Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 6 ianuarie 2014

Cea mai mare explozie solară a acestui ciclu al soarelui - vizibilă cu ochiul liber

2 comentarii :


În ziua de 1 ianuarie pe Soare s-a înregistrat o explozie puternică, care a atins nivelul X. Potrivit clasificării existente, nivelul X înseamnă explozii mari care pot duce la furtuni magnetice pe întreaga planetă.

Cu această ocazie pata solara numerotată de observatori cu numărul 1944 a fost vizibilă cu ochiul liber şi a fost înregistrată din mai multe ţări ale globului inclusiv România. Aceste fenomen este extrem de rar şi poate fi imortalizat fără a folosi filtre speciale numai la răsărit, apus ori în anumite condiţii meteo favorabile (plafon de nori). Pata solară 1944 este estimată a avea o dimensiune de 25 de ori mai mare decât cea a Pământului.




Explozia solară poate provoca defecţiuni în activitatea telefoniei mobile şi a dispozitivelor electromagnetice, inclusiv a radarelor şi sateliţilor.


Sursa foto: spaceweather.com

2 comentarii :

  1. In prezent, aceasta pata se apropie de centrul discului solar (vazut de pe Pamant), cu o probabilitate estimata de explozie de nivelul X destul de mare, chiar azi dimineata (7 ianuarie) inregistrandu-se o explozie de clasa M (7,4).
    http://www.spaceweatherlive.com/en/solar-activity

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai verificati si alte surse..
    http://www.tesis.lebedev.ru/en/magnetic_storms.html?m=1&d=3&y=2014

    RăspundețiȘtergere