemplu, dacă luam două radiouri identice şi le acordam pe aceeaşi frecvenţă şi le puneam unul lângă altul în aşteptarea mesajului lor, mesajul lor putea fi auzit la unul dintre aparatele de radio în timp ce celălalt radio continua cu emisia de programe obişnuită ca şi cum nimic nu s-ar fi petrecut. Prin urmare este evident că energia implicată era incredibil de mare, iar activitatea lor era uluitoare.

"După cinci minute s-a putut auzi un pârâit puternic şi apărut un fel de flacără verde. Şi Bruno ne-a spus atunci: "Acum e gata!" Şi imediat după aceea, ei i-au salutat prin radio. Chiar dacă au schimbat frecvenţele, emisia a continuat. Unele dintre aceste comunicări au fost înregistrate cu instrumentele disponibile la acea vreme. Gaspare încă mai are unele dintre acele benzi. Pentru prima oară şi după foarte mulţi ani, vocea unui extraterestru W56 este făcută publică.

"Dragi prieteni,dragi fii,
Nu fiţi neîncrezători faţă de noi pentru că niciunul dintre noi nu va şovăi. Rămâneţi uniţi, uniţi, uniţi! Acceptaţi faptul că fiecare dintre voi aveţi slăbiciuni! Luptaţi şi îmbunătăţiţi-vă natura umană şi prietenia voastră faţă de noi!

Lumea noastră este greu de înţeles pentru voi, dragii noştri. Asta este normal. Şi totuşi, cu afecţiune şi încredere puteţi să fiţi aproape de inimile noastre care sunt mereu deschise faţă de voi şi astfel să înţelegeţi mai mult. Vă îmbrăţişăm cu multă afecţiune şi cu o autentică PRIETENIE. Al vostru, Sigir."

Radio-urile nu erau singurele instrumente de comunicare folosite. Uneori, Prietenii puteau interveni în programele normale de televiziune. "Îmi aduc aminte că odată vizionam un film care s-a întrerupt şi a apărut un OZN în zbor. Iar pe fundal s-au auzit vocile lor. Şi atunci cred că doar ne-au salutat."

Una dintre cele mai controversate informaţii pe care extratereştrii W56 le-au oferit prietenilor lor tereştri se referea la un conflict cu o rasă artificială numită "Wiro", dar pe care Sammaciccia i-a redenumit prin "CTR" şi care era forma contrasă a cuvântului "contrari". În timp ce extratereştrii W56 respectau principiile morale, ceilalţi erau materialişti, practic erau opusul extratereştrilor W56 în toate domeniile. Ei nu vorbeau despre război ci despre un conflict, şi spuneau că unul dintre motivele pentru care se aflau aici erau pentru a-i ţine în frâu pe aceşti CTR. Prietenii îi numeau prin "cei ce se închinau în faţa ştiinţei", spunând că aceşti CTR erau creaturi lipsite de scrupule. Şi cea mai mare îngrijorare a lor era că noi, oamenii, am fi urmat aceeaşi cale precum cea urmată de extratereştrii CTR.

Pentru extratereştrii W56, sentimentele de prietenie, afecţiune, iubire şi armonie pe care le creau între ei şi grupul terestru, tot aşa cum se crează ele între fiinţe umane nu erau doar nişte calităţi care defineau calitatea unei relaţii. Pentru ei, coerenţa, prietenia, loialitatea şi alte aspecte asemănătoare nu erau doar nişte concepte abstracte ci mai degrabă o entitate vie pe care ei o numeau "UREDA". Această entitate vie se dezvolta chiar prin aceste sentimente de loialitate şi ei i se opunea un alter-ego care se numea "REDA" şi care era practic opusul. Iar pentru ei, această energie era un fel de combustibil, un fel de forţă motrice pentru dispozitivele lor de apărare, şi în fapt pentru toate instrumentele lor.

Dispozitivele de apărare despre care vorbeşte Gaspare erau importante în conflictul pe care îl aveau cu extratereştrii CTR, după cum le-au explicat Prietenii. Ei le-au explicat că sentimentul de prietenie din care îşi avea sursa UREDA era atât de important, încât dacă grupul lor nu şi-ar fi păstrat un înalt nivel de armonie, s-au dacă grupul lor s-ar fi dezmembrat, ar fi căzut ei înşişi victime ale extratereştrilor CTR care ar fi putut atunci să le distrugă bazele. Dar acesta nu era singurul motiv pentru a fi prieteni. Extratereştrii W56 le-au mai spus că iubirea complet dezinteresată, cât şi moralitatea, respectul şi altruismul ar trebui să călăuzească fiecare gând şi fiecare acţiune. Ei spuneau că aceste valori erau esenţiale pentru a asigura un progres evolutiv lipsit de pericole şi sănătos. Şi era lecţia pe care umanitatea trebuia să o pună în practică dacă vroia să evite riscul unei autodistrugeri teribile. Chiar şi cel mai mic gând de a face rău era de neconceput pentru extratereştrii W56, iar simţul etic, moral prevala în fiecare acţiune a lor, în fiecare gest al lor, în fiecare gând al lor.

Chiar şi dispozitivele lor tehnologice, maşinile lor erau impregnate în mod conştient cu acestea. Un concept care pentru noi este greu de imaginat. Ei spuneau că sunt incapabili să facă rău cuiva. Ei spuneau că chiar şi dispozitivele lor ar refuza să facă rău cuiva. Etica prevala în tot ceea ce avea legătură cu ei, în aşa fel încât ar fi refuzat să facă rău. Ei spuneau că dacă acele dispozitive nu reuşeau să evite să facă rău cuiva, atunci ele s-ar fi autodistrus.

Epilogul grupului Prietenia a apărut la sfârşitul anilor 1970, pentru că, din păcate, oamenii care s-au alăturat lui Sammaciccia nu au reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor prietenilor cosmici. Grupul s-a destrămat gradat şi ireversibil. UREDA a dispărut şi temerile extratereştrilor W56 s-au adeverit. Acest moment dramatic a coincis cu anumite fenomene observate în Marea Adriatică, şi anume marele val de rapoarte OZN ce a apărut între octombrie 1978 şi ianuarie 1979. În mod oficial, povestea s-a încheiat atunci când extratereştrii CTR au reuşit să îi tragă pe sfoară pe pământeni.

Chiar dacă întreaga poveste a grupului Prietenia seamănă mai degrabă cu o povestire ştiinţifico-fantastică decât cu un eveniment care chiar a avut loc, în ciuda dezbaterii largi asupra subiectului autenticităţii sale, datorită dovezilor care au fost deja dezvăluite până acum este dificil să susţinem că totul nu a fost decât o invenţie.

În oricare dintre cazuri nu putem să nu luăm în considerare mărturiile protagoniştilor şi documentele legate de aceste mărturii. Conform martorilor oculari, apariţia OZN-urilor, fenomenele de teleportare şi toate celelalte fenomene impresionante care au apărut, nu au fost totuşi motivul real pentru care aceste fiinţe se aflau pe Pământ. Prietenii se autodenumeau prin "precursorii lumii spirituale". În final, esenţa, sufletul acestei relaţii care din păcate s-a terminat atât de rău datorită deficienţelor umane este un exemplu imens de iubire, dăruire şi respect pe care ei le-au impregnat în inimile martorilor oculari încă în viaţă.

Sentimentul pe care extratereştrii W56 îl transmiteau era unul de profundă PRIETENIE şi IUBIRE. Ar mai fi multe de spus despre grupul Prietenia. Înainte de a pleca, Prietenii au promis că se vor întoarce şi că vor crea o legătură cu puţinii oameni care au mai rămas printr-un legământ de fidelitate reciprocă. Chiar şi în zilele noastre, aceşti oameni cred cu adevărat că încă mai există Prieteni speciali care ne-ar fi putut ajuta sau care, după toate probabilităţile, nu au încetat niciodată să ne ajute.

vineri, 29 martie 2013

Pregătiți-vă pentru extraordinara întâlnire cu civilizaţiile extraterestre benefice!

Niciun comentariu :

de Alexandra David

Există extratereştri? O întrebare desuetă, la fel ca aceea despre existenţa lui Dumnezeu. Poţi să o adresezi tatălui tău dacă ai cinci ani, iar el ar putea să-ţi răspundă la fel ca personajul din filmul „Contact”: „Nu ştiu, puiule. Dar să fim doar noi... pare o teribilă risipă de spaţiu”.

Adevărul ăsta e. Universul observat prin cele mai performante mijloace tehnice oferă o vastitate pe care abia dacă ne-o putem reprezenta. Numai galaxia noastră, Calea Lactee, numără cel puţin 200 de miliarde de stele. Conform calculelor, mai mult de 60 de miliarde de stele conţin, în cadrul sistemului lor planetar, planete asemănătoare cu Pământul. 60 de miliarde de stele! Numai în galaxia noastră! Senzaţia că noi şi planeta noastră micuţă suntem doar un fir de nisip în univers începe să-şi facă simţită prezenţa. Ce fel de fiinţă trebuie să fii pentru a crede că, Dumnezeu, în gigantica Sa viziune, a ales să creeze viaţă doar într-un infim punctişor al Universului Său? Pur şi simplu este de bun simţ să accepţi ideea că, mai mult ca sigur, undeva în spaţiu mai există şi alte civilizaţii.

Peste 1000 de galaxii
De altfel, concepţia asupra propriei condiţii evoluează odată cu oamenii. În copilărie, crezi sincer că tu eşti centrul lumii. Nu poţi concepe mai mult decât ceea ce cunoşti – adică propria ta familie, prietenii, curtea casei, drumul până în cea mai apropiată pădure. Linia orizontului încheie totul. În zorii cunoaşterii sale, umanitatea din antichitate concepea universul ca având în centru Pământul. Era viziunea lui Aristotel, care a rămas valabilă, aprobată şi de Ptolemeu, până în anul 1500, când Copernic a modificat perspectiva, punând în centru Soarele. Galaxia noastră, Calea Lactee, era tot ce putea să conţină universul. În 1924, Edwin Hubble a demonstrat că „petele difuze“ care erau văzute cu telescopul printre stele nu sunt altceva decât alte galaxii. Nici Soarele nu este centrul galaxiei noastre, ci străluceşte undeva, la periferie. Oamenii de ştiinţă susţin la ora actuală că în univers există peste 1100 de galaxii. Fiecare galaxie conţine, la rândul ei, între 10 milioane şi un bilion (10 la puterea a 12-a) de stele, dintre care majoritatea au sisteme solare. La un asemenea ordin de mărime, să mai crezi că te afli pe singurul loc cu viaţă din univers este efectiv o copilărie. E clar, extratereştrii trebuie să existe!

Cine desenează cercuri în lanuri?
Un fenomen inexplicabil care a fost pus pe seama extratereştrilor îl reprezintă misterioasele cercuri din lanuri. De obicei apar peste noapte şi arată impecabil, vizibile de la înălţimi mari. Scepticilor le place să creadă că sunt făcute de mâna omului, însă dacă ar fi aşa, cum se face că nu există niciun film, nicio dovadă a construirii lor? Aceste cercuri apar mai ales în regiunea Milk Hill din comitatul Wiltshire, Marea Britanie. Unul din răspunsuri ar fi că solul de aici este impregnat cu cel mai mare volum de apă subterană din sudul Angliei, acţionând astfel ca un generator de câmp electrostatic, care face plantele să se culce la pământ. Doi pensionari englezi au declarat la un moment dat că ei au construit toate aceste cercuri, folosind o scândură şi o sfoară. Însă cercetările unei echipe de americani au ajuns la concluzia că n-aveau cum. În primul rând, desenele apărute sunt extrem de complexe, iar precizia cu care au fost lucrate cerea metode mai sofisticate şi mai mult timp decât ar fi avut cei doi, la lumina lunii. Apoi, cercurile din lanuri au unele particularităţi specifice: plantele culcate la pământ prezintă nişte goluri de rupere care nu pot fi produse decât prin expunere la radiaţii electromagnetice intense, de genul microundelor, iar în solul din interiorul acestor cercuri apar nişte foarte fine particule de fier magnetizat. Aceasta face ca cercurile din lanuri să aibă chiar proprietăţi vindecătoare. Prima menţiune despre un cerc în lanuri apare în folclorul englez. Un manuscris din 1678 vorbeşte despre aşa-numitul „diavol secerător“ din Hartfordshire, înfăţişat într-o gravură, construind o formă spiralată într-un lan de ovăz. Textul spune că diavolul a venit din cer sub forma unei lumini roşii şi a tăiat cercuri pe acel câmp de ovăz. Tot despre apariţia unor sfere luminoase vorbesc şi cei care se declară martori oculari ai acestor fenomene. Sferele apar şi, în câteva secunde – hop şi cercurile! Cam puţin probabil să fie făcute de oameni...


Fabuloasele răpiri
Despre urmele vizitatorilor din alte lumi putem vorbi la nesfârşit, dar mult mai interesant ar fi şi să-i vedem la faţă. Nici acesta nu e un subiect lipsit de informaţii. Dacă dai search pe internet cu „specii de extratereştri“, bogăţia de rezultate este impresionantă. S-ar părea că toată omenirea i-a văzut, i-a catalogat şi chiar e prietenă cu ei. Nu ştii dacă eşti într-un roman SF sau într-o bază de date riguroasă. Îi găseşti clasificaţi în ordine alfabetică, descrişi cu amănunte, uneori şi cu fotografii. În mare parte, aceste informaţii provin de la persoane care susţin că au fost răpite de ei. Dincolo de pasiunea pentru SF şi senzaţional, asemănarea relatărilor este semnificativă. Majoritatea povestesc despre cum au fost examinaţi de fiinţe umanoide micuţe de statură şi cenuşii, cu ochii mari, negri şi oblici – cunoşti imaginea, pentru că nu mai e un secret pentru nimeni. Unii prezintă urme ale acestor examinări, iar unele femei pretind că au fost purtătoarele copiilor extratereştri. Este cazul italiencei Giovanna, care anul trecut a fost subiectul unei emisiuni de senzaţie, în care arăta fătusul „monstruos“ care i-a fost extras de medicii pământeni după ce a fost inseminată de extratereştri. Ai putea spune că nici bebeluşii umani nu sunt prea fotogenici în primele luni în pântecul matern, dar urmele substanţelor de pe trupul Giovannei nu mai puteau fi explicate la fel de uşor. Acestea aveau un aspect fosforescent, însă nu conţineau nicio urmă de fosfor, ci o combinaţie cu siliciu, necunoscută pe pământ. Un alt caz, petrecut chiar la noi în ţară, în 1978, este cel al unei tinere care a venit la o consultaţie ginecologică şi nu avea nimic, iar a doua zi, după o întâlnire de gradul 4 cu un extraterestru cu care susţinea că a rămas şi însărcinată, medicul a constatat că femeia născuse cu mai puţin de 12 ore înainte!

Cele mai cunoscute rase
Dintre multitudinea de rase de extratereştri mai mult sau mai puţin acceptaţi, câteva au întâietate. Atât de mare, încât îi găseşti descrişi cu lux de amănunte chiar şi pe www.descopera.ro. Cei mai cunoscuţi sunt, de departe „Micii cenuşii”, cunoscuţi şi sub denumirea de Zeta Reticulani. Bănuiţi că ar avea sentimente puţine spre deloc, Micii cenuşii sunt priviţi ca cercetători reci şi cruzi, care derulează experimente pe oameni, fiind lipsiţi de orice fel de compasiune. Par să lucreze ca o singură unitate coezivă, cu o oarecare conştiinţă colectivă, controlată de un Cenuşiu Şef. Singura grijă pe care o au este perpetuarea propriei specii, despre care unii cred că ar fi genetic avariată.

O altă specie de extratereştri este cea a reptilienilor, cu mai multe subcategorii. Unii dintre cei mai cunoscuţi sunt Draconienii sau Dracos, care ar proveni din sistemul solar Alpha Draconis. De fapt, şi-ar fi format colonii acolo, dar proclamă Pământul planeta lor de baştină. Unii chiar cred că Terra le-ar aparţine originar, în timp ce alţii sunt de părere că reptilienii au inseminat această planetă şi văd în noi proprietatea lor biologică.

Indiferent de situaţie, îi percep pe oameni ca inferiori. Sunt o rasă veche, dacă nu chiar primordială, fiind cruzi şi abili. Miturile spun că reptilienii îşi pot schimba forma, simulând aspectul uman. Există comunităţi întregi de adepţi ai teoriei că aceşti extratereştri ne conduc în secret lumea, chiar de sub ochii noştri. Aceste fiinţe s-ar fi deghizat în oameni şi ar trăi printre noi ca lideri, regi, preşedinţi, patroni de concerne media şi oameni de afaceri; s-au poziţionat în toate punctele de putere şi deţin controlul popoarelor, creându-şi un mediu propice înainte de a putea să-şi arate adevărata faţă şi de a se proclama, în mod oficial, stăpânii Terrei.

O altă specie extraterestră celebră în rândul ufologilor este cea a Pleiadienilor sau „fiinţe spirituale multidimensionale“ din clusterul stelar al Perseidelor, aflat în constelaţia Taurus, la aproximativ 400 de ani-lumină de Pământ. Planeta lor originară este Erra, localizată într-o dimensiune alternativă situată cu o fracţiune de secundă înaintea celei în care trăim. Aceşti extratereştri ar fi extrem de asemănători cu oamenii. Elveţianul Billy Meier susţine că a fost contactat telepatic de către ei prin anii ‘40, iar în 1970 acesta a dat publicităţii fotografii ale navelor Pleiadienilor şi schiţe cu imaginea lor. De atunci, Pleiadienii sunt subiectul unor dezbateri intense. Se crede despre ei că sunt profund spirituali şi apropiaţi de natură, fiinţe paşnice care doresc să prevină autodistrugerea omenirii, oferindu-ne, subtil, filosofii şi căi alternative de existenţă.


Suntem creaţi de extratereştri?
Şi Anunnaki reprezintă o rasă importantă de extratereştri, provenind de pe o planetă din Sistemul Solar, Nibiru. Această rasă ar fi sosit pe Terra cu 450.000 de ani în urmă, în căutare de minerale, mai ales aur, pe care le-au găsit şi exploatat în Africa. Se crede că Anunnaki i-ar fi creat genetic pe Homo sapiens, special ca să le fie sclavi, prin amestecul propriilor gene cu acelea ale lui Homo erectus. Inscripţiile antice indică faptul că civilizaţia umană sumeriană din Mesopotamia a fost plămădită sub atenta îndrumare a acestor „zei“, noţiunea de regalitate fiind inaugurată tocmai ca mediere între specia umană şi Anunnaki. Aceştia sunt descrişi ca semănând cu oamenii, dar mai mari şi mult mai puternici din punct de vedere fizic, precum şi o rasă foarte agresivă şi temperamentală, lipsită de moralitate după standarde umane şi având metode brutale.

Oricine poate întâlni un extraterestru
Să comunici cu aceste fiinţe este primul gând care îţi vine după ce afli că ele există. Poate că unele sunt ostile, poate că nu. N-ai cum să ştii dacă n-ai avut personal de-a face cu ele. Unul dintre cei mai activi ufologi în domeniu este medicul american Steven M. Greer. În copilărie, acesta a fost vizitat de fiinţe extraterestre care i-au comunicat diferite mesaje. Cu ajutorul tehnicilor yoghine, el a ajuns să dezvolte o metodologie specială prin care poate lua legătura cu extratereştri benefici, care sunt preocupaţi de soarta umanităţii aflată acum în pragul colapsului.

Steven Greer a fondat CSETI (Centrul pentru studierea inteligenţei extraterestre) în anul 1990, fiind şi în prezent director internaţional al acestei organizaţii. Cele mai cunoscute proiecte ale sale sunt „Iniţiativa CE-5“ (în cadrul căreia sunt iniţiate contacte între fiinţele umane şi fiinţele extraterestre benefice) şi „Disclosure Project“ (care intenţionează să dezvăluie publicului larg date reale privind viaţa şi inteligenţa extraterestră, informaţii ţinute strict secrete de guvernul din umbră şi anumite servicii secrete). Felul în care el se raportează la extratereştri se bazează foarte mult pe concentrare, vizualizare, dar asta nu l-a împiedicat să întâlnească de multe ori nave reale, chiar la distanţe foarte mici, şi să primească mesaje foarte concrete, pe cale telepatică. Rezultatele lui sunt prezentate în cartea „Adevărul dezvăluit despre extratereştrii benefici“, apărută la editura Daksha în 2008, şi ele arată foarte clar că fiecare dintre noi am putea face aceasta, numai să vrem.

Extratereştrii benefici ne contactează
Reprezentanţii puterilor oculte care conduc lumea vor, în mod evident, să credem că extratereştrii sunt fiinţe rele, al căror scop este să ne distrugă. Dovadă este şi filmul proaspăt lansat „Bătălia Los Angeles“, în care este vorba exact despre o invazie neaşteptată a extratereştrilor pe Pământ. Cu siguranţă că există însă şi alţii mult mai evoluaţi decât noi, care abia aşteaptă să ne ajute. Însă aceştia, la fel ca şi fiinţele angelice superioare, nu pot face nimic dacă nu le-o cerem. Dar iată că în anul 1977, utilizând o tehnologie care nu exista pe planeta Pământ la acea vreme, o voce care se recomanda ca fiind „Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar“, a întrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News şi a adresat pentru prima dată în direct telespectatorilor, în limba engleză, un mesaj alcătuit din 600 de cuvinte. Autorităţile au încercat fără succes să blocheze semnalul respectiv, a cărui sursă enigmatică nu a putut fi niciodată identificată. Ulterior, printre răspunsurile care au apărut pe internet la acest mesaj, a apărut un altul, al cărui expeditor nu se recomandă, dar al cărui conţinut merită toată atenţia.


Spune „DA!” şi „EI” vor apărea
Să iei în considerare un mesaj anonim de pe internet, care se declară o intenţie de comunicare a extratereştrilor, riscă să-ţi trezească un zâmbet. Oricine poate să-şi inventeze o identitate virtuală falsă, de ce nu şi una extraterestră? Prin ce anume este credibil, faţă de multe alte asemenea mii? Pur şi simplu prin conţinutul plin de bun simţ şi prin faptul că limbajul lui nu seamănă cu acele construcţii emise de curentul pseudo-spiritual New Age.

Autorii acestui mesaj spun că sunt reprezentanţii unei rase superioare care observă omenirea de mult timp. Ne avertizează că suntem în pragul unui moment decisiv. Unul din pericolele cele mai mari care ne ameninţă este folosirea în scopuri malefice a energiei nucleare, care riscă să distrugă umanitatea şi să transforme întreaga planetă într-o „oază“ radioactivă pentru multe mii de ani de acum înainte. Tehnologia foarte avansată de care dispunem este, de asemenea, şi foarte nocivă. Într-adevăr, cei care ne conduc din umbră sunt aliaţi cu fiinţe extraterestre care nu ne vor binele.

Extratereştrii benefici însă, autori ai mesajului anonim, vor să ne trezim din letargia în care ne complacem, să devenim conştienţi de ceea ce se petrece. Să începem să cultivăm relaţii pline de iubire şi bunăvoinţă, care ne vor ajuta să trecem la un nivel superior de conştiinţă, împreună cu planeta care intră într-o nouă eră, a Vărsătorului. De asemenea, se oferă să ne ajute, cu condiţia să le permitem asta. Este suficient ca un număr cât mai mare de oameni să-şi exprime la unison intenţia mentală puternic şi clar exprimată în mod telepatic, pentru ca navele lor să apară atunci când va veni momentul.

Acest gen de apel îl fac deja cursanţii de yoga ai şcolii MISA, de câţiva ani încoace, după meditaţiile în spirală de la hiatusul anual din luna august. Tot pentru a realiza un contact cu aceiaşi extratereştri benefici, au loc periodic procedurile iniţiate de doctorul Steven Greer, la care participă şi cursanţii şcolii de yoga MISA. Meditaţiile constau într-o raportare telepatică la aceste fiinţe, pornind dintr-o stare cât mai elevată de conştiinţă. Tehnica presupune mentalizarea poziţiei în care ne aflăm şi rugămintea fermă şi plină de prietenie ca ei să apară acolo unde ne aflăm.

Mai multe informaţii despre aceasta găseşti pe www.yogaesoteric.net. Hotărârea de a participa la aceste experimente îţi aparţine.

joi, 28 martie 2013

Concursul de yoga şi ultima zi a Congresului International de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale - 2012

2 comentarii :
Încheiem prezentarea sintetică a celui mai mare eveniment Yoga al anului 2012 - Congresul International de Yoga și Terapii Alternative Orientale și Occidentale - 2012 cu ultima zi a congresului - conferinţele, concursul de yoga şi concertul formaţiei ISIS. Puteţi urmări online o parte din conferinţele Congresului pe site-ul MISA TV .

Ultima zi a Congresului a reprezentat încununarea unui eveniment unic și de mare clasă. Ea a inclus, pe lîngă conferințe, seminarii, filme în premieră și mult așteptatul concurs de Promovare a valorilor Yoga și partea a doua a conferinței Conștiința și Enigmele Ei pregătită de mentorul școlii gazdă (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut) dl. profesor yoga Gregorian Bivolaru. Ca urmare a cererilor insistente de a asculta această prezentare avem bucuria sa va anunțăm ca ea se afla postată la adresa: http://misatv.ro/conferinte/gregorian-bivolaru-constiinta-si-enigmele-ei/

Dintre activitățile de la sălile Obor
Johanes Dragonoff - Natha Yoga Center, Finlanda – a susținut o prezentare despre Conceptul de infinit în matematică, fizică şi metafizică - implicaţii psihologice şi spirituale. Astfel am aflat că, în timp ce fizica urmăreşte în general să elimine pe cât posibil infinitul din teoriile ei, matematicienii tratează acelaşi concept ca pe o unealtă extrem de utilă pentru analiză, recunoscând chiar o serie infinită de numere transinfinite, fiecare dintre ele fiind „mai infinit” decât celălalt, tinzând către ceea ce Georg Cantor a numit Infinitul Absolut (sau simplu Absolutul). Pe de altă parte, Rene Guénon susţinea că singurul infinit adevărat este Infinitul Metafizic, un obiect situat dincolo de conceptul de număr şi de orice posibilă limitare, obiect pe care ulterior l-a asimilat cu Dumnezeu. Meritul lui Johannes este acela de a folosi meditaţia yoghină creatoare focalizată asupra acestor idei, cu scopul de a deveni conştienţi de Infinit. Modalitățile practice oferite de a avea o trăire directă, dincolo de cuvinte și concepte a infinitului au stârnit uimirea audienței care s-a arătat foarte dornică să experimenteze.


Lucian Milea - MISA®, România a conferențiat despre Manifestările energiei tainice a eterului în universul lăuntric al fiinţei umane şi în dispozitivele tehnice de tip „Free Energy“.

Un subiect atât de fierbinte al lumii moderne – problema energiei și a posibilității de a o obține liber, precum și manifestarea acesteia în universul lăuntric al fiecăruia dintre noi – a adunat o audiență numeroasă la Obor... Domnul Milea susținut faptul că, în conformitate cu tradiţia spirituală yoghină, cât şi cu anumite abordări ştiinţifice de avangardă, energia omniprezentă a eterului (a vidului, a focarului zero etc.) se manifestă atât în fiinţa umană, cât şi în anumite generatoare de energie utilă. Un exemplu șocant care sprijină afirmațiile dânsului este acela al fenomenului (dovedit medical fără putință de eroare) Inedia care implică renunțarea totală la hrana de orice fel și hrănirea cu energiile subtile ale eterului. Mulți sfinți creştini şi yoghini, precum Therese Neumann şi Giri Bala au manifestat acest fenomen.

Pe de altă parte, realizările unor genii ştiinţifice, precum Nikola Tesla sau Viktor Schauberger, au dovedit, de asemenea, că energia eterului poate fi convertită tehnologic şi utilizată benefic în viaţa omului.

Astfel, prezentarea dlui Milea a tratat aspecte ezoterice şi ştiinţifice despre eter, şi corelațiile făcute de dânsul cu diferite principii şi dispozitive practice de utilizare a energiei acestuia, demonstrând că atât în cazul fenomenelor de Inedia, cât şi în cazul dispozitivelor „Free Energy“ sunt implicate aceleaşi energii şi principii universale.

Hakim Kuusela şi Cristian Hallivuori - Natha Yoga Center, Finlanda au pregătit o lucrare despre Unele aspecte referitoare la principiile universale tantrice și modul cum aplicarea acestora în viața de zi cu zi poate conduce la transformări profunde (incluzând vindecarea anumitor boli, sau dezvoltarea personală generală).

Finalul activităților de la sala Obor a inclus și câteva revelatoare studii de caz realizate de medici cu îndelungată experiență în terapii alternative și Ayurveda: Dr. Cristina Câmpean - MISA, România - Abordarea ayurvedică a tratamentului unui caz de erizipel; Dr. Monica Maria Paşcalău - MISA, România - O perspectivă ayurvedică asupra tratamentului bolilor de inimă prin mijloace naturale și Dr. Anca Cioltan - MISA, România - O perspectivă ayurvedică asupra tratamentului amenoreei prin metode naturale.

Dintre activitățile de la sala Pipera 2
Emil Noll
- Natha Yogacenter, Danemarca a prezentat o lucrare despre Mindfulness (Intervenţia mentală binefăcătoare) combinată cu tehnici de meditaţie şi alte procedee yoghine pentru ameliorarea și chiar vindecarea unor afecțiuni foarte răspândite la omul modern – depresia, stresul și anxietatea.

Din Anglia, Maria Stine Porsfelt (Tara Yoga Centre) a susținut un foarte apreciat seminar interactiv în care a angrenat publicul în experimentarea unor procedee tantrice pe care le-a dezvoltat la grupurile speciale de studiu pe care le coordonează. Astfel, participanții au trăit experienţe transformatoare în care au putut percepe jocul polarităților fundamentale Yin-Yang.

Au urmat două filme în premieră absolută – „Portalul” (despre descoperirea unei zone de acces și comunicare cu o civilizație extraterestră benefică) și „Străvechiul secret suprem al unei adevărate revoluții sexuale, ce conferă cuplurilor care se iubesc fericirea nesfârșită: continența amoroasă”.

Prin bunăvoința organizatorilor și a canalului de televiziune MISA TV filmul documentar Portalul se poate viziona online la adresa: http://misatv.ro/prima-pagina/portalul/
 
Activitățile de la sala Pipera 2 s-au încheiat cu prezentarea reprezentantului Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman: Advaitananda (Natha Yogacenter, Danemarca) despre Răspunsul uimitor şi înţelept oferit de ştiinţa tantrică tradiţională la provocările cu care se confruntă lumea contemporană.

Dânsul a vorbit despre faptul că ritmul dezvoltării actuale a umanităţii pare că a depăşit demult capacitatea oamenilor de a-l urmări sau măcar de a-l înţelege. Astfel, „lăsată în urmă“ de chiar progresul pe care l-a dorit, umanitatea se confruntă cu o mulţime impresionantă de probleme şi provocări pe toate nivelurile, care sunt din ce în ce mai multe, mai complexe şi mai mari. Căutând să rezolve o problemă, oamenii constată că, datorită ignoranţei şi chiar a superficialităţii abordării, agravează cel puţin încă alte două... Astfel încât putem spune pe bună dreptate că, mai mult decât criza energetică actuală sau cea financiară sau chiar şi cea morală, omenirea se confruntă cu o criză majoră de soluţii în toate domeniile. Însă aceste soluţii de fapt există deja, ele îşi au rădăcinile într-un trecut spiritual care acum se uneşte în conştiinţa supremă cu viitorul, şi ele sunt aplicabile în eternul moment prezent.

Înţelepciunea milenară tantrică a revelat aceste direcţii globale de soluţionare (pe diferite ramuri şi nivele de vibraţie), cu mii de ani în urmă. Însă valabilitatea lor se păstrează mereu vie, deoarece aceste soluţii înţelepte se bazează pe legile şi principiile universale. În această conferinţă au fost prezentate câteva dintre aceste soluţii milenare, perfect adaptate timpurilor moderne – care ne oferă unele dintre răspunsurile de care avem mare nevoie.

Sala Pipera 1 – încununarea glorioasă a congresului:
Concursul de promovare a valorilor Yoga

Unic in lumea tradiției milenare yoghine prin exigența competiției în sine și prin numărul foarte mare de participanți - și anul acesta concursul ne-a rezervat surprize de proporții.

Cei 62 de practicanți yoga din Anglia, Irlanda, Danemarca, Ungaria, Suedia, Finlanda, Italia și România au trecut cu mare succes prin cele patru probe, însumând în total aproape 8 ore de concurs!

S-a început cu proba de execuție corectă a unor posturi yoghine – atât bărbații cât și femeile au practicat 3 tehnici yoghine demonstrând chiar măiestrie în execuția lor. Am ales câteva imagini revelatoare.

A urmat o proba destinată numai bărbaților – aceea de realizarea unor posturi yoghine o durată lungă de timp.

Aici a intervenit prima surpriză extraordinară – stabilirea unui record mondial la practicarea posturii Vrishikasana. Dl. Adrian Cotora, București România, practicant yoga la școala MISA, a înregistrat timpul record de 11 minute și 39 secunde!


Cel mai bun timp la realizarea posturii Mayurasana a fost înregistrat de dl. Perozzi Matia reprezentând școala de yoga din Italia cu 3 min 56 sec.


Proba complementară destinată numai femeilor a punctat elasticitatea specială a participantelor în realizarea a 2 posturi yoghine. Așa cum puteți remarca în pozele alăturate – ambele cele mai bune execuții au fost câștigate de către Stoian Carmen, București, România școala de yoga MISA.


O performață de excepție a fost atinsă în ceea ce privește proba de percepții subtile. 8 participanți din 62 au reușit să perceapă telepatic o stare din 49 posibile!

Dl profesor yoga Gregorian Bivolaru a ales și emis câte o stare timp de 10 minute (în total 5 astfel de stări) și participanții, conectați telepatic cu câmpul subtil realizat de dânsul, au trebuit sa o perceapă cu acuratețe. Plicul cu alegerile stărilor a fost adus în sală, transmis de către dl Bivolaru, înca de la începutul probei, astfel încât corectitudinea acestei părți a concursului a fost ireproșabilă. Excepțional este, de asemenea, faptul că 3 dintre spectatorii on line ai postului de televiziune MISATV care a transmis în direct tot concursul, au perceput corect – 2 persoane din București și una din Geneva (Elveția).

A urmat proba de inteligență – 12 întrebări trimise, de asemenea de mentorul școlii gazdă MISA – dl. Bivolaru și proba de cunoștiințe esoterice de yoga.

Odată concursul încheiat după 8 ore, a urmat un concert extraordinar al formației daneze ISIS (www.isis-music.net) lansarea celui mai nou album al lor dedicat Marii Puteri Cosmice a Compasiunii Divine – Tara.

Sala de la Pipera 1 s-a dovedit din nou neîncăpătoare pentru cei mai bine de 700 de participanți la conferința excepțională a profesorului yoga Gregorian Bivolaru: Conștiința și Enigmele Ei partea finală. O puteți audia aici prin bunăvoința celor de la MISATV: http://misatv.ro/conferinte/gregorian-bivolaru-constiinta-si-enigmele-ei/

Seara s-a încheiat cu binemeritatele aplauze și premieri.
Premierea caștigătorilor concursului de Yoga – din nou o surpriză minunată – de data aceeasta a câștigat o yoghină – dra. Carmen Stoian, MISA România.

Cea mai bună conferință din Congres: Dr. Doru Beniamin Bodea (Germania) – Spațiu, Timp și Dincolo de Ele prin Yoga.

Astfel, după un adevărat festin spiritual care a implicat momente emoționante și înălțătoare, în care am ascultat conferințe foarte interesante și variate, am participat la seminarii, ne-am delectat cu muzică, teatru și film inițiatic, am vibrat la unison cu participanții la concursul de yoga și am aplaudat minute în șir binemeritatele premii acordate – încheiem acest Congres Internațional cu un sentiment profund de împlinire.
A fost, cu adevărat, o mare sărbătoare a valorilor milenare yoghine.

Ne vom revedea în 2014 la următoarea ediție!

Sursa: http://internationalyogacongress.net/

duminică, 24 martie 2013

Alte dovezi ale prezenţei extraterestre la Chelyabinsk

Niciun comentariu :
Meteoritul care a căzut în Rusia pe 15 februarie 2013 în zona oraşului Chelyabinsk a luat prin surprindere pe toată lumea. Nici ruşii, nici americanii nu au fost capabili să-l anticipeze şi cu atât mai puţin să prevină în vreun fel coliziunea sa cu Pământul. NASA, instituţia care pretinde a fi atotcunoscătoare şi care a ajuns să-şi dea cu părerea inclusiv în probleme legate de destinul umanităţii, s-a făcut de râs în faţa acesteia pentru că nu a fost capabilă să avertizeze public despre apropierea asteroidului. Mai mult, directorul NASA, Charles Bolden, a fost nevoit să-şi recunoască neputinţa declarând în faţa Congresului American că şi în cazul în care ar fi fost capabili să detecteze cu ceva timp înainte sosirea corpului ceresc, singura soluţie pentru ca omenirea să evite sau reducă efectele coliziunii ar fi fost rugăciunea colectivă.

Specialiştii estimează că explozia a avut forţa a 20 de bombe atomice similare celei de la Hiroshima, diferenţa fiind că meteoritul a explodat mult mai sus în atmosferă, în urma intervenţiei unui vehicul zburător neidentificat care l-a spart în mai multe fragmente. Locuitorii din regiunea Ural au observat de-a lungul a sute de kilometri roci strălucitoare ce s-au prăbuşit la sol. În Chelyabinsk şi în alte oraşe din regiune, unda de şoc a meteoritului a dus la prăbuşirea unui acoperiş, la spargerea a nenumărate ferestre şi la activarea alarmelor automobilelor. De asemenea, locuitorii au relatat că solul s-a mişcat.


Pe 15 februarie toată planeta era cu sufletul la gură datorită asteroidului "2012 DA14" mare cât un stadion de fotbal, care urma să treacă printre sateliţii artificiali la cea mai mică distanţă faţă de Terra înregistrată vreodată de când se realizează monitorizarea spaţiului cosmic. Pentru a linişti publicul, NASA a dat asigurări că acesta nu constituie niciun pericol şi chiar a creat un eveniment mediatic prin transmisia în direct a tranzitului asteroidului prin apropierea planetei. Datorită acestei campanii ştirea despre asteroidul din Rusia a avut un imens impact psihologic asupra publicului care urmărea evenimentul inedit şi potenţial ameninţător.

Din fericire planeta noastră este vegheată şi de către entităţi extraterestre cu capacităţi tehnice şi paranormale de intervenţie mult mai mari decât cele ale umanităţii. Regiunea Chelyabinsk este renumită de ceva vreme ca fiind cea mai poluată zonă de pe pământ din cauza radiaţiilor provocate de accidentele de la centrala nucleară Mayak, iar prezenţa extraterestră aici este din ce în ce mai vizibilă la fel ca şi în alte zone în care există obiective nucleare. Urmăriţi mai jos două emisiuni ale unei televiziuni mexicane în care sunt prezentate mai multe apariţii OZN din regiunea Chelyabinsk înregistrate anterior evenimentului, în cursul anului 2012.

sâmbătă, 23 martie 2013

Cazul MISA emblematic pentru criticile UE

Niciun comentariu :
Pentru reportajul video vizitaţi  MISA TV.


Şedinţă de judecată secretă. La presiunile parchetului, un învinuit devine martor şi apoi parte vătămată cerând 100.000 euro daune.

Vineri, 22 martie 2013 a avut loc un nou termen în dosarul lui Gregorian Bivolaru, cu numărul 405/5/2005, aflat pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Şedinţa a fost secretă, pe motiv că aspectele relatate ar putea leza viaţa intimă a celor implicaţi în acest dosar.

Ordinea de zi a cuprins audierea martorei Dumitru Ionela Cristina precum şi actualizarea informaţiilor referitoare la comisia rogatorie pentru audierea lui Gregorian Bivolaru, ce urmează să aibă loc în Suedia.

Avocaţii apărării nu au fost de acord cu audierea martorei datorita intereselor sale in cauza. Martora a avut initial calitatea de invinuit, iar acum figurează în acelaşi timp ca parte civilă împotriva d-lui Bivolaru, într-un dosar la tribunalul Cluj, în care cere daune de 100 000 de euro din partea acestuia. De asemenea, martora are o datorie de 12 000 de euro la un alt martor din dosarul de la ICCJ, pe care nu vrea să o plătească.

Din relatările avocaţilor apărării reiese că Dumitru Ionela Cristina cele trei declaraţii care au fost date cu ani în urmă au fost modificate cuprinzand aspecte noi. Unele dintre aceste elemente însă contrazic declaraţiile anterioare, fapt care scade puternic credibilitatea martorei.

La acest proces a fost prezent şi Konrad Swenninger, reprezentant la organizaţiei nonguvernamentale Soteria International, care se ocupă cu apărarea drepturilor spirituale ale membrilor Uniunii Europene.

Soteria International monitorizează cazul MISA pentru că în ultimii ani s-a evidenţiat ca fiind unul dintre cele mai grave cazuri de încălcare a drepturilor omului în România. Deoarece şedinţa a fost secretă, reprezentantul organizaţiei nu a avut permisiunea să intre în sala de judecată.

„Îngrijorător în cazul MISA – spune Konrad Swenninger – este că reflectă la fiecare pas criticile pe care Comisia Europeană le aduce României. De două ori pe an este raportat modul în care România îşi achită obligaţiile asumate faţă de UE. Punctele la care nu stă bine în prezent în ceea ce priveşte respectarea standardele europene este independenţa sistemului judiciar şi modul în care media interferează în cazurile judiciare.

Ambele puncte transpar foarte clar în cazul MISA, aspect subliniat şi de Curtea Supremă suedeză în 2005. Autorităţile din România au afirmat recent că aceste critici nu sunt fondate şi le-au respins. Însă au primit răspuns din partea Comisiei Europene că ele sunt valide şi foarte reale în cazul MISA.”

Următoarea şedinţă în acest dosar va avea loc în 11 aprilie 2013.

vineri, 22 martie 2013

marți, 19 martie 2013

"Martiriul" lui Adrian Nastase – o insulta la adresa bunului simt

Niciun comentariu :
M-am uitat ieri la televizor la câteva dintre imaginile şi discuţiile despre eliberarea lui Adrian Nastase. Mi s-a făcut efectiv greaţă.

O greaţă profundă de mass media (mai ales de pupincuriştii de la antene dar nu numai), de justiţia românească, de mafia din politică. Azi aş fi vrut să scriu ceva despre modul în care suntem trataţi noi oamenii de rând în justiţie, în mass media ori în relaţiile cu poliţia sau despre "privilegiile" pe care le-au avut şi le mai au yoghinii în raporturile cu aceste instituţii (case devastate, bâte şi AKM-uri în ceafă, acuzaţii înscenate, dosare fabricate, abuzuri acoperite de mafioţii din sistem, linşaj în presă, discriminare, exil, azil politic etc), în comparaţie cu tratamentul "martirului" Adrian Năstase. 

Aş fi vrut să amintesc de faptul ca site-ul Secret life (stl.ro) a publicat după doar două săptămani de la încarcerare faptul că Năstase avea deja două rapoarte pentru că fusese prins cu telefonul mobil şi tableta în celulă, teoretic compromiţându-şi eliberarea condiţionată. Însă după ceva timp totul a fost muşamalizat, site-ul stl.ro a dispărut, iar azi Năstase este liber. Căutaţi pe google nastase prins cu telefonul si tableta in inchisoare ca să vă convingeţi că articolul chiar a existat.

Aş fi vrut să vă întreb cam câti condamnaţi au mai fost sunaţi de ministrul de interne pentru a fi întrebaţi cum vor să fie arestaţi. Ori la arestarea câtor condamnaţi au venit poliţişti în civil. Sau să mai amintesc despre teatrul cu salvarea particulară ieşind din garajul casei din Zambaccian, cel cu fularul la gât la intrarea în spitalul de urgenţă şi despre circul prin care mass media a transformat un presupus sinucigaş în erou, deşi o mulţime de detalii din declaraţiile furnizate de participanţii la înscenare la nu se potriveau între ele sau cu realitatea.

Aş fi vrut să vă întreb cum este posibil ca un infractor periculos ca Adrian Năstase, periculos pentru că (chipurile) a încercat să se sinucidă cu un pistol şi astfel a pus şi viaţa unui poliţist în pericol, să fie transportat fără cătuşe de fiecare dată când a fost adus la instanţă ori dus înapoi la puşcărie.

Aş fi vrut să vă întreb de ce a fost condamnat la doi ani pentru un delict de "doar" 1 milion de euro în loc să fie trimis mai mulţi ani la puşcărie pentru vânzarea frauduloasă a Petromului cu tot cu rezervele de petrol ale României, pentru şpaga de la vânzarea Sidex, pentru cea de la contractul cu Bechtel, toate cumulate cu fraude de mai multe miliarde de euro, ori pentru traficul cu copii sau acoperirea mega-afacerii cu videochat a Danei Năstase?

Aş fi vrut să întreb de ce condamnarea sa de către "completul negru" a fost realizată fix în preziua solstiţiului de vară, astfel încât arestarea sa să aibă loc într-o zi cu semnificaţii simbolice pentru masonerie, fapt care a făcut mai mulţi comentatori să susţină că Năstase a fost sacrificat ritualic.

Aş fi vrut să vă intreb despre câti condamnaţi aţi auzit că au scris pe blog din pârnaie şi au dat indicaţii preţioase guvernului şi partidului din care fac parte? Culmea e că indicaţiile preţioase ale lui Năstase chiar au fost aplicate; oare cine este adevăratul prim-ministru al României dacă Ponta a părut să fie "teleghidat" mai tot timpul din puşcărie?

Aş fi vrut să scriu despre cum a încercat Năstase să racoleze puşcăriaşi în masonerie făcând propagandă la Jilava pentru acestă malefică organizaţie, căreia i-a deschis porţile în România în anul 1990 şi pe care a încercat ulterior să o confişte (iar pentru asta a fost pedepsit). Ori despre cum a fost tratat şi "discriminat" fostul prim-ministru la Jilava printr-un "îngrozitor" regim de cazare, vizite şi primire de pachete realizat cu ajutorul conducerii penitenciarului.

Aş fi vrut să mă întreb aşa cum au făcut yogaesoteric şi Advaita dacă nu cumva eliberarea pe data de 18 martie, zi având o semnificaţie masonică specială (şi dată la care în anul 2004 MISA a fost atacată de supuşii lui Năstase la ordinul masoneriei), reprezintă un mesaj special de genul "noi l-am băgat la pârnaie, dar tot noi l-am scos de acolo".


Dar...  m-a cuprins aşaa oo greeeaaaţăăă....

Apoi am citit un articol pe blogul doamnei Gigi Ghinea şi mi-am dat seama că deşi nu sunt singurul cuprins de această senzaţie autoarea a reuşit mult mai bine să şi-o învingă, motiv pentru care redau aici acest text:


Cazul Adrian Nastase din nou ( !) ne dezvaluie haznaua sociala, scoate la suprafata vietii noastre mizeria morala in care nu mai inoata, ci se ineaca o societate bolnava, societatea romaneasca. La constructia acesteia, Adrian Nastase a contribuit, voit si constient, in calitatea sa de creator-sef al insultei sociale la care asistam azi.

Modul in care « iese » din inchisoare direct in haznaua proprie, acest personaj care face parte dintr-o poveste ca un vis urat care nu se mai termina, a devenit infricosator.

Simulacrul de tentativa de sinucidere a condamnatului ne sfideaza bunul simt si inteligenta nativa. Circul mediatic la care asistam ingroziti  – Doamne, in ce tara traim, era tot ce puteam ingana acum cateva luni, vreo opt ! – este servit maselor drept « demnitate umana » a condamnatului suspus unei nedreptati juridice de natura politica ?! Desi bunul simt ne arata fara sa judecam prea mult, ca el este cel care s-a imbogatit material profitand de aceasta constructie monstruoasa, pentru ca detine zeci de case, proprietati, conturi, picturi de valoare, alte obiecte de pret. Valori in bani. Pretul real al lui Nastase, cel al demnitatii, al onoarei, al bunului simt, este fireste, zero. In inima lui el are un zero, e gol. La fel cum au toti care-l alinta si-l lingusesc.

Victima politica fiind el, Nastase, nu poate fi decat una dintre cele sapte milioane si ceva de victime inocente ale lui Basescu personal. Pentru ca regimul de azi e construit doar de Basescu. Un singur om cu puteri paranormale, de vreme ce poate sa detina o putere mai mare decat a tuturor celorlalti participanti la acest dezastru moral la un loc. Asadar, suntem un popor de victime. Una dintre ele, iata, e condamnata politic, abuziv. Condamnatul nu mai suporta umilinta nedreptatii si incearca sa se sinucida. Ghinion, nu nimereste tinta. Deplorabil, ce-i drept, insa totul se da la televizor. La televizor se poate orice. Zis si facut. Il facem victima politica. Pana la a-l declara martir nu mai e decat un pas.

Ieri, la eliberare, acest ultim pas a definitivat procesul de imagine ! Nastase martirul ! Cel care s-a sacrificat pentru tara lui ! Ar fi putut sa plece din aceasta tara cu oameni nerecunoscatori – declara sora lui, la fel de aroganta ! – , dar nu a facut-o din iubire pentru poporul lui !!!!! Poate visez ? Nu, nu visez. M-am trezit !

Evenimentul eliberarii unui asemenea specimen de moralitate trebuie mediatizat excesiv. Pana si emisiunile de divertisment sunt intrerupte ca sa putem vedea minunea. Ieri Adrian Nastase, parintele coruptiei din Romania post decembrista a fost declarat martir al societatii !!!!

Ceea ce s-a intamplat ieri este mai mult decat poate indura orice cetatean care mai apeleaza din cand in cand la bunul simt.

Daca aceste valori care tin de moralitatea individului, in plan personal desigur, sunt incalcate, de-a dreptul inversate in aceasta lume, ei bine, atunci nu pot decat sa spun, in sfarsit treaza si responsabila, urmatoarele :

Ii cer iertare copilului meu pentru ca l-am nascut intr-o lume stramba si pentru ca tot ce-i pot oferi, asa cum imi ofer mie in fiecare zi, este iubirea. Iubirea de el insusi e singura valoare morala care-l poate lumina in orice situatie cand se simte abuzat si umilit de legile absurde ale adultilor care pretind ca detin o alta putere decat cea a bunului simt.

Ii cer iertare pentru toate modelele deplorabile si indoielnice care i-au fost oferite de o societate stramba in care aroganta, subcultura, violenta verbala si fizica au facut legea, in care abuzul de putere l-a umilit si pe el la fel ca pe multi alti copii ai acestei tari, in singura scoala la care am putut sa-l inscriu : scoala romaneasca. Acolo unde unii dintre profesorii lui si ai altor milioane de copii romani, imprumutand sau imitand modele « de succes » ale societatii romanesti i-au umilit pe ei, cei fara aparare in fata acestui flagel moral.

Imi cer iertare pentru toate evenimentele traumatizante pe care a fost nevoit sa le traiasca in lumea aceasta stramba in care doar unii dintre copii au dreptul la demnitate, iar altii nu.  Asa incat, atunci cand datorita conditiei sale neinsemnate de copil pe care aceasta societate a decretat-o ca neinsemnata, a fost lipsit de putere sau credibilitate si nu s-a putut apara in fata umilintelor si a abuzurilor unor adulti, sau a institutiilor scolare carora nu le-a pasat niciodatata de ei cu adevarat.

Pentru toate aceste minciuni care ti-au fost spuse drept adevaruri, te rog sa ma ierti !

Dragul meu,

Pentru toate acele situatii cand noi, parintii tai, nu am putut sa fim de fata pentru a te proteja de minciuna si manipularea care s-a predat in aceasta tara de cand te-ai nascut tu, pentru toate acele situatii neplacute la care te-am supus fara voia noastra in oricare alt loc din afara caminului nostru, te rog sa ma ierti !

Te rog sa ma ierti pentru ca singura avere pe care ti-o las mostenire este iubirea mea, desi aceasta societate a incercat sa-ti spuna ca banul este o valoare care poate cumpara totul. Iubirea aceasta pe care ti-o daruiesc eu este puterea bunului simt care contine o inteligenta mai presus decat si mai mult peste profitul material. Profitul material, este doar minciuna care ti-a fost servita in loc de hrana spirituala de o societate moderna consumerista dar care otraveste mintile oamenilor infricosati si doar a celor lipsiti de iubire. Cu care poate te-ai amagit in momentele in care iubirea noastra nu reusea sa supliniasca batjocura si aroganta celor care-ti flururau in fata profitul stralucitor al imbogatirii parintilor lor peste noapte fara vreun merit deosebit, asa cum ai vazut si ieri la televizor. Si poate in tot acest timp care s-a scurs de cand ai venit in lumea aceasta.

Ceea ce-ti daruim noi, parintii tai, este adevarata avere : iubirea, ca valoare fundamental spirituala.

Iubirea aceasta este cea care vede in oameni si lucruri, profitul spiritual, bogatia cea mai de pret.

Iubirea de tine insuti este singura care te poate salva in toate acele situatii in care te vei simti agresat de ipocrizia, minciuna, rautatea si lipsa de demnitate morala a oamenilor.

Mostenirea continuta in aceasta iubire nesfarsita din inima mea este sfatul care te poate calauzi intrega viata : sa nu raspunzi cu violenta la violenta, sa nu reactionezi agresiv la agresivitatea lumii, sa nu raspunzi prin abuz de putere atunci cand te afli in preajma unui semen de-al tau mai slab decat tine.

Regret, ca te-am nascut (din pura intamplare) intr-o tara in care poporul meu a ajuns sa-si martirizeze abuzatorii. Un popor care, desi a ajuns in pragul subzistentei, este capabil sa-si idolatrizeze calaul.

Identificarea victimei cu agresorul.

Pana la aceste cote ale deformarii valorilor morale si spirituale s-a putut ajunge in tara mea cu ajutorul manupularii prin mijloacele media detinute de cativa oameni fara scrupule, fara caracter, imorali, amorali, dar care ne sunt conducatori alesi prin vot democratic ?! Conducatorii ipocriti ai unei natii ipocrite ?! Poate.

Eu pentru asta copile, te rog sa ma ierti !

Toate acestea au fost si sunt posibile, dragul meu, doar pentru ca manipularea fricii in randul maselor lipsite de educatia bunului simt a fost posibila.

Educatia bunului simt este iubirea si bunatatea. Doar celor care gandesc in masa li se poate impune gandirea de-a gata, idivizilor unici, nu. Doar unor mase compacte de oameni li se poate crea sentimentul de neputinta, nascuta din fricilor lor. Frica de neputinta este atributul unor mase de oameni, si nu a individului unic, asa cum esti tu.

Frica de neputinta si lupta pentru supravietuire a maselor inoculata de un  Dumnezeu al urii de sine proiectata in ceilalti, al discriminarii si al razboaielor care continua pe toate planurile, a facut posibila o astfel de societate care ne insulta in fiecare zi, asa cum am vazut si ieri pe toate televizoarele patriei . Imi cer iertare pentru imaginea care ti-a fost oferita ieri cand Adrian Nastase a iesit din inchisoarea injustitiei unei societati strambe si imorale, mai curat si mai uscat decat intrase.

Justitia, in adevaratul ei sens, ar fi trebuit sa fie un exemplu de justitie sociala. Dar n-a fost. Ispasirea lui Adrian Nastase daca s-ar fi produs – el insa a continuat de acolo, continua si va continua (ne-au anuntat ai lui !)sa ne sfideze printr-un zambet permanent arogant – ar fi constituit un palid semn al insanatosirii societatii romanesti, dar n-a fost sa fie. Ar fi produs o minima satisfactie in sufletul oamenilor de bun simt, o raza de speranta in spiritul acestui popor muribund in propria lui demnitate ca popor. Ar fi putut fi un mic exemplu de bun simt al unei societati, in sensul in care, celor care au abuzat de putere, li se ofera sansa sa-si faca o scurta (doar doua sute optzeci si ceva de zile) dar insemnata reevaluare a greselilor comise iar prin intelegerea acestei oportunitati, ca un cadou al destinului pentru indreptare, ei sa ne ofere un exemplu de adevarata putere.

Puterea bunului simt!

Puterea bunului simt se gaseste la liber in noi, nu are nevoie de bani de averi, de posesii, ca sa fie activata si folosita. Sursa puterii bunului simt este in natura spiritula a fiintei. Nu e nimic complicat. E de bun simt.

Gigi Ghinea, promotor (care promoveaza) al bunului simt.

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape. Steven Greer prezintă: documentarul ‘Sirius’

2 comentarii :

„Pământul a fost vizitat de civilizații interstelare avansate care pot călători prin alte dimensiuni mai rapid decât viteza luminii. Ce am învățat noi de la ei despre energia de propulsie ne poate conduce într-o nouă eră dar cei în putere au suprimat aceste informații pentru a ne putea menţine într-o stare de sclavie. Este timpul ca să aflaţi adevărul prin acest documentar.” – Dr. Steven Greer - 27 aprilie 2012

Dr. Steven Greer, promotorul Proiectului Disclosure în anul 2001, a realizat un documentar despre extratereştri, în regia laureatului premiilor Emmy, Amardeep Kalika. În acest documentar, care se află în fază avansată de producţie, şi care va fi foarte curând lansat pentru vizionare publică (aprilie 2013), Dr. Steven Greer aduce dovezi incontestatbile despre existenţa extratereştrilor. Este vorba despre un schelet extraterestru care măsoară aprox. 20 cm, şi care a fost găsit în America de Sud, în deşertul Atacama. Localnicii declară că ştiu de existenţa acestor fiinţe deja de mult timp, şi că le-au văzut de multe ori coborând din navele lor de formă ovoidală.


Dr. Greer a reuşit să obţină colaborarea unui reputat institut de cercetări medicale, care deja a realizat mai multe tipuri de analize preliminare: radiografii, scanări computerizate (Computer Tomograf), precum şi unele analize ADN, toate demonstrând că este vorba de scheletul unei fiinţe extraterestre mature. Pe baza multiplelor analize, s-a reusit reconstruirea pe calculator a aspectului organelor interne şi a fiinţei extraterestre, aşa cum era ea în viaţă.


Dr. Greer menţioneaza că, deşi extraterestrul este umanoid (are cap, două mâini şi două picioare), nu face parte din specia umană de pe Terra.

 

Datorită importanţei uriaşe a acestor uluitoare confirmări ştiinţifice, Dr. Greer nu poate încă să deconspire identitatea institutului care face toate aceste cercetări, pentru a nu pune în pericol echipa de cercetători. Deşi costul multiplelor analize specifice care au fost realizate este exorbitant, totul s-a făcut doar prin numeroasele donaţii private ale oamenilor simpli de pe întreg mapamondul, fără nici-un fel de ajutor financiar de la statul american.

S-a petrecut un lucru bizar de îndată ce Dr. Greer a anunţat public (pe blog) că se vor face analize medicale detaliate ale acestui schelet extraterestru: tatăl regizorului (Amardeep Kalika) a fost ucis în ceea ce se crede că a fost o înscenare de atac terorist asupra unui templu indian din SUA.

Toate acestea demonstrează că filmul "Sirius" al Dr. Greer este de o importanţă majoră pentru umanitate, iar Cabala este pur şi simplu disperată - şi de aceea recurge la măsuri disperate...

În aşteptarea documentarului, să vedem ce alte informaţii conexe găsim în legătură cu acest tip de extratereştri minusculi...

Deşi ar putea părea deja uluitor, un schelet aproape identic a fost deja subiectul unor documentare transmise în Rusia în anii 1990 şi 2004, la două televiziuni diferite. De data aceasta este vorba de un extraterestru care chiar era viu atunci când a luat contact cu locuitorii unei zone din Rusia, şi care a trăit timp de trei saptamani înainte să moară (probabil ca urmare a ne-adaptării sale la condiţiile de pe Pământ).


O femeie bătrână din zona munţilor Urali de Sud a găsit acest extraterestru după ce l-a văzut coborând dintr-o navă de formă ovoidală. Nici acum nu se ştie de ce el a fost lăsat la sol pe Pământ, dar se aminteşte faptul că localitatea Khishtim din Urali (din zona unde a fost găsit extraterestrul) era un important centru de prelucrare a plutoniului în fosta URSS. Acest fapt nu este deloc de neglijat dacă ne amintim că numeroase apariţii OZN au fost semnalate mai ales lângă astfel de centre de producţie sau testare a materialelor nucleare.


Conform documentarelor ruseşti, cel puţin alte trei persoane au fost martore la această apariţie aproape incredibilă, şi au declarat că fiinţa extraterestră era complet paşnică şi binevoitoare. După unii cercetatori, acest extraterestru s-a sacrificat pentru ca oamenii să afle de existenţa vietii inteligente în Univers.

De ce oare toate aceste dovezi nu sunt deloc popularizate? Cine oare doreşte să NU aflăm de existenţa acestor fiinţe extraterestre? Un posibil răspuns este acela că odată cu dezvăluirea existenţei extratereştrilor, ar trebui să se dezvăluie şi tehnologia folosită de navele acestora pentru a se deplasa rapid şi eficient pe distanţe uriaşe, prin cosmos... ceea ce este evident că nu convine celor care se află în poziţiile de putere la ora actuală pe Pământ, pentru că ar pierde privilegiile pe care le au de sute de ani.

Reevenind la aceşti extratereştri minusculi, se pune întrebarea dacă ei au venit aici pe Pământ acum pentru prima dată, sau poate ne vizitează de foarte mult timp? Iată că putem răspunde şi la această întrebare, graţie unei sincronicităţi uluitoare: un cititor care vizitase site-ul lui David Wilcock a ramarcat faptul că scheletul extraterestrului seamănă izbitor cu celebrele statui minuscule ale băştinaşilor din Insula Paştelui, statui pe care aceştia le purtau la gât ca obiecte de ceremonie. Aceste mici statuete sunt expuse in Muzeul Vaticanului şi se numesc statuetele Kavakava Moai, după locul în care ele au fost prima dată descoperite.


O atentă analiză vizuală confirmă faptul că stauetele Kavakava reprezintă aproape fidel pe aceşti extratereştri minusculi care, se pare, au jucat un rol important, civilizator, în viaţa comunităţilor din acele locuri. Conform miturilor locale, statuetele reprezintă fiinţele ancestrale Kavakava care sunt păstrătorii cunoaşterii, dăruitori de înţelepciune şi de tehnologie (conform explicaţiilor de la Muzeul Vaticanului)!


Iată deci că dezvăluirea existenţei extratereştrilor este extrem de aproape, şi odată cu ea va trebui să vină şi dezvăluirea tehnologiilor de energie liberă şi gratuită pe care aceştia le folosesc pentru propulsarea navelor lor prin cosmos. Dar, mai ales, şi înţelepciunea acestor adevăraţi fraţi cosmici care au ales să ajute omenirea din vremuri imemoriale, şi care iată, chiar s-au sacrificat dăruindu-ne propriile lor trupuri, pentru ca noi, acum, să ne convingem de existenţa lor.


Dezvăluirea este extrem de aproape!

Surse si informatii conexe:
AIM
siriusdisclosure.com
sirius.neverendinglight.com

luni, 18 martie 2013

Sfarsitul Euro? Liderii de la Bruxelles fura banii deponentilor in banci din Cipru

Niciun comentariu :
Adio democratie in Europa, adio legi si constitutii, adio proprietatii private, adio drepturilor omului.  Dupa ce au incalcat mai toate regulile pietei si au dat drumul fara limita la tiparnita de euro acum liderii europeni isi arata adevarata fata bagand mana in buzunarul deponentilor din Cipru, furandu-le banii din conturi. Aceasta decizie "poate insemna chiar sfarsitul zonei euro", considera Lars Seier Christensen, presedintele executiv al Saxo Bank. "Acesta este socialism in stare pura - tot nu-mi vine sa cred că s-a intamplat cu adevarat" a mai declarat acesta.

Precedent periculos! Cipru dijmuieste economiile populatiei!
Autoritatile cipriote au fost obligate de liderii de la Bruxelles sa impuna suprataxarea depozitelor bancare ale populatiei cu aproape 10%. Deutsche Bank avertizeaza : doar Iisus mai salveaza zona euro!

Ceea ce parea sa fie o negociere intre autoritatile de la Bruxelles si cele din Cipru s-a finalizat cu ceea ce liderii UE stabilisera deja. Potrivit presedintelui cipriot Nicos Anastasiades, Banca Centrala Europeana (BCE) a recurs la santaj, avertizand ca, daca autoritatile de la Nicosia nu accepta conditiile impuse de UE, finantarea bancii Laiki va fi retrasa. Aceasta masura ar fi echivalat cu inchiderea celei mai importante banci a Ciprului si, implicit, prabusirea sistemului bancar cipriot.

Cetatenii, storsi de bani
Dictatul UE obliga Cipru sa fure cu acte in regula 6,75% din depozitele bancare mai mici sau egale cu 100.000 de euro, respectiv 9,9% din economiile care depasesc 100.000 de euro. Sumele respective au fost deja blocate si vor fi transferate catre bugetul statului si vor insuma 5,8 miliarde de euro, iar deponentii vor primi– nu se stie cand – actiuni la banci. Pentru aceasta jecmaneala, Cipru va primi in schimb zece miliarde de euro din vistieria UE. Comisarul european Olli Rehn s-a grabit sa calmeze spiritele, precizand ca masura se va aplica doar in Cipru, insa multi analisti cred ca decizia va crea un precedent periculos ce va putea fi aplicat in orice stat membru UE.

Avertisment de la Deutsche Bank
Directorul de strategii FX al Deutsche Bank, Bilal Hafeez, a avertizat recent ca zona euro mai poate fi salvata doar de Iisus. Bilal sustine ca, in conditiile in care Germania si Franta, intemeietorii UE, incalca regulile elementare (deficit fiscal sub 3% si indatorare sub 60% din PIB) obligatorii pentru orice membru al Uniunii, este jenant sa li se ceara tarilor cu probleme sa respecte acele reguli. „Doar Iisus mai poate salva zona euro”, a avertizat, sumbru, directorul Deutsche Bank.
Sursa: enational

sâmbătă, 9 martie 2013

VIATA LUI PI (Ang Lee, 2012)

Niciun comentariu :

Viata lui Pi este o reprezentare vizuala a calatoriei interioare pe care fiecare fiinta umana o realizeaza in cautarea propriei identitati, aventura dificila, plina de obstacole, ispite si incercari de tot felul. Intotdeauna fascinant, drumul regasirii de sine conduce la transcenderea conditiei de muritor, la redescoperirea sacrului, a eternitatii. In acest demers complex si nebanuit de amplu de constientizare, de descoperire gradata si armonizare a universului launtric se succed inevitabil entuziasmul, deznadejdea, eforturile asidue, succese, indoieli, numeroase conflicte si pericole.

Intr-o barca, simbol al lumii intregi, insotit doar de animale, reprezentari ale propriilor energii si tendinte inferioare, Pi, un Ulise modern, traverseaza marea tentatiilor lumesti, a instinctelor si fantasmelor pentru a realiza eterna reintoarcere la sursa primordiala, reintegrarea în oceanul infinit al Spiritului Divin.

O adevarata epopee vizuala, Life of Pi ramane din pacate prea mult centrat pe imagine si efecte speciale, impresionante ce-i drept, si isi pierde profunzimea, metafora. Elaborat, cu vizibile tentative de a iesi din zona filmelor de consum, Life of Pi este totusi un film de tip hollywoodian.

Overview