Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 17 ianuarie 2014

Adevărul despre cometa Ison şi despre un important Eveniment global care va avea loc în curând

2 comentarii :
Aşa după cum ne aşteptăm (cel puţin unii dintre noi) corelând diverse informaţii provenite de la extratereştrii benefici transmise prin diverşi mesageri umani, anul 2014 ne rezervă surprize de mari proporţii. O extraordinară prezentare a ceea ce se va petrece în doar câteva luni a fost pusă în formă multimedia; este o realizare excepţională, atât vizual, auditiv, cât şi informaţional.


Vă prezentăm un nou documentar incitant realizat de profesor yoga Dan Bozaru din care aflăm informaţii uluitoare, transmise în mod direct de reprezentanţi ai civilizaţiei de pe Sirius A unei persoane care a intrat în contact cu aceştia prin dedublare conştientă. Această fiinţă umană a adresat unele întrebări esenţiale pentru omenire în acest moment, răspunsurile primite cuprinzând informaţii extraordinare despre cometa Ison şi despre marele Eveniment ce urmează să se producă în cursul acestui an, precum şi despre implicarea civilizaţiilor extraterestre în giganticul plan divin de ascensiune a planetei Pământ şi a omenirii într-o dimensiune superioară a manifestării.


Documentarul face referire şi la Episodul 1 din seria Terra Galactica, care face parte dintr-o serie de cinci episoade care prezintă aspecte nedezvăluite până în prezent despre civilizaţiile extraterestre benefice ce interacţionează cu anumite fiinţe umane de pe planeta noastră. Ţelul principal al seriei este acela de a transforma modul în care lumea percepe existenţa şi modul de acţiune al acestor civilizatii extraterestre.

În finalul documentarului sunt prezentate unele elemente importante despre ceea ce va urma în anii de după EVENIMENT.


PS - oare lansarea în urmă cu două zile a TREI!! rachete militare într-o misiune strict secretă de către NASA are vreo legatură cu dezvăluirile prezentate în acest film?

2 comentarii :

  1. Vă anunțăm că în următoarele 24 de ore vom publica pe site-ul nostru o replică la comentariul făcut de Tolec (http://www.andromedacouncil.com) vizavi de anumite informații ce fac referire la persoana sa și care sunt prezentate în documentarul Cometa Ison. Evenimentul. Adevarul despre ele. (Comet Ison. The Event. The Truth About It.) (http://www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg).

    Replica va fi prezentată sub forma unui clip video și va aduce anumite clarificări necesare.
    http://www.galactis.net/curand-replica-la-comentariul-facut-de-tolec-la-documentarul-cometa-ison-evenimentul-adevarul-despre-ele/

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE ! După cum constataţi şi voi,"acest videoclip NU EXISTĂ"

    RăspundețiȘtergere