Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 30 septembrie 2013

Ştiri cenzurate: Un asteroid de mărimea meteoritului din Celiabinsk a trecut pe lângă Terra

Niciun comentariu :

Un corp ceresc de o mărime apropiată cu a meteoritului din Celiabinsk a fost înregistrat noaptea trecută în apropiere de Terra.

 El a trecut la o distanţă de aproximativ 11.000 de kilometri de suprafaţa planetei noastre şi, potrivit cercetătorilor, a fost un asteroid. El a putut fi detectat cu ajutorul sistemului robotizat special Master, creat de Universitatea Lomonosov din Moscova. 
 

Potrivit estimărilor NASA, dimensiunile meteoritului căzut în regiunea rusească Celiabinsk au fost de 17 metri, iar greutatea de 10 mii de tone.
Surse: Vocea Rusiei, RT.com, RIA, Infowars


Această ştire a fost ignorată de mass media românească şi nici cea internaţională nu a părut mai interesată să o difuzeze. Oare de ce? După explozia meteoritului de la Celiabinsk, care a fost în mare măsură neutralizată prin intervenţia unui OZN, şeful NASA a fost audiat de Congres şi "tras de urechi" pentru că agenţia americană nu a raportat din timp apropierea corpului ceresc care ar fi putut la fel de bine să cadă pe teritoriul SUA. De asemenea Charles Bolden, şeful NASA, a declarat că rugăciunea este singura opţiune în cazul detectării unui astfel de asteroid care s-ar îndrepta spre solul american.


Nu e nicio mirare, n-ar fi prima oară când americanii au apelat la o rugăciune colectivă pentru a evita dezastre. În 1970 când capsula Apollo 13 a devenit incontrolabilă şi pericolul ca ea să ardă la intrarea în atmosferă şi să cadă într-o zonă populată a devenit iminent, la apelul unor politicieni şi înalţi prelaţi, milioane de oameni din întreaga lume s-au rugat la unison pentru viaţa astronauţilor şi pentru revenirea lor în siguranţă, iar acţiunea lor a dat rezultate.

Cu excepţia unor agenţii şi site-uri din Rusia mass media a tăcut suspect la această ştire, ca şi cum li s-ar fi ordonat să nu o difuzeze. Să fie aşa pentru că se aşteaptă la o grozăvie şi mai mare după cum o indică pregătirile secrete pentru o catastrofă majoră despre care am scris în urmă cu câteva zile?

joi, 26 septembrie 2013

CNA închide ochii încă o dată la mitocania şi violenţa lui Radu Banciu

Niciun comentariu :
Aşa cum a făcut-o în multe alte cazuri CNA-ul, o instituţie politizată şi frecvent acuzată de partizanat, i-a luat apărarea lui Radu Banciu şi televiziunii protejate B1, şi în cazul ameninţărilor extrem de greve proferate de acesta la adresa yoghinilor MISA. Redăm mai jos textul ştirii prezentate de MISA TV pe acest subiect. Pentru a viziona ştirea video click aici.

Radu Banciu surprins de colegii săi de la B1 TV într-un moment de sinceritate
Joi, 19 septembrie 2013 a avut loc şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului în care s-a discutat sesizarea Şcolii de Yoga MISA, în legătură cu ştirile din 14 iunie, precum şi cu emisiunea Lumea lui Banciu, ambele difuzate de postul de televiziune B1 tv. De asemenea, au fost analizate şi cele 602 petiţii ale yoghinilor MISA referitoare la aceleaşi emisiuni.

Încălcând grav deontologia profesională, drepturile omului, legea audiovizualului şi Constituţia României jurnaliştii postului de televiziune B1tv au difuzat ştirea conform căreia „membrii MISA” i-ar fi trimis o scrisoare de ameninţare lui Ionuţ Matei, preşedintele completului de judecată care urma să dea un verdict final în dosarul mentorului MISA, Gregorian Bivolaru.

Cu maxima promptitudine, purtătorul de cuvânt al MISA a dat o declaraţie in care se specifica fara echivoc că organizaţia pe care o reprezintă nu are nicio legătură cu scrisoarea de ameninţare adresată magistratului şi că aceasta este o diversiune. Nici până la ora actuală nu există nicio dovadă că această scrisoare anonimă ar fi fost scrisa de vreun yoghin.

Pe tot parcursul zilei de 14 iunie, ştirile B1tv au continuat să perpetueze această asociere nepermisa din punctul de vedere al deontologiei profesionale, dintre imaginea yoghinilor MISA şi scrisoarea de ameninţare adresată judecătorului, demersul postului de televiziune B1 tv culminând cu instigarea la ură şi violenţă din emisiunea Lumea lui Banciu.

Ca urmare a solicitării organizaţiei MISA de a i se acorda un drept la replică, B1tv a transmis, în cadrul ştirilor de la miezul nopţii din data de 25 iunie, fragmente din solicitarea MISA, care însă nu îndeplinesc condiţiile legale ale unui drept la replică.

Rareş Anita, director de programe şi reprezentant B1 TV la CNA, consideră că nu a existat nicio contravenţie în acest caz.
Pentru a soluţiona acest caz, comisia Consiliului Naţional al Audiovizualului a propus o amendă de 20 000 de lei aplicată postului de televiziune B1, propunere care a fost supusă la vot şi respinsă, cu un singur vot pentru.

În aceste condiţii, MISA va contesta decizia CNA în instanţă şi va înştiinţa instituţii europene şi internaţionale cu privire la acest caz, in care legea nu a fost respectata iar drepturile omului au fost grav incălcate.

duminică, 22 septembrie 2013

ORIGINILE MASONICE ALE COMUNISMULUI

Niciun comentariu :
MASONERIA – „TATĂL” COMUNISMULUI

sursa imagine
În 1829 iluminista engleză Frances „Fanny” Vright ţine o serie de conferinţe la New York, la care participă inclusiv iluminaţii americani, susţinători ai lui Weishaupt. Cei prezenţi sunt informaţi că Iluminaţii doresc să unească grupurile nihiliste şi ateiste cu toate celelalte organizaţii subversive şi să formeze o Organizaţie Internaţională care va primi numele de „Comunism”. A fost alcătuit un comitet, format din Clinton Roosevelt – strămoş direct al lui F. D. Roosevelt -, Charles Dana şi Horace Greelcy, însărcinat cu strângerea de fonduri pentru această acţiune.

În 1843 este creată în SUA organizaţia B’nai B’rith (Fiii Alianţei), lojă exclusiv rezervată evreilor. Ea a înfiinţat loja israelită „Alianţa Drepţilor”, care a devenit societatea secretă „Liga Comuniştilor”.

Marx şi Engels confirmă în prefaţa la ediţia a doua a Manifestului Comunist, că această societate i-a însărcinat cu redactarea şi publicarea unui program teoretic şi practic al partidului. De reţinut că, pe 17.11.1845, Karl Marx a devenit membru al Lojii Socialiste din Bruxelles.

În 1864, La Londra, în sediul Marii Lojă Unite a Angliei (Freemasons’ Hall) au loc discuţii care au dus la înfiinţarea primei Internaţionale Comuniste. Lideri: K. Marx şi cneazul Bakunin, francmason de gradul 32 în ritul Scoţian Antic şi Acceptat.

„Internaţionalismul proletar sub forma socialismului a dat un nou avânt ideilor masonice. Războiul franco-german şi căderea lui Napoleon al III-lea favorizează preluarea puterii în Franţa de către masoni. Din guvernul celor 11, 7 erau francmasoni.

La 18 martie 1871 se proclamă Comuna din Paris. Victoria finală aparţine însă masonilor conservatori, conduşi politic de Adolphe Thiers. Această victorie duce la separarea comuniştilor de masonerie. Comuniştii îşi vor crea organizaţii proprii, paramasonice. Ei vor prelua de la masonerie principiul internaţionalismului proletar, deviza „Libertate, egalitate, fraternitate” şi unele simboluri masonice (de exemplu steaua cu cinci colţuri” (1).

Profesorul suedez şi francmason Zimmermann a declarat la o Convenţie Masonică din Winterhur: „Marxismul este cel mai nobil fenomen al secolului XX”. Un alt francmason proeminent a considerat marxismul ca fiind „o filozofie a francmasoneriei, o ştiinţă socială pentru controlul maselor”.

PLANUL „MARBURG” PENTRU INTRODUCEREA COMUNISMULUI
La începutul secolului XX, marii bancheri de pe Wall Street: Jacob Schiff, J.P. Morgan, Otto Kahn, Paul Warburg, John D. Rockefeller, Edward Henry Harriman ;I Frank Vanderlip au înfiinţat un cartel prin care au „comunizat” state importante.

Prin organizaţii oculte l-au scos în faţă pe Lenin care avea să declanşeze moda tiraniei totalitare individuale, asumată sub cauză generoasă. Nu pot fi de acord cu cei care consideră că bolşevismul transformat apoi în stalinism, comunism, socialism multilateral-dezvoltat, a avut iniţial, un filon umanist, pentru înlăturarea situaţiei mizere a maselor populare, a unor naţiuni întregi.

Multe popoare au plătit scump vina de a se fi lăsate înşelate de cea mai odioasă şi mai bine elaborată minciună „cea care promitea bunăstarea tuturor făcându-i să dispară tocmai pe cei care reprezentau forţa vitală a unei naţiuni: preoţi, intelectuali, liderii vieţii economice şi politice, ţărani avuţi tocmai graţie hărniciei lor şi care, angajându-se în luptă cu ciuma roşie aveau să ducă un cumplit război timp de 72 de ani” (2).

Nu voi intra în amănuntele modului în care a fost finanţată, şi cu cât, „revoluţia bolşevică”, desfăşurarea ei, nici izbucnirea Primului Război Mondial. În schimb voi oferi câteva informaţii în premieră. Cartelul marilor bancheri internaţionali a întocmit „Planul Marburg”. La New York acest sindicat al „bancherilor internaţionali” a fost numit „Trust of money” („Trustul banilor”), care a finanţat şi revoluţia lui Pancho Villa din Mexic, în urma căreia SUA au luat de la Spania un vast teritoriu.

Există o documentaţie foarte vastă privind implicarea acestui cartel al „bancherilor internaţionali” în revoluţia chineză condusă de Sun Yat-sen. Bancherul Charles B. Hill, care conducea trei filiale ale lui „Westinghouse”, este cel care a tratat direct cu Sun Yat-sen aspectul financiar al revoluţiei. În 1905 a finanţat „duminica sângeroasă” de la St. Petersburg, condusă de Părintele Sapon, un agent al Ohranei – poliţia secretă rusă.

Prin banca suedeză NYA Banken, condusă de bancherul promarxist Olof Aschberg, au finanţat apoi instaurarea comunismului în Rusia, la 7.11.1917.

„Acelaşi Charles B. Hill a folosit filiera „Westtinghouse” din Rusia pentru a-i finanţa generos pe bolşevici. În 1923 – când URSS şi-a creat prima bancă internaţională „Ruskombank” – asociatul lui J. P. Morgan, bancherul suedez Olof Aschberg a devenit Preşedintele băncii sovietice, iar Max May, vicepreşedinte la „Guaranty Trust (J. P. Morgan), a preluat funcţia de director al „Ruskombank”. Primul ambasador sovietic în SUA – Ludwig Matens – a fost susţinut financiar de „Guaranty Trust” al lui J. P. Morgan” (3).

Bolşevismul a fost prima formă de „globalizare” prin crearea unei structuri supranaţionale. Cominternul nu este altceva decât „bunicul” Uniunii Europene.

W. B. Thompson, unul din bancherii ce va finanţa generos propagarea „revoluţiei bolşevice” în alte ţări, printre care şi România, era directorul lui „Federal Reserve” al SUA. În mai 1918 acesta va înfiinţa în SUA o ligă pentru întrajutorarea şi cooperarea cu Rusia, iar Edwin Gay, de la Departamentul Comerţului de Război va expedia Departamentului de Stat, în iunie 1918, un memorandum în care recomandă „relaţii comerciale şi prieteneşti mai strânse între SUA şi Rusia”.
Mai prevedea că dacă populaţia din regiunile controlate de bolşevici va avea condiţii economice mai bune, aceasta va accepta puterea bolşevică fără a se opune. Că apoi situaţia s-a schimbat mult în rău este o altă poveste…

Despre delegaţia „Crucii Roşii” americane, debarcată la Petersburg la 7.08.1917 iarăşi nu se vorbeşte nimic. Formată din 36 de „medici” şi „asistenţi medicali”, afişând scopuri pur umanitare, această delegaţie debarcase direct de pe Wall Street şi era condusă de „medicul” William Boyce Thompson, directorul lui Federal Reserve a SUA.

Alături de el mai erau încă 25 dintre cei mai mari oameni de afaceri, industriaşi şi bancheri americani. Cele 10 cadre medicale autentice s-au înapoiat în America la începutul lunii septembrie 1917. În august, cei 26 de „medici” sunt primiţi în audienţă de Lenin şi se pun la cale toate detaliile pentru puciul planificat.

Thompson va deschide prima secţie de spionaj economic bolşevic în SUA cu sediul la New York, în aceeaşi clădire în care îşi aveau birourile 22 dintre cei mai influenţi bancheri de pe Wall Street.

GENERALUL LUDENDORFF: „RUSIA TREBUIE DOBORÂTĂ”
Pentru instalarea lui Lenin au conlucrat două puteri: SUA şi Germania. America avea nevoie să exploateze resursele uriaşe ale Rusiei. Cu Germania Lenin a propus un „troc” lui Max Warburg şi serviciului secret al acestei ţări: Germania să-l ajute să preia puterea la Petersburg, iar el, Lenin, va încheia o pace separată, în condiţiile propuse de germani. Ceea ce s-a şi întâmplat la Brest-Litovsk, în 1918.

Decizia Germaniei de a sprijini „revoluţia” din Rusia avea un interes aparte: intrarea SUA în război de partea Angliei era iminentă, motiv pentru care germanii aveau interesul să încheie urgent o pace separată cu Rusia. Deci cu Estul, pentru a obţine „pacea separată” de la Brest Litovski.

„Către mijlocul lui aprilie, germanii au luat o decizie sinistră. Ludendorff îşi cobora vocea când venea vorba despre ea. E adevărat, trebuie ţinut cont şi de riscurile disperate pe care comandanţii militari germani şi le asumaseră. Ei se găseau în aceeaşi stare de spirit care îi condusese la declanşarea unui război submarin, ştiind prea bine că acesta va provoca intrarea în război a Statelor Unite contra Germaniei.

Totuşi, nu fără un sentiment de teroare, au îndreptat împotriva Rusiei arma cea mai respingătoare dintre toate: Lenin. L-au transportat pe Lenin din Elveţia în Rusia, într-un vagon plumbuit…” (4).

Istoricii uită sistematic să vorbească despre o problemă. Max Warburg şi colonelul Nicolai din serviciul secret german au creat „legende” pentru câţiva zeci de ofiţeri ai acestui serviciu cărora le-au dat nume ruseşti şi i-au trimis la Petrsburg, ca experţi în organizarea puciului. Ulterior, pe tot parcursul Războiului Civil, aceştia au ocupat funcţii de conducere în Armata Roşie, iar până în 1921 au asigurat securitatea şi gardarea conducerii bolşevice. De remarcat că acelaşi Max Warburg a finanţat şi Pravda.

În memoriile sale de război, generalul Ludendorff scrie că „el şi statul major au visat adesea să realizeze revoluţia rusă, care trebuia să uşureze sarcinile militare ale Germaniei” şi se preocupau de organizarea „unei propagande menite să răspândească în armata rusă germenii unei campanii pacifiste”.

Stema Germaniei comuniste conţine
un simbolism masonic evident

Şi mai scrie: „Expediindu-l pe Lenin în Rusia, guvernul nostru şi-a asumat o mare răspundere . Această călătorie era justificată din punct de vedere militar, deoarece trebuia că Rusia să fie doborâtă. Dar guvernul nostru ar fi trebuit să ia măsuri ca să nu i se întâmple şi Germaniei acelaşi lucru”.

La mai bine de şapte decenii de la apariţia memoriilor generalului Lunderdorff, Marin C. Stănescu şi Costin Feneşan tipăreau la Bucureşti lucrarea „Lenin şi Troţki versus Ludendorff şi Hoffmann”, aducând la lumină documente „păstrate” cu grijă de guvernanţii roşii români, documente ce se află la Arhivele Naţionale Bucureşti, Colecţia C.C. al P.C.R., fond nr. 50, dosar 447, care sunt tratate cu indiferenţă de marii istorici ai comunismului. În baza acestora, reiese că activitatea „tătucului popoarelor” şi a acoliţilor acestuia, nu a fost tocmai patriotică.

Nu intru în amănuntele modului în care acest set de documente a ajuns, în primăvara anului 1920, în posesia organelor române de contrainformaţii, iar apoi la autorităţile de decizie ale statului. Autenticitatea acestor documente a fost confirmată de experţi internaţionali.

MAREA TRĂDARE BOLŞEVICĂ
În urma victoriei revoluţiei bolşevice din octombrie politica agresivă faţă de Antanta s-a intensificat. Normele dreptului internaţional au fost încălcate în mod grosolan. Echipe mixte de supraveghere, germano-bolşevice şi bolşevico-austriece au trecut la supravegherea directă a reprezentanţelor diplomatice ale statelor Antantei la Petrograd, dar şi la arestarea unor şefi ai acestora, cum a fost cazul trimisului român Constantin Diamandy.

Din numeroasele documente, cum ar fi şi Raportul liderului bolşevic Armand Joffe, reiese că, la şedinţa din 29.12.1917, generalul Max Hoffmann ceruse colaborarea bolşevicilor pentru ca armata română să accepte imediat încheierea unei păci „democratice” cu Germania.

În cadrul şedinţei, Troţki, pe atunci ministru de Externe, şi-a exprimat regretul că nu au nici un mijloc ”de a influenţa Statul Major român”. „În replică, generalul Hoffmann a evidenţiat necesitatea şi posibilitatea „trimiterii unor agenţi de încredere în rândurile armatei române (acelaşi lucru s-a întâmplat în Valea Jiului, când au fost trimişi agenţi NKVD pentru organizarea „nucleelor muncitoreşti” – nota T.F.), arestarea misiunii române la Petrograd (peste câteva zile s-a şi întâmplat – nota T.F.), şi luarea unor măsuri privind anihilarea regelui român şi a organelor de comandă ale armatei române” (2). Krîlenko, comandantul-şef al trupelor bolşevice, a trimis în România, la 21.01.1918 un comando sub conducerea unui faimos terorist – Grigorii Semionovici Roşal, pentru a duce la îndeplinire cele stabilite.

La Iaşi, însă, într-o conlucrare perfectă, ofiţeri ai serviciilor de contraspionaj române, ruse şi franceze i-au atras într-o capcană, i-au capturat şi executat după legile nescrise ale războiului.

Colaborarea pe plan militar între bolşevici şi germani s-a soldat cu trădare din partea primilor, în urma căreia au avut de suferit trupele aflate pe câmpul de luptă.

Urmările suportate de Armata română în urma trădării aliatului său, Rusia bolşevică, este un subiect ce va trebui aprofundat. Pornind de la documentele nou apărute. Consider de o importanţă excepţională Nota secţiei de Informaţii din Petrograd a Marelui Stat Major german adresată lui Troţki la 12.01.1918, căruia i se aduce la cunoştinţă că ordinul de la Berlin era „pentru alegerea (în Comitetul Executiv al Partidului bolşevic) a următoarelor persoane: Troţki, Lenin,, Zinoviev, Kamenev…”

Prin prisma celor prezentate consider că teza potrivit căreia apariţia proletariatului, dar mai ales definirea lui ca o pătură socială conştientă de propria menire, capabilă să-şi creeze propria doctrină se dovedeşte a fi în întregime falsă. Lenin şi acoliţii săi au fost plătiţi regeşte ca să distrugă Imperiul ţarist şi să instaureze bolşevismul „coafat” apoi în comunism În România „coafat” în „socialismul care creează societatea multilateral dezvoltată”.

Prima grijă a nucleului instalat la Petrograd a fost decretarea amnistiei generale. Imediat după lovitura de stat, „populaţia revoluţionară” a eliberat circa 300.000 de deţinuţi de drept comun, care au creat adevărate tulburări de masă. Mulţi dintre aceştia au devenit viitoarele „cadre de nădejde” ale partidului. Acest aspect vă aduce aminte de ceva, stimaţi cititori?

Între „capitalismul occidental” şi „bolşevismul sovietic”, ambele creaţii ale Masoneriei, au existat dintotdeauna legături strânse, avantajoase pentru ambele părţi., lucru ascuns cu grijă. Bancherii internaţionali au tratat direct cu guvernele impuse de ei, atât din punct de vedere financiar cât şi economic. Astfel, prin înţelegeri directe cu guvernul sovietic americanilor le-a fost garantată exploatarea pe termen lung a bogăţiilor Rusiei.

Cu garanţii guvernamentale. General Electrics, spre a da un singur exemplu, va obţine un contract deosebit de avantajos din punct de vedere financiar pentru electrificarea Rusiei. „Lampa lui Ilici” despre care am învăţat în şcoală a fost o altă minciună a propagandei bolşevice.

Majoritatea masonilor din întreaga lume susţineau regimul de violenţă al sovieticilor. Colaborarea cu bolşevicii a continuat. Mulţi masoni francezi au oferit ajutorul lor comuniştilor sovietici.

Un aspect mai puţin cunoscut este faptul că masonii bolşevici aveau nevoie de sacrificii umane în ritualurile pe care le făceau.

„Din dispoziţia lui Lenin, aceştia au sacrificat oameni către demonul Molok, aşa după cum relatează fostul lider Georges Solomon, care a părăsit tabăra bolşevicilor (el chiar a scris cartea „Printre cârmuitorii roşii”, apărută la Stockholm în 1930 – nota T. F.) Cum realizau comuniştii masoni sacrificiile lor ritualice către Molok? La cartierul general al securităţii – Ceka din Kiev – în 1920 exista o cameră care avea un bazin, altă dată plin cu caraşi roşii. Acest bazin era umplut cu sângele rezultat din sacrificiile umane. De-a lungul pereţilor erau amplasate cârlige de care erau atârnate corpurile umane.

Pe umerii ofiţerilor erau scrijeliţi epoleţi, iar pe piepturile creştinilor cruci. Unii erau jupuiţi, iar carcasele lor lăsate atârnate în cârlige. Pe o masă era un vas cu alcool în care se afla capul tăiat al unui om. Capul aparţinea unui grevist, un bărbat frumos trecut de 30 de ani” (5).

În 1932, Marele Orient s-a întrunit în Convenţia extraordinară de la Paris, unde preşedintele Gason Bergler a afirmat: „Ni s-a raportat personal de către fratele Radek din Marele Orient din Rusia faptul că guvernul sovietic intenţionează să menţină o legătură strânsă cu francmasoneria mondială, şi ni se solicită totodată să îi influenţăm pe fraţii americani să facă tot ceea ce le stă în putinţă pentru a determina guvernul Roosevelt să recunoască puterea sovietică. Reprezintă o datorie morală pentru noi aceea de a-i susţine pe fraţii ruşi, şi împreună cu ei să continuăm lupta împotriva duşmanului comun” (6).

Vă mai prezint un scurt aspect al acestei colaborări în domeniul politicului, ascuns cu foarte mare grijă de cei interesaţi. La începutul anilor ’30, Iagoda, devenit celebru ca director al NKVD-ului, se afla în America. Era în strânse legături cu Kenneth Durand, şeful serviciului de spionaj înfiinţat de Thompson la New York. Acesta l-a pus în legătură cu Joseph Lash, membru al Partidului Comunist american.

În noiembrie 1932, Iagoda îi trimite o scrisoare „tătucului” Stalin, în care îl sfătuia să finanţeze campania electorală a lui F. D. Roosevelt, ceea ce s-a şi întâmplat. Iagoda a avut legături strânse şi permanente cu familia locatarului de la Casa Albă, cu Departamentul de Stat. Timp de 10 ani şi-a cultivat aceste relaţii după care a fost numit director al NKVD!!!

La intervenţia masonilor francezi şi a lui Iagoda, la începutul anului 1933, Statele Unite au recunoscut puterea sovietică. Următorul pas pentru guvernul sovietic a fost legalizarea activităţii lojelor masonice pe teritoriul ţării.

Teodor Filip

Surse:
1. http://www.almeea.com;
2. http://www.agero-stuttgart.de;
3. http://www.ziua.ro;
4. W. Churchill, „The World Crisis”, (Criza mondială), Vol. IV, p.72-73;
5. Aleksei Shiropayev, „Închisoarea neamului”, Moscova, 2001, p.71;
6. Oleg Platonov, „Istoria secretă a francmasoneriei”, Vol.II, Moscova, 2000, din ziarul electronic Necenzurat.

Recomandăm pe aceeaşi tema:
Film documentar: „În umbra lui Hermes-Secretele comunismului”. Revoluţia bolsevică - un genocid finanţat de Wall Street şi executat de francmasonerie.
Un film zguduitor - The Soviet Story (Povestea Sovietelor)
„GOLGOTA BASARABIEI" - o rană încă sângerândă a României Mari

miercuri, 18 septembrie 2013

Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un DEZASTRU MAJOR

Niciun comentariu :

Noi confirmări ale unor pregătiri accelerate pentru un cataclism cu impact major la nivel mondial. Aşa cum am mai anunţat, profesorul yoga Gregorian Bivolaru a transmis participanților la Tabăra spirituală yoghină de vacanță – Costinești 2013 un important mesaj referitor la anumite evenimente catastrofale ce este posibil să se producă în următoarele luni şi i-a rugat pe cei prezenţi să participe la o acţiune spirituală pe scară largă ce are toate şansele să modifice cursul evenimentelor. Câteva detalii au fost prezentate şi pe MISA TV în ştirile Info Spiritual din 28 august.

În clipul următor sunt prezentate mai multe argumente cu privire la ceea ce ar urma să se întâmple:
- un colonel de marină vorbeşte în luna august în faţa consiliului local al oraşului Concord avertizând că pregatirile militare interne sunt identice cu ceea ce a făcut armata americană în Irak,
- congresmeni americani discută despre inspecţiile fără mandat pe care autorităţile le pot face în baza noii legii a sănătăţii,
- armata SUA face achiziţii masive de armament,
- un fost senator din South Dakota avertizează ca FEMA a declarat în secret o stare de urgenţă şi achiziţionează cantităţi mari de hrana şi apa plată până la data de 1 octombrie. De asemenea Homeland Security pregateşte trupe străine pentru conflicte urbane, îi învaţă noţiuni de limba engleză şi le prezintă tipurile de armament american. Toate permisiile sunt suspendate în perioada 28 septembrie - 5 noiembrie. Pentru prima oara va avea loc un test al comunicaţiilor prin satelit şi GPS pe 29 septembrie.


Ceva similar a relatat şi Antena3:
Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un DEZASTRU MAJOR. S-ar petrece pe data de 1 octombrie 2013
Sunt ape încă tulburi pe plan internaţional, iar marile puteri ale lumii ar da semne că se pregătesc de un dezastru de amploare. Potrivit site-ului ultimatesurvival.net, FEMA - Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA a comandat alimente - conserve şi mâncare care poate fi păstrată pentru o perioadă mai lungă de timp în valoare de 14,2 milioane de dolari. Aceasta trebuie să fie livrată ÎNAINTE de 1 octombrie 2013.

Tot FEMA a ordonat şi aducerea unei rezerve uriaşă de apă plată, ce trebuie livrată tot înainte de 1 octombrie. Mai mult, în fiecare zi începând cu data de 25 septembrie şi până pe 2 octombrie au loc verificări şi testări ale sistemelor de comunicaţii.

Pe plan militar nu va fi permisă nicio plecare pentru armata americană în intervalul 28 septembrie - 5 noiembrie, iar unităţile Gărzii Naţionale trebuie să îşi termine trainingul în domeniul "controlul revoltelor" până pe 30 septembrie 2013, ultima zi înainte de data de 1 octombrie.

Pe de altă parte, în Rusia se întâmplă lucruri asemănătoare. Ministerul de Interne din Rusia îşi pregăteşte oamenii pentru a "manageria situaţia în cazul unui dezastru major".

Mai mult, între SUA şi Rusia a fost semnat un acord mutual prin care ambele părţi se angajau să facă "schimb de experţi în cazul unor dezastre de amploare".

Unii vorbesc de efectele cometei ISON asupra Terrei. În orice situaţie, rămâne să vedem ce se va întâmpla.

marți, 17 septembrie 2013

SRI a recunoscut ca are ofiteri acoperiti in justitie

Niciun comentariu :

Asociatia pentru Monitorizarea Justitiei (AMJ), ONG compus din avocati si specialisti in drept, considera ca directorul SRI, George Maior (foto), a recunoscut faptul ca Serviciul Roman de Informatii are colaboratori din randul magistratilor, printr-o declaratie pe care a dat-o dupa intalnirea pe care a avut-o cu Comisa de control a SRI din Parlament. In 12 februarie 2013, George Maior a precizat ca a discutat cu membrii Comisiei aspecte interesante, inclusv cele privind presupuse relatii ale unor magistrati cu serviciile secrete. 

Cu aceasta ocazie, Maior a afirmat ca nu exista nicio incompatibilitate legata de activitatea serviciilor secrete in raport cu puterea judecatoreasca:
Nu exista nicio incompatibilitate legata de activitatea serviciilor in raport cu membri ai parlamentului sau cu puterea judecatoreasca. Este o declaratie ferma”.

AMJ: “Consideram ca declaratia domnului Maior din Parlamentul Romaniei nu face decat sa confirme ca Serviciul Roman de Informatii are colaboratori sau ofiteri activi din randul magistratilor”

In opinia AMJ, George Maior, prin raspunsul sau lipsit de transparenta, nu a negat existenta unor raporturi intre servicii si magistrati, ceea ce inseamna ca declaratia sa nu face decat sa confirme faptul ca SRI are colaboratori in randul judecatorilor sau procurorilor: 

Consideram ca declaratia domnului Maior din Parlamentul Romaniei nu face decat sa confirme ca Serviciul Roman de Informatii are colaboratori sau ofiteri activi din randul magistratilor. Domnul Maior nu a negat existenta unor astfel de raporturi, nici nu a raspuns in mod transparent intrebarilor care i-au fost puse de catre parlamentari si ziaristi. A ales insa sa afirme inexistenta unor situatii de incompatibilitate. Ceea ce echivaleaza cu o recunoastere”.


AMJ: “Domnul Maior cunoaste si ascunde numele unor persoane aflate in stare de incompatibilitate care nu ar mai trebui sa fie magistrati”

Asociatia pentru Monitorizarea Justitiei ii reaminteste lui George Maior faptul ca Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor interzice oricarui magistrat sa  fie lucrator operativ, inclusiv acoperit, informator sau colaborator al serviciilor de informatii. De asemenea, AMJ considera ca George Maior cunoaste numele judecatorilor si procurorilor care colaboreaza cu serviciile secrete si care ar trebui sa isi piarda calitatea de magistrat:

“Revenind la problema incompatibilitatii, cu care domnul Maior nu a fost corect informat, realitatea este ca legea 303/2004 contine o prevedere prin care se interzice in mod expres o astfel de apartenenta, sub sanctiunea pierderii calitatii de magistrat:

Art. 7 – (1) Judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

( 2) Persoanele prevazute la alin. (1) completeaza, anual, o declaratie autentica, pe propria raspundere potrivit legii penale, din care sa rezulte ca nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(3) Consiliul Suprem de Aparare a Tarii verifica, din oficiu sau la sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii ori a ministrului justitiei, realitatea declaratiilor prevazute la alin.(2).

(4) Incalcarea dispozitiilor alin. (1) conduce la eliberarea din functia detinuta, inclusiv cea de judecator sau procuror.
Si atunci, ramane o singura intrebare:

Care sunt magistratii care se afla in aceasta situatie, considerata de catre domnul Maior ca nefiind de incompatibilitate?

Deoarece, dincolo de opinia domnului Maior, ferma sau nu, subliniem ca o asemenea incompatibilitate exista, iar aceasta atrage pierderea functiei de magistrat. Ceea ce inseamna ca domnul Maior cunoaste si ascunde numele unor persoane aflate in stare de incompatibilitate care nu ar mai trebui sa fie magistrati”.

miercuri, 11 septembrie 2013

Documentarul despre investitorii de la Rosia Montana pe care trebuie să-l vadă toţi românii - VIDEO

Niciun comentariu :
Mina de aur Yanacocha se intinde pe o suprafata de 23.000 de metri patrati, unde sunt sapate cinci cariere
Tensiunile sociale, saracia, pierderea traditiilor locale, contaminarea apelor potabile si bolile reprezinta numitori comuni ai comunitatilor din apropierea exploatatiilor pe baza de cianura. Un documentar realizat de un grup de jurnalisti de investigatie, despre efectele pe care le produce una dintre cele mai mari mine de aur din lume, situata intr-o zona cu istorie bogata din Peru, surprinde prin asemanarile cu situatia de la Rosia Montana. Poate materialul jurnalistic sa ofere indicii despre soarta comunitatii din Muntii Apuseni?

"Open Pit" (Mina de suprafata) este un film documentar lansat in 2011, care isi propune sa ofere o imagine asupra impactului mineritului pe baza de cianura, dincolo de studiile corporatiste.


Open Pit subtitrat in limba română

Yanacocha, cea mai profitabila mina din America Latina si a doua ca marime din lume, este situata la 4000 de metri altitudine, pe culmile Anzilor, la 50 de km de orasul peruan cu bogata istorie incasa, Cajamarca.


Vedere de ansamblu a minei de aur Yanacocha, Peru

Mina este detinuta in prezent de americanii de la Newmont Mining Corp (51%), compania peruana Buenaventura of Peru si de Banca Mondiala, prin International Finance Corporation, care detine 5% si care ar trebui sa reprezinte o garantie a respectarii standardelor etice din domeniu. De precizat este ca Newmont detine si o participatie de 13% la Gabriel Resources, in timp ce Banca Mondiala a refuzat sa finanteze proiectul minier din Romania.

Mina de aur, promisiunea unei vieti mai bune

Deschiderea exploatarii in 1993 a reprezentat pentru comunitatea locala, care practica in principal agricultura de subzistenta, o mare speranta pentru dezvoltare economica si cresterea nivelului de trai.

Si intr-adevar, din punct de vedere economic, mina reprezinta un real succes - conditiile geologice sunt favorabile, expertii locali spun ca implicarea companiei peruane asigura respectarea standardelor nationale, iar guvernul este incantat de incasarile generate de activitatea economica.

Potrivit politicii de redevente, regiunea Cajamarca beneficiaza de jumatate din impozitul pe venit platit de Yanacocha, bani care contribuie la dezvoltarea unor proiecte economice si sociale, generatoare de locuri de munca, pentru promovarea educatiei, agriculturii si turismului.

Potrivit datelor companiei, Yanacocha lucreaza cu 500 de furnizori locali, de unde cumpara totul, de la materiale de constructii, la echipamente si servicii de telefonie. Compania a construit sute de kilometri de drumuri in zona, inclusiv un drum pentru trafic greu, de 40 de milioane de dolari, care asigura accesul la mina.

In total, valoarea investitiilor directe depaseste suma de doua miliarde de dolari, in timp ce profitul sare binisor de sapte miliarde de dolari.

Totul, in schimbul unei exploatatii gigant, cu cinci cariere, care se intinde pe o suprafata de 23.000 de metri patrati. Circa 600.000 de tone de pamant sunt dislocate in fiecare zi, prin explozii controlate. Dintr-o suta de tone de pamant, se obtine o singura uncie de aur, echivalentul unui inel.


Vedere din satelit a minei de aur Yanacocha, Peru

Prea frumos ca sa fie adevarat

Am putea spune ca regiunea Cajamarca a facut un pact avantajos cu diavolul, dar cat de avantajos este, de fapt, acest compromis?

In apropiere de piata centrala din Cajamarca se afla o cladire din piatra numita "Camera rascumpararii". In acea incapere a fost intemnitat, in 1532, regele incas Atahualpa. El a facut un pact cu colonialistii spanioli, promitandu-le ca va umple camera cu bijuterii din aur, in schimbul libertatii sale. Desi s-a tinut de cuvant, spaniolii tot l-au ucis. Iar de atunci, strainii continua sa "fure" aurul, se plang batranii locului.

De 20 de ani, de cand a inceput exploatarea zacamantului aurifer, zeci de protestatari au murit in urma ciocnirilor violente cu fortele de ordine.


In timp ce mina se extinde tot mai mult, inghitand munte dupa munte, localnicii raman fara surse de apa potabila. Panza freatica este contaminata, specii intregi de plante medicinale dispar, animalele mor, iar oamenii se imbolnavesc.

Ocupatiile lor de baza, agricultura si pastoritul, sunt amenintate de noile conditii de mediu, in timp ce comunitati intregi care au fost stramutate, au pierdut contactul cu vechile traditii si obiceiuri locale.

Bastinasii acuza inselatorie

Un studiu de caz realizat in anii 2000 de o organizatie internationala dezvaluie cum resimt bastinasii activitatea miniera. Oamenii si-au vandut pamananturile pe nimic, deoarece li s-a spus ca nu vor fi sapate decat cateva "gauri", iar activitatile agricole vor putea continua in acel loc. Ei nici macar nu au inteles pe deplin conceptul de "vanzare definitiva" a pamantului, in conditiile in care, conform traditiilor milenare din comunitatile de pe culmile Anzilor, oamenii fac schimb de pamanturi de generatii intregi, insa continua sa il foloseasca la comun.

Apele repezi de munte, pline de duhoare

In plus, oamenii se plang de duhoarea apei din rauri, care capata uneori nuante galbui sau maronii si care transporta de multe ori deseuri din zona de exploatare. Totusi, cateva comunitati se bazeaza exclusiv pe aceasta sursa de apa si au fost raportate multe cazuri de imbolnavire a oamenilor si a animalelor.


Rau care curge in apropierea exploatatiei miniere de la Yanacocha, Peru

Intr-adevar, investigatii ale Organizatiei Mondiale de Sanatate arata ca apa este poluata cu diferite substante toxice, precum cuprul, a caror concentratie este si zeci de ori mai mare decat standardele internationale. De asemenea, rapoartele intocmite arata ca aciditatea apei este deosebit de crescuta. In astfel de conditii, pestii si broastele au disparut, desi reprezentau o sursa de hrana pentru locuitori.

Un stil de viata milenar, care se stinge

Alte comunitati au fost stramutate in intregime in Cajamarca, dar le este imposibil sa se adapteze vietii de oras. Traditii milenare sunt pe cale de disparitie, in timp ce oamenii nu reusesc sa isi gaseasca un loc de munca si traiesc din ajutoare sociale.

De la inceperea exploatarii, s-a inregistrat o crestere de pana la 20% a numarului de copii abandonati, dar si amplificarea violentei domestice si a dificultatilor financiare.

Intoxicatie cu mercur

In vara anului 2000, un camion incarcat cu mercur, care se indrepta catre Lima, s-a rasturnat in apropierea localitatii Choropampa, deversand pana la 150 de kg de substanta toxica. Localnicii au crezut ca este vorba despre un tip de metal pretios, au strans substanta si au depozitat-o in case. Simptomele intoxicatiei cu mercur au inceput sa apara in cateva zile si cateva persoane au fost spitalizate. Compania a fost acuzata ca nu a informat corect si la timp localnicii despre pericol. Pe de alta parte, incidentul a demonstrat ca accidente cu risc ridicat pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor pot avea loc in orice moment.

Sursa: Business 24

Află (aproape) totul despre Rosia Montana si proiectul minier


marți, 10 septembrie 2013

Roşia Montană: Protestul care schimbă jurnalismul

Un comentariu :
Cei care ies zilele acestea în stradă împotriva exploatării aurului de la Roșia Montană pot schimba felul în care se face jurnalism în țara asta.


Protestele au scos la iveală fața urâtă a multora dintre organizațiile media care fie au ignorat evenimentele, fie au elaborat teorii ale conspirației menite să diminueze importanța activismului din stradă. Motivele sunt multe: banii plătiți de corporație, patronatul de presă amestecat în jocuri politice și în afaceri ilegale și altele. Însă, dincolo de acestea, se ițește și lipsa de profesionalism a multora dintre jurnaliștii români care, la un moment dat în cariera lor, au încetat să învețe, au ajuns autosuficienți, au devenit dependenți de surse aflate în complicitate cu patronul de presă sau cu politicieni și au început să scrie din cu totul alte motive decât interesul public. Oamenii aceștia ignoră nu doar protestele împotriva exploatării aurului, ei ignoră aproape tot ce se întâmplă în jurul lor atâta timp cât evenimentele nu fac parte din agenda celor de la care primesc bani. Ei trec cu vederea chiar și faptul că meseria lor s-a schimbat radical. Nu au habar despre ce înseamnă jurnalismul de date, analiza de rețea socială, colaborarea cu hackeri, tehnicile de vizualizarea informației ca să enumăr câteva dintre uneltele noului jurnalism. Nu știu că reporterul sau editorul trebuie să se reinventeze continuu, trebuie să învețe în fiecare zi pentru a informa corect și complet și pentru a crea punți către public.
foto: Laura Ranca/RISE Project
foto: Laura Ranca/RISE Project
Protestele au scos însă la suprafață și o minoritate faină care încearcă să facă jurnalism nou și corect. O minoritate care este citită mai mult pe rețele sociale și care încercă să folosească tehnici avansate pentru colectarea, analiza și reprezentarea informațiilor nu numai pentru a oferi publicului știri utile ci și pentru a-l face părtaș în producerea știrilor. În fapt, cooptarea publicului în colectarea informației, în procesarea și în vizualizarea acesteia este cheia redobândirii încrederii în jurnalism. Jurnalismul practicat pe internet este o șansă mare ca să dovedim că muncim cinstit, în interesul publicului și că nu suntem parte din conspirații. Putem posta pe web nu doar articolele, imaginile, sunetul sau documentele pe care le strângem ci putem pune online și tehnicile de investigație folosite, modul în care am ajuns la documente, astfel încât publicul să poată recrea, dacă dorește, munca noastră. E vorba de transparență dar și de încercarea de a crește numărul celor capabili să vadă dincolo de aparențe. Este vorba despre faptul că, oricât de bine intenționați am fi ca jurnaliști, se întâmplă prea multă corupție în jurul nostru ca să putem face față. Avem nevoie de ajutor.

De aceea, în ultimii ani, au apărut noi tipuri de colaborare între jurnaliști și activiști sau între jurnaliști și hackeri. Este muncă în echipă unde jurnalistul își păstrează obiectivitatea dar, în același timp, este deschis la cooperare și face schimb de unelte și de informație cu ceilalți. Organizații precum Tactical Tech (TT) promovează ceea ce ei numesc evidence based activism iar RISE Project este parte a acestei mișcări. În iunie anul acesta, lângă Milano, a avut loc o tabără organizată de TT la care au participat activiști, jurnaliști, infograficieni, clovni și hackeri din vreo 40 de țări. Au fost acolo oameni care au participat la ultimele demonstrații din lumea arabă, din Turcia sau din Brazilia, au fost acolo hackeri care au pus umărul la înființarea Wikileaks sau experți în securitate care lucrează cu Electronic Frontier Foundation și am lucrat cu toții pentru a găsi noi căi prin care să transformăm informația în acțiune. Materialele de presă trebuie însoțite de acțiune civică în țări unde guvernele ignoră abuzurile și corupția chiar dacă sunt descoperite și prezentate în media. Mai mult, acțiunea civică transfrontalieră poate face legătura între afacerile locale și ceea ce înseamnă ele pentru populații afectate la mare distanță de către acestea. Un singur exemplu, un clovn/hacker activist din Germania a pichetat împreună cu prietenii săi casele unor directori ai unui mare concern producător de armament din această țară deoarece compania lor vânduse tehnică militară unor regimuri care își asupresc cetățenii. Posibilitățile sunt multe și e nevoie de creativitatea unor oameni precum cei strânși acum în stradă pentru a schimba jurnalismul și a-l face mai eficient. Impactul pe care îl au protestele de acum asupra valorii acțiunilor Gabriel Resources pe bursa din Toronto este un semn că jurnalismul cinstit și activismul contează.

Paul Radu - Rise Project

Mesaj important referitor la ceea ce este posibil să se petreacă pe planeta Pământ în următoarele luni

Niciun comentariu :
Profesorul yoga Gregorian Bivolaru a transmis participanților la Tabăra spirituală yoghină de vacanță – Costinești 2013 un important mesaj referitor la anumite evenimente catastrofale ce este posibil să se producă în următoarele luni. Va oferim în continuare transcrierea acestui mesaj.

Dragii mei,
Considerăm că este stringent necesar să vă aducem la cunoștință anumite informații recente extrem de semnificative.

Actualmente, Soarele trece prin o serie de schimbări acute majore, ce se vor resimți și pe Terra.

În urmă cu câteva săptămâni, o furtună solară electromagnetică de proporţii a trecut razant pe lângă planeta noastră, omenirea fiind la un pas de un dezastru major. Experți în amenințări de tip puls electromagnetic (EMP) au informat că furtuna solară a intersectat orbita Pământului cu doar aproximativ două săptămâni înainte ca acesta să ajungă în acel punct. Henry Cooper, președintele organizației de apărare antirachetă High Frontier, cel care în timpul administrației Reagan a condus negocierile cu Uniunea Sovietică cu privire la armele strategice, a declarat, referitor la acest eveniment, că „Omenirea a fost foarte aproape de o catastrofă de tip EMP”.

Peter Vincent Pry, fost membru al comisiei pentru ameninţări de tip puls electromagnetic în perioada 2001-2008, în cadrul Congresului SUA, a afirmat la rândul său că ejecția masivă de masă coronară produsă în urmă cu câteva săptămâni a intersectat orbita Pământului și practic am trecut „la mustaţă” pe  lângă un dezastru de tip Carrington, relatează Washington Examiner şi Next News Network. În opinia lui Peter Pry, „Practic, este un fel de ruletă rusească.”.


Cea mai mare furtună magnetică solară cunoscută a avut loc în anul 1859, când pulsul electromagnetic a întrerupt comunicațiile radio și chiar a topit liniile telegrafice din America de Nord și Europa, fapt cunoscut sub numele de evenimentul Carrington. Însă în societatea actuală, consecințele unui eveniment similar ar fi cu adevărat dramatice.
 
Conform datelor furnizate de Agenția Spațială Americană (NASA), în următoarele 3-4 luni polii magnetici ai Soarelui se vor inversa, ceea ce corespunde unui vârf de activitate solară. Evenimentul va genera puternice furtuni magnetice, ale căror efecte vor fi resimțite la nivelul întregului sistem solar şi implicit asupra câmpului magnetic terestru. Deși oficial nu se face nicio mențiune referitoare la existența unui pericol  major, așa-zisele elite ale planetei se pregătesc în secret pentru a face față unei calamități de proporții. Potrivit anumitor surse, Agenţia Americană de Management al Situaţiilor de Urgenţă (FEMA) a contactat direct mai multe firme, printre care se numără și furnizorul de produse alimentare My Patriot Supply,  în vederea achiziţionării de urgență a unor stocuri mari de hrană, cu termen de livrare în maximum trei zile  – fapt care alimentează suspiciunile cum că oficialii americani se pregătesc pentru o catastrofă majoră, urmată de dezordini sociale.

Analizând cu luciditate aceste informații și corelându-le cu profețiile făcute de Fecioara Maria la Fatima, ne putem da seama că în perioada următoare există un real pericol ca una dintre exploziile solare gigantice ce se vor produce să fie orientată către Pământ, afectând funcționarea tuturor echipamentelor electrice din anumite zone de pe planeta noastră și, tocmai de aceea, va exista posibilitatea ca multe orașe întregi să nu mai poată fi alimentate cu apă, cu gaze și cu electricitate. De asemenea, în cazul în care aceste evenimente apocaliptice se vor dezlănțui, hrana și, la modul general vorbind, produsele alimentare vor deveni greu sau chiar imposibil de procurat pentru milioane de ființe umane care, cu ocazia acelor evenimente tragice, își vor găsi în felul acesta sfârșitul.

Chiar dacă guvernele lumii nu au comunicat nimic populației cu privire la evenimentele tragice care pot urma, atât serviciile secrete cât și agențiile guvernamentale din întreaga lume cunosc ceea ce urmează să se producă și, într-un anume fel sau altul, elitele planetei sunt pregătite, în conformitate cu anumite planuri secrete, să acționeze pentru a se pune la adăpost dar nu pentru a face ceva, câtuși de puțin, pentru salvarea milioanelor de ființe umane. Anumite emanații masive ale coroanei solare, ce se vor manifesta sub forma unor uriașe mingi de foc, este foarte posibil să se îndrepte spre Terra și să pună în pericol întreaga tehnologie de pe planeta Pământ. Într-o asemenea situație, cele mai vulnerabile sunt sistemele automatizate, transformatoarele mari de curent electric, dar și calculatoarele. Într-un oraș în care brusc toate sistemele electrice nu ar mai funcționa, în scurt timp s-ar instala un adevărat haos. Atunci când se va dezlănțui un astfel de eveniment apocaliptic, umanitatea va trebui, vrând-nevrând, să se confrunte cu ceva ce o va face să plătească prețul dependenței ei de tehnologie.

Încă din anii ’70, marile puteri ale lumii s-au pregătit pentru astfel de explozii solare și au construit pe ascuns imense buncăre nucleare în care urmează să se adăpostească doar cei aleși, în timp ce populația ce va fi afectată de o astfel de catastrofă va fi abandonată și lăsată la mâna sorții.
Schimbările acute majore prin care trece Soarele și implicit faptul că omenirea ar putea fi lovită de o veritabilă apocalipsă se numără printre secretele păstrate cu strășnicie de „elitele” aflate la putere, sub pretextul de a nu genera panică în rândul populației. (De altfel, același motiv este invocat și în cazul OZN-urilor și a civilizațiilor extraterestre, a căror existență nu a fost niciodată recunoscută de către guvernul american sau de către specialiștii NASA, care au susținut întotdeauna cu impertinență fie că este vorba de niște iluzii optice, fie că toate acele manifestări erau niște simple baloane meteorologice care își îndeplineau misiunea în atmosferă.)

După cum mulți dintre voi vă amintiți, noi v-am vorbit în extenso despre o astfel de alternativă încă în anul 2010, cu ocazia apariției celor două volume intitulate Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”. După cum vă amintiți și după cum ați observat, în întreaga mass-media din România nu au apărut niciodată niciun fel de comentarii cu privire la acest program de acțiune urgentă. Mass-media din România nu menționează mai nimic cu privire la aceste evenimente catastrofale ce este posibil să se producă în perioada următoare, în conformitate cu informațiile pe care vi le-am oferit.

După cum ați putut constata, Peter Vincent Pry consideră că această situație este un fel de ruletă rusească și nu ne rămâne nimic de făcut decât să stăm cu mâinile în sân și să așteptăm aceste cumplite evenimente apocaliptice. Pentru a vă împrospăta memoria, cităm ceea ce apare la pagina 18 a acestei lucrări intitulate Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”: „La ora actuală, puține ființe umane sunt dispuse să creadă că în numai câteva minute, pe planeta Pământ s-ar putea produce o catastrofă de mari proporții. Totuși, este cu putință să ne imaginăm că la un moment dat, poate chiar la miezul nopții, cerul de deasupra Danemarcei sau al unei țări situate mai la sud va fi luminat de o mulțime de străluciri scânteietoare, viu colorate. Cei care vor observa toate acestea vor crede, poate, că această manifestare este chiar aurora boreală ce rareori a putut fi admirată manifestându-se cu atâta putere și într-un mod atât de feeric la aceste latitudini, dar iată că acest fenomen fascinant nu durează mult. La numai 2-3 minute după aceea, toate becurile aprinse de pe străzi sau din clădiri ori din case ar putea începe brusc să pâlpâie, ar deveni uimitor de strălucitoare pentru câteva clipe, după care întregul teritoriu al acelei țări s-ar scufunda brusc în întuneric. În numai 2-3 minute, chiar întregul continent european ar putea rămâne pentru o lungă perioadă de timp fără electricitate. O astfel de situație s-ar putea însă prelungi după aceea, fără speranțe de remediere, pentru 15 sau 20 de luni. Dar, după numai 10 luni de la un astfel de fenomen, zeci de milioane de ființe umane din Europa ar putea să moară, iar infrastructurile continentului european s-ar putea prăbuși în ruine. În același timp, China, Japonia și Statele Unite ale Americii s-ar zbate în fel și chip să-și revină de pe urma acestei situații cataclismice.
O astfel de catastrofă este oricând posibilă la ora actuală. Ea ar putea în orice moment să survină datorită unei furtuni solare însoțite de erupții extrem de violente, ce s-ar putea declanșa la peste 150 de milioane de kilometri distanță de Terra, undeva pe suprafața Soarelui. În felul acesta, faimoasa profeție a Fecioarei Maria ce a fost realizată la Fatima, ar deveni în scurt timp o zguduitoare realitate. La prima vedere, ființele umane sceptice, excesiv de preocupate de aspectele materiale și inerte ar putea considera că, deși o astfel de catastrofă nu a apărut, totuși noi, oamenii care trăim pe această planetă, nu avem nimic de făcut și, chiar dacă o astfel de posibilitate catastrofală ar exista, nu putem să întreprindem nimic pentru a face să dispară grava amenințare. Cu toate acestea, dacă ne amintim de profețiile Fecioarei Maria, ne putem da seama imediat că aceste profeții ne-au fost oferite tocmai pentru ca noi (cei care suntem suficient de conștienți de posibilitatea unei astfel de alternative înfricoșătoare) să putem acționa acum, când încă nu este prea târziu, spre a face ca această posibilitate înspăimântătoare să dispară pentru noi, pământenii.
Profețiile ce au fost oferite la Fatima, deloc întâmplător, sunt și vor rămâne totdeauna pentru această planetă un avertisment de care este stringent necesar să ținem seamă începând de acum încolo. Mai mult decât atât, este urgent necesar să urmărim să facem ceea ce Fecioara Maria ne-a îndemnat, căci este cu putință ca noi, oamenii să oprim cu ajutorul bunului Dumnezeu această catastrofă, acum când ea încă nu s-a dezlănțuit, căci dacă vom aștepta până în momentul în care o astfel de catastrofă se va dezlănțui, după aceea va fi deja prea târziu și atunci chiar va deveni evident pentru noi toți că nu se mai poate face nimic în această direcție.”

După cum ați putut constata, aceste informații recente corespund cu ceea ce noi am prezentat încă din anul 2010, în cadrul celor două volume intitulate Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”.
După cum vă amintiți mai mulți dintre voi, în cadrul acestor broșuri a fost expusă pentru prima oară pe această planetă ceea ce noi am numit Metoda supremă și eficientă. Această modalitate simplă de acțiune, ce implică doar bunăvoință și perseverență exemplară, a fost expusă în cadrul „Programului planetar de acțiune urgentă NU APOCALIPSA”.

În conformitate cu aceste date, ne putem da seama că atât serviciile secrete ale feluritelor națiuni cât și agențiile guvernamentale din întreaga lume au o mulțime de informații despre dezlănțuirea unor astfel de evenimente catastrofale, dar cu toate acestea, sub pretextul că nu este cazul să declanșeze panică în masele de oameni, nu dezvăluie nimic despre aceste evenimente apocaliptice ce este foarte posibil să se dezlănțuie în lunile următoare. Știind aceasta, voi toți care ați avut acces la această dezvăluire pe care am făcut-o, intitulată Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”, dezvăluire care a fost realizată încă din anul 2010, este cazul să vă mobilizați, este cazul să ne mobilizăm cu toții și, începând cu 1 septembrie 2013, este imperios necesar să se facă de către cât mai mulți dintre noi Metoda supremă și eficientă, expusă în cadrul Programului planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”. Mai mult decât atât, vă rugăm pe toți care citiți acest mesaj urgent, să îi anunțați cât mai repede cu putință pe toți cei care cunosc în ce constă Metoda supremă și eficientă să înceapă neîntârziat, cât mai mulți dintre ei, să o realizeze măcar de două - trei ori pe zi, căci în felul acesta este cu putință ca noi toți, cei care știm, să facem ceea ce trebuie neîntârziat, spre a preîntâmpina, numai și numai cu ajutorul lui Dumnezeu, o astfel de dezlănțuire apocaliptică. Vă rugăm, tocmai de aceea, pe toți cei care citiți acest mesaj al nostru, să reîncepeți sau să continuați cu multă dăruire să realizați, fiecare dintre voi, Metoda supremă și eficientă
 Vă rugăm să luați aminte că a ști și a nu acționa, atunci când o astfel de alternativă apocaliptică ne așteaptă, este o supremă lașitate care s-ar putea dovedi fatală pentru mulți dintre noi. Tocmai de aceea este necesar să vă mobilizați zi de zi cât mai mulți dintre voi, fără a sconta într-un mod egoist că „Lasă că acționează ceilalți, iar eu pot să-mi văd de treburile mele, căci ele sunt muuult mai importante!”. Luați aminte că un asemenea mod meschin de a gândi poate, de ce nu, să ne pună în curând față în față cu inevitabilul, și când spunem inevitabilul credem că puteți să vă dați seama ce înseamnă aceasta – adică este cu putință să fim luați prin surprindere (dacă astfel de evenimente nu vor fi evitate numai și numai prin ceea ce vom face) de un moment cumplit, după care să ne dăm seama că un astfel de eveniment apocaliptic s-a declanșat și să constatăm, vrând-nevrând, că după aceea nu se mai poate face nimic, nimic. În măsura în care există acum printre voi unii sau unele care deocamdată nu ați avut ocazia să studiați aceste două volume intitulate Programul planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA!!!”, vă sfătuim să vi le procurați neîntârziat, atât pentru voi înșivă, cât și pentru ființele umane cât de cât responsabile, care sunt dispuse să pună neîntârziat în aplicare Metoda supremă și eficientă, căci în felul acesta cresc în mod considerabil șansele ca respectivele evenimente apocaliptice să nu se producă niciodată. 
Vă rugăm să aveți în vedere că este de miliarde de ori mai bine ca cei sceptici și mărginiți să afirme: „Toate acestea sunt niște prostii!”, decât să se dezlănțuie astfel de evenimente apocaliptice, pe care de altfel și Fecioara Maria le-a dezvăluit în cursul aparițiilor și al manifestărilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima în anul 1917, și apoi toți, cu mic cu mare, să spunem: „Ia uite, domnule, aceste informații au fost adevărate!”. Dat fiind faptul că o ființă umană avertizată, pusă în gardă, valorează cât două ființe umane ignorante, am considerat că este urgent necesar să vă comunicăm toate acestea și sperăm că foarte mulți dintre voi vă veți mobiliza, pentru a face fiecare după posibilitățile sale ceva din ceea ce a fost prezentat de noi în cadrul Programului planetar de acțiune urgentă „NU APOCALIPSA”. Vă sfătuim, tocmai de aceea, să urmăriți să realizați atât spre binele vostru, cât și spre binele rudelor, al apropiaților, al familiei voastre și chiar a tuturor ființelor umane de pe această planetă, Metoda supremă și eficientă. Vă rugăm să aveți în vedere că realizarea zi de zi, sau chiar măcar și o singură dată pe zi cei arhi-ocupați, a Metodei supreme și eficiente face în același timp să apară în universul vostru lăuntric o mulțime de efecte binefecătoare, dintre care unele dintre acestea sunt pregnant spirituale.

În acest context, vă oferim o mărturie recentă și semnificativă. Iată ce ne-a transmis Eva Kilien, care este anul 17 în cadrul acestei Școli de yoga. Considerăm că este necesar să precizăm că această mărturie a Evei Kilien este o mărturie spontană, care apare la momentul potrivit, dar ea este și rămâne mobilizatoare. „Trebuie să vă spun că de când m-am abandonat și caut în permanență și cu toată ființa să fac Voia lui Dumnezeu, îmi trăiesc viața cu o mare bucurie și curiozitate. Iar de când realizez zilnic Tehnica supremă și eficientă trăiesc o intimitate foarte profundă ce mă ajută să mă ancorez în Dumnezeu. În plus, am început, datorită acestei tehnici, să am stări supramentale care apar în ființa mea pentru un timp din ce în ce mai îndelungat. Toate acestea sunt pentru mine niște îmbucurători indicatori de progres spiritual. Totodată am început să iubesc mai mult ființele umane. Îl simt pe Dumnezeu viu în ființa mea.” Această mărturie sinceră arată, fără doar și poate, că realizarea zilnică a Metodei supreme și eficiente nu numai că ajută planeta Pământ și este de un real folos pentru întreaga umanitate, dar totodată face să apară ecouri benefice, complexe, elevate, profunde în universul ființei umane care o pune zilnic în aplicare.

Vă amintim aici că realizarea Metodei supreme și eficiente nu rămâne fără urmări binefecătoare, fără ecouri minunate în ființa noastră. Metoda supremă și eficientă ne ajută totodată să descoperim prin experiență directă realitatea Legii oculte a dăruirii. În felul acesta, devine cu putință să descoperim cu o încântare crescândă, că tot ceea ce dăruim bun, dumnezeiesc și minunat, totodată ne dăruim și nouă o bună parte din ceea ce dăruim bun, dumnezeiesc și minunat pentru această planetă și pentru întreaga umanitate. Astfel, ne convingem prin intermediul gramului de practică, fără doar și poate, că dăruind vom dobândi. Astfel, descoperim cu o bucurie crescândă că bine facem, bine găsim și totodată, acționând în felul acesta, contribuim după puterile noastre, care ne vin de la Dumnezeu, să evităm ca pe această planetă să se dezlănțuie evenimente apocaliptice.

Tocmai de aceea, începând cu data de 1 septembrie 2013 și până la data de 31 iulie 2014 inclusiv, vă rugăm, vă implorăm pe toți, pe toate să realizăm de mai multe ori pe zi Metoda supremă și eficientă, pentru a face astfel cu putință ca evenimentele apocaliptice ce sunt foarte posibile în lunile care vor urma nu apară deloc pe această planetă. Vă rugăm să nu pierdeți nicio clipă din vedere că doar noi, cei puțini, care știm că se poate face totuși ceva în această situație, mai precis care știm să realizăm Metoda supremă și eficientă, avem îndatorirea să facem neîntârziat ceva pentru ca aceste evenimente apocaliptice să nu se dezlănțuie deloc. Tocmai de aceea vă rugăm să dați dovadă de abnegație, de bun-simț, de responsabilitate și să nu considerați într-un mod meschin că „Lasă că acționează ceilalți pentru că eu am alte treburi mai importante de făcut!”. Nu lunecați în această tentație periculoasă, pentru că nu știm niciodată ce surprize cumplite ne așteaptă dacă ne complacem în inerție, în larvaritate, în egoism, în lene.

Așa să ne ajute Dumnezeu! AMIN!

Vă mulțumesc tuturor celor care ați citit cu multă atenție acest mesaj important.
profesor yoga Gregorian Bivolaru

yogaesoteric
29 august 2013

vineri, 6 septembrie 2013

Info spiritual - prima emisiune informativă a MISA TV

Niciun comentariu :
MISA TV ne-a suprins în această vacanţă cu noi emisiuni şi reportaje care au reflectat fidel activităţile Taberei Spirituale Yoghine de Vacanţă 2013 de la Costineşti. Una dintre emisiunile noi apărute este "Info spiritual" prima emisiune informativă a postului de televiziune online misatv.ro.


Puteţi urmări mai jos primele 3 ediţii ale acestei emisiuni:

Info Spiritual 22 august 2013
Costineşti, tabăra yoghină. Mişcarea Charismatică Teofanică. Iniţiere în Vishnu şi avatarii acestuia. Aparatul Egely.


Info Spiritual 28 august 2013
Hiatus 2013. Spirala Popoarelor. Comunicat al conducerii MISA. Explozii solare.


Info Spiritual 5 septembrie 2013
Concert Devas. Extratereştrii benefici protejează planeta Pământ. Caietele Taberei Spirituale Yoghine de vacanţă.